|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Buna burtici frumoase ,ma emotionez de fiecare data cand vad ca puneti poze cu burticile voastre frunoase si mari pt.ca ma gandesc cum o sa arate si burtica mea inainte de nastere .Oricum sunteti super toate si va doresc multa sanatate voua si bebelasilor La medic o sa merg si eu sapt .viitoare pt un control deoarece greturile persista si am niste dureri de cap ingrozitoare ,si voi ati avut durei de cap ?eu am renuntat total la cafea iar de fumat nu fumez de fel ,oare sa fie din cauza cafelei durerea ?
Va pupacesc pe toate
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Ptiu pe tine sa nu te deochi ce frumoasa esti cu burticuta mami . Esti o scumpa cu costumasul acela . Mai ai si tu inca putintel, si o sa punem poze cu bebeii nostri de Craciun langa bradut ! Doamne ajuta sa fie bine pt toate. Pupici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Gagici cu burtici!! remeber me????? Am trecut sa va salut..nu am timp mai deloc sa intru pe net.... Va poopo cu foc, vad burtici aproape de termen...Le felicit pe cele pe care nu le stiam ca sunt gravidute, ce sa fac?? bebe ocupa tot timpul! Are 5 luni este fffff cuminte, mananca si e baiat de gasca! Pooop Juwy Zambila,Inna,Elena, Andreiutza
|
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| AndreiutzaEu Imi pare rau dar o sa treaca ...nu il afecteaza pe bebe ca e mare mai de graba il afecteaza daca stai asa...eu zic sa urmezi sfatul medicilor ca stiu mai bine.pupici si asteptam vesti bune
Rocsana Am avut si eu dureri de cap mai ales la inceput dar trec cafea nici eu nu bea desi mi-a zis dr sa beau ca am tensiunea un pic mai mica dar nu imi place si nici inainte nu beam .pupici si asteptam vesti saptamana viitoare
Nanny Eu imi amintesc de tine Ce repede a crescut aia mica parca mai ieri aveam 3-4 luni si tu ai nascut pupici si sanatate la amandoi si bebe cat mai mancacios
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Auras ce burtica mare si frumoasa ai, cred ca bebe Daniel al tau o sa fie tare mandru de mamica lui frumoasa. Iar costumasul e superb!
Rocsana eu nu am experimentat dureri de cap, tensiunea ai mai luat-o? Sa nu cumva sa fie marita. Sa bei minim 2 l de apa sa mananci variat si sanatos...altceva nu stiu ce sa zic
AndreiutaEu nu te speria, o sa treaca si nu cred ca afecteaza bebelul picaturile alea
Si eu am observat ceva in seara asta, azi m-am plans ca ma doare rau un sfarc dar cand ma uit mai bine am asa o galma inauntru, chiar pe mamelon, cam de 0,5 cm si are un mic varf galben, ca si cum ar fi un cos, sau un furunc care inca e in faza de inceput. A patit vre-una din voi asa? Sunt plecata pana la sfarsitul saptamanii, nu am cum sa ajung la nici un doctor, stiti cumva daca pot folosi o crema? Si daca da ce crema? Sper sa nu fie furunc, Doamne fereste, am avut cand eram micuta prin generala si tare rau a fost, si acum mai am semnul de la el; de atunci nu am mai avut niciunul. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Nasmyne, eu am niste secretii galbui care se intaresc in varful sfarcului inca de la inceput, dar m-am gandit ca sunt normale. Seamana ca descriere cu ce zici tu. Dar eu le tot indepartez la dus, sunt ca niste varfuri de cos
Eu de doua zile m-am umflat ca un balon: la fata, maini si la picioare (mainile amortite in continuare, nici nu pot sa-mi tai o felie de paine ). Burtica a coborat, sapt. trecuta am avut contractii dar s-au oprit..iar de cateva zile bebele impinge undeva jos..si devine dureros pana se opreste din intins/impins..zici ca vrea sa iasa
Ar fi cam devreme totusi, voi ati avut simptome similare la 35-36 saptamani?
|
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| cookie wrote:Nasmyne, eu am niste secretii galbui care se intaresc in varful sfarcului inca de la inceput, dar m-am gandit ca sunt normale. Seamana ca descriere cu ce zici tu. Dar eu le tot indepartez la dus, sunt ca niste varfuri de cos
La mine nu este in varful sfarcului, ci pe marginea lui, are un varf galben f mic, iar inauntru se simte la palpat ceva tare tare si destul de maricel. Din cate am citit pare a fi un furunc...asta mai imi trebuie am citit ca nu treb sa fac nimic doar sa pun comprese cu apa calda. Sper totusi sa se retraga |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| cookie wrote:Nasmyne, eu am niste secretii galbui care se intaresc in varful sfarcului inca de la inceput, dar m-am gandit ca sunt normale. Seamana ca descriere cu ce zici tu. Dar eu le tot indepartez la dus, sunt ca niste varfuri de cos Eu de doua zile m-am umflat ca un balon: la fata, maini si la picioare (mainile amortite in continuare, nici nu pot sa-mi tai o felie de paine  ). Burtica a coborat, sapt. trecuta am avut contractii dar s-au oprit..iar de cateva zile bebele impinge undeva jos..si devine dureros pana se opreste din intins/impins..zici ca vrea sa iasa Ar fi cam devreme totusi, voi ati avut simptome similare la 35-36 saptamani?
Ai incercat sa-ti iei o tensiune? sa nu cumva sa fi crescut. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| nko wrote:
Ai incercat sa-ti iei o tensiune? sa nu cumva sa fi crescut.
Da, e un pic mai mare, dar nesemnificativ. Asta m-a intrebat si medicul la telefon cand i-am zis. Ne-a chemat azi la spital, va tinem la curent |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Buna dimineata burtici frumoase nu am mai scris pentru ca pana acum m-am simtit destul de bine, iar de acum o ora cam asa am mici dureri in zona uterului, care vin si pleaca, nu sunt constante. Aveti idee de la ce o fi? Va multumesc si va doresc o zi frumoasa! |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Elena7 wrote:Buna dimineata burtici frumoase  nu am mai scris pentru ca pana acum m-am simtit destul de bine, iar de acum o ora cam asa am mici dureri in zona uterului, care vin si pleaca, nu sunt constante. Aveti idee de la ce o fi? Va multumesc si va doresc o zi frumoasa! sunt normale atata timp cat sunt dureri slabe si nu sunt constante!si eu am avut si inca am din cand in cand... |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Buna dimi dragele mele!
Inna ,dar cat ai de gand sa mai tii bebeul la caldurica,pana se insoara?sa fie sanatos draga mea.
Zambila ,elena94 panicatele mele
Cookie ar fii bine sa mai stea in burtica.succes la doctor!
Andreiutza ,am trecut toate prin multe ,o sa treaca si asta.sub supravegherea medicului totul e ok.
Auras ,ai o burtica mareee,frumoasa.
Nasmyne o fii un cos,nu umbla la el,lasa_l ca trece singur
Noi am fost ieri la control,mia mai dat niste fier pentru anemie,renie pentru arsuri,fitoroid crema pentru hemoroizi,si niste magne b6 pentru carcei,aspenter femibion,si acid folic.nu_s cam multe pastile???mi_e si frica sa le iau.iar sunt paranoia.
Ps : baietelul avea 890 gr.
Pup toate fetele si va urez sanatate multa! |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| buna dimineata burtici!ieri am fost la control!!!bebelina mea e f bine (caci acum ne a zis 100% ca are pasarica )..are 12 cm si 200 grame colul are lungimea buna 43mm, placenta inserata superior, lichidul amniotic in regula!se misca de mama focului si la un moment dat statea cu manuta pe fata la 20 saptamani ne a chemat ptr morfologia de trim2 adica pe 16 decembrie!va pup !o zi frumoasa sa aveti! |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| corinaalexandra wrote:AndreiutzaEu Imi pare rau  dar o sa treaca  ...nu il afecteaza pe bebe ca e mare mai de graba il afecteaza daca stai asa...eu zic sa urmezi sfatul medicilor ca stiu mai bine.pupici si asteptam vesti bune Rocsana Am avut si eu dureri de cap mai ales la inceput dar trec  cafea nici eu nu bea desi mi-a zis dr sa beau ca am tensiunea un pic mai mica dar nu imi place si nici inainte nu beam  .pupici si asteptam vesti saptamana viitoare Nanny Eu imi amintesc de tine  Ce repede a crescut aia mica parca mai ieri aveam 3-4 luni si tu ai nascut  pupici si sanatate la amandoi si bebe cat mai mancacios
Acum vad cori ca imediat o sa_ti facem galerie.Doamne ce a trecut timpul! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
Andreiutza ,am trecut toate prin multe ,o sa treaca si asta.sub supravegherea medicului totul e ok.
multumesc frumos fetelor....maine oricum am programare la ecografie .... Il vedem si pe bubulin...deabia astept sa vd cat a crescut |
|
|