Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| dreams*** wrote:sunt normale atata timp cat sunt dureri slabe si nu sunt constante!si eu am avut si inca am din cand in cand... Multumesc pentru raspuns Dreams, vad ca m-a cam lasat durerea. Iti doresc si tie si tuturor burticilor sarcini cat mai usoare si zile frumoase in continuare. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Nanny wrote:Gagici cu burtici!! remeber me????? Am trecut sa va salut..nu am timp mai deloc sa intru pe net.... Va poopo cu foc, vad burtici aproape de termen...Le felicit pe cele pe care nu le stiam ca sunt gravidute, ce sa fac?? bebe ocupa tot timpul! Are 5 luni este fffff cuminte, mananca si e baiat de gasca! Pooop Juwy Zambila,Inna,Elena, Andreiutza Hey Nanny ma bucur ca ai trecut pe la noi. Pfu ce repede a trecut timpul, parca ieri erai aici si tu cu burticuta si acum iata ca bebe are 5 lunisoare ! Multa sanatate si crestere mare in continuare ! Mai avem si noi putin, putin ! |
|
| Moa ma bucur ca a fost totul ok la control Crestere mare in continuare. De pastilute nu stiu ce sa zic ... ... eu doar Elevit am luat si inca iau, in rest nimic, cam multe ai scris tu acolo, dar de ex cele pt arsuri le ei tot timpul sau doar cand te deranjeaza ?
Dreams felicitari si tie pt bebelina mare si sanatoasa. Ma bucur cand aud vesti bune
Elena7 acele mici dureri care pleaca si vin sunt normale la inceput de sarcina.
Nasmyne se apropie incet si la tine momentul mult asteptat . Contractii eu nu am avut niciodata (nici acum la 40 ... inca ) dar sunt normale in acest stadiu de sarcina. Conteaza sa nu fie dureroase si regulate. Mainile si picioarele la extremitati sunt si la mine umflate, si fata de zici ca atunci m-am trezit din somn !
In rest la noi nici un semn de la babyraul ... asteptam ! |
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa sa se dezvolte cum trebuie la mami in burtica. |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Elena7 wrote:Multumesc pentru raspuns Dreams, vad ca m-a cam lasat durerea. Iti doresc si tie si tuturor burticilor sarcini cat mai usoare si zile frumoase in continuare. cu mare drag!multumesc frumos |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Moa, si Femibion si acid folic? eu stiu ca femibionul are acid folic in el. Hmm...niste magne b^ n-ar strica sa iau pentru ca de doua dimineti ma cam trezesc cu carcei Nanny, ce ma bucur sa aflu vesti despre tine. Pupici multi pentru tine si pentru bebe. Doamne, ce a mai trecut timpul! |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| nko wrote:Sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa sa se dezvolte cum trebuie la mami in burtica. multumesc Nico!Doamne ajuta!multa sanatate si voua! |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Nasmyne poate e doar un cos nu am patit dar eu zic sa urmaresti si daca vezi ca se face mai mare sau Ceva sa te duci urgent la un dr...pupici si sanatate multa
Cookie Nu stiu eu nu am avut pana acum nicio contractie dar cred ca da...mai e un pic doar si trebuie sa vina bebe . Pupici
Elena7 Sunt normale acele dureri mai ales la inceput.poti sa iei nospa. Dar daca devin intense si foarte dureroase suni la dr.Pupici
Moa felicitari pt baietel sanatos. Eu iau mb6 si fier.daca ti le.a dat dr nu sunt multe mai ales fierul e foarte important sa il iei . Da mai e putin si vine momentul mult asteptat nici tu nu mai ai foarte mult acum zboara timpul. Sarcina usoara in continuare si un baietel sanatosss si voinic. Pupici
Dreams*** felicitari pt fetita sa fie sanatoasa si la termen. Pupici
AndreiutzaEu Bafta maine te asteptam cu vesti bune. Pupici
Acum despre noi.am fost la dr avem 3200 suntem o grasana si ne.a recoltat secretie asteptam rezultatul in 3 zile.o veste nu prea placuta e ca are cordonul in jurul gatului asteptam poate si.l scoate. Pupici pe toate burticutele frumoase |
|
| corinaalexandra wrote:Nasmyne poate e doar un cos nu am patit dar eu zic sa urmaresti si daca vezi ca se face mai mare sau Ceva sa te duci urgent la un dr...pupici si sanatate multa Cookie Nu stiu eu nu am avut pana acum nicio contractie dar cred ca da...mai e un pic doar si trebuie sa vina bebe . Pupici Elena7 Sunt normale acele dureri mai ales la inceput.poti sa iei nospa. Dar daca devin intense si foarte dureroase suni la dr.Pupici Moa felicitari pt baietel sanatos. Eu iau mb6 si fier.daca ti le.a dat dr nu sunt multe mai ales fierul e foarte important sa il iei . Da mai e putin si vine momentul mult asteptat nici tu nu mai ai foarte mult acum zboara timpul. Sarcina usoara in continuare si un baietel sanatosss si voinic. Pupici Dreams*** felicitari pt fetita sa fie sanatoasa si la termen. Pupici AndreiutzaEu Bafta maine te asteptam cu vesti bune. Pupici Acum despre noi.am fost la dr avem 3200 suntem o grasana si ne.a recoltat secretie asteptam rezultatul in 3 zile.o veste nu prea placuta e ca are cordonul in jurul gatului asteptam poate si.l scoate. Pupici pe toate burticutele frumoase
He he ce mare a crescut ! Si al meu avea cordonul de 2 ori dupa gat, si ieri cand am fost nu mai era, a muncit nu gluma In cateva zile incepe galeria si pt voi |
|
| inna19 wrote:He he ce mare a crescut ! Si al meu avea cordonul de 2 ori dupa gat, si ieri cand am fost nu mai era, a muncit nu gluma In cateva zile incepe galeria si pt voi
Sper sa sa-l scoata si a mea. Da mai e putin si incepe galeria dar tu mai ai atat de putin si iti ti puiul in brate hai babyraul ca mami te asteapta cu sufletul la gura pupici |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Gata, am fost la Dr., mi-au recoltat si mie secretia si am stat la NTS 20 min. (monitorizarea bebelusului). Rezultatul e ca sta bine acolo, nu da semne de stres - acest test il vom repeta saptamanal, pana la nastere. La ecograf la fel, arata bine, are 3 kg si pare ca se pastreaza termenul de 26 dec. Va pupam pe toate |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Multumesc inna19 si corinaalexandra 2 burticute frumoase. |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Corina cate magneb6 iei pe zii?
Inna iau renie numai la nevoie.
Zambila asta ma mir si eu acid folic+maltofer fol+femibion care toate contin acid folic.oare nu e cam mult?? |
|
| moa wrote:Corina cate magneb6 iei pe zii? Inna iau renie numai la nevoie. Zambila asta ma mir si eu acid folic+maltofer fol+femibion care toate contin acid folic.oare nu e cam mult??
3 pe zi a zis dr dar spre rusinea mea mai uit si iau doar 2 cateodata ca nu Le mai suport |
|
| Elena7 wrote:Multumesc inna19 si corinaalexandra 2 burticute frumoase.
|
|
|