Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Felicitari fetelor cu bobite mici mici! |
|
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Auras multumesc mult, fata frumoasa pentru povestea ta. Si imi pare rau ca ai patimit atata si inca mai patimesti. Am citit si eu despre hyperemesis gravidarum, dar si despre "sarcina toxica". Asta pentru ca maica-mea mi-a povestit ca atunci cand era gravi cu mine a traiat cu lamaie si batoane de alea de paine, ca nu suporta niciun miros de mancare, ca taica-miu se barbierea sa mearga la unitate cu doua etaje mai jos, ca saraca a stat in spital 4 luni din cauza ca voma non stop. Diagnostic: sarcina toxica. Si nah, m-am gandit ca s-a transmis la fiica. Cred ca deocamdata nu e cazul. vad ca dupa episodul de luni sunt ok. Parerea mea e ca atunci a inceput si placenta sa functioneze si cred ca a fost un "boost" de hormoni. Sau, cum rad cu sotul meu, cred ca bebe a vrut sa ne arate ce putea sa ne faca 3 luni si nu ne-a facut Poate o sa ma crezi nebuna, dar eu, in paranoia si nebunia mea de a sti ca bebe e ok, mi-am dorit sa vomit, sa imi fie rau. Ar fi fost un semn ca bebe e pe val, creste cum trebuie. Nu aruncati cu pietre in mine, dar asa credeam - si inca mai cred - in paranoia mea de a sti ca micuta/micutul e bine, de la o ecografie la alta. Probabil, cand va fi mai mare si voi putea sa simt cum da din maini si din picioare nu voi mai fi asa de dusa cu creierii capului. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Fetele voi cat de des ii simtiti pe bebei? |
|
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| AndreiutzaEu wrote:Fetele voi cat de des ii simtiti pe bebei?
Eu zilnic, foarte des..chiar si noaptea. |
|

| nko wrote:Eu zilnic, foarte des..chiar si noaptea.
Eu deocamdata nu... are momente.... pe la cat incepe sa se simta mai des? |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| AndreiutzaEu wrote:Fetele voi cat de des ii simtiti pe bebei?
Acum il simt destul de des si cam are programul ei cand faci tumbe sau pocneste...il simt si cand stau in picioare dar inainte nu il simteam decat cand stateam cuminte in pat...u cum il simti? |
|

| corinaalexandra wrote:
Acum il simt destul de des si cam are programul ei cand faci tumbe sau pocneste...il simt si cand stau in picioare dar inainte nu il simteam decat cand stateam cuminte in pat...u cum il simti?
Il simt la birou... depinde intre orele 13.00-15.00 depinde cum vrea el... cate jum de ora... si seara dupa 9 in pat sau dc nu dupa 9.00 dc ma trezesc noaptea sa ma duc la baie atunci :))
Vroiam sa stiu cam cand incepe mai des? |
|

| Eu am inceput sa o simt pe la 16 saptamani, dar mai tare pe la 20. De cand a inceput sa miste o simt zilnic...e foarte foarte activa...cred ca face tumbe si cand doarme, cateodata o simt cum sughite ca niste zbateri de muschi dese la acelasi interval de timp. Dar fiecare copil are ritmul lui, am o colega insarcinata in 24 de sapt, iar bebele e destul de puturos, la ecografii trebuie sa-l zgaltaie bine ca sa se intoarca de pe o parte pe alta. |
|

| AndreiutzaEu wrote:
Il simt la birou... depinde intre orele 13.00-15.00 depinde cum vrea el... cate jum de ora... si seara dupa 9 in pat sau dc nu dupa 9.00 dc ma trezesc noaptea sa ma duc la baie atunci :))
Vroiam sa stiu cam cand incepe mai des?
Din cate stiu dupa saptamana 22 incepe mai des si Pana la sfarsit din ce in ce mai des dar fiecare femeie si sarcina se dezvolta in felul ei poate va fi mai devreme sau poate mai tarziu... Dar pe la finalul sarcinii o sa doara rau din ce am auzit... Pe mine ma mai doare acum cand o apuca sa dea f tare. Pupici |
|

| nko wrote:Eu am inceput sa o simt pe la 16 saptamani, dar mai tare pe la 20. De cand a inceput sa miste o simt zilnic...e foarte foarte activa...cred ca face tumbe si cand doarme, cateodata o simt cum sughite ca niste zbateri de muschi dese la acelasi interval de timp. Dar fiecare copil are ritmul lui, am o colega insarcinata in 24 de sapt, iar bebele e destul de puturos, la ecografii trebuie sa-l zgaltaie bine ca sa se intoarca de pe o parte pe alta.
=)) acum a facut un poc cred ca a simtit ca il "barfesc"
Daaa.... la ultima eco era cu picioarele lipite... 15 min s-a chinuit sa-l miste sa vada clar ce e.... Doarmea ca a inceput sa se frece cu manuta la ochi cand a schimbat poztia Pe la 16-17 am simtit si eu prima data , dar atunci era ca niste pestisori... foarte vag... si foarte rar... La cateva zile chiar |
|

| corinaalexandra wrote:
Din cate stiu dupa saptamana 22 incepe mai des si Pana la sfarsit din ce in ce mai des dar fiecare femeie si sarcina se dezvolta in felul ei poate va fi mai devreme sau poate mai tarziu... Dar pe la finalul sarcinii o sa doara rau din ce am auzit... Pe mine ma mai doare acum cand o apuca sa dea f tare. Pupici
Oricum il vad luni la eco... O sa-l agite bine 30 min ca e morfologia |
|

|
Pai ia nu mai barfi baiatul :))) Eu am simtit-o tare de atunci, stateam in pat si aveam telecomanda pe burta.Mi-a tras una de a cazut telecomanda.Atunci a fost prima data cand a lovit mai tare si aveam cam 16 sapt si 2 zile.Dar cum spunea si corinaalexandra fiecare sarcina difera si fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Asa ca profita ca inca te lasa sa dormi, ca pe mine ma trezeste si noaptea. |
|

| nko wrote:Pai ia nu mai barfi baiatul :))) Eu am simtit-o tare de atunci, stateam in pat si aveam telecomanda pe burta.Mi-a tras una de a cazut telecomanda.Atunci a fost prima data cand a lovit mai tare si aveam cam 16 sapt si 2 zile.Dar cum spunea si corinaalexandra fiecare sarcina difera si fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Asa ca profita ca inca te lasa sa dormi, ca pe mine ma trezeste si noaptea.
Beau niste nectar de fructe si e dulce probabil ii place...
|
|

| nko wrote:Pai ia nu mai barfi baiatul :))) Eu am simtit-o tare de atunci, stateam in pat si aveam telecomanda pe burta.Mi-a tras una de a cazut telecomanda.Atunci a fost prima data cand a lovit mai tare si aveam cam 16 sapt si 2 zile.Dar cum spunea si corinaalexandra fiecare sarcina difera si fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Asa ca profita ca inca te lasa sa dormi, ca pe mine ma trezeste si noaptea.
Eu ma bucur ca ea e cumintica noapte... Cand ma mai trezesc sa merg la baie o simt ca da dar in somn inca nu... Mai e un pic si o intalnesc dabia astept 2 luni jumate Pupici |
|

|
Bafta pt luni... O sa miste si el din ce in ce mai mult pupici |
|
|
|