Gravidutzele noastre dragi - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
corinaalexandra
Scris: Tuesday, November 24, 2015 3:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
cookie wrote:
Gata, am fost la Dr., mi-au recoltat si mie secretia si am stat la NTS 20 min. (monitorizarea bebelusului). Rezultatul e ca sta bine acolo, nu da semne de stres - acest test il vom repeta saptamanal, pana la nastere. La ecograf la fel, arata bine, are 3 kg si pare ca se pastreaza termenul de 26 dec. newclap Va pupam pe toate DistanceKiss

Felicitari pt bebe sanatos sa fie totul bine computerlove
inna19
Scris: Tuesday, November 24, 2015 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
cookie wrote:
Gata, am fost la Dr., mi-au recoltat si mie secretia si am stat la NTS 20 min. (monitorizarea bebelusului). Rezultatul e ca sta bine acolo, nu da semne de stres - acest test il vom repeta saptamanal, pana la nastere. La ecograf la fel, arata bine, are 3 kg si pare ca se pastreaza termenul de 26 dec. newclap Va pupam pe toate DistanceKiss

newclap newclap newclap Felicitari pt bebe sanatos yes ! Nu mai e mult si incepe galeria pt voi majoreta !
Zambila
Scris: Tuesday, November 24, 2015 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Moa, my dear, cred ca doctorul ala e mai priceput ca noi. Desi nu inteleg de ce acum atata acid folic. Ala e excelent daca se ia cu vreo 3 luni inainte de sarcina sau, daca nu, macar in primele 3 luni de sarcina. Ce e drept, stiam ca ajuta la formarea celulelor rosii, si daca tot ti-a dat si fier probabil e pentru a combate vreo anemie.
Si am gasit si asta pe net:
Quote:
Cantitatea de acid folic recomandata pe zi, in ceea ce priveste sarcina:

In timp ce incerci sa concepi un copil: 400 de micrograme
Pentru primele 3 luni ale sarcinii: 400 de micrograme
Intre lunile 3 si 9 ale sarcinii: 600 de micrograme
In timp ce alaptezi: 500 de micrograme

Sursa: Acidul folic si sarcina
kamytza
Scris: Tuesday, November 24, 2015 4:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Si eu iau maltofer fol si dr mi-a spus sa nu mai iau acid folic, dar fiecare organism este diferit si cu siguranta stiu doctorii mai bine de ce ne recomanda anumite tratamente. Eu de exemplu iau 2 nospa pe zi( unul dim si unul seara), utrogestan 1 ovul seara, maltofer 1,elevit 1, cetebe 1 si magne b6 3 pe zi mi-a sp dr dar la farmacie mi s-a spus ca ar fi cam mult si ca nu voi mai dormiras
dreams***
Scris: Tuesday, November 24, 2015 4:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Va multumesc fetelor Corinaalexandra si Inna19!!!va doresc nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi!DistanceKiss DistanceKiss
moa
Scris: Tuesday, November 24, 2015 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Si mie tot 3 pe zii mi_a spus sa iau magneb6,dar eu am luat 2.m_e frica cu atatea pastile.cu bogdan nu am luat decat materna si nu am facut atatea ecografii si atatea controale.cei drept eram cu multttt mai tanara.
Poate acid folic mai mult din cauza trombofiliei,nu stiu ma gandesc si eu.NuStiu
moa
Scris: Tuesday, November 24, 2015 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
dreams*** wrote:
buna dimineata burtici!ieri am fost la control!!!bebelina mea e f bine (caci acum ne a zis 100% ca are pasarica Blushing )..are 12 cm si 200 grame love love colul are lungimea buna 43mm, placenta inserata superior, lichidul amniotic in regula!se misca de mama focului si la un moment dat statea cu manuta pe fata Love la 20 saptamani ne a chemat ptr morfologia de trim2 adica pe 16 decembrie!va pup !o zi frumoasa sa aveti!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Sa fie sanatoasa bebelina!Bravoo Bravoo Bravoo
Rocsana
Scris: Tuesday, November 24, 2015 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Multumesc pt rapuns burtici frumoase Love Love Love ,sapt.viitoare cand merg la medic o sa il intreb si despre durerea de burta intr-o parte pe care o am de cateva zile ,e ca si cum ar trage cineva de piele de carne nu stiu cum sa explic ,intradevar poate ar trebui sa imi iau mai des tensiunea care de obicei e mica 9/5.
Felicitari pt bebelasi vostrii si multa sanatate va doresc.
Va pupacesc pe toate de la A la Z si va urmaresc postarile cu mare placere iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Nanny
Scris: Tuesday, November 24, 2015 7:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Cookie, Zambila, Nko, Dreams***....va poooop!Sa cresteti mari si frumoase, dar mai ales sanatoase...Da zboara timpul...Doamne..in curand bebelusul meu o sa inceapa sa mananca..ptiu repede zboara! Parca nici n-am fost gravida!Cray
Nko...acum am vz intrebarea ta din PM..ti-am raspuns!,,,,cu intarziere!SimplyLove
Salut si burticile mai mici...nu le cunosc prea bine!Buddy1
dreams***
Scris: Tuesday, November 24, 2015 7:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
moa wrote:

Sa fie sanatoasa bebelina!Bravoo Bravoo Bravoo

Multumesc asemenea !!!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
cookie
Scris: Wednesday, November 25, 2015 12:56 AM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2015
Nanny wrote:
Cookie, Zambila, Nko, Dreams***....va poooop!Sa cresteti mari si frumoase, dar mai ales sanatoase...Da zboara timpul...Doamne..in curand bebelusul meu o sa inceapa sa mananca..ptiu repede zboara! Parca nici n-am fost gravida!Cray
Nko...acum am vz intrebarea ta din PM..ti-am raspuns!,,,,cu intarziere!SimplyLove
Salut si burticile mai mici...nu le cunosc prea bine!:00100:

Multumim Nanny, pentru vizita si pentru cuvintele frumoase Cheek Kiss Multa sanatate si voua si poate ne revedem tot aici la bebe nr. 2 ras alcool
cookie
Scris: Wednesday, November 25, 2015 12:59 AM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2015
corinaalexandra wrote:

Felicitari pt bebe sanatos sa fie totul bine computerlove

Multumesc mult computerlove Si tie la fel iti doresc! Noi suntem cam in aceeasi perioada, cand ai DPN?

inna19 wrote:

newclap newclap newclap Felicitari pt bebe sanatos yes ! Nu mai e mult si incepe galeria pt voi majoreta !

Multumesc la fel, sunt cu ochii mereu pe forum sa vad cand vine babyraul newclap si sa ne povestesti cum a fost ras Tinem pumnii si iti trimitem ganduri bune de la distanta majoreta
corinaalexandra
Scris: Wednesday, November 25, 2015 4:39 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
cookie wrote:

Multumesc la fel, sunt cu ochii mereu pe forum sa vad cand vine babyraul newclap si sa ne povestesti cum a fost ras Tinem pumnii si iti trimitem ganduri bune de la distanta majoreta

Pe 19 decembrie newclap tu???
ElenaD94
Scris: Wednesday, November 25, 2015 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Neatza fetelor eu sunt foarte furioasa Argue nu am dormit deloc de nervi.
Ieri pe seara trebuia sa mergem la doctor aveam programare la 18:45. Pe la 14:30 ma suna echipa Regina Maria daca pot sa vin mai devreme , in jur de ora 18:00....tinand cont ca eu stau un provincie mi-au sfarait talpile sa ma pregatesc sa plec mai devreme , sotul sa anunte ca pleaca si mai devreme de la serviciu. Am ajuns acolo la ora 17:20 , noroc ca nu am prins asa aglomeratie la intrare in Buc...si nu va spun ca am asteptat pana la ora 19:30 sa intru, deja incepuse sa ma doare si spatele de stat atata pe canapea si asteptand. Cand in sfarsit intru , am iesit la fel de frumos inapoi pe usa pt ca doctora avea o gravida in travaliu si nu mai putea astepta trebuia sa ajunga la spitalul din Baneasa. Am cheltuit o gramada bani pe benzina , la un momentdat ne-am luat si de mancare ca ni se facuse foame, doar ca sa ma plimb prin ploaie pana la Regina Maria. Cel mai rau imi pare ca sotul lipseste sa mearga cu mine si ii scade si din salariu. Ceea ce nu inteleg este de ce clinica m-a chemat mai devreme daca stia f bine ca doctora are o gravida in travaliu si nu se stie cate din programari va putea onora? Eu cred ca m-au chemat in speranta ca tot o sa imi ia banii poate poate doctora reuseste sa onoreze toate programarile iar ei sa incaseze banii . Argue M-am enervat f tare, puteau sa imi spuna de cand m-au sunat ca nu se stie sigur daca doctora se va mai putea ocupa de programari si in situatia asta stateam acasa si nu mai cheltuiam atatia bani sa ma plimb pana la Bucuresti degeaba, sau in momentul cand vedeau ca a trecut o ora hai o ora jumate puteau sa spuna mergeti acasa, nu sa astept 2 ore jumatate, si sa imi spuna ca nu mai ma poata primi...Pe doctora o inteleg, ca nu ea face programarile, ea nici nu stie ce pacienti are in ziua respectiva, clinica se ocupa de acest lucru, ea a anuntat ca trebuie sa plece din moment ce ei m-au sunat in jur de ora 14, deci se stia care e treaba. Dar in speranta ca mai scot niste bani si de la mine , ce au zis? hai veniti mai devreme stati pe la usa cabinetului poate va baga si pe dvs...Pfff..... Intradevar puteam fi eu in locul acelei gravide si la fel anula totul pentru nasterea mea, insa, clinica nu a procedat cum trebuie ....guns angry

Ma scuzati de atata scris, dar nu ma asteptam la o clinica asa renumita sa procedeze in asa fel. newno
Ideea e ca sunt presata si de timp , ca trebuie sa fac morfologia , eu pe doctora o gaseam numai marti la clinica care imi este cel mai aproape, iar marti este 1 dec si nu lucreaza deci abia peste 2 sapt sa ma duc la ea si tot atunci ar trebui sa fac si morfologia. Pai de unde 300 de ron pt ea si inca vreo 500 cat o fi morfologia intr-o saptamana?scratch De aia ziceam sa ma vad acum cu ea si mai strang si eu bani pana la morfologie. nervi
Acum m-am programat pe data de 2 dec tocmai in Baneasa.... Thumb down

AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, November 25, 2015 9:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neatza Burtici!!!

Eu ma pregatesc sa ma duc sa il vad pe bubulin...

Deabia astept....Cu ochiul nu mi-am revenit inca.... Dc nu imi trece o sa iau trimitere miercuri de la medicul de fam si ma duc si in alta parte sa mai vd o parere...

Va pup pe toate si revin cu vesti cand ma intor de la ecoCheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.