Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iuli33
Scris: Friday, December 11, 2015 10:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/26/2014
Fetelor poate ma lamuriti si pe mine care este difernta intre cele 2 tipuri de ecografii.
Biometrie fetala trim II[/b vs [b]Ecografie sarcina trim. II cu evaluare biometrica, morfologica

Voi de care faceti?
moa
Scris: Friday, December 11, 2015 11:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
iuli33 wrote:
Fetelor poate ma lamuriti si pe mine care este difernta intre cele 2 tipuri de ecografii.
Biometrie fetala trim II[/b vs [b]Ecografie sarcina trim. II cu evaluare biometrica, morfologica

Voi de care faceti?

Iuli eu fac biometrie fetala in fiecare luna,care e facuta de doctora mea,dar am fost la eco morfologie fetala trimestru 2 la alt doctor.

La biometrie ii masoara oasele iar la morfologie ia masurat oase,sa uitat la artere,la camerele inimii sa fie toate impartite ok,la creier,plamani si la toate organale.

Ma mai duc la morfologia de trimestru 3 in ianuarie,in rest doar la biometrie.
moa
Scris: Friday, December 11, 2015 11:10 AM
Nivel

crissy84 wrote:

Pe cat de grea a fost sarcina mea pe atat de cuminte e bebele meu.Mai mult de jumatate de sarcina am petrecut o pe scaun noapte de noapte.In schimb bebelul meu se trezeste acum la 3.45 in fiecare noapte sa pape si dupa in jur de 7.La masa de noapte parca are ceas,nu intarzie mai mult de 2-3 minute.hohot E cumintel foc.Imi fac treaba linistita,plecam in oras,la cumparaturi,am fost chiar si la film cu el ras imi permite sa mai fac si una doua cliente pe zi,pt ca am inceput deja munca.Clientele nu asteapta...plans
In concluzie Sashic mic e bine,are 5200 grame si 57 de cm si papam doar laptic de la mami yes
Fetelor inca o data va doresc sarcini usoare,la termen si cu bebei cuminti ca al meu.

Ma bucur draga mea ca e cuminte,ma gandeam ca daca am insomniile astea o sa fie si el treaz noaptea dar vad ca nu e o regula.

Cu kilogramele cum stai?ai dat jos din ele?
iuli33
Scris: Friday, December 11, 2015 11:11 AM
Nivel

ms moa pentru informatii, sunt si eu programata marti la biometrie fetala.

colul se masoara la biometrie?
moa
Scris: Friday, December 11, 2015 11:33 AM
Nivel

iuli33 wrote:
ms moa pentru informatii, sunt si eu programata marti la biometrie fetala.

colul se masoara la biometrie?

Mie mi la masurat la fiecare biometrie.pup si succes marti.iloveyou
iuli33
Scris: Friday, December 11, 2015 11:39 AM
Nivel

Mie mi la masurat la fiecare biometrie.pup si succes marti.iloveyou [/quote]

Cheek Kiss multumesc
doinanuta
Scris: Friday, December 11, 2015 11:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Neata fetele! Noi deocamdata nu avem simptome marete! Imi doresc sa am cat mai multe :).Am doar usoara greata dupa ce manac prea mult si am senzatia ca imi va veni mancare inapoi si somn.As-i dormi de dimi pana a doua zi.
Auras
Scris: Friday, December 11, 2015 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
dia27 wrote:
Clar fac parte din clubul insomniacelor si eu..mai ales ca am noste arsuri ingrozitoare si sa vreau sa dorm nu as putea. Colul se masoara la transvaginala..si eu il aveam 4 cm acu ceva timp.
Dureri de burtica am si eu si mie tot asa mi au zis ca sunt de la cresterea bebelusului. M au programat pt cezariana pe data de 12.01.2016 daca vrea sa stea pana atunci; eu sper sa stea ca sa ia bine in greutate.
Auras cum esti??restul gravidutelor?

Dia noi asteptam cumintei sa vina clipa cea mare hearts mai nou dormim mai mult in timpul zilei decat noaptea Haha e din ce in ce mai obositor,acum chiar merg ca un pinguin dolofan,parca trec zilele asa greu..NuStiu Big Surprise In rest vomit mult,am greturi o groaza alcool Bye2 azi avem intalnire si cu doctorul si sa vedem ce se mai intampla. Sper sa vina bebe cat mai repede ca chiar e greu!
Va pup pe toate si Doamne Ajuta, sa fim sanatoase si noi si bebeii! Cheek Kiss Buddy1
Auras
Scris: Friday, December 11, 2015 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
)(Marina)( wrote:
Buna burticutelor! Va urmaresc de ceva timp, chiar zilnic pot spune, dar nu mi-am facut curaj sa scriu. Am scris un pic de la inceput, iar apoi am incetat. Sunt si eu o viitoare mamica in saptamana 29 de sarcina. Pe scurt despre sarcina mea. In primele 3-4 luni mi-a fost foarte rau. Vomitam des: dimineata, la pranza, seara, noaptea...nu suportam niciun fel de miros. Zilnic imi era rau, credeam ca nu se mai termina. Dar, timpul a trecut, raul a disparut...yes Dupa a 4 luna de sarcina, sa zic...nu am mai avut nimic, decat stare de oboseala continua.
Acum ma confrunt cu aceeasi stare de oboseala, uneori insomnii( de altfel ca si voi) iar de aproape 2 saptamani a inceput sa ma doara burtica jos, foarte jos. Cand fac vreo miscare, cand ma ridic din pat, cand pasesc, ma doare burta. Defapt este mai mult ca o presiune, simt cum apasa ffff tare sub burta. Am fost si la medic, m-a monitorizat, mi-a luat urina. Mi-a spus ca nu am nicio infectie, nu am nici contractii, ca cel mai probabil durerea este de la cresterea lui bebe. Mi-a recomandat sa stau mai mult linistita, mai putin cu plimbatul. Mi-a zis sa iau paracetamol, iar daca nu-mi trece sa iau codin( parca asa se numeste).
Acum intrebarea mea este: e normal sa ma doara chiar asa? adica mai mereu? Nu este o durere ca la menstruatie, este diferita si este ff jos. Parca as avea un pietroi care imi apasa sub burta. Nici nu stiu sa explic prea bine. Burtici cu sarcini mai inaintate daca ati patit asa ceva scrieti-mi si mie va rog.
Scuze pentru tot romanul, dar am vrut sa fiu cat mai explicita si sa dau cat mai multe detalii.
Va pup!pupici

Buna graviduta Marina,
Eu am avut durerea asta ca de "pietroi" cum zici tu...de fapt nu stiu ce simptome/dureri n-am avut eu..de la amorteli ale mainilor,picioarelor,pana la vomitat sever...dar,eu ca si medicul tau, zic sa stai linistita,mai ales daca totul a iesit bine la testele de urina,sange,ecografii etc.. Si mie tot la fel mi s-a spus, ca durerea asta e de la faptul ca se mareste bebe si apasa pe uter,si ligamentele se mai dilata si ele etc., se produc schimbari in organism. Mi s-a recomandat sa nu fac efort si sa nu merg mult pe jos,deci repaus.
Te pup si iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare.Buddy1 Cheek Kiss
dia27
Scris: Friday, December 11, 2015 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Off Auras, draga de tine..sper sa ai o nastere usoara si sa ai un bebe cumintel ca la ce sarcina ai... Te pup cu drag si te imbratisez sa treaca mai repede simptomele astea urate!!computerlove
kamytza
Scris: Friday, December 11, 2015 1:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Auras wrote:

Dia noi asteptam cumintei sa vina clipa cea mare hearts mai nou dormim mai mult in timpul zilei decat noaptea Haha e din ce in ce mai obositor,acum chiar merg ca un pinguin dolofan,parca trec zilele asa greu..NuStiu Big Surprise In rest vomit mult,am greturi o groaza alcool Bye2 azi avem intalnire si cu doctorul si sa vedem ce se mai intampla. Sper sa vina bebe cat mai repede ca chiar e greu!
Va pup pe toate si Doamne Ajuta, sa fim sanatoase si noi si bebeii! Cheek Kiss Buddy1

Bafta la doctor! Poate vine bebeemajoreta majoreta majoreta asteptam cu nerabdare vestihearts
crystynam
Scris: Friday, December 11, 2015 2:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
Facem galerie burticilor care asteapta sa isi tina minunile in brate.Clap Clap Clap
Saptamana viitoare merg sa il vedem pe bebe,avem ceva timp de cand nu l-am mai vazut,in spital doar analize am facut asa ca de abia astept sa il revad. Vinerea viitoare intru in prenatal,de abia astept!!!
Va pun si eu o pozica cu burtica mea de dimineata,e micuta dimineata,pana seara se dubleazayes
Felicitari noilor burtici,sa aveti sarcina usoara .

crystynam attached the following image(s):
12360388_983874044987853_4266634736450280412_n.jpg

Rocsana
Scris: Friday, December 11, 2015 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
dreams*** wrote:
Felicitari Rocsana pentru fetita!!!Sa fiti sanatoase si asteptam vesti bune de la triplu test!!!DistanceKiss

Multumesc dreams,toate cele bune si tie si bebelasului Cheek Kiss Cheek Kiss ,pana luni e o eternitate dar cred ca toate simtim la fel
AndreiutzaEu
Scris: Friday, December 11, 2015 3:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Bucurie2015 wrote:

Mie mi-a spus la 13 saptamani, cand am facut dublul test. Mi-a zis ca 80% e baiat si asa a fost.

AndreiutzaEu sunt din Buc. Unde ati facut cursul de puericultura? Cu trimitere de la medicul de familie sau cum? Eu vreau sa ma invete si ceva de alaptare. Ai facut asa ceva?

Nu l-am facut cu trimitere. Noi l-am platit. Am facut cursul extins care are si parte de alaptare vre- 1 jum sau 2.

L-am facut la centrul 9 luni. 250 ron amandoi pe curs extins. Cursul a fost 2 zile , sambata si duminica de la 10.00 la 13.00
)(Marina)(
Scris: Friday, December 11, 2015 3:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Buna burtici!
Multumesc pentru raspuns Dia27 si Auras. Acum stau mai mult in patut. De bine ce ma laudam ca nu mai am nimic, noaptea am vomitat si azi de dimineata la fel. Sper sa nu-mi revina greturile. Azi de dimi am fost la vaccin (whooping cough) si poate din cauza asta am vomitat, nu stiu. Auras, banuiesc ca tu stii despre ce vorbesc. Sunt si eu in Anglia ca si tine si aici mi s-a recomandat vaccinul antigripal si acesta. Eu totusi am hotarat sa le fac. Am intrebat de nenumarate ori daca e ok si mi s-a spus ca da.
Auras, stiu ca e destul de aiurea cu starile pe care le ai, iti vine sa o iei razna, dar uite ca timpul a trecut si mai ai un piculet de tot si o sa-ti tii puiutul in brate. Chiar ca ai avut aproape toate simptomele posibile in sarcina asta pe care le-ai dus cu mult curaj. Stiu cum e sa vomiti mult. Eu vomitam pe strada, la munca, acasa, pe unde nimeream. Sper sa nu o iau de la capat.
V-am vazut burticile, sunteti foarte frumoase si aveti burticute minunate, dragelor gravidute.
Doinanuta, te urmaream inca de cand eram la aspirante. Ma bucur enorm pentru tine, sa ai o sarcina usoara. Cat despre somn, asa eram si eu la inceput. Imi venea sa dorm non-stop.
Va pup pe toate si sarcini usoare in continuare! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.