Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Monday, September 14, 2015 2:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Buna burtici. Vai cati sagetatori vom avea pe aici.Si eu am termenul tot in decembrie.Dupa ultima menstruatie pe 11 iar dupa morfologie pe 18.Joi mergem la control sa mai vedem ce si cum.
Fetelor eu am o mare problema cu arsurile.Sunt atat de puternice de zici ca iau foc...:(((
AndreiutzaEu
Scris: Monday, September 14, 2015 2:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
nko wrote:
Buna burtici. Vai cati sagetatori vom avea pe aici.Si eu am termenul tot in decembrie.Dupa ultima menstruatie pe 11 iar dupa morfologie pe 18.Joi mergem la control sa mai vedem ce si cum.
Fetelor eu am o mare problema cu arsurile.Sunt atat de puternice de zici ca iau foc...:(((

Daaa... si eu .......Cray Cray Cray

Ce mai face printesica?
MARIUKA
Scris: Monday, September 14, 2015 2:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna fetelor termenu meu e pe 3 noiembrie ras dar depinde si de bebelina. . Pup toate burticile si bebei computerlove
Am pus si eu o poza cu burtica computerlove

MARIUKA attached the following image(s):
img-20150914-wa0000.jpg

corinaalexandra
Scris: Monday, September 14, 2015 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:

Corina si eu la fel sper sa nasc pana in Craciun,sa apucam Sarbatorile acasa cu cei dragi,dar bebe decide cum va fi.love Eu pe 17 decembrie am termenul hearts Doamne Ajuta sa fie totul bine!

Greu cu sarbatorile uff Nu mi.ar place sa fiu in spital de craciun e chiar urat... Dar ar fi frumos sa fiu cu bebica acasica computerlove
inna19
Scris: Monday, September 14, 2015 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
La noi termenul e 27 noiembrie, teoretic Love ! Se pare ca iarna asta nu ne vom plictisi bebic bebic bebic copilas , chiar ca vom avea sagetatori multi pe aici Victory
Am fost si la dr cu rezultatul analizelor, si totul e ok.
corinaalexandra
Scris: Monday, September 14, 2015 2:44 PM
Nivel

nko wrote:

Si eu am probleme cu arsurile... Incerc sa evit mancare care vad ca imi provoca arsuri... pale
Auras
Scris: Monday, September 14, 2015 2:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
MARIUKA wrote:
Buna dimineata fetelor sunteti tare active pe aici eu nu apuc sa intru in fiecare zi de cand am venit din Ro tot am programari la doctor tot umblu in fiecare zi pe la tot felu de programari dupa cumparaturi si sunt tare stresata ca trebuie sa ne mutam intr.o alta chirie. . Iar bebelina mai are putin si vine. . .suntem in regula am fost lunea la control si avem 1.613 kg si suntem tare active. hearts doar problema cu colul uterin nu a trecut e tot mic . . .si mi sa recomandat liniste totala. . .burtica parca imi creste pe zi ce trece, kg nu am luat pana akm decat 12 sau ceva de genu. . .si burtica mea parca e de 5 sau 6 luni nu de 8. . Dar ginecoloaga ma linistit si mi.a spus ca nu are importanta marimea burticii e o sarcina normala pana acuma.eu sunt inalta si am fost f slaba inainte de sarcina..dar totusi e greut cu burtica nu mai pot merge repede ca obosesc imd nu mai pot sa fak mare lucru. . .va pupacesc pe toate va doresc bun venit celor noi venite . . .si multa sanatate si mult laptic celor care au nascut o zi frumoasa ca voi si ca bebei vostri computerlove computerlove

Mariuca mai ai putin si gataaa,vine marea intalnire cu bebelina yes computerlove Ce frumos! Iti doresc de pe acum nastere usoara!Cheek Kiss
Zambila
Scris: Monday, September 14, 2015 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Burtici, intrebare intrebatoare. A mai pomenit/auzit/patit careva pana acum sa inceapa starile de rau la final de trimestru I? Mie mi-a fost rau foartd putin pana acum, n-am vomat niciodata. Insa de 2-3 zile, imi e rau tot mai des, iar acum 5 minute, dupa ce am mâncat niste prune, am experimentat prima voma din sarcina asta. NuStiu
AndreiutzaEu
Scris: Monday, September 14, 2015 2:47 PM
Nivel

MARIUKA wrote:
Buna fetelor termenu meu e pe 3 noiembrie ras dar depinde si de bebelina. . Pup toate burticile si bebei computerlove

Bravoo Bravoo Bravoo Ce frumos!!!! Si nu te-ai ingrasat
nko
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
AndreiutzaEu wrote:

Daaa... si eu .......Cray Cray Cray

Ce mai face printesica?

Pe mine ma mai calmeaza laptele cald..dar pentru scurt timp :(
Printesica mea e foarte activa..face tumbe prin burtica.hearts
inna19
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
MARIUKA wrote:

Pfuuuu ce burticuta frumoasa gravida Love ! Tu nu te-ai ingrasat deloc, arati super bine Victory ! Pupici Cheek Kiss
corinaalexandra
Scris: Monday, September 14, 2015 2:48 PM
Nivel

inna19 wrote:
La noi termenul e 27 noiembrie, teoretic Love ! Se pare ca iarna asta nu ne vom plictisi bebic bebic bebic copilas , chiar ca vom avea sagetatori multi pe aici Victory
Am fost si la dr cu rezultatul analizelor, si totul e ok.

Doamne ajuta sa fie la termen si totul binemajoreta. Pupici SimplyLove
corinaalexandra
Scris: Monday, September 14, 2015 2:48 PM
Nivel

MARIUKA wrote:

Ce burticuta frumoasa ainewclap majoreta SimplyLove
corinaalexandra
Scris: Monday, September 14, 2015 2:53 PM
Nivel

Zambila wrote:
Burtici, intrebare intrebatoare. A mai pomenit/auzit/patit careva pana acum sa inceapa starile de rau la final de trimestru I? Mie mi-a fost rau foartd putin pana acum, n-am vomat niciodata. Insa de 2-3 zile, imi e rau tot mai des, iar acum 5 minute, dupa ce am mâncat niste prune, am experimentat prima voma din sarcina asta. NuStiu

Nu stiu... Eu nu am avut probleme... Sper sa fi fost doar azi.pupici
AndreiutzaEu
Scris: Monday, September 14, 2015 2:55 PM
Nivel

[quote=nko]
Pe mine ma mai calmeaza laptele cald..dar pentru scurt timp :(
Printesica mea e foarte activa..face tumbe prin burtica.hearts

Nu pot sa beau lapte golll... ca-l dau afara doar cu cacao Cray

Deabia ast sa alerge si bebitu meu asa... :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.