Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kamytza
Scris: Wednesday, September 23, 2015 3:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Buna ziua viitoare mamici! Ma alatur cu drag voua, daca ma primiti hearts
Sunt graviduta in 6 sapt, luni am fost la control si surpriza mare...sunt doi bebeiyes
Peste 2sapt mi-a spus sa vin din nou la control ptr ca sunt in acelasi sac si sunt riscuri destul de mari...mai este cineva in situatia mea? Sau cine poate sa imi impartaseasca din experienta, ii multumesc din suflet. Va pupacesc cu dragpupici
AnonymAB
Scris: Wednesday, September 23, 2015 3:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nici nu stiu ce sa zic, eu inteleg din hartia pe care mi-au dat-o ca e sarcina fara embrion.."Sarcina 6 saptamani oprita din evolutie sac gestational ratetirat(cred ca eu nu citesc bine ce au scris) fara embrion vizibil, fara semne de viabilitate" asa ca nici nu stiu daca sa vreau sa nu sangerez sau mai bne sa stept sa sangerez ca sa se elimine.. Mi-au spus ca e sarcina f mica si se poate elimina ori prin picaturi de sange intr-un timp mai lung sau sangerare ca de menstruatie..
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 23, 2015 3:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
kamytza wrote:
Sunt graviduta in 6 sapt, luni am fost la control si surpriza mare...sunt doi bebeiyes
Peste 2sapt mi-a spus sa vin din nou la control ptr ca sunt in acelasi sac si sunt riscuri destul de mari...mai este cineva in situatia mea? Sau cine poate sa imi impartaseasca din experienta, ii multumesc din suflet. Va pupacesc cu dragpupici

Felicitari!!!!Hilar Hilar Hilar Hilar
Auras
Scris: Wednesday, September 23, 2015 3:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
m0ndream wrote:
Nici nu stiu ce sa zic, eu inteleg din hartia pe care mi-au dat-o ca e sarcina fara embrion.."Sarcina 6 saptamani oprita din evolutie sac gestational ratetirat(cred ca eu nu citesceu bine ce au scris) fara embrion vizibil, fara semne de viabilitate" asa ca nici nu stiu daca sa vreau sa nu sangerez sau mai bne sa stept sa sangerez ca sa se elimine.. Mi-au spus ca e sarcina f mica si se poate elimina ori prin picaturi de sange intr-un timp mai lung sau sangerare ca de menstruatie..

Moondream imi pare rau ca treci prin asta Cray si tare mult mi-as dori sa mai fie o sansa!Iar daca nu,sa dea Domnul sa mai ai un bebe curand! sa stii ca noi suntem aici daca ai nevoie de ceva dagrup
Auras
Scris: Wednesday, September 23, 2015 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
kamytza wrote:

Vaaaai am crezut ca nu citesc bine yes Felicitari!Bravoo Ce frumos!!cheers SimplyLove Nu cred ca mai e cineva printre noi cu sarcina gemelara sau e posibil sa ma insel eu sic dar sper sa gasesti suportul necesar aici!newclap Sarcina usoara iti doresc!gravida confeti floare3 Cheek Kiss
inna19
Scris: Wednesday, September 23, 2015 4:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
kamytza wrote:

Felicitariiiiiii Hilar Love ! Pfuuuuuuuu gemeni ... ce frumos love ! Multa sanatate si o sarcina usoara mami de fetita boy bravo !
crissy84
Scris: Wednesday, September 23, 2015 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
kamytza wrote:

Felicitari!!!Sarcina sanatoasa si la termen!!!Frumos sa ai 2 dintr o lovitura.

Andreiuta si eu ma confrunt cu vise de astea.Cred ca sunt gandurile foarte intense si de asta .
corinaalexandra
Scris: Wednesday, September 23, 2015 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
kamytza wrote:

Felicitari pt bebei iti tin pumnii sa fie totul bine pana la termen si sa fie amndoi sanatosi majoreta newclap
Pupici
Zambila
Scris: Wednesday, September 23, 2015 4:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Bun venit, Kamitza! Sarcina usoara, cu bebei sanatosi!
kamytza
Scris: Wednesday, September 23, 2015 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Va multumesc tuturor! Va doresc si voua sa fiti sanatoase impreuna cu puiutii vostrii si peste cateva luni sa ne impartasim retete ptr eihearts pupicipupici
cookie
Scris: Wednesday, September 23, 2015 11:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2015
m0ndream wrote:
Nici nu stiu ce sa zic, eu inteleg din hartia pe care mi-au dat-o ca e sarcina fara embrion.."Sarcina 6 saptamani oprita din evolutie sac gestational ratetirat(cred ca eu nu citesceu bine ce au scris) fara embrion vizibil, fara semne de viabilitate"

Nu vreau sa le pun la indoiala diagnosticul..dar oare pot constata la o sarcina atat de mica daca e viabila sau nu? Sau daca are forma corecta sau nu? Apropo si de experienta iuliei, ce i-au spus la Giulesti.

Suntem alaturi de tine oricare ar fi deznodamantul si iti doresc multa putere sa treci cu bine peste acest prag computerlove campfire
AnonymAB
Scris: Thursday, September 24, 2015 12:27 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu stiu daca pot vedea.. Dar ar fi o minune si minunat sa fie bine pana la urma.. Doar Dumnezeu stie cum e mai bine
Adys19
Scris: Thursday, September 24, 2015 5:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
m0ndream wrote:
Nu stiu daca pot vedea.. Dar ar fi o minune si minunat sa fie bine pana la urma.. Doar Dumnezeu stie cum e mai bine
.

Stiu ca esti suparata...dar gandeste te ca poate asa a trebuit sa fie,corpul reapectiv care nu s a format putea fi un copil cu probleme,si gandeste ca decat sa nasti un copil bolnav mai bine asa...corpul tau nu l a acceptat.o sa vezi ca a doua oara va fi bine.si eu am trecut prin asa ceva la inceputul anului,si acum uite sunt 16 saptamani a doua oara.intradevar mi am facut si analizele de trombofilue,fac si fraxiparina preventiv dar totul decurge normal.iti urez succes si nu te lasa.
moa
Scris: Thursday, September 24, 2015 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Mondream draga mea,noi te sustinem indiferent de ce va fii!daca este sa nu fie viabila inseamna ca ceva nu era in regula!dupa o sarcina pierduta se zice ca imediat ramai a doua oara!eu asa am patit!sanatate si putere multa!Cheek Kiss Fetelor de vreo doua zila ma confrunt cu o slabiciune in corp.a mai patit cineva asa?computerlove
Zambila
Scris: Thursday, September 24, 2015 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Mondream, intr-adevar, nu e cum vrem noi, e cum vrea Dumnezeu. Noi suntem aici daca ai nevoie de ceva Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.