Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| m0ndream wrote:Eu mi-am pus in continuare progesteron au trecut 10 ore de azi dimineata cand am sangerat si cand mi-am pus si atunci, astept sa merg la alt medic o sa merg la urgenta cred. Intrebare: la voi, cele care ati sangerat, era sange rosu curat cand vi s-a intamplat? Ca asta nu-mi place, am inteles ca daca e maro e mai bine... Sangerare de azi dim nu am mai avut, acum era pe absorbant doar sange uscat maro dar doar pe partea de sus a absorbantului nu stiu cum sa spun adica nu era mult si absorbantul il pusesem la 10 cand am plecat la consult La mine prima oara cand s-a intamplat a fost la 2 zile dupa ce am facut testul de sarcina m-am trezit cu o pata mica maro pe chilot era 10 seara , m-am dus la urgenta atunci imediat si la eco nu se vedea absolut nimic, testele de sarcina au iesit slab pozitive nici nu credeau ca sunt insarcinatami-au zis sa fac beta hcg si dupa rezultat mai stam de vorba la fel ca la tine nu mi-au prescris nici un tratament. A doua zi a facut beta care a iesit pozitiv 860 parca si abia atunci s-au lamurit ca sunt insarcinata doar ca ori sarcina era prea mica, ori era extrauterina, ori se oprise din evolutie si sa repet hcg sa vedem daca creste sau scade. Acele pete eu tot le aveam in cantitati mici .A 3 a zi m-am dus si am repetat hcg si in dimineata aia mi-a curs un pic mai mult decat o simpla pata atunci am sunat imediat la alt cabinet si la ora 2 eram la cabinet, unde la fel mi-a zis ca nu se vede nimic doar ca mi-a prescris tratament pentru sustinere si sa nu fac efort si sa merg abia luni (era miercuri cand am fost la control) cu hcg facut si o sa stim sigut atunci ce e. Vreau sa iti zic ca în ziua aceea mi s-a oprit acele pete maronii nu stiu daca de la tratament dar nu am mai avut de atunci luni cand am fost la eco mi-a confurmat sarcina ?se vedea sacul gestational si vezica vitelina. Si înca un episod cu sangerare am avut la 10 sapt eram in concediu la mare ma plimbam in mall si deodata am simtit ceva ca imi curge era cald am fugit la baie si eram plina de sange pe absorbantul zilnic pana am iesit din mall curgea sangele pe picioare si lasam dara in urma mea mi-a curs mult salge vreo ora incontinuu dar era curat fara cheaguri si deschis la culoare .La urgente acolo mi-au zis ca bebe e bine îi bate inimioara si se dezvolta normal , placenta la eco nu prezenta urme de desprindere dar ei cred ca totusi s-a desprins pe undeva si atunci mi-au dublat tratamentul si mi-au mai dat inca 2 feluri pe langa. Sangerarea aia a tinut 1-2 ore cand am.plecat din spital nu am mai sangerat si de atunci nu am mai sangerat deloc.
Sper sa intelegi ce am scris ca m-am grabit , iti tin pumnii sa vi cu vesti bune. Pupici pt toate |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am fost la filantropia la garda si am asteptat de la 20 la 24!!! La 1 am ajuns acasa iar diagnosticul a fost acelasi. E o sarcina nedezvoltata normal pe care corpul o elimina. Acum forma era ca un dreptunghi.. asta e... oricum desi era 12 noaptea si cred ca se termina tura lor au avut rabdare m-au consultat si apoi mi-au facut ecografia si mi-au explicat sa nu ma sperii pt ca nu am facut eu nimic gresit... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| m0ndream wrote:Am fost la filantropia la garda si am asteptat de la 20 la 24!!! La 1 am ajuns acasa iar diagnosticul a fost acelasi. E o sarcina nedezvoltata normal pe care corpul o elimina. Acum forma era ca un dreptunghi.. asta e... oricum desi era 12 noaptea di cred ca se termina tura lor au avut rabdare m-au consultat si apoi mi-au facut ecografia si mi-au explicat sa nu ma sperii pt ca nu am facut eu nimiv gresit...
Imi pare rau.... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| m0ndream wrote:Am fost la filantropia la garda si am asteptat de la 20 la 24!!! La 1 am ajuns acasa iar diagnosticul a fost acelasi. E o sarcina nedezvoltata normal pe care corpul o elimina. Acum forma era ca un dreptunghi.. asta e... oricum desi era 12 noaptea di cred ca se termina tura lor au avut rabdare m-au consultat si apoi mi-au facut ecografia si mi-au explicat sa nu ma sperii pt ca nu am facut eu nimiv gresit...
Imi pare rau |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Imi pare foarte rau, iti doresc sa te intareasca Dumnezeu sa treci peste aceasta durere. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
Imi pare rau prin ce treci. Sper din tot sufletul sa greseasca totusi si sa fie bebe bine.iti doresc sanatate si sa fi tare. Pupici |
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Buna , mamici burtici! am absentat putin dar acum am revenit. Cand ati facut voi bitestul cu screeningul pt sindromul down? Mie doctora mi.a spus sa vin in saptamana 10_11 sa il masoare pe bebe sa vada daca facem bitestul pt ca am inteles ca bebe trebuie sa fie incadrat intr.un anumit nr de centimetri pt.a se putea vedea aspectele acelea cu translucenta nucala si ce mai e. Ceea ce nu am inteles: aia va fi eco ce face parte din bitest in caz ca bebe e in parametri apoi voi face analize la sange si se vor corela? Sau dupa acea eco o fac separat pe cea care masoare aspectele pt down? Sunt putin confuza. Si pe net nu prea am gasit cv sa inteleg bine. Bebe acum are 1.6 cm si am inteles k trebuie sa aiba peste 4.6 ca sa se vada alea. |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| m0ndream wrote:Am fost la filantropia la garda si am asteptat de la 20 la 24!!! La 1 am ajuns acasa iar diagnosticul a fost acelasi. E o sarcina nedezvoltata normal pe care corpul o elimina. Acum forma era ca un dreptunghi.. asta e... oricum desi era 12 noaptea di cred ca se termina tura lor au avut rabdare m-au consultat si apoi mi-au facut ecografia si mi-au explicat sa nu ma sperii pt ca nu am facut eu nimiv gresit... Offf ce rau imi pare.Capul sus si sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Mondream sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceste momente. Si multa sanatate. Noi suntem aici daca ai nevoie Elena, eu stiu ca bitestul este recomandat in saptamanile 11-14. Ca translucenat nucala sa fie relevanta, bebex trebuie sa aiba intr-adevar peste 4.6 cm, dar nu mai mult de 7.9. Tot la Eco, vor cauat osul nazal. De aceea, unii emdici cred ca 11 saptamani e cam devreme ac sa se vada osul nazal bine. Mie medicul m/a spus sa vin saptamana asta, in orice zi vreau eu, dar inainte sa fac 13 sapatmani si 6 zile. Discutai asta am avut/o cand bebex avea 11 saptamani si 4 zile. Inainte ii numrau si degetele de la maini sid e la picioare, dar inteleg ca acum aceasta practica a fost scoasa din protocolul obligatoriu. Dupa Eco, in maximum 24 de ore se ia si sange de la mama. Valorile de la transulcenta nucala, prezenta osului nazal, plus valorile la sange corectate dupa niste parametri,se vro baga intr-un program pe calculator, care va da acele date statistice. Pentru corectarea parametrilor, o sa te intrebe greutatea, daca fumezi ori ba, daca suferi de diabet. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc mult, fetelor! Chiar ma ajutati si m-ati ajutat foarte mult zilele astea! |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| ElenaD94 wrote:Buna , mamici burtici!  am absentat putin dar acum am revenit. Cand ati facut voi bitestul cu screeningul pt sindromul down? Mie doctora mi.a spus sa vin in saptamana 10_11 sa il masoare pe bebe sa vada daca facem bitestul pt ca am inteles ca bebe trebuie sa fie incadrat intr.un anumit nr de centimetri pt.a se putea vedea aspectele acelea cu translucenta nucala si ce mai e. Ceea ce nu am inteles: aia va fi eco ce face parte din bitest in caz ca bebe e in parametri apoi voi face analize la sange si se vor corela? Sau dupa acea eco o fac separat pe cea care masoare aspectele pt down? Sunt putin confuza. Si pe net nu prea am gasit cv sa inteleg bine. Bebe acum are 1.6 cm si am inteles k trebuie sa aiba peste 4.6 ca sa se vada alea.
Eu am facut dry test la 13 saptamani, seara la 7, mai intai ecografia dupa care mi-au recoltat sange.Inca astept rezultatele. |
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Zambila wrote:Mondream  sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceste momente. Si multa sanatate. Noi suntem aici daca ai nevoie Elena, eu stiu ca bitestul este recomandat in saptamanile 11-14. Ca translucenat nucala sa fie relevanta, bebex trebuie sa aiba intr-adevar peste 4.6 cm, dar nu mai mult de 7.9. Tot la Eco, vor cauat osul nazal. De aceea, unii emdici cred ca 11 saptamani e cam devreme ac sa se vada osul nazal bine. Mie medicul m/a spus sa vin saptamana asta, in orice zi vreau eu, dar inainte sa fac 13 sapatmani si 6 zile. Discutai asta am avut/o cand bebex avea 11 saptamani si 4 zile. Inainte ii numrau si degetele de la maini sid e la picioare, dar inteleg ca acum aceasta practica a fost scoasa din protocolul obligatoriu. Dupa Eco, in maximum 24 de ore se ia si sange de la mama. Valorile de la transulcenta nucala, prezenta osului nazal, plus valorile la sange corectate dupa niste parametri,se vro baga intr-un program pe calculator, care va da acele date statistice. Pentru corectarea parametrilor, o sa te intrebe greutatea, daca fumezi ori ba, daca suferi de diabet.
Am inteles. Dansa ma cheama in saptamana 10_11 sa vada cati cm are bebe si sa stim daca pe urma pot sa fac bitestul. M.am interesat la Regina Maria unde merg eu acum si se recolteaza in cadrul consultatiei imediat dupa eco iti ia si sange. Dansa a zis sa il fac intre 11 si 13 saptamni daca se incadreaza in masuratori atunci. |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| m0ndream wrote:Multumesc mult, fetelor! Chiar ma ajutati si m-ati ajutat foarte mult zilele astea!
Eu primele ecografii le-am facut la Giulesti si tot asa mi-au spus ca saculetul este deformat si este posibil sa pierd sarcina.Nu aveam sangerari si m-am necajit foarte tare cand am auzit, nu am primit sustinere, doar mi-au zis sa revin dupa o saptamana sa vada dc a evoluat.Dupa o saptamana i-am auzit inimioara. Poate se intampla si la tine o minune.Important este sa nu sangerezi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Imi pare rau M0ndream capul sus o sa vezi ca va veni si la tine bebe
Burticute mai e cineva in situatia mea?
Tot cu gandul la bebe am inceput sa visez frecvent ca am nascut, ca sunt in spital, ca sunt acasa si plange bebe, aseara de exp am visat ca eram in spital dupa nastere si alaptam pe bubu
|
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Mondream imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta ! Poate ajuta totusi Doamne, Doamne sa fie bine !
Andreiutza si eu mai visez ca am bebic mic, ca ma trezesc sa ii dau sa pape, sau ca nasc ! Ma gandesc ca e din cauza gandurilor noastre !
Maine mergem si noi la control. Abia astept sa vad ce mai face babyraul al meu ! |
|
|