Gravidutzele noastre dragi - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
biancaanamaria
Scris: Sunday, October 25, 2015 10:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
corinaalexandra wrote:
Iuli33 Multumesc frumos pt raspuns sper sa fie normal.. computerlove. Pupici

Crissy84 Asta e Problema eu nu stiu cum sunt contractiile nu am avut si mereu am intrebat ce trebuie sa simti la contractii ca nu stiu...simt decat cand ma ridic in picioare o apasare sub burta ca si cum ceva atarna. Dureri nu am decat in laterale la ligamente dar alea sunt de mai de mult si mi.a zis dr ca sunt normale in rest nu stiu ce sa zic ca simt sper ca ma intelegi. Pupici o sa vezi ca bebi iese cand vrea hihihihi unde e mai bine ca la caldura in burtica eu iti tin galerie si ii spun sa iasa ca mami dabia asteapta sa il vada.pupici

Crissy84 la mine contractiile s-au manifestat in felul urmator : in prima parte a travaliului contractiile erau prezente dar eu nu le simteam doar aparatul de monitorizare mi le depista si erau destul de dese la 2-3 minute ca imi zicea moasa cum de nu simt nimic ca astea sunt contractii de nastere dupa vreo ora au inceput durerile de burta si mijloc in timpul contractiei burta se strangea si simteam durere de burta si mijloc cum trecea contractia nu ma mai durea nimic erau la interval de 1 min jum-2 min ( in astea 2 min nu ma durea nimic ) dupa care o luam de la capat si tot asa pana m-au bagat in operatia de cezariana.
Stai linistita ca o sa iti dai seama cand incep contractiile o sa vezi ca nu le confunzi cu nico o alta durere . Iti tin pumnii sa vina bebe cat mai repede si sa ai o nastere usoara. majoreta
Elena felicitari pentru testul pozitiv iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Va pup pe toate computerlove Cheek Kiss
dia27
Scris: Sunday, October 25, 2015 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Eu contractii dureroase nu am avut, dar astea nedureroase sunt asa: o stare de neliniste si se strange burtica asa ca un ghem, apoi cand trece contractia burtica se relaxeaza.. Astea le am de cand am ramas insarcinata si am aproape in fiecare zi. Doamne ajuta burticile care tre sa nasca sa aiba nastere usoara si recuperare rapida!!va pup!!
crissy84
Scris: Sunday, October 25, 2015 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Multumesc Bianca.Eu chiar stiu cum sunt.Sunt la a doua nastere care sper sa fie tot naturala.Incercam sa i explic corinei.Doar ca sunt greu de explicat.
corinaalexandra
Scris: Monday, October 26, 2015 6:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Fetelor va multumesc frumos tuturor pt raspunsuri am inteles ce spuneti si din ce am inteles nu sunt contractii.ma lasat presiunea a miscat bebe un pic mai tare in zona aia joasa si ma lasat presiunea aia...acum nu inteleg daca e normal sa coboare nu foarte mult dar din ce simt pare sa fi coborat un pic de pe acum??pupici si va multumesc frumos tuturor pt raspunsuri computerlove
ElenaD94
Scris: Monday, October 26, 2015 7:13 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Bebe lui Crissy !!!Ce faaaaci ? Clap
crissy84
Scris: Monday, October 26, 2015 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
ElenaD94 wrote:
Bebe lui Crissy !!!Ce faaaaci ? Clap

Bebele este foarte capos.O mosteneste pe mami.Face ce vrea,cand vrea Lol si nu vrea sa iasa Cray
Va pupicesc si va doresc o saptamana usoara cu sarcini usoarecomputerlove
corinaalexandra
Scris: Monday, October 26, 2015 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Fetelor pana la urma o sa merg la doctor in vreo ora 2 pentru ca am vb cu El si iam spus ca o simt ca ma loveste mai jos si a zis sa ma duc la un control uff. Sper din suflet sa fie bine bebe meaplans
Pupici la toate
dreams***
Scris: Monday, October 26, 2015 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
corinaalexandra wrote:
Fetelor pana la urma o sa merg la doctor in vreo ora 2 pentru ca am vb cu El si iam spus ca o simt ca ma loveste mai jos si a zis sa ma duc la un control uff. Sper din suflet sa fie bine bebe meaplans
Pupici la toate

Doamne ajuta sa fie totul bine!sa ne tii la curent!Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, October 26, 2015 10:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neatza burtici....

Ce faceti?Cheek Kiss
Zambila
Scris: Monday, October 26, 2015 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Corinaalexadnra, Doamne ajuta sa fie totul bine! te asteptam cu vesti bune Hands
dreams***
Scris: Monday, October 26, 2015 11:50 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Neatza burtici....

Ce faceti?Cheek Kiss

Neata AndreiutzaEu!!!bine facem...tu ce faci ?ras
inna19
Scris: Monday, October 26, 2015 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Neata si de aici pupici

Azi mergem si noi la control Hilar . Speram sa fie totul ok !

Corinaalexandra eu zic ca e ok bebelina ta. Dar pt mai multa siguranta e bine ca mergi la dr. Bafta ! Te asteptam cu vesti bune Cheek Kiss

Crissy84 Cheek Kiss majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
crystynam
Scris: Monday, October 26, 2015 11:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
Buna ziua, burtici frumoase!
Eu fac analize peste analize cu trombofilia mea, nu trece saptamana sa nu ma intepe:))Din fericire , ma simt bine, sta cam foatre jos bebe si ma termina asta, de multe ori nici nu pot merge pentru ca impinge cu o forta ,ma pune la respect si stau cumintica sa isi revina.
Se pare ca tot baietel vom avea, mi-as fi dorit fetita dar nu ma supar, la ce baiat frumos am deja, la ce-mi trebuie fetita?:))) O sa ma satur de fete, la cate o sa-mi aduca acasa nazdravanii mei.
Burtica e mica, sunt momente in zi cand e maaare,si apoi se face mica, am luat 3 kg pana acum,stam bineHilar
Sarcina usoara fetele si nastere si mai usoara viitoarelor mamici , sa aveti bebelasi sanatosi tun si mancaciosi
dreams***
Scris: Monday, October 26, 2015 11:59 AM
Nivel

inna19 wrote:
Neata si de aici pupici

Azi mergem si noi la control Hilar . Speram sa fie totul ok !

Corinaalexandra eu zic ca e ok bebelina ta. Dar pt mai multa siguranta e bine ca mergi la dr. Bafta ! Te asteptam cu vesti bune Cheek Kiss

Crissy84 Cheek Kiss majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Neata Inna19!Mai ai si tu putin si te intalnesti cu bebe mic!multa bafta la control!te asteptam cu vesti bune!Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, October 26, 2015 12:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
dreams*** wrote:

Neata AndreiutzaEu!!!bine facem...tu ce faci ?ras
\
Bine...

Malupt cu arsurile la stomac... Aseara a fost asa nasol incat ma ustura de la buric pana la gat si avem si stare de voma Cray Cray Cray
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.