Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nasmyne
Scris: Tuesday, December 1, 2015 11:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Va multumesc pt sfaturi, am sa incerc ceaiul de lamaie cu miere si vit c, poate da inapoi...sper sa nu se agraveze si sa fac si temperatura, daca se agraveaza apelez si la gripovit sau paracetamol.
Va pup!
Anelise
Scris: Wednesday, December 2, 2015 8:43 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Zambila wrote:

Anelise, cred ca Juwy.l e geamana mea la sarcina.

Rezolvat! Multumesc! pupici
ElenaD94
Scris: Wednesday, December 2, 2015 8:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
Buna dimineata , burtici !DistanceKiss
Noi astazi mergem la doctor din nou, sper sa nu mai stau iar pe holurile clinicii 2 ore in zadar si apoi sa ma trimita acasa.
Am emotii ca de fiecare data . Astazi ne va programa si pentru morfologie. Cele care au trecut prin asta, imi spuneti si mie daca morfologia este 2d sau 4d ? In primul trimestru a fost 2d. Vreau sa il vad si eu pe bebe 4d...
crystynam
Scris: Wednesday, December 2, 2015 9:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
Vai,ce trece timpul!!!!Bravoo Bravoo Bravoo
Sunt a 9-a la rand,usor usor se elibereaza locurile:D Eu de abia astept marele moment, aseara i-am aratat sotului mormanul de hainute cumparate de vreo 2 luni pentru cel mic, nu i le-am aratat pana acum ca ma credea nebuna cu siguranta:)) Am multe de la Alex dar tot nu m-am putut abtine.Se uita si sotul la ele, nu ii venea sa creada cat de mici sunt cele de 0-3 luni, nu mai tinem minte cum era piticul acum 3 ani:))
In continuare nu avem nume pentru bebe2, al doilea nume va fi sigur Stefan dar primul, nu cadem deloc de acord.Eu vreau Albert,el Victor sau Fabian.
In alta ordine de idei, zilele astea m-a durut burtica ,mai ales noaptea.Cred ca e momentul sa nu mai iau cavalerul in brate,desi nu ma pot abtine,are "doar" 18 kile:))
Felicitari pentru bebe Raul,mamico,mult laptic si recuperare usoara.
nko
Scris: Wednesday, December 2, 2015 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
ElenaD94 wrote:
Noi astazi mergem la doctor din nou, sper sa nu mai stau iar pe holurile clinicii 2 ore in zadar si apoi sa ma trimita acasa.
Am emotii ca de fiecare data . Astazi ne va programa si pentru morfologie. Cele care au trecut prin asta, imi spuneti si mie daca morfologia este 2d sau 4d ? In primul trimestru a fost 2d. Vreau sa il vad si eu pe bebe 4d...

Neata! Teoretic ar trebui sa fie si 2D si 4D.La mine asa a fost mi-a aratat-o pe bebelina si in 2D si in 4D.
ElenaD94
Scris: Wednesday, December 2, 2015 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
nko wrote:

Neata! Teoretic ar trebui sa fie si 2D si 4D.La mine asa a fost mi-a aratat-o pe bebelina si in 2D si in 4D.

Multumesc, Nko SimplyLove !
moa
Scris: Wednesday, December 2, 2015 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
ElenaD94 wrote:

Elena bafta multa la eco!la mine a fost combinata 2d cu 4 d.pupCheek Kiss
doinanuta
Scris: Wednesday, December 2, 2015 11:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Maine ma duc la doctor :).Sper sa vad ceva desi am uter retrovers :(
corinaalexandra
Scris: Wednesday, December 2, 2015 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
doinanuta wrote:
Maine ma duc la doctor :).Sper sa vad ceva desi am uter retrovers :(

Daca ai doar 4-5 saptamani e greu sa vada ceva...eventual doar sacul si dupa saptamana 7 ii auzi si inimioara newclap... Bafta maine sa vi cu vesti bune poate ai noroc si vede dr ceva.pupici computerlove
corinaalexandra
Scris: Wednesday, December 2, 2015 12:13 PM
Nivel

ElenaD94 wrote:

Este si 2d si 4 d in functie de preturi...newclap si cat platesti diferenta este ca nu este color si la 4 d vezi pe bebe mai bine...baftla dr.pupici
corinaalexandra
Scris: Wednesday, December 2, 2015 12:16 PM
Nivel

crystynam wrote:
Vai,ce trece timpul!!!!Bravoo Bravoo Bravoo
Sunt a 9-a la rand,usor usor se elibereaza locurile:D Eu de abia astept marele moment, aseara i-am aratat sotului mormanul de hainute cumparate de vreo 2 luni pentru cel mic, nu i le-am aratat pana acum ca ma credea nebuna cu siguranta:)) Am multe de la Alex dar tot nu m-am putut abtine.Se uita si sotul la ele, nu ii venea sa creada cat de mici sunt cele de 0-3 luni, nu mai tinem minte cum era piticul acum 3 ani:))
In continuare nu avem nume pentru bebe2, al doilea nume va fi sigur Stefan dar primul, nu cadem deloc de acord.Eu vreau Albert,el Victor sau Fabian.
In alta ordine de idei, zilele astea m-a durut burtica ,mai ales noaptea.Cred ca e momentul sa nu mai iau cavalerul in brate,desi nu ma pot abtine,are "doar" 18 kile:))
Felicitari pentru bebe Raul,mamico,mult laptic si recuperare usoara.

newclap mai ai putin si tu...o sa ii gasiti voi un nume.de ce nu il intrebati pe fratior ce nume iar place intre cele 2??pupici
doinanuta
Scris: Wednesday, December 2, 2015 12:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
corinaalexandra wrote:

Daca ai doar 4-5 saptamani e greu sa vada ceva...eventual doar sacul si dupa saptamana 7 ii auzi si inimioara newclap... Bafta maine sa vi cu vesti bune poate ai noroc si vede dr ceva.pupici computerlove

Macar ma duc si poate imi da niste vitamine si sa vada macar daca e in uter.
corinaalexandra
Scris: Wednesday, December 2, 2015 12:19 PM
Nivel

Noi am fost la dr da ce am vazut ieri era dopul gelatinos care l.am pierdut dar bebe totusi o sa mai stea putin a zis dr ca e cam sus si colul s.a deschis decat cat un varf de degete...el estimeaza cam o saptamana mai stam...contractii nu avem ne.a masurat iar la aparat si nimic newclap si ne.a luat si sange... O sa mai mergem pe marti... Daca o sa stea pana atunci Blushing asa a zis dr...pupici tuturor si sarcina usoara pana la termen cu bebelasi sanatosi computerlove
corinaalexandra
Scris: Wednesday, December 2, 2015 12:21 PM
Nivel

doinanuta wrote:

Macar ma duc si poate imi da niste vitamine si sa vada macar daca e in uter.

Da...nu iei acid folic??? dance Oricum e bine ca te duci... Poate ai noroc si vede sacul gestional... Dar sa nu te sperii sau sa te stresezi daca nu se vede tot mai ales ca inca e mica sarcina... Cu Dumnezeu inainte si ai incredere ca bebe e bine in burtica computerlove... Asteptam sa vedem ce zice maine dr...pupici
dia27
Scris: Wednesday, December 2, 2015 12:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Corinaalexandra sa ne tii la curent cu vestile hihi ce dragut ca se apropie nasterea. Iti urez nastere usoara si bebe sanatos.
Despre raceala - am fost si eu racita si eu fac de obicei si sinuzita si am luat asa: pentru dureri de cap no spa, paracetamol daca chiar nu mai poti sau faci febra. Am facut inhalatii cu ceai de musetel (stat cu prosopulin cap deasupra oalei cu flori de musetel peste care am pus apa fiarta) - asta m a ajutat cu desfundatul nasului si cu sinuzita mea. Am baut multe ceaiuri cu lamaie si miere. Recunosc ca nu puteam sa dorm noaptea din cauza nasului, mi se infundau ambele nari si aveam impresia ca ma sufoc si mi am dat 3 zile la rand, seara numai inainte de culcare, cate un fis din sprayul de nas al fiica mii :))))
Am ajuns si eu pe locul 5..nu mi vine sa cred !
Va pupacesc pe toate cu drag!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.