Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Auras
Scris: Sunday, September 27, 2015 4:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
Gravidute va multumesc tuturor,speram sa avem un zbor placut si linistit!Buddy1 hearts
Rocsana felicitari si bun venit la noi!grup newclap Cheek Kiss
Inna19 arati foarte bine pentru cele 32 de saptamani, acusica te urmam si noi dance dance Cheek Kiss e bine ca tu esti inalta,eu sunt scunda si arat ca un pinguin cand merg hohot love
Corinaalexandra ai o burtica frumoasa si tare dragalasa,bravo!SimplyLove dance
corinaalexandra
Scris: Sunday, September 27, 2015 4:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:
Gravidute va multumesc tuturor,speram sa avem un zbor placut si linistit!Buddy1 hearts
Inna19 arati foarte bine pentru cele 32 de saptamani, acusica te urmam si noi dance dance Cheek Kiss e bine ca tu esti inalta,eu sunt scunda si arat ca un pinguin cand merg hohot love

Multumesc frumos Blushing. Tu cum esti cand plecati la nunta??mai ai emoti cu zborul??pupici computerlove
inna19
Scris: Sunday, September 27, 2015 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Auras wrote:

Auras Cheek Kiss si drum bun spre RO !
Rocsana
Scris: Sunday, September 27, 2015 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Multumesc pt primire fetelor .Am fost la dr si se vede sacul gestational fixat unde trebuie ,a calculat ca ar fi 5 sapt de la ultimul cm , a zis ca de acum trebuie sa fiu f atenta pt ca e riscul mare de avorturi in perioada asta ,sa stau linistita sa mananc bine sa nu ridic si ne revedem in 12 oct ( ma atentionat ca pot urma greturi si stari mai neplacute dar pt orice sa il sun )ca tratament continui arefam iv 1 seara si acid folic .
Va Cheek Kiss si va doresc toate cele bune ,sarcini usoare si bebelasi sanatosi
inna19
Scris: Sunday, September 27, 2015 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Rocsana wrote:
Multumesc pt primire fetelor .Am fost la dr si se vede sacul gestational fixat unde trebuie ,a calculat ca ar fi 5 sapt de la ultimul cm , a zis ca de acum trebuie sa fiu f atenta pt ca e riscul mare de avorturi in perioada asta ,sa stau linistita sa mananc bine sa nu ridic si ne revedem in 12 oct ( ma atentionat ca pot urma greturi si stari mai neplacute dar pt orice sa il sun )ca tratament continui arefam iv 1 seara si acid folic .

Felicitariiiiiii, ma bucur ca s-a prins bine bebe acolo unde trebuie, si totul e ok yes ! La fel am luat si eu in primele 3 luni, Arefam si acid folic si dupa aceea mi-a dat Elevit ! DistanceKiss
corinaalexandra
Scris: Sunday, September 27, 2015 10:44 PM
Nivel

Rocsana wrote:

Felicitari pt bebe acum stai cuminte si cu ajutorul lui Dumnezeu totul o sa fie bine.fi optimista.pupici hearts
moa
Scris: Monday, September 28, 2015 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Neata fetelor cu bebici frumosi si sanatosi!

Rocsana bine ai venit !Bravoo

Inna19 arati superb pentru saptamanile care le ai,eu cred ca o sa fiu cat casa poporului!

Corinaalexandra ai o burticuta rotunjioara si frumoasa!computerlove

Auras calatorie si distractie placuta!Cheek Kiss

Crissy84 mai ai un pic pentru marea intalnire!computerlove

Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara!iloveyou
corinaalexandra
Scris: Monday, September 28, 2015 8:39 AM
Nivel

moa wrote:
Neata fetelor cu bebici frumosi si sanatosi!

Corinaalexandra ai o burticuta rotunjioara si frumoasa!computerlove

Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara!iloveyou

Buna dimineata!! pupici Multumesc frumos topai.
Tu ce faci cum esti??pupici Cheek Kiss
moa
Scris: Monday, September 28, 2015 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Cory eu mai nou sufar de insomnii si de arsuri gastrice!in rest sant ok,multumesc de intrebare.pupic pe burtic!computerlove
corinaalexandra
Scris: Monday, September 28, 2015 9:46 AM
Nivel

moa wrote:
Cory eu mai nou sufar de insomnii si de arsuri gastrice!in rest sant ok,multumesc de intrebare.pupic pe burtic!computerlove

Stiu cum e cu arsurile si insomniile uff dar o sa treaca toate cand vine bebe hearts
Pupici
AndreiutzaEu
Scris: Monday, September 28, 2015 10:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Cheek Kiss
Rocsana wrote:
Buna fetelor, va salut pe toate si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru,astazi o sa merg la dr sa vad daca bebelasul meu este fixat bn .Va doresc sarcini usoare si la termen Cheek Kiss

Felicitari!!!! Sarcina cat mai usoara si la termen!!! gravida Un bebe sanatos copilas copilas copilas ... Sa stea cuminte la mami in burtica cat trebuie Cheek Kiss
cookie
Scris: Monday, September 28, 2015 11:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
Neata fetelor! De vreo saptamana si ceva ma confrunt cu senzatia de sufocare si greutate in respiratie .. ati patit asa ceva in trim 3? am citit ca ar fi normal, dar eu nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa stau intinsa .. deja devine o problema NuStiu
corinaalexandra
Scris: Monday, September 28, 2015 11:22 AM
Nivel

cookie wrote:
Neata fetelor! De vreo saptamana si ceva ma confrunt cu senzatia de sufocare si greutate in respiratie .. ati patit asa ceva in trim 3? am citit ca ar fi normal, dar eu nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa stau intinsa .. deja devine o problema NuStiu

Neata eu nu am patit asa ceva... Imi pare rau ca treci prin asta.pot sa iti recomand sa vorbesti cu medicul tau sa ii spui poate iti da ceva.NuStiu
Pupici si ai grija de tine Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, September 28, 2015 11:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neata fetelor...

Noi am fost cu bebe la nunta sambata

Se pare ca ii place muzica ca a tot dansat in burtica Hilar Hilar Hilar
crissy84
Scris: Monday, September 28, 2015 1:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
cookie wrote:

As vrea sa te incurajez ca o sa treaca repede,insa trebuie sa te armezi cu rabdare pt ca e normal.Bebele creste si iti apasa pe plamani si pe toate organele.Eu trec prin aceasi situatie.Din iulie adio somn.Senzatie de sufocare,arsuri,voma.Imi petrec noptile stand in fund.Acum bebele meu s a lasat un pic,se pregateste de iesire si nu mai apasa asa rau,e si burtica mai joasa,dar asta numai de 2 zile.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.