Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimi burtici!!! AndreiutzaEu eu am facut la medlife eco 3D,nu stiu unde ofera o calitate mai buna dar sunt sincer dezamagita.Am facut programarea telefonic pt eco 4D si m am trezit cu 3D.Imi doream sa vad si eu ceva clar ca la prietenele mele din moment ce tot dau un ban,desi facusem gratuit morfologia la filantropia.Nu contest priceperea doctorilor doar ca trebuie sa stai atent cu ei la ce iti fac si la buzunar,pt ca la telefon cer una si la momentul platii alta. M0ndream iti doresc sa treci usor peste experienta asta neplacuta si sa te intorci rapid la burtici.Sanatate multa Auras felicitari!!!E o mare onoare sa fiti nasi.Si noi am cununat pe 4 iulie si aveam sarcina inaintata.O sa fie totul bine.Sfat important:sa nu iti iei incaltari cu tocuri.La biserica cel putin o sa te omoare.Incaltari cat mai comode.Eu sambata trecuta am fost la un botez si am dansat toata noaptea :)))mai putin sarbe sa aveti drum bun si distractie placuta!!!! corinaalexandra felicitari pt bebe mare si sanatos.Si al meu ar trebui sa aiba in jur de 4 kg si 54-57 cm la nastere din cate vede doctorul.Tot ce ne trebuie este curaj si bebe sanatos pt a naste natural Inna nu se vad deloc atatea kg,arati super.Eu trec prin acelasi lucru ca si tn,fac foamea si ma ingras pe zi ce trece vazand cu ochii.Tot ce ma consoleaza este ca toata lumea zice ca retin multa apa si ca sunt foarte umflata.Si doctorul a zis ca dupa 2-3 saptamani de la nastere o sa ma desumflu pt ca sunt ca un butoi de pulbere gata sa explodeze.De la 55 am ajuns la 85 si mai am o luna MARIUKA doamne ajuta sa fie cum iti doresti Dia27 bafta la intalnirea cu moasa.Iti doresc din tot sufletul sa fie de treaba si intelegatoare si totul sa decurga bine. Doresc tuturor un weekend placut si cu mult relax si vreme frumoasa,sa aveti sarcini usoare si sanatoase!!!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| [quote=crissy84]Buna dimi burtici!!! AndreiutzaEu eu am facut la medlife eco 3D,nu stiu unde ofera o calitate mai buna dar sunt sincer dezamagita.Am facut programarea telefonic pt eco 4D si m am trezit cu 3D.Imi doream sa vad si eu ceva clar ca la prietenele mele din moment ce tot dau un ban,desi facusem gratuit morfologia la filantropia.Nu contest priceperea doctorilor doar ca trebuie sa stai atent cu ei la ce iti fac si la buzunar,pt ca la telefon cer una si la momentul platii alta. M0ndream iti doresc sa treci usor peste experienta asta neplacuta si sa te intorci rapid la burtici.Sanatate multa Auras felicitari!!!E o mare onoare sa fiti nasi.Si noi am cununat pe 4 iulie si aveam sarcina inaintata.O sa fie totul bine.Sfat important:sa nu iti iei incaltari cu tocuri.La biserica cel putin o sa te omoare.Incaltari cat mai comode.Eu sambata trecuta am fost la un botez si am dansat toata noaptea :)))mai putin sarbe sa aveti drum bun si distractie placuta!!!! corinaalexandra felicitari pt bebe mare si sanatos.Si al meu ar trebui sa aiba in jur de 4 kg si 54-57 cm la nastere din cate vede doctorul.Tot ce ne trebuie este curaj si bebe sanatos pt a naste natural Multumesc frumos important e sa fie sanatosi . Cum te simti cand mai ai asa putin??cu emotile cum stai? Pupici multi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| [quote=crissy84]Buna dimi burtici!!! AndreiutzaEu eu am facut la medlife eco 3D,nu stiu unde ofera o calitate mai buna dar sunt sincer dezamagita.Am facut programarea telefonic pt eco 4D si m am trezit cu 3D.Imi doream sa vad si eu ceva clar ca la prietenele mele din moment ce tot dau un ban,desi facusem gratuit morfologia la filantropia.Nu contest priceperea doctorilor doar ca trebuie sa stai atent cu ei la ce iti fac si la buzunar,pt ca la telefon cer una si la momentul platii alta.
Cat ai dat pe eco la medlife
|
|

| corinaalexandra cu emotiile momentan stau bine,cu stresul e rau ca ma stresez sa nu lipseasca nimic si am ajuns sa ma panichez si pt un pachet de servetele.Abia astept sa iasa.Macar am ocupatie noaptea ca si asa nu ma lasa sa dorm din cauza arsurilor. Andreiutza am dat 280 in final.Cand am sunat la telefon mi au spus 280,cand am ajuns la receptie sa platesc imi cer 380...pfff.m am tiganit cu ei sa asculte convorbirea telefonica in care intrebasem de 5 ori daca sigur e 280 (asta pt ca mai eram patita cu ei) ca dupa 10 min sa mi zica:"da asa este cum ati spus dumneavoastra si o sa platiti 280 iar restul operatoarea ca v a facut programarea".I am spus ca nu ma intereseaza de restul si ca eu platesc cat mi s a spus pt ca nu mi au facut nimic in plus si punct. Recomandare:aveti mare grija si intrebati de 2 ori pretul si nu va lasati pacalite.Aceasta practica de a agata clientii cu un pret si dupa sa achiti altul se practica in mai multe locuri nu doar la medlife.Am prietene patite si in alte spitale private,din pacate.Sa nu mai zic ca eu facusem programare pt 4 D.A fost o dezamagire totala.Eu pe dreptate si pe banul meu fac scandal,sotul nu e asa,prefera sa platesca si sa bolboroseasca afara. :))))) |
|

| Buna burtici eu astazi am facut evolutia burtici . Va atasez poza sa vedeti cum am crescut ca mami e tare mandra de buburuza ei Pupici la toate corinaalexandra attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Wow, ce burtica faina, Corinaalexandra! sa nu fie de deochi ce frumos a crescut! Abia astept sa ajunga si a mea mai mare si sa simt Piersicutza cum face tumbe. |
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| corinaalexandra wrote:Buna burtici eu astazi am facut evolutia burtici  . Va atasez poza sa vedeti cum am crescut  ca mami e tare mandra de buburuza ei Pupici la toate
Ce burtica frumoasa avem noi aici
|
|

| Zambila multumesc frumos O sa vezi ca o sa treaca imediat timpul si intr.o luna maxim poate mai repede o sa simti primele miscari pupici Inna19 multumesc frumos pupici |
|

| corinaalexandra wrote:Buna burtici eu astazi am facut evolutia burtici  . Va atasez poza sa vedeti cum am crescut  ca mami e tare mandra de buburuza ei Pupici la toate Ce frumoasa e burtica!!!sarcina usoara si la termen!!! |
|

| crissy84 wrote: Ce frumoasa e burtica!!!sarcina usoara si la termen!!!
Multumesc frumos si tie sarcina usoara cat a mai ramas din ea, o nastere cat mai usoare si un bebe sanatos. Pupici |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Buna fetelor, va salut pe toate si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru,astazi o sa merg la dr sa vad daca bebelasul meu este fixat bn .Va doresc sarcini usoare si la termen
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Rocsana wrote:Buna fetelor, va salut pe toate si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru,astazi o sa merg la dr sa vad daca bebelasul meu este fixat bn .Va doresc sarcini usoare si la termen
Bine ai venit! Sunt sigura ca bebe sta bine acolo la caldurica si o sa ne dai o veste buna! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! |
|

| Rocsana wrote:Buna fetelor, va salut pe toate si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru,astazi o sa merg la dr sa vad daca bebelasul meu este fixat bn .Va doresc sarcini usoare si la termen Bine ai venit!!!Sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos!!!! |
|

| Rocsana wrote:Buna fetelor, va salut pe toate si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru,astazi o sa merg la dr sa vad daca bebelasul meu este fixat bn .Va doresc sarcini usoare si la termen Bine ai venit!!sarcina usoara si la termen si te asteptam cu vesti bune.pupici |
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| [quote=Rocsana]Buna fetelor, va salut pe toate si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru,astazi o sa merg la dr sa vad daca bebelasul meu este fixat bn .Va doresc sarcini usoare si la termen
Felicitariiiiiii si bine ai venit ! Te asteptam cu vesti bune de la medic ! Sarcina usoara si la termen ! |
|
|
|