Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Buna burtici. Vai cati sagetatori vom avea pe aici.Si eu am termenul tot in decembrie.Dupa ultima menstruatie pe 11 iar dupa morfologie pe 18.Joi mergem la control sa mai vedem ce si cum. Fetelor eu am o mare problema cu arsurile.Sunt atat de puternice de zici ca iau foc...:((( |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| nko wrote:Buna burtici. Vai cati sagetatori vom avea pe aici.Si eu am termenul tot in decembrie.Dupa ultima menstruatie pe 11 iar dupa morfologie pe 18.Joi mergem la control sa mai vedem ce si cum. Fetelor eu am o mare problema cu arsurile.Sunt atat de puternice de zici ca iau foc...:(((
Daaa... si eu .......
Ce mai face printesica? |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna fetelor termenu meu e pe 3 noiembrie dar depinde si de bebelina. . Pup toate burticile si bebei  Am pus si eu o poza cu burtica MARIUKA attached the following image(s):

|
|
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Auras wrote:Corina si eu la fel sper sa nasc pana in Craciun,sa apucam Sarbatorile acasa cu cei dragi,dar bebe decide cum va fi.  Eu pe 17 decembrie am termenul  Doamne Ajuta sa fie totul bine!
Greu cu sarbatorile Nu mi.ar place sa fiu in spital de craciun e chiar urat... Dar ar fi frumos sa fiu cu bebica acasica |
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| La noi termenul e 27 noiembrie, teoretic ! Se pare ca iarna asta nu ne vom plictisi , chiar ca vom avea sagetatori multi pe aici Am fost si la dr cu rezultatul analizelor, si totul e ok. |
|

| nko wrote:Buna burtici. Vai cati sagetatori vom avea pe aici.Si eu am termenul tot in decembrie.Dupa ultima menstruatie pe 11 iar dupa morfologie pe 18.Joi mergem la control sa mai vedem ce si cum. Fetelor eu am o mare problema cu arsurile.Sunt atat de puternice de zici ca iau foc...:(((
Si eu am probleme cu arsurile... Incerc sa evit mancare care vad ca imi provoca arsuri... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| MARIUKA wrote:Buna dimineata fetelor sunteti tare active pe aici eu nu apuc sa intru in fiecare zi de cand am venit din Ro tot am programari la doctor tot umblu in fiecare zi pe la tot felu de programari dupa cumparaturi si sunt tare stresata ca trebuie sa ne mutam intr.o alta chirie. . Iar bebelina mai are putin si vine. . .suntem in regula am fost lunea la control si avem 1.613 kg si suntem tare active.  doar problema cu colul uterin nu a trecut e tot mic . . .si mi sa recomandat liniste totala. . .burtica parca imi creste pe zi ce trece, kg nu am luat pana akm decat 12 sau ceva de genu. . .si burtica mea parca e de 5 sau 6 luni nu de 8. . Dar ginecoloaga ma linistit si mi.a spus ca nu are importanta marimea burticii e o sarcina normala pana acuma.eu sunt inalta si am fost f slaba inainte de sarcina..dar totusi e greut cu burtica nu mai pot merge repede ca obosesc imd nu mai pot sa fak mare lucru. . .va pupacesc pe toate va doresc bun venit celor noi venite . . .si multa sanatate si mult laptic celor care au nascut o zi frumoasa ca voi si ca bebei vostri Mariuca mai ai putin si gataaa,vine marea intalnire cu bebelina Ce frumos! Iti doresc de pe acum nastere usoara! |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Burtici, intrebare intrebatoare. A mai pomenit/auzit/patit careva pana acum sa inceapa starile de rau la final de trimestru I? Mie mi-a fost rau foartd putin pana acum, n-am vomat niciodata. Insa de 2-3 zile, imi e rau tot mai des, iar acum 5 minute, dupa ce am mâncat niste prune, am experimentat prima voma din sarcina asta. |
|

| MARIUKA wrote:Buna fetelor termenu meu e pe 3 noiembrie  dar depinde si de bebelina. . Pup toate burticile si bebei  Am pus si eu o poza cu burtica
Ce frumos!!!! Si nu te-ai ingrasat |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| AndreiutzaEu wrote:Daaa... si eu ....... Ce mai face printesica? Pe mine ma mai calmeaza laptele cald..dar pentru scurt timp :( Printesica mea e foarte activa..face tumbe prin burtica. |
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| MARIUKA wrote:Buna fetelor termenu meu e pe 3 noiembrie  dar depinde si de bebelina. . Pup toate burticile si bebei  Am pus si eu o poza cu burtica
Pfuuuu ce burticuta frumoasa ! Tu nu te-ai ingrasat deloc, arati super bine ! Pupici |
|

| inna19 wrote:La noi termenul e 27 noiembrie, teoretic  ! Se pare ca iarna asta nu ne vom plictisi  , chiar ca vom avea sagetatori multi pe aici Am fost si la dr cu rezultatul analizelor, si totul e ok.
Doamne ajuta sa fie la termen si totul bine . Pupici |
|

| MARIUKA wrote:Buna fetelor termenu meu e pe 3 noiembrie  dar depinde si de bebelina. . Pup toate burticile si bebei  Am pus si eu o poza cu burtica Ce burticuta frumoasa ai |
|

| Zambila wrote:Burtici, intrebare intrebatoare. A mai pomenit/auzit/patit careva pana acum sa inceapa starile de rau la final de trimestru I? Mie mi-a fost rau foartd putin pana acum, n-am vomat niciodata. Insa de 2-3 zile, imi e rau tot mai des, iar acum 5 minute, dupa ce am mâncat niste prune, am experimentat prima voma din sarcina asta.
Nu stiu... Eu nu am avut probleme... Sper sa fi fost doar azi.pupici |
|

| [quote=nko] Pe mine ma mai calmeaza laptele cald..dar pentru scurt timp :( Printesica mea e foarte activa..face tumbe prin burtica.
Nu pot sa beau lapte golll... ca-l dau afara doar cu cacao
Deabia ast sa alerge si bebitu meu asa... :)) |
|
|
|