Gravidutzele noastre dragi - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, November 25, 2015 2:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
moa wrote:

A facut cezariana?

Dap
dia27
Scris: Wednesday, November 25, 2015 3:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Oare ce o face Inna? hearts
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, November 25, 2015 3:41 PM
Nivel

dia27 wrote:
Oare ce o face Inna? hearts

Asa e :)
cookie
Scris: Wednesday, November 25, 2015 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
corinaalexandra wrote:

Pe 19 decembrie newclap tu???

26 decembrie, dar tare-mi e ca te ajung din urma hohot
corinaalexandra
Scris: Wednesday, November 25, 2015 7:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
cookie wrote:

26 decembrie, dar tare-mi e ca te ajung din urma hohot

Poate nastem toate 3 in aceasi zi eu tu si Auras newclap dance. Eu sper sa fie totusi mai repede decat 19 nu cu mult ... Dar vom vedea momentan nu avem niciun gand computerlove pupici

Inna o fi nascut??? NuStiu
iuli33
Scris: Wednesday, November 25, 2015 7:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Fetelor pe voi cat de des va cheama la control?Ecografie faceti in fiecare luna?
Eu am fost la eco si control pe 10 noiembrie, la 22 sapt si nu stiu daca sa mai merg si in decembrie sau dupa sabatori.
Bebele meu este foarte activ, face valuri in fiecare searatopai
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, November 25, 2015 8:35 PM
Nivel

iuli33 wrote:
Fetelor pe voi cat de des va cheama la control?Ecografie faceti in fiecare luna?
Eu am fost la eco si control pe 10 noiembrie, la 22 sapt si nu stiu daca sa mai merg si in decembrie sau dupa sabatori.
Bebele meu este foarte activ, face valuri in fiecare searatopai

Eu o data pe luna am fost
iuli33
Scris: Wednesday, November 25, 2015 8:45 PM
Nivel

Multumesc Andreea.Consultatia la tine include si ecografia pentru ca eu le platesc separat.Este 330 eco si 140 consultatia si ma gandeam sa sar o luna dar nici nu vreau sa-l neglijez pe bebe.
dia27
Scris: Wednesday, November 25, 2015 9:19 PM
Nivel

iuli daca e totul ok nu vad de ce sa faci eco lunar..eu am facut la 11 sapt, la 15 in romania, la 18 aici si la 29 si mai am la 34..asta pentru ca am ceva probleme si m au chemat mai des, altfel se face o singura ecografie la 18-20 sapt
iuli33
Scris: Wednesday, November 25, 2015 10:03 PM
Nivel

dia27 wrote:
iuli daca e totul ok nu vad de ce sa faci eco lunar..eu am facut la 11 sapt, la 15 in romania, la 18 aici si la 29 si mai am la 34..asta pentru ca am ceva probleme si m au chemat mai des, altfel se face o singura ecografie la 18-20 sapt

Si eu cred ca nu este nevoie de eco lunar dar stii cum este la clinicile private, de ce sa nu cotizam luna de luna.Alta intrebare este cum decurge la voi consultatia.Eu merg cu ecografia din luna respectiva la interpretare, ma intreba doctora cum ma simt, imi spune sa continui cu tratamentul si o asistenta imi ia tensiunea.Nu ma mai controleaza pe masa.
dreams***
Scris: Wednesday, November 25, 2015 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
iuli33 wrote:
Multumesc Andreea.Consultatia la tine include si ecografia pentru ca eu le platesc separat.Este 330 eco si 140 consultatia si ma gandeam sa sar o luna dar nici nu vreau sa-l neglijez pe bebe.

Wwoooow 470 lei un control????mi se pare enorm!!!la ce clinica mergi??la mine e 150 lei ecografia...si asta include si control pe masa cand a fost nevoie si discutia de dupa ...mi se pare bataie de joc sa ia bani pe eco si consultatie separat....plus ca ecografia e fff scumpa!!!!
dia27
Scris: Wednesday, November 25, 2015 10:40 PM
Nivel

Aici in Norvegia toate investigatiile, inclusiv nasterea sunt gratuite. Am fost la moasa ieri si mi a luat tensiunea, mi a masurat burtica, am ascultat bataile inimii bebelusului si a mai ascultat ea cu un "pahar", m a palpat sa vada in ce pozitie este ca am intrebat o eu, am mai stat de vorba ca am avut eu intrebari si cam atat. La controlul de acum o luna am stat 5 minute, nu am avut intrebari si doar m a masurat, ascultat bebe, luat tensiune si cantarit si la revedere. Ah si proba de urina la fiecare vizita trebuie sa duc.
Cam asa este pe aici, eco transvaginala se face numai in caz ca nu vede ceva anume la cea pe burta si trebuie neaparat sa vada, altfel nu.

Eu cred ca Inna a nascut ca vad ca nu da semne..sper sa fie cum isi doreste!! computerlove

Va pupacesc pe toate!!! iloveyou
corinaalexandra
Scris: Wednesday, November 25, 2015 10:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
iuli33 wrote:

Si eu cred ca nu este nevoie de eco lunar dar stii cum este la clinicile private, de ce sa nu cotizam luna de luna.Alta intrebare este cum decurge la voi consultatia.Eu merg cu ecografia din luna respectiva la interpretare, ma intreba doctora cum ma simt, imi spune sa continui cu tratamentul si o asistenta imi ia tensiunea.Nu ma mai controleaza pe masa.

Wowwwww ce preturi Doamne multi fac bani pe femeile gravide uff pacat... Eu la inceput avea si o luna jumate cand nua duceam... Pentru ca atata timp cat sarcina e ok nu sunt complicatii si nu ai probleme cu analizele nu e sens sa te duci asa des...bineinteles ca dr mi.a zis sa sun pt orice problema eu fiind paranoica imi spunea si explica ca nu are sens si ca bebe e binea potoleam si dupa o saptamana vroiam la eco sa o vad daca e ok
...dar un consult constituie in eco interpretare eco de dr tensiune kilograme vorbit daca am o nelamurile ce ma supara orice intrebare am...dar pana la urma ii dadea cat consideram e adevarat ca aveam bilet de trimitere... Dar ii dadea 100 cateodata 50 depindea cat avem... Dar niciodata mai mult d 100 si nici nu a asteptat.ce spui tu mi se pare mult si nici nu iti face ceva in plus fata de la mine.bineinteles ca de cand sunt in trimestrul 3 sunt la 2 saptamani controlul si imi masuara si contractiile...dar in ultimul trimestru cand o sa mergi la 2 saptamani cat o sa platesti???uff

Pupici si sarcina usoara in continuare
iuli33
Scris: Wednesday, November 25, 2015 10:56 PM
Nivel

Merg la Sanador.
Consultatia la medic primar , fara eco costa 140 lei. Daca vreau eco merg la alt medic si pentru trim II si III coasta 330. Sunr preturile afisate si pe site ul lor.Nu am ales sa merg aici pentru ca ma dau banii afara din casa, asa a fost conjunctura. Doctora mea activeaza si la stat, spitalul Universitar, dar daca ea nu spune sa vin acolo imi este jena sa-i propun eu.
cookie
Scris: Wednesday, November 25, 2015 11:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
iuli33 wrote:
Merg la Sanador.
Consultatia la medic primar , fara eco costa 140 lei. Daca vreau eco merg la alt medic si pentru trim II si III coasta 330. Sunr preturile afisate si pe site ul lor.Nu am ales sa merg aici pentru ca ma dau banii afara din casa, asa a fost conjunctura. Doctora mea activeaza si la stat, spitalul Universitar, dar daca ea nu spune sa vin acolo imi este jena sa-i propun eu.

Eu te sfatuiesc sa ii pui o intrebare, si eu am fost in situatia ta si i-am spus fara jena ca sunt angajata si vreau sa-mi folosesc asigurarea de la stat la maxim :) Bine, atunci nu stiam ca asigurarea acopera doar niste analize amarate..oricum cand ma duc la spital ii dau totusi 50 lei (consultatie+eco), iar la privat cel mai mult am dat 350- morfologiile de trim. 2 respectiv 3.. Gandeste-te la bebe si ca ii poti cumpara lui mai multe lucrusoare cu banutii astia, o sa ai nevoie de cat mai multi. Medicii sunt incurajati sa cheme la cabinetul privat (unii au chiar comisioane), iti spun in cunostinta de cauza - eu lucrez la o alta clinica privata :)

Referitor la frecventa consultatiilor si eu am fost la o luna, o luna jumatate .. si cred ca mai bine eviti perioada sarbatorilor daca nu sunt probleme. E o obsesie in tara noastra cu zgandarit copilul toata ziua buna ziua ..chiar daca nu exista motive. Fii atenta la miscari si bucura-te de zilele astea frumoase alaturi de familie pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.