Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| crissy84 wrote: As vrea sa te incurajez ca o sa treaca repede,insa trebuie sa te armezi cu rabdare pt ca e normal.Bebele creste si iti apasa pe plamani si pe toate organele.Eu trec prin aceasi situatie.Din iulie adio somn.Senzatie de sufocare,arsuri,voma.Imi petrec noptile stand in fund.Acum bebele meu s a lasat un pic,se pregateste de iesire si nu mai apasa asa rau,e si burtica mai joasa,dar asta numai de 2 zile.
Multumesc :) M-am mai linistit putin. Am citit ca prin saptamana 34 ar trebui sa-mi treaca :)) eu as completa cu sapt. 40, sau pe-acolo |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| corinaalexandra wrote:Multumesc frumos . Tu cum esti cand plecati la nunta??mai ai emoti cu zborul??pupici Martea viitoare pe 6 oct plecam in tara,emotii mai am dar sper sa treaca,ne-am organizat si avem incredere ca o sa fie totul bine. Abia astept sa imi revad familia,parintii,socrii,fratele,cumnatii o sa ne astepte parintii mei sa ne ia de la aeroport si nu mai pot de nerabdare ca tati (tataita cum isi zice el mai nou ca va fi pt prima oara bunic) nu a vazut burtica Bunica in schimb a fost pe la noi prin Anglia 2 saptamani,am speriat-o la cat am vomitat Nu mai pot de dorul lor!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| cookie wrote:Neata fetelor! De vreo saptamana si ceva ma confrunt cu senzatia de sufocare si greutate in respiratie .. ati patit asa ceva in trim 3? am citit ca ar fi normal, dar eu nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa stau intinsa .. deja devine o problema
Si eu respir mai greu. Am inteles ca e din cauza ca uterul s-a marit foarte mult, si apasa pe plamani. De dormit, dorm foarte bine de cateva nopti , sper sa ma tina cat mai mult. Cu arsurile nu prea am probleme de cat seara uneori cand mananc mai tarziu sau mai mult, imi vin cateva noduri de arsuri. |
|
| inna19 wrote:Auras si drum bun spre RO ! Doamne Ajuta!Multumesc frumos! Sarcina usoara in continuare iti doresc Inna |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Fetelor, care aveti de gand sa nasteti natural, ati incercat masajul perineului? Am tot citit ca ar ajuta la evitarea epiziotomiei sau rupturii in momentul nasterii ... !
http://pravaliaparintilor.ro/masajul-perineului-in-sarcina/ |
|
| Vorbeati de insomnii, si eu ma confrunt din nou cu ele,nu mi s-a mai intamplat din trimestrul 1.La mine mai nou e si de la emotii cred...ca vom merge acasa curand si nu ne-am mai vazut rudele de aproape 1 an.Mai nou imi amortesc rau si picioarele,ma tot foiesc cand pe o parte cand pe alta,merg sa fac pisu de vreo 2-3 ori pe noapte si daca am noroc mai adorm la loc,daca nu stau si ma uit pe pereti pana adorm..+ ca bebe e activ noaptea mai mult. Se mai confrunta cineva cu amorteli in picioare? Ma gandesc ca unde creste bebe acum si de-aia, o sa intreb miercuri pe doctora cand mai mergem la control. Cookie si eu m-am confruntat cu senzatia de sufocare si greutate in respiratie,dar prin trimestrul 1 si atunci doctora mi-a zis ca e din cauza ca bebe isi face loc si impinge in stomacel,in toate organele in sus dar si din cauza faptului ca imi crestea presiunea sangelui si mi se infundau caile respiratorii si nu mai puteam sa respir bine (aveam nasul uscat dar infundat). Mi-a recomandat sa incerc sa fiu si cat mai linistita pt ca noi gravidutele suntem mai sensibile si predispuse stresului,anxietatii si sa dorm pe perne mai inalte. Ca tratament mi-a dat Sprayul nazal BECONASE. Va pup pe toate |
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Auras - mie imi amortesc mainile si picioarele de cand am ramas, dar e de la lipsa de magneziu...iau si ma simt mai bine. Drum bun si asteptam sa ne povestesti cum a fost. Pupici |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
|
Drum bun si distractie placuta. Te cred ca iti e dor ca stiu ce inseamna dorul de ai tai mai ales ca ai si un bebica pe drum. O sa fie frumoasa revederea Pupici multi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Corinaalexandra, Auras, Inna, va multumesc pentru raspunsuri, m-am linistit acum. O sa intreb si medicul sapt. asta cand mergem la control. |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Buna fetelor,va multumesc pt icurajari ,la fel va doresc si eu voua multa sanatate ,bebelasi sanatosi si sarcini usoare si la termen ,va |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Auras si eu am avut o perioada cand simteam amorteala si furnicaturi in degetele de la piciorul stang si tot asa mi a spus doctora, lipsa de magneziu,eu iau un magneb6 pe zi,chiar 2 cateodata.
Eu fetelor am o alta problema, de ieri seara simt usoare intepaturi in vagin si chiar in labii, nu sunt parmanente ci din cand in cand.A mai expermentat cineva asa ceva? |
|
| Multumesc fetele numai bine o sa intreb si eu doctora si o sa incerc sa iau MagneB6,ar fi minunat sa nu ma mai foiesc de pe o parte pe alta in somn. Dar de gustul metalic/amarui din gura stie cineva cum pot sa scap? sau de saliva excesiva? Va pup |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| iuli33 wrote:Auras si eu am avut o perioada cand simteam amorteala si furnicaturi in degetele de la piciorul stang si tot asa mi a spus doctora, lipsa de magneziu,eu iau un magneb6 pe zi,chiar 2 cateodata.
Eu fetelor am o alta problema, de ieri seara simt usoare intepaturi in vagin si chiar in labii, nu sunt parmanente ci din cand in cand.A mai expermentat cineva asa ceva? da,se intampla si am inteles ca sunt normale daca nu tin mult. Fetelor eu in seara asta am aflat ca o sa am un baieteeelll!Sunt foarte fericita!3 ore dupa ce am aflat am stat numai cu telefonul la ureche sa sun pe toata lumea! |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| corina_elena50 wrote:da,se intampla si am inteles ca sunt normale daca nu tin mult. Fetelor eu in seara asta am aflat ca o sa am un baieteeelll!Sunt foarte fericita!3 ore dupa ce am aflat am stat numai cu telefonul la ureche sa sun pe toata lumea! Felicitari!!!! Sa fie sanatos,sa creasca mare si sa stea in burtica la mami pana la termen |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| corina_elena50 wrote:da,se intampla si am inteles ca sunt normale daca nu tin mult. Fetelor eu in seara asta am aflat ca o sa am un baieteeelll!Sunt foarte fericita!3 ore dupa ce am aflat am stat numai cu telefonul la ureche sa sun pe toata lumea!
Felicitari sa iti traiasca baietelul,sa fie sanatos si sa va bucurati de el.pupici |
|
|