Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
moa
Scris: Friday, January 1, 2016 10:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
La multi ani burtici!

Auras sa fie sanatos bebe!frumusel foc computerlove

Andreiutza e burtica mare!inca putin hearts hearts

Eu abea astept sa ma duc pe 6 la morfo de trimestru 3!
Auras
Scris: Saturday, January 2, 2016 7:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
Marina da,am putut sa imping dupa epidurala,inca mai simteam o presiune si ca trebuia sa imping,+ca arata si monitorul lor cand aveam contractie.
Gravidute La multi ani! Sa avem un 2016 fericit,cu dorinte implinite si multa sanatate! va rog sa ma scuzati ca intru mai rar acum dar bebe al nostru ne face noptile albe,e tare mancacios pupa-l-ar mama!computerlove Va pup pe toate si curaj,se merita totul! Cheek Kiss chitara
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, January 2, 2016 10:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
moa wrote:
La multi ani burtici!

Auras sa fie sanatos bebe!frumusel foc computerlove

Andreiutza e burtica mare!inca putin hearts hearts

Eu abea astept sa ma duc pe 6 la morfo de trimestru 3!

daaaa. 3 saptamani :D
Rocsana
Scris: Saturday, January 2, 2016 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
AndreiutzaEu wrote:

daaaa. 3 saptamani :D

Mai un pic si iti facem tie galerie Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, January 2, 2016 8:09 PM
Nivel

Rocsana wrote:

Mai un pic si iti facem tie galerie Cheek Kiss

Pfff ce emotiiHilar Hilar Hilar
iuli33
Scris: Saturday, January 2, 2016 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Un An Nou cu multe realizari gravidute, bebei sanatosi si mancaciosi!Eu m-am odihnit zilele astea, m=am relaxat, bebe este foarte activ, il simt si noaptea in somn.
Felicitari Auras pt bebe Daniel!
Fetelor pentru ce tip de nastere optati? cezariana sau naturala?Eu fara sa am vreo prob cu sarcina am optat pentru cezariana, am facut bine??Sunt in dilemauff Bine, mai am timp sa ma razgandesc dar nu stiu cum este mai bine.Doctora a lasat la decizia mea.
dreams***
Scris: Sunday, January 3, 2016 12:13 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
iuli33 wrote:
Un An Nou cu multe realizari gravidute, bebei sanatosi si mancaciosi!Eu m-am odihnit zilele astea, m=am relaxat, bebe este foarte activ, il simt si noaptea in somn.
Felicitari Auras pt bebe Daniel!
Fetelor pentru ce tip de nastere optati? cezariana sau naturala?Eu fara sa am vreo prob cu sarcina am optat pentru cezariana, am facut bine??Sunt in dilemauff Bine, mai am timp sa ma razgandesc dar nu stiu cum este mai bine.Doctora a lasat la decizia mea.

La multi ani!
Si eu tot spre cezariana tind dar nu sunt inca sigura 100%...mi e frica de nasterea naturala si mi se pare stresant sa stai sa astepti sa iti vina sorocul...in acelasi timp are avantajele ei nasterea naturala...nu stiu,sunt in dilema dar mai mult spre cezariana!
crissy84
Scris: Sunday, January 3, 2016 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
La multi ani!!!!Un an nou fericit si plin de realizari!!!Felicitari celor care au nascut si nasteri usoare celor care urmeaza sa aduca pe lume bebei!!!!

Dia Curaj!!! Inca putin si o sa ai bubulina ta ascultatoare si sanatoasa in brate!!!majoreta majoreta majoreta
Rocsana
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
dreams*** wrote:

La multi ani!
Si eu tot spre cezariana tind dar nu sunt inca sigura 100%...mi e frica de nasterea naturala si mi se pare stresant sa stai sa astepti sa iti vina sorocul...in acelasi timp are avantajele ei nasterea naturala...nu stiu,sunt in dilema dar mai mult spre cezariana!

Si mie imi este tare frica de nasterea naturala si o sa optez pt. cezariana desi am inteles ca recuperearea este mai rapiada la naturala .
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, January 3, 2016 1:11 PM
Nivel

Rocsana wrote:

Si mie imi este tare frica de nasterea naturala si o sa optez pt. cezariana desi am inteles ca recuperearea este mai rapiada la naturala .

daaaa plus ca la cezariana trebuie sa stai mai mult pana la al doilea bebe etc, dar si eu tot cezariana
iuli33
Scris: Sunday, January 3, 2016 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
AndreiutzaEu wrote:

daaaa plus ca la cezariana trebuie sa stai mai mult pana la al doilea bebe etc, dar si eu tot cezariana

Ai stabilit data cu doctorul??Mai ai putinBravoo

Eu am inceput sa am fel de fel de ganduri prapastioase.De ex. ,daca ai cezariana stabilita intr o anumita zi dar se intampla ca bebe sa vrea sa vina mai devreme ce faci??Sau , in cazul meu care am acum 7 luni si o sa nasc la Municipal,Doamne fereste de probleme dar daca am o urgenta, noaptea tarziu si trebuie sa merg la spital ce fac?Sun doctora la 3 dimineata?Nici nu vreau sa deranjez, nu stiu, cred ca hormonii isi fac de cap in perioada asta, am mult timp liber si mult timp de gandire.
Sper ca nu v-am stresatuff
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, January 3, 2016 2:10 PM
Nivel

iuli33 wrote:

Ai stabilit data cu doctorul??Mai ai putinBravoo

Eu am inceput sa am fel de fel de ganduri prapastioase.De ex. ,daca ai cezariana stabilita intr o anumita zi dar se intampla ca bebe sa vrea sa vina mai devreme ce faci??Sau , in cazul meu care am acum 7 luni si o sa nasc la Municipal,Doamne fereste de probleme dar daca am o urgenta, noaptea tarziu si trebuie sa merg la spital ce fac?Sun doctora la 3 dimineata?Nici nu vreau sa deranjez, nu stiu, cred ca hormonii isi fac de cap in perioada asta, am mult timp liber si mult timp de gandire.
Sper ca nu v-am stresatuff

Dap am stabilit, dar mi-a zis ca pt orice sa sun la orice ora si dc mi se rupe apa mai devr sau am contractii sa o intind spre spital si sa o sun ca vine si facem cezariana mai devreme
aurishta
Scris: Sunday, January 3, 2016 3:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Fetelor, iertati-ma ca va intreb, dar de ce va este frica de nasterea naturala? Umblam dupa tot felul de chestii naturale, tratamente, mancare, tesaturi etc, dar intr-o zona asa de importanta ne temem?
Nasterea naturala nu dureaza o vesnicie si nci nu este de nesuportat. Si cezariana are durerile si neplacerile ei, plus late riscuri, inclusiv cel vital!
Nasterea naturala este un proces fiziologic, conceput astfel incat totul sa mearga cat mai bine pentru mama si pentru copil, deopotriva. Cezariana ar trebui sa fie doar o solutie de urgenta!
Nu vreau sa va bat la cap, dar mai reflectati asupra acestei decizii!
)(Marina)(
Scris: Sunday, January 3, 2016 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
aurishta wrote:
Fetelor, iertati-ma ca va intreb, dar de ce va este frica de nasterea naturala? Umblam dupa tot felul de chestii naturale, tratamente, mancare, tesaturi etc, dar intr-o zona asa de importanta ne temem?
Nasterea naturala nu dureaza o vesnicie si nci nu este de nesuportat. Si cezariana are durerile si neplacerile ei, plus late riscuri, inclusiv cel vital!
Nasterea naturala este un proces fiziologic, conceput astfel incat totul sa mearga cat mai bine pentru mama si pentru copil, deopotriva. Cezariana ar trebui sa fie doar o solutie de urgenta!

Ai mare dreptate! Pana sa raman insarcinata si chiar dupa ce am ramas nici n am vrut sa aud de nastere naturala, fiindu mi ft ft frica. Dar mama, sora, cumnata si unele prietene m au tot batut la cap sa nasc natural, ca e mai bine si e ceva firesc. Fiind in Amglia, am realizat ca nici nu pot opta pt cezariana, doar daca sunt probleme. Aici toti incurajeaza nasterea naturala. Si uite asa, dupa o zi de uitat la filmulete cu nastere naturala, am plans de frica...Dar usor usor mi am schimbat parerea. Am incetat sa ma uit la filmulete, am mai vorbit cu moasa mea si parca am capatat incredere ca totul va fi bine. Acum sunt ft relaxata stiind ca voi naste natural, desi cred ca voi opta si pt epidurala. Nu mai sunt panicata. Sper sa ma tina acest curaj si cand va fi momentul. Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa-mi inving teama si panica, eu care nici nu vroiam sa aud de nastere naturala. Cel putin acum simt asta ras Sper ca totul va decurge bine.
Pup toate gravidutele si mult curaj indiferent de cum vom naste...iloveyou computerlove
Elena7
Scris: Sunday, January 3, 2016 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
aurishta wrote:

Total de acord cu tine. De cand am ramas insarcinata ma gandesc la nasterea naturala si as fi foarte suparata sa nu pot naste natural. Ma gandesc sa optez pentru nasterea in apa, care mai diminueaza durerile, dar mai am pana atunci, oricum parerea nu mi-o schimb. Va pup si sarcina usoara in continuare tuturor burticilor!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.