Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cookie
Scris: Monday, January 4, 2016 7:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
corinaalexandra wrote:

Ce acte ti.a trebuit pentru alocatie??Sunt aceleasi ca pentru indemnizatie?? Si iti intra imediat sau cu intarziere de 2-3 luni cum am auzit?? Pupici

Copie dupa ambele C.I. si certificatul de nastere. Nu stiu mai multe pentru ca s-a ocupat el, dar inca nu le-a depus, urmeaza ras Dar din cate am inteles, indemnizatia intra cu intarziere, alocatia doar daca depui actele odata cu indemnizatia vine la fel de tarziu NuStiu
corinaalexandra
Scris: Monday, January 4, 2016 7:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
cookie wrote:

Copie dupa ambele C.I. si certificatul de nastere. Nu stiu mai multe pentru ca s-a ocupat el, dar inca nu le-a depus, urmeaza ras Dar din cate am inteles, indemnizatia intra cu intarziere, alocatia doar daca depui actele odata cu indemnizatia vine la fel de tarziu NuStiu

Multumesc frumos computerlove. Voi ce faceti cum sunteti?? V-ati acomodat??? Pupici
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 4, 2016 7:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Fetele, voi cum recunoateti contractiile de nastere
moa
Scris: Monday, January 4, 2016 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Andreiutza te intrebam cum te simti la 32 de sapt ,si uite ca aproape am ajuns si eu.te intreb acum cum te simti la aproape 36 de sapt,ca eu m_am umflat rau de tot in burta..ma intreb oare unde o sa mai creasca??sant ca un pepenehohot
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 4, 2016 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
moa wrote:
Andreiutza te intrebam cum te simti la 32 de sapt ,si uite ca aproape am ajuns si eu.te intreb acum cum te simti la aproape 36 de sapt,ca eu m_am umflat rau de tot in burta..ma intreb oare unde o sa mai creasca??sant ca un pepenehohot

Creste, Creste.... eu obosesc si la paine dc ma duc... si cand stau in pat si ma intorc de pe o parte pe altahohot hohot hohot
)(Marina)(
Scris: Monday, January 4, 2016 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2015
Fetele am si eu o intrebare. Am dormit vreo 4 luni intr-o camera cu mucegai, nu am stiut ca e asa de mult, dar ieri dand patul la o parte am observat fff mult mucegai. Acum intrebarea mea este: daca am respirat aer cu mucegai atata timp afecteaza bebele din burtica? Mai am o chestie, cand inghit parca nu pot sa inghit cum trebuie, parca as avea puroi sau ceva. Asta o am de ft mult timp, m-am gandit ca e de la sarcina, acum ma gandesc sa nu fie de la mucegai. Momentan, asta e singurul disconfort in sarcina, chestia ca nu pot sa inghit, ca ma deranjeaza...nush sa explic prea bine nici eu. Aveti idee?

Pup! computerlove
Roxyfoxy
Scris: Monday, January 4, 2016 9:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
AndreiutzaEu wrote:
Hey. Am venit de la eco. Bebeto e bine. Are 2500 gr. Dr zice ca e ok. Voi ce ziceti? Nu e micut?

Si mie mi-a spus dr. cand am fost la aproape 37 sapt. ca are 3 kg. si mi s-a parut destul de putin.Dar dr. nu a zis ca ar fi ceva in neregula, deci nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.Cheek Kiss
Nasmyne
Scris: Monday, January 4, 2016 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
dreams*** wrote:

In aceeasi situatie sunt si eu ...sunt din tulcea si voi naste la cta...sunt aprox 125 km si am aceeasi teama..dar am inteles ca dupa ce se rupe apa nu nasti imediat...dureaza cateva ore bune...

Asa si eu, toate mamicile care le-am intrebat mi-au spus ca dp ce s-a rupt apa sau au inceput contractiile au nascut la multe ore dupa, contractiile nu sunt chiar atat de insuportabile, si ai pauza in care iti reincarci puterile, cele mai dureroase sunt ultimele contractii inainte de expulzie, iar at cand iese bebe nu dureaza mult si nu doare atat de tare doar simti o presiune ca faci pe tine. Am mai auzit ca at cand iti taie membranele e dureros, dar pe toate prietenele care le-am intrebat mi-au spus ca nu a fost atat de dureros..iar la cusut te ustura putin...dar asta ma gandesc ca dp ce ne vom vedea bebeii nimic nu va mai conta. Eu am o prietena care a parcurs 110 km pana la spital..s-a rupt apa pe la 11 noaptea a plecat la spital si abia dimineata a inceput sa aiba contractii puternice si sa se dilate...asa ca nu cred ca ar fi problema drumul. Tu vei naste inaintea mea asa ca voi mai avea un exemplu Cheek Kiss

Maine am si eu programare la medic...abia astept sa-mi vad bebelul.

Altceva vroiam sa va intreb oare e normal...aseara m-am cantarit (la altcineva, cantarul meu este in partea cealalta unde mai locuim si cum de aproape 3 sapt nu am mai plecat, nici nu mai m-am cantarit) si am luat 3 kg, mi se pare atat de mult. Pana acum eu slabisem 4 kg, si am inceput sa am o pofta de mancare, plus cu sarbatorile am mancat dulciuri multe. Abia astept sa ma cantaresc la al meu sa vad exact, poate de luni vom pleca.

In rest a crescut burtica mult, abia astept sa vad ce zice medicul referitor la burtica care se intareste cand stau intinsa.

Pup toate burticile!
iuli33
Scris: Monday, January 4, 2016 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
iuli33
Scris: Tuesday, January 5, 2016 12:51 AM
Nivel

iuli33
Scris: Tuesday, January 5, 2016 12:51 AM
Nivel

Ma scuzati pentru eroareBlushing
Bucurie2015
Scris: Tuesday, January 5, 2016 8:10 AM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
La multi ani fetelor!
Eu voi naste cu cezariana din mai multe motive. Unul dintre ele este si faptul ca de la prima cezariana am ramas cu un granulom de fir, adica o galma. Si trebuie scoasa.
Nu mi-e frica de cezariana ca stiu cum a fost. Mie nu mi s-a parut foarte rea. Intr-adevar, prima zi e mai dificila, dar apoi e ok.
Eileen
Scris: Tuesday, January 5, 2016 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
La multi ani burtici !!! Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare si binecuvantate!!!

Capsunica, felicitari pt bb 2, vazusem si pe facebook, sunteti cu adevarat o familie fericita si implinita !! Sarcina usoara !!Cheek Kiss
ElenaD94
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Buna ziua, gravidute dragi! Noi am avut ieri morfologia hearts bebe este super bine, decat ca a crescut cam multicel, inainte era mereu cu 2 zile mai mic decat varsta ultimei menstre... Acum e mai mare cu o sapt si 4 zile. Are 700 de grame si seamana cu mine deocamdata love e asa dulceeee! Eu as fi dorit sa nasc natural cu epidurala, dar la spitalul unde nasc nu se fac epidurale... Bebe are si o circulara de cordon , iar acolo nu au monitoare fetale sa il urmareasca in timpul nasterii si imi e frica...plus ca fiind maricel o sa ma chinuie putin... Mai vedem pana atunci... Sunt tare fericita.. pana una alta, ne luptam cu o candidoza in urma tratamentului cu antibiotic pt infectia urinara... In rest toate bune. Aaa.. si testul pt diabetul gestational pana in sapt 28. Voi cand l-ati facut? Pupici.
inna19
Scris: Tuesday, January 5, 2016 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
corinaalexandra wrote:

Buna Inna ce faceti? Despre colici si noi avem uff dar ii dau infacol si am vazut ca amelioreaza... Interesanta intrebare si eu sunt curioasa pentru ca atunci cand a fost sotul sa ridice certificatul ia zis ca poate sa depuna si pentru indemnizatie doar ca nu avea contu bancar cu stampila de la banca...si find Craciunul si revelionul am zis ca dupa acum in ianuarie sa depunem dosarul.acum intrebarea mea e daca trebuie sa depui dosarul dabia dupa ce termini postnatalul?? Pupici

Hello DistanceKiss Suntem bine, crestem. Am pus cam 1100g, doar colicii astia ne cam fac probleme plans . Despre dosarul de indemnizatie, la fel am citit si eu pe net, ca trebuie depus in termen de 60 zile de la terminarea terminarea concediului postnatal, dar voiam sa fiu sigura ca noi suntem plecati din oras.
Voi cum sunteti ? Cum e cu somnicul ? Laptic de la titi ? Va pupacim Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.