Hey,salutari tuturor,am dat de acest forum cautand "leacuri" impotriva greturilor (cautam orice in afara de pastilele prescrise pe care le iau de la medic

). Am fost foarte placut surprinsa sa vad suportul pe care il oferiti aici viitoarelor mamici si parca ceva m-a incurajat "sa ma bag si eu in seama". Vreau sa va spun ca ma aflu la prima sarcina

joia aceasta fac 4 luni si o saptamana

si abia astept sa fac 5 luni, 6 luni etc. si cat mai repede 9 luni

Din saptamana a 6-a mi-a fost foarte rau,vomitam mult..am stat la pat pana la aproape 3 luni(doar din cauza greturilor si vomei),am fost si internata de 2 ori in spital din cauza deshidratarii,am avut cred toate simptomele posibile ale unei gravidute(de la greturi pana la aciditate gastrica,nas infundat etc), am crezut ca totul se prabuseste in jurul meu,greturile m-au bagat in sperieti rau de tot

si tare greu a mai fost

nu stiu cum am depasit acea perioada,am avut noroc cu sotul meu care e tare grijuliu si intelegator si mi-a facut toate poftele,a avut grija de mine,la fel si parintii si socrii. Una peste alta,a trecut timpul, inca sunt pe pastile dar le iau doar cand simt nevoia (Metoclopramid),inca mai am stari de greata si voma,dar nu ca inainte. Am crezut ca am renascut in momentul in care am inceput sa mai intru in bucatarie sa fac o ciorbica macar,din luna a 3-a m-am simtit putin mai binisor,acum am mari sperante ca imi vor trece de tot. De curand,am simtit pe bebe ca pe un fluturas in burtica si am crezut ca nu e real haha

a fost ceva magic, ca si cum nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie. M-a induiosat tare mult,am inceput sa vorbesc cu bebe,avem conversatiile noastre pline de dragalasenie,nu mai poate sotul de drag cand ma vede

Dupa perioada foarte grea prin care am trecut, in care uitasem cum mai e sa mananci,sa mergi pur si simplu, am simtit ca am renascut iar acum sunt tare fericita pentru aceste momente frumoase si astept si altele si mai fericite. Sincer imi este asa dor sa mananc

dar ma multumesc si cu faptul ca desi mananc des si putin,cel putin acum nu mai am starea aceea. Iar cand imi mai face bebe o bucurie si imi da fluturasi in stomac,radiez toata prin casa

O alta bucurie maaaare e ca am aflat ca bebe se va naste cu aproximatie pe data de 17 decembrie, exact inainte de Craciun. Vaaaaai

si eu si sotul si toata familia e induiosata, asteptam toti pe Mos Craciun sa vina incarcat anul acesta! :)))

De-asta astept cu nerabdare sa nasc,imi doresc si sa ma bucur din ce in ce mai mult de sarcina si sper ca vor urma momente cat mai frumoase. Inca nu am aflat daca vom avea o fetita sau un baietel,dar vom afla curand cand mergem la urmatoarea ecografie cu ultrasunete.

Amandoi si eu si sotul am zis ca orice ar fi,sa fie sanatos/sanatoasa,vrem sa ne lasam surprinsi la aflarea vestii :))
Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca ati fost asa solidare intre voi si ati vorbit din inima, tare mult m-am bucurat sa ma regasesc si eu printre "povestile" voastre de viata.

V-am scris cu mare entuziasm

si astept cu drag sa mai citesc,sa vad ce mai faceti. Va doresc o sarcina usoara si voua si Doamne Ajuta sa fie totul bine!si in curand sa povestim si despre ce fac bebeii nostri!

Pupici de la noi si multa sanatate! si fericire si voie buna!sa fim cat mai optimiste!