Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iuli33
Scris: Wednesday, September 2, 2015 1:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/26/2014
Buna fetelor si multumesc pentru sfaturi.M- am lamurit ,merg intai la eco si dupa imediat imi recolteaza sange. Acum am o alta nelamurire, doctorita mea mi a recomandat in locul dublului test dry test , care cica este superior dublului test dar este si triplu ca pret. Am sunat astazi la Sanador si costa 5 mil 500, foarte scump ,ecografia costa 3 mil 500 asa ca pt martea viitoare ar trebui sa am pregatiti 9 mil.A mai facut cineva dry test ??? Eu nu cred ca-l fac,nu-mi permit sumele astea si cred ca si doctorii exagereaza cu analize din ce in ce mai scumpe si mai sofisticate.

Pentru ecografia de sem II mi-am facut azi programare la Filantropia, se face gratuit cu trimitere dar trebuie sa te programezi cu ceva timp inainte.
moa
Scris: Wednesday, September 2, 2015 2:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Au innebunit astia cu preturile lor!ei zic ca traim toti cu salariile mari!
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 2:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
iuli33 wrote:
Buna fetelor si multumesc pentru sfaturi.M- am lamurit ,merg intai la eco si dupa imediat imi recolteaza sange. Acum am o alta nelamurire, doctorita mea mi a recomandat in locul dublului test dry test , care cica este superior dublului test dar este si triplu ca pret. Am sunat astazi la Sanador si costa 5 mil 500, foarte scump ,ecografia costa 3 mil 500 asa ca pt martea viitoare ar trebui sa am pregatiti 9 mil.A mai facut cineva dry test ??? Eu nu cred ca-l fac,nu-mi permit sumele astea si cred ca si doctorii exagereaza cu analize din ce in ce mai scumpe si mai sofisticate.

Pentru ecografia de sem II mi-am facut azi programare la Filantropia, se face gratuit cu trimitere dar trebuie sa te programezi cu ceva timp inainte.

Nup ... Nu stiam de el.... eu am dat vreo 360 parca cu torul sau 320 ... iar trim 2 e 400 ron
Auras
Scris: Wednesday, September 2, 2015 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
AndreiutzaEu wrote:

hohot hohot hohot eu am zis ca ajung ca butoiul de varza al mamei

hahaa,acolo o sa ajung si eu in ritmul asta haha hohot sic Lol Lol o sa fim mingiute pe strada dance computerlove
Zambila
Scris: Wednesday, September 2, 2015 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Auras, tare bine aratati tu si bebe! Ptiu, sa nu fiti de deochi! Buddy1
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 3:07 PM
Nivel

banghead
moa wrote:
Au innebunit astia cu preturile lor!ei zic ca traim toti cu salariile mari!

daaaa asa e .... iar la particular pretul unei nasteri e wowwwwalcool alcool alcool alcool
Bucurie2015
Scris: Wednesday, September 2, 2015 3:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
Buna gravidutelor!
Am fost la ecograf azi, fiindca trebuia sa-l repet dupa ce mi-a dat Progesteron-ul. Se pare ca e totul ok. Bebe a crescut, este asa cum trebuie. La ultima eco sarcina embrionala era mai mica decat cea clinica, adica eu eram insarcinata in 6 saptamani si 2 zile si embrionul avea 5 sapt si 4 zile. Dar crestem...
Ce este socant...incep sa ma umblu in burta. Pai de pe acum, de la 8 saptamani????
Cand a inceput sa se vada burtica la voi?
moa
Scris: Wednesday, September 2, 2015 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Bucurie la mine sa vazut din prima zii!ras
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 4:01 PM
Nivel

Bucurie2015 wrote:
Buna gravidutelor!
Am fost la ecograf azi, fiindca trebuia sa-l repet dupa ce mi-a dat Progesteron-ul. Se pare ca e totul ok. Bebe a crescut, este asa cum trebuie. La ultima eco sarcina embrionala era mai mica decat cea clinica, adica eu eram insarcinata in 6 saptamani si 2 zile si embrionul avea 5 sapt si 4 zile. Dar crestem...
Ce este socant...incep sa ma umblu in burta. Pai de pe acum, de la 8 saptamani????
Cand a inceput sa se vada burtica la voi?

Asa si la mine.... Dupa cum spuneam am deja 9 kg in plus si 4 luni jum... si cica e normal sa pui toata sarcina intre 6-15 hohot hohot cica 9 kg trebuia sa am pe la 7 luni
inna19
Scris: Wednesday, September 2, 2015 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Auras esti o frumi de mamica DistanceKiss Ai o burtica tare dragalasa si mare zic eu love

Babyraul al meu e tare jucaus, il simt asa de tareeee coeur , iar seara cand vine tati si vb cu el e mai jucaus ca niciodata, cred ca ii cunoaste vocea(sau asa vreau eu sa cred sic ) !

Bucurie2015 ma bucur ca bebele tau e bine si cresteti Angel .

Fetelor ca tot vorbeati de greutate, aruncati o privire pe poza de mai jos !

inna19 attached the following image(s):
distributie_greutate_in_sarcina.jpg

AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 4:50 PM
Nivel

inna19 wrote:
Auras esti o frumi de mamica DistanceKiss Ai o burtica tare dragalasa si mare zic eu love

Babyraul al meu e tare jucaus, il simt asa de tareeee coeur , iar seara cand vine tati si vb cu el e mai jucaus ca niciodata, cred ca ii cunoaste vocea(sau asa vreau eu sa cred sic ) !

Bucurie2015 ma bucur ca bebele tau e bine si cresteti Angel .

Fetelor ca tot vorbeati de greutate, aruncati o privire pe poza de mai jos !

Ar fi bine sa fie asa :(
iuli33
Scris: Wednesday, September 2, 2015 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Bucurie eu sunt in aproape 12 saptamani si nu se vede burtica , dimineata cand ma trezesc este chiar plata urmand ca pe parcursul zilei sa se mai rotunjesca putin dar par mai mult balonata decat gravida ras , kg in plus cam 2 , de la 64 500 la 67 , la 1, 73 este ok deocamdata,inca dorm pe burtasic , nu stiu ce o sa ma fac mai tarziu.

In privinta costurilor nu a fost un moft sa merg la privat, asa s-a intamplat si am tot sperat ca doctora dupa 2 3 vizite la privat ma va chema la spitalul unde activeaza dar nu s-a intamplat. Poate ar trebui sa -i propun eu dar cum nu sunt prea intrazneata.....
Oricum m am hotarat sa fac dublul test nu dry test, cel din urma depisteaza in plus fibroza chistica si hipoacuzia dar este prea scump pentru mine.
crissy84
Scris: Wednesday, September 2, 2015 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Buna gagicute cu burtici!!!!Nu va fie frica ca nu se vede burtica.Mai bine sa se vada de la 30 de saptamani incolo decat sa intrati in depresie ca mine.Eu una din 2 in 2 zile am inceput sa plang ca nu ma mai pot misca.Nu exagerati cu mancarea!!!!uite ca sa va amuzati un pic va pun o poza din toamna inainte sa raman insarcinata,una la 5 luni si una fix cand am facut 32 de saptamani.Sa vedeti cum te transforma 25 de kgpale
Auras esti scumpa rau.
Bucurie momentan esti doar balonata.e cv normal in primele luni.nu va grabiti sa va iasa burtica la vedere :)))
Va pup pe toate de la A la Z

crissy84 attached the following image(s):
image.jpgimage.jpgimage.jpg

corina_elena50
Scris: Wednesday, September 2, 2015 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
iuli33 wrote:
Fetelor poate ma lamuriti si pe mine cu bitestul.Eu martea viitoare sunt programata la ecografie, analizele de sange trebuie sa le fac inainte si sa merg cu rezultatele sau sa recoltez in acceasi zi, la eco sunt prograata seara la 7. Eu asa ma gandeam dar m a bulversat azi o colega care mi a zis ca trebuie sa am rezultatele la sange cand merg la eco, ca se recolteaza cu o saptamana inainte de ecografie.

eu stiu ca e bine sa fie facute amandoua in aceeasi zi.mie prima data mi-a facut eco si apoi m-a trimis sa-mi ia sange.rezultatul la sange mi-a zis ca il primesc in 7 zile si apoi pot sa merg sa-mi interpreteze rezultatele
ElenaD94
Scris: Wednesday, September 2, 2015 7:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Cray fetelor vorbeam de puls.. Nici embrionul nu s.a vazut ! Eram sigura ca nu pot sa am incredere in doctorii aia. S.a vazut doar vezicula vitelina. In rest nu mi.a dat motive de ingrijorare totul e ok... Cray in saptamana 8 merg iar la eco... Pfff...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.