Gravidutzele noastre dragi - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dreams***
Scris: Thursday, November 19, 2015 3:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Intradevar este scump la euromaterna unde naste Nko si acolo voi naste si eu ptr ca medicul meu colaboreaza doar cu aceasta clinica!!!pachetul care zice Nko de 7000 lei include urmatoarele:
Pachetul Bebe Materna este un pachet complet care ofera, pe langa servicii si asistenta medicala de specialitate pentru proaspata mamica si nou-nascut, analize si consultatii esentiale pentru bebelusul dumneavoastra, in primele luni de viata.

Veti achita:

7000 lei pentru:

Nasterea si anestezia
3 zile de spitalizare
Screening neonatal
5 consultatii pentru bebelus
o sedinta de masaj pentru nou-nascut
corinaalexandra
Scris: Thursday, November 19, 2015 4:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Auras imi pare rau ca nu ai scapat de greturi...partea buna e ca mai e asa putin si o sa scapi de ele firstprize dance.pe cat ai termenul???bebe se grabeste sau inca niciun semn??pupiciCheek Kiss

cookie nici tu nu mai ai mult...o sa scapi de umflaturi si totul o sa fie binecomputerlove bafta la medic asteptam vesti bune.cat despre nastere depinde de spital si de buzunarul fiecaruia si eu tot in bucuresti la stat voi naste dar nu voi dA ATAT mi se pare enorm de mult totusi esti la stat.am o colega care a nascut acum 2 luni si nu a dat 3800,a fost o suma rezonabila cel putin din punctul meu de vedere ce zici tu mi se pare enorm si sper ca e vorba macar de cezariana atatBig Surprise. adica totusi am auzit preturi la stat de 2000 si mi s.a parut mult.acum daca cineva nu are bani ce face fiecare cred ca da dupa posibilitate...pupiciCheek Kiss

Inna bebe o sa vina cand vrea el noi asteptam cu sufletul la gura sa ne dai marea veste ca bebe vrea sa va intaleasca computerlove pana atunci iti urez o nastere usoara cand bebe o sa vrea sa vina ras si un bebe cat mai sanatos.multi pupiciCheek Kiss

ElenaD94 si eu tot la Regina Maria vroiam pe la inceput dar cand mi.au spus preturile mi-a picat fata Bye2 asa ca o sa nasc la stat si am vizitat sectia de nasteri si am fost foarte multumita acum vom vedea si atunci mai multeBlushing .pupici

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate computerlove Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Thursday, November 19, 2015 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Off ma ia groazapale aproape toata lumea naste la privat,dar în Bucuresti mi se par preturile mult prea mari,iar dr. meu la privat e doar la Regina Maria ?i clar nu o sa merg acolo.Eu o sa nasc la Elias si am pregatit în jur de 5000 lei ,sper sa fie Ok ,oricum nu am asteptari prea mari ,sper doar ca bebe sa fie sanatos si sa nu am parte de complicatii.plans
Auras
Scris: Thursday, November 19, 2015 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Gravidute va multumesc din suflet pentru incurajari!grup SimplyLove campfire
CorinaCheek Kiss chiar voiam sa va intreb..eu am aproape o saptamana de cand simt zilnic intepaturi pe jos timp de 3-5 minute. La inceput nu am stiut ce sunt,apoi am aflat ca sunt contractii (false?). Nu stiu exact, poate ne ajuta mamicile care au nascut sau cele care detin mai multe informatii. Nu-mi doresc decat sa fie bebe sanatos,poate veni cand vrea el incepand de acum.yes Dar parca vad ca ne face sa il asteptam pana la 42 de saptamani...haha Lol
nko
Scris: Thursday, November 19, 2015 7:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
inna19 wrote:

Doamne ce scump e pe la voi guns Fetelor va astept la Oradea ! Va cazez eu SimplyLove !

Si acum ne spui?Lol
A detliat Dreams ce implica acel pachet.Stiu ca e scump , dar la noi in zona Tulcea-Constanta nu prea ai variante mai bune.Asa ca..pt bebeii nostri facem orice.

Noi am fost azi la control, suntem bine, am ajuns la 2633 grame in 6 zile de la 2430, suntem vioaie, i-am aratat si limba lui mami iar dpre final si-a bagat manuta in gura si a ramas cu ea asa. :) M-am topit toata.Are si par..se vedea sculat acolo in lichid.Angel
corinaalexandra
Scris: Thursday, November 19, 2015 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:
Gravidute va multumesc din suflet pentru incurajari!grup SimplyLove campfire
CorinaCheek Kiss chiar voiam sa va intreb..eu am aproape o saptamana de cand simt zilnic intepaturi pe jos timp de 3-5 minute. La inceput nu am stiut ce sunt,apoi am aflat ca sunt contractii (false?). Nu stiu exact, poate ne ajuta mamicile care au nascut sau cele care detin mai multe informatii. Nu-mi doresc decat sa fie bebe sanatos,poate veni cand vrea el incepand de acum.yes Dar parca vad ca ne face sa il asteptam pana la 42 de saptamani...haha Lol

La asta ma gandeam si eu poate face vreo surpriza si bine la 42 hohot import e sa fie sanatosi cu restul ne descurcam noi...eu nu stiu sa simt nimic iar saptamana trecuta la dr a zis ca nu am contractii dupa ce ma pus la aparat... Eu ma simt bine newclap. Pupici
Auras
Scris: Thursday, November 19, 2015 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
corinaalexandra wrote:

La asta ma gandeam si eu poate face vreo surpriza si bine la 42 hohot import e sa fie sanatosi cu restul ne descurcam noi...eu nu stiu sa simt nimic iar saptamana trecuta la dr a zis ca nu am contractii dupa ce ma pus la aparat... Eu ma simt bine newclap. Pupici

Bravo!Cheek Kiss Bravoo Multa sanatate in continuare! Hai ca mai avem un pic! dance computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, November 19, 2015 7:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
inna19 wrote:

what fool

daaaa.... asa e am intrebat si eu la Regina Maria....

sanador e undeva la 8500.... la care se adauga ce vor recomanda ei dupa

Seful meu a incheiat contract pe 7300 si la externare a fost 112 000 hohot hohot
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, November 19, 2015 7:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
nko wrote:

Si acum ne spui?Lol
A detliat Dreams ce implica acel pachet.Stiu ca e scump , dar la noi in zona Tulcea-Constanta nu prea ai variante mai bune.Asa ca..pt bebeii nostri facem orice.

Noi am fost azi la control, suntem bine, am ajuns la 2633 grame in 6 zile de la 2430, suntem vioaie, i-am aratat si limba lui mami iar dpre final si-a bagat manuta in gura si a ramas cu ea asa. :) M-am topit toata.Are si par..se vedea sculat acolo in lichid.Angel

computerlove computerlove computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Bv ti-am zis eu ca va ajunge ma minim 2800 :) Deci acum clar ai sanse sa ajunga la 3000 si mai mult dc sta cumintica la termen
crissy84
Scris: Thursday, November 19, 2015 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Buna burticute dragute!!!!Va urmaresc in fiecare zi si ma bucur alaturi de voi pt rezultatele bune.Aveti niste burtici asa dragutehearts
Acum pe scurt din ce am citit si experientele mele.Si eu am catel,un bichon de 3 anisori.Cand am ajuns acs de la spital pe mine m a marait.Pana la primul alaptat cand a venit langa noi si l a mirosit pe bebe.de atunci sta cuminte si vn doar si il miroase cand e la mn in brate.Ciudat ca i am spus ca nu i voie sa il linga si pana acum nici nu a facut o.
Naterea la spital de stat(Filantropia) 150 euro medic,100 neonatoloaga la nastere,moasa care s a ocupat de mn 100,cea care mi a facut poze 50(care a fost foarte bosumflata).Neonatoloaga in fiecare zi 50 si asistentele care te seaca.In nici 48 de ore(de miercuri seara de pe la 5 pana vineri la 2) am cheltuit 1100 ron si 150 de euro.Nu aruncati cu banii fetelor ca sunt persoane care dau si mai putin,e adevarat ca si mai mult.
Ina te urmaresc mereu si astept vesti bune!!!sa ai o nastere usoara cu un bebe super sanatos!!!
Va doresc tuturor sarcini usoare si la termen iar celor cu termenul apropiat in caz ca nu mai reusesc sa intru va doresc nasteri usoare cu bebei voinici si sanatosi!!!Va pupacesc pe toate.Sper sa intru curand sa mai povestim iloveyou
moa
Scris: Thursday, November 19, 2015 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Buna seara!

Preturile la privat sant enorme,sper ca si conditiile sa fie precum preturile.

Eu nasc la sanador si ma costa in jur de 6500,dar nu sant multumita de serviciile lor.
Crissy ma bucur ca sunteti bine !computerlove
LauraMihaella
Scris: Thursday, November 19, 2015 9:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
Felicitari Crissy, sa fiti sanatosi si voiosi.
Fetelor sarcini usoare in continuare.
Eu am nascut in Constanta la Isis si a fost 1000€ si daca vrei epidurala in loc de rahi sau locala mai platesti inca 100. include nasterea naturala, in apa sau cezariana, cateringul, consumabilele pt tine si bebe, insotitorul, anestezia, 3 pana la 7 zile de spitalizare.
dreams***
Scris: Thursday, November 19, 2015 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
nko wrote:

Si acum ne spui?Lol

Ce draguuut!!!cred si eu ca te ai topit toata!!!si cand te gandesti ce putin mai ai si o vei tine in brate angel angel angel ma bucur ca sunteti bine!!DistanceKiss DistanceKiss
nko
Scris: Thursday, November 19, 2015 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
dreams*** wrote:

Ce draguuut!!!cred si eu ca te ai topit toata!!!si cand te gandesti ce putin mai ai si o vei tine in brate angel angel angel ma bucur ca sunteti bine!!DistanceKiss DistanceKiss

Daa..a trecut timpul f repede dar acum trece din ce in ce mai greu si nerabdarea e mare.Abia astept s-o vad, s-o tin in brate, s-o iubesc...pfff...m-au luat emotiile.hearts
inna19
Scris: Thursday, November 19, 2015 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Nko hee hee Hilar ati crescut tare binisor intr-o saptamana bravo . Inca putiiiiin si ne tinem in brate bebeii bebic ufff ca abia ast si eu coeur !

Crissy84, LauraMihaella Cheek Kiss voua si bebeilor vostri, si va mai asteptam cu sfaturi pe la noi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.