Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Gravidute va multumesc tuturor,speram sa avem un zbor placut si linistit! Rocsana felicitari si bun venit la noi! Inna19 arati foarte bine pentru cele 32 de saptamani, acusica te urmam si noi e bine ca tu esti inalta,eu sunt scunda si arat ca un pinguin cand merg Corinaalexandra ai o burtica frumoasa si tare dragalasa,bravo!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
|
Multumesc frumos . Tu cum esti cand plecati la nunta??mai ai emoti cu zborul??pupici |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
|
Auras si drum bun spre RO ! |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Multumesc pt primire fetelor .Am fost la dr si se vede sacul gestational fixat unde trebuie ,a calculat ca ar fi 5 sapt de la ultimul cm , a zis ca de acum trebuie sa fiu f atenta pt ca e riscul mare de avorturi in perioada asta ,sa stau linistita sa mananc bine sa nu ridic si ne revedem in 12 oct ( ma atentionat ca pot urma greturi si stari mai neplacute dar pt orice sa il sun )ca tratament continui arefam iv 1 seara si acid folic . Va si va doresc toate cele bune ,sarcini usoare si bebelasi sanatosi |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Rocsana wrote:Multumesc pt primire fetelor .Am fost la dr si se vede sacul gestational fixat unde trebuie ,a calculat ca ar fi 5 sapt de la ultimul cm , a zis ca de acum trebuie sa fiu f atenta pt ca e riscul mare de avorturi in perioada asta ,sa stau linistita sa mananc bine sa nu ridic si ne revedem in 12 oct ( ma atentionat ca pot urma greturi si stari mai neplacute dar pt orice sa il sun )ca tratament continui arefam iv 1 seara si acid folic . Va si va doresc toate cele bune ,sarcini usoare si bebelasi sanatosi
Felicitariiiiiii, ma bucur ca s-a prins bine bebe acolo unde trebuie, si totul e ok ! La fel am luat si eu in primele 3 luni, Arefam si acid folic si dupa aceea mi-a dat Elevit ! |
|
| Rocsana wrote:Multumesc pt primire fetelor .Am fost la dr si se vede sacul gestational fixat unde trebuie ,a calculat ca ar fi 5 sapt de la ultimul cm , a zis ca de acum trebuie sa fiu f atenta pt ca e riscul mare de avorturi in perioada asta ,sa stau linistita sa mananc bine sa nu ridic si ne revedem in 12 oct ( ma atentionat ca pot urma greturi si stari mai neplacute dar pt orice sa il sun )ca tratament continui arefam iv 1 seara si acid folic . Va si va doresc toate cele bune ,sarcini usoare si bebelasi sanatosi
Felicitari pt bebe acum stai cuminte si cu ajutorul lui Dumnezeu totul o sa fie bine.fi optimista.pupici |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Neata fetelor cu bebici frumosi si sanatosi! Rocsana bine ai venit !
Inna19 arati superb pentru saptamanile care le ai,eu cred ca o sa fiu cat casa poporului!
Corinaalexandra ai o burticuta rotunjioara si frumoasa!
Auras calatorie si distractie placuta!
Crissy84 mai ai un pic pentru marea intalnire!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara! |
|
| moa wrote:Neata fetelor cu bebici frumosi si sanatosi! Corinaalexandra ai o burticuta rotunjioara si frumoasa! Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara!
Buna dimineata!! Multumesc frumos . Tu ce faci cum esti??pupici |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Cory eu mai nou sufar de insomnii si de arsuri gastrice!in rest sant ok,multumesc de intrebare.pupic pe burtic! |
|
| moa wrote:Cory eu mai nou sufar de insomnii si de arsuri gastrice!in rest sant ok,multumesc de intrebare.pupic pe burtic!
Stiu cum e cu arsurile si insomniile dar o sa treaca toate cand vine bebe Pupici |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Rocsana wrote:Buna fetelor, va salut pe toate si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru,astazi o sa merg la dr sa vad daca bebelasul meu este fixat bn .Va doresc sarcini usoare si la termen
Felicitari!!!! Sarcina cat mai usoara si la termen!!! Un bebe sanatos ... Sa stea cuminte la mami in burtica cat trebuie |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Neata fetelor! De vreo saptamana si ceva ma confrunt cu senzatia de sufocare si greutate in respiratie .. ati patit asa ceva in trim 3? am citit ca ar fi normal, dar eu nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa stau intinsa .. deja devine o problema |
|
| cookie wrote:Neata fetelor! De vreo saptamana si ceva ma confrunt cu senzatia de sufocare si greutate in respiratie .. ati patit asa ceva in trim 3? am citit ca ar fi normal, dar eu nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa stau intinsa .. deja devine o problema
Neata eu nu am patit asa ceva... Imi pare rau ca treci prin asta.pot sa iti recomand sa vorbesti cu medicul tau sa ii spui poate iti da ceva. Pupici si ai grija de tine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neata fetelor...
Noi am fost cu bebe la nunta sambata
Se pare ca ii place muzica ca a tot dansat in burtica |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| cookie wrote:Neata fetelor! De vreo saptamana si ceva ma confrunt cu senzatia de sufocare si greutate in respiratie .. ati patit asa ceva in trim 3? am citit ca ar fi normal, dar eu nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa stau intinsa .. deja devine o problema As vrea sa te incurajez ca o sa treaca repede,insa trebuie sa te armezi cu rabdare pt ca e normal.Bebele creste si iti apasa pe plamani si pe toate organele.Eu trec prin aceasi situatie.Din iulie adio somn.Senzatie de sufocare,arsuri,voma.Imi petrec noptile stand in fund.Acum bebele meu s a lasat un pic,se pregateste de iesire si nu mai apasa asa rau,e si burtica mai joasa,dar asta numai de 2 zile. |
|
|