Gravidutzele noastre dragi - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rocsana
Scris: Monday, November 23, 2015 7:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
Buna burtici frumoase ,ma emotionez de fiecare data cand vad ca puneti poze cu burticile voastre frunoase si mari pt.ca ma gandesc cum o sa arate si burtica mea inainte de nastere Love .Oricum sunteti super toate si va doresc multa sanatate voua si bebelasilor iloveyou
La medic o sa merg si eu sapt .viitoare pt un control deoarece greturile persista si am niste dureri de cap ingrozitoare ,si voi ati avut durei de cap ?eu am renuntat total la cafea iar de fumat nu fumez de fel ,oare sa fie din cauza cafelei durerea ?

Va pupacesc pe toate Cheek Kiss
inna19
Scris: Monday, November 23, 2015 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Auras wrote:
Frumoase gravidute am mai crescut si noi si asteptam nerabdatori clipa cea mare!gravida boyLa noi bebe Daniel e din ce in ce mai activ Big Surprise copilas innori
Va pupam Gossip Cheek Kiss computerlove

Ptiu pe tine sa nu te deochi sic ce frumoasa esti cu burticuta mami Love . Esti o scumpa cu costumasul acela santa. Mai ai si tu inca putintel, si o sa punem poze cu bebeii nostri de Craciun langa bradut craciun ! Doamne ajuta sa fie bine pt toate. Pupici Cheek Kiss
Nanny
Scris: Monday, November 23, 2015 8:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Gagici cu burtici!! remeber me?????
Am trecut sa va salut..nu am timp mai deloc sa intru pe net....
Va poopo cu foc, vad burtici aproape de termen...Le felicit pe cele pe care nu le stiam ca sunt gravidute, ce sa fac?? bebe ocupa tot timpul! Are 5 luni este fffff cuminte, mananca si e baiat de gasca!
Pooop Juwy Zambila,Inna,Elena, Andreiutza
iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
corinaalexandra
Scris: Monday, November 23, 2015 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu Imi pare rau Cray dar o sa treaca Cheek Kiss ...nu il afecteaza pe bebe ca e mare mai de graba il afecteaza daca stai asa...eu zic sa urmezi sfatul medicilor ca stiu mai bine.pupici si asteptam vesti bune Cheek Kiss

Rocsana Am avut si eu dureri de cap mai ales la inceput dar trec coeur cafea nici eu nu bea desi mi-a zis dr sa beau ca am tensiunea un pic mai mica dar nu imi place si nici inainte nu beam dance .pupici si asteptam vesti saptamana viitoare Cheek Kiss

Nanny Eu imi amintesc de tine dance Ce repede a crescut aia mica parca mai ieri aveam 3-4 luni si tu ai nascut Buddy1 pupici si sanatate la amandoi si bebe cat mai mancacios Love

Nasmyne
Scris: Monday, November 23, 2015 10:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Auras ce burtica mare si frumoasa ai, cred ca bebe Daniel al tau o sa fie tare mandru de mamica lui frumoasa. Iar costumasul e superb!

Rocsana eu nu am experimentat dureri de cap, tensiunea ai mai luat-o? Sa nu cumva sa fie marita. Sa bei minim 2 l de apa sa mananci variat si sanatos...altceva nu stiu ce sa zic uff

AndreiutaEu nu te speria, o sa treaca si nu cred ca afecteaza bebelul picaturile alea Cheek Kiss

Si eu am observat ceva in seara asta, azi m-am plans ca ma doare rau un sfarc dar cand ma uit mai bine am asa o galma inauntru, chiar pe mamelon, cam de 0,5 cm si are un mic varf galben, ca si cum ar fi un cos, sau un furunc care inca e in faza de inceput.
A patit vre-una din voi asa?uff pale Sunt plecata pana la sfarsitul saptamanii, nu am cum sa ajung la nici un doctor, stiti cumva daca pot folosi o crema? Si daca da ce crema?
Sper sa nu fie furunc, Doamne fereste, am avut cand eram micuta prin generala si tare rau a fost, si acum mai am semnul de la el; de atunci nu am mai avut niciunul.
cookie
Scris: Monday, November 23, 2015 10:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
Nasmyne, eu am niste secretii galbui care se intaresc in varful sfarcului inca de la inceput, dar m-am gandit ca sunt normale. Seamana ca descriere cu ce zici tu. Dar eu le tot indepartez la dus, sunt ca niste varfuri de cos uff

Eu de doua zile m-am umflat ca un balon: la fata, maini si la picioare (mainile amortite in continuare, nici nu pot sa-mi tai o felie de paine plans ). Burtica a coborat, sapt. trecuta am avut contractii dar s-au oprit..iar de cateva zile bebele impinge undeva jos..si devine dureros pana se opreste din intins/impins..zici ca vrea sa iasa Lol

Ar fi cam devreme totusi, voi ati avut simptome similare la 35-36 saptamani?

Nasmyne
Scris: Monday, November 23, 2015 11:40 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
cookie wrote:
Nasmyne, eu am niste secretii galbui care se intaresc in varful sfarcului inca de la inceput, dar m-am gandit ca sunt normale. Seamana ca descriere cu ce zici tu. Dar eu le tot indepartez la dus, sunt ca niste varfuri de cos uff

La mine nu este in varful sfarcului, ci pe marginea lui, are un varf galben f mic, iar inauntru se simte la palpat ceva tare tare si destul de maricel. Din cate am citit pare a fi un furunc...asta mai imi trebuie uff am citit ca nu treb sa fac nimic doar sa pun comprese cu apa calda. Sper totusi sa se retraga plans
nko
Scris: Tuesday, November 24, 2015 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
cookie wrote:

Eu de doua zile m-am umflat ca un balon: la fata, maini si la picioare (mainile amortite in continuare, nici nu pot sa-mi tai o felie de paine plans ). Burtica a coborat, sapt. trecuta am avut contractii dar s-au oprit..iar de cateva zile bebele impinge undeva jos..si devine dureros pana se opreste din intins/impins..zici ca vrea sa iasa Lol

Ar fi cam devreme totusi, voi ati avut simptome similare la 35-36 saptamani?

Ai incercat sa-ti iei o tensiune? sa nu cumva sa fi crescut.
cookie
Scris: Tuesday, November 24, 2015 9:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
nko wrote:

Ai incercat sa-ti iei o tensiune? sa nu cumva sa fi crescut.

Da, e un pic mai mare, dar nesemnificativ. Asta m-a intrebat si medicul la telefon cand i-am zis. Ne-a chemat azi la spital, va tinem la curent pupici
Elena7
Scris: Tuesday, November 24, 2015 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
Buna dimineata burtici frumoaseCheek Kiss nu am mai scris pentru ca pana acum m-am simtit destul de bine, iar de acum o ora cam asa am mici dureri in zona uterului, care vin si pleaca, nu sunt constante. Aveti idee de la ce o fi? Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!computerlove
dreams***
Scris: Tuesday, November 24, 2015 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Elena7 wrote:
Buna dimineata burtici frumoaseCheek Kiss nu am mai scris pentru ca pana acum m-am simtit destul de bine, iar de acum o ora cam asa am mici dureri in zona uterului, care vin si pleaca, nu sunt constante. Aveti idee de la ce o fi? Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!computerlove

sunt normale atata timp cat sunt dureri slabe si nu sunt constante!si eu am avut si inca am din cand in cand...Cheek Kiss
moa
Scris: Tuesday, November 24, 2015 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Buna dimi dragele mele!

Inna ,dar cat ai de gand sa mai tii bebeul la caldurica,pana se insoara?sa fie sanatos draga mea.majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Zambila ,elena94 panicatele meleCheek Kiss

Cookie ar fii bine sa mai stea in burtica.succes la doctor!computerlove

Andreiutza ,am trecut toate prin multe ,o sa treaca si asta.sub supravegherea medicului totul e ok.iloveyou

Auras ,ai o burtica mareee,frumoasa.love

Nasmyne o fii un cos,nu umbla la el,lasa_l ca trece singurcomputerlove

Noi am fost ieri la control,mia mai dat niste fier pentru anemie,renie pentru arsuri,fitoroid crema pentru hemoroizi,si niste magne b6 pentru carcei,aspenter femibion,si acid folic.nu_s cam multe pastile???mi_e si frica sa le iau.iar sunt paranoia.ras

Ps : baietelul avea 890 gr.newclap

Pup toate fetele si va urez sanatate multa!computerlove computerlove computerlove
dreams***
Scris: Tuesday, November 24, 2015 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
buna dimineata burtici!ieri am fost la control!!!bebelina mea e f bine (caci acum ne a zis 100% ca are pasarica Blushing )..are 12 cm si 200 grame love love colul are lungimea buna 43mm, placenta inserata superior, lichidul amniotic in regula!se misca de mama focului si la un moment dat statea cu manuta pe fata Love la 20 saptamani ne a chemat ptr morfologia de trim2 adica pe 16 decembrie!va pup !o zi frumoasa sa aveti!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
moa
Scris: Tuesday, November 24, 2015 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
corinaalexandra wrote:
AndreiutzaEu Imi pare rau Cray dar o sa treaca Cheek Kiss ...nu il afecteaza pe bebe ca e mare mai de graba il afecteaza daca stai asa...eu zic sa urmezi sfatul medicilor ca stiu mai bine.pupici si asteptam vesti bune Cheek Kiss

Rocsana Am avut si eu dureri de cap mai ales la inceput dar trec coeur cafea nici eu nu bea desi mi-a zis dr sa beau ca am tensiunea un pic mai mica dar nu imi place si nici inainte nu beam dance .pupici si asteptam vesti saptamana viitoare Cheek Kiss

Nanny Eu imi amintesc de tine dance Ce repede a crescut aia mica parca mai ieri aveam 3-4 luni si tu ai nascut Buddy1 pupici si sanatate la amandoi si bebe cat mai mancacios Love

Acum vad cori ca imediat o sa_ti facem galerie.Doamne ce a trecut timpul!dance
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, November 24, 2015 10:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015

Andreiutza ,am trecut toate prin multe ,o sa treaca si asta.sub supravegherea medicului totul e ok.iloveyou

multumesc frumos fetelor....maine oricum am programare la ecografie .... Il vedem si pe bubulin...deabia astept sa vd cat a crescutHilar Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.