Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dia27
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Auras - bine ai venit in casuta gravidutelor, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe!! computerlove
aurishta
Scris: Tuesday, July 7, 2015 3:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Bine ai venit!coeur coeur chitara
Auras
Scris: Tuesday, July 7, 2015 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Va multumesc frumos floare2 Angel si voi sa aveti o sarcina usoara si frumoasa! hearts
Cum stati la capitolul simptome?Ca eu simt ca nu mai scap de o saptamana aproape de saliva advocat beau lapte,mananc biscuiti,paine prajita dar tot nu-mi trece banghead alcool alcool
va pup thankyou
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 7, 2015 3:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Auras wrote:
Va multumesc frumos floare2 Angel si voi sa aveti o sarcina usoara si frumoasa! hearts
Cum stati la capitolul simptome?Ca eu simt ca nu mai scap de o saptamana aproape de saliva advocat beau lapte,mananc biscuiti,paine prajita dar tot nu-mi trece banghead alcool alcool
va pup thankyou

Bine ai venit Auras.... In afara de arsuri la stomac si greata la mirosuri... macat mai des eu nu am
Auras
Scris: Tuesday, July 7, 2015 4:06 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Bine ai venit Auras.... In afara de arsuri la stomac si greata la mirosuri... macat mai des eu nu am

Uoof si eu am avut arsuri gastrice uff parca imi ardea gatulCray oare o sa ne treaca de tot simptomele astea sau vor dura pe toata perioada sarcinii..?. ma intreb daca gravidutele cu sarcina mai avansata ne pot spune daca dupa 4-6 luni au inceput sa se simta mai bine si sa manance normal NuStiu ...sau oare vom fi nevoite sa mancam asa des si putin mereu? nu de alta dar eu am inceput sa poftesc la mancare Clap va pup pe toate si va multumesc de primirea calduroasa dance
biancaanamaria
Scris: Tuesday, July 7, 2015 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
Auras wrote:

Uoof si eu am avut arsuri gastrice uff parca imi ardea gatulCray oare o sa ne treaca de tot simptomele astea sau vor dura pe toata perioada sarcinii..?. ma intreb daca gravidutele cu sarcina mai avansata ne pot spune daca dupa 4-6 luni au inceput sa se simta mai bine si sa manance normal NuStiu ...sau oare vom fi nevoite sa mancam asa des si putin mereu? nu de alta dar eu am inceput sa poftesc la mancare Clap va pup pe toate si va multumesc de primirea calduroasa dance

Bine ai venit in grupcomputerlove eu sunt acum la a doua sarcina unde nu prea ma confrunt cu simptome grele dar la prima sarcina am trecut prin ce treci tu acum doar ca nu am ajuns la internare pot sa iti spun ca la mine au tinut pana pe la 5 luni si putin iar pana in luna a 8 a m-am simtit super bine parca nici nu eram gravida doar ca aveam burtica.
In luna a 8 a au inceput arsurile in gat seara dormeam in fund cu capul pe perete sa nu mai am acidul ala groaznic plans dar au trecut toate cand mi-am tinut bebicul in brate am uitat toate chinurile asteacoeur acum ma tot rog sa nu apara iar topai .

Va pup pe toate Cheek Kiss noi abia asteptam sa se faca sambata sa plecam la mare coeur sa ne racorim .
Auras
Scris: Tuesday, July 7, 2015 5:11 PM
Nivel

@Biancaanamaria computerlove Ce ma bucur sa aud ca dupa 5 luni de sarcina te-ai simtit bine! Abia astept sa fac 5 luni si eu majoreta yes nu de alta dar as manca non-stop si nu pot ca mi se face rau daca mananc mult Hands Vacanta placuta la mare si o vara cat mai frumoasa!Sa papi de toate!essen coeur sunny sunny flowers Love
corinaalexandra
Scris: Tuesday, July 7, 2015 5:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:
Hey,salutari tuturor,am dat de acest forum cautand "leacuri" impotriva greturilor (cautam orice in afara de pastilele prescrise pe care le iau de la medicalcool banghead banghead). Am fost foarte placut surprinsa sa vad suportul pe care il oferiti aici viitoarelor mamici si parca ceva m-a incurajat "sa ma bag si eu in seama". Vreau sa va spun ca ma aflu la prima sarcina gravida joia aceasta fac 4 luni si o saptamana cheers si abia astept sa fac 5 luni, 6 luni etc. si cat mai repede 9 luni gravida Din saptamana a 6-a mi-a fost foarte rau,vomitam mult..am stat la pat pana la aproape 3 luni(doar din cauza greturilor si vomei),am fost si internata de 2 ori in spital din cauza deshidratarii,am avut cred toate simptomele posibile ale unei gravidute(de la greturi pana la aciditate gastrica,nas infundat etc), am crezut ca totul se prabuseste in jurul meu,greturile m-au bagat in sperieti rau de tot bataus si tare greu a mai fost cry nu stiu cum am depasit acea perioada,am avut noroc cu sotul meu care e tare grijuliu si intelegator si mi-a facut toate poftele,a avut grija de mine,la fel si parintii si socrii. Una peste alta,a trecut timpul, inca sunt pe pastile dar le iau doar cand simt nevoia (Metoclopramid),inca mai am stari de greata si voma,dar nu ca inainte. Am crezut ca am renascut in momentul in care am inceput sa mai intru in bucatarie sa fac o ciorbica macar,din luna a 3-a m-am simtit putin mai binisor,acum am mari sperante ca imi vor trece de tot. De curand,am simtit pe bebe ca pe un fluturas in burtica si am crezut ca nu e real haha flowers a fost ceva magic, ca si cum nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie. M-a induiosat tare mult,am inceput sa vorbesc cu bebe,avem conversatiile noastre pline de dragalasenie,nu mai poate sotul de drag cand ma vede yes Dupa perioada foarte grea prin care am trecut, in care uitasem cum mai e sa mananci,sa mergi pur si simplu, am simtit ca am renascut iar acum sunt tare fericita pentru aceste momente frumoase si astept si altele si mai fericite. Sincer imi este asa dor sa mananc alcool essen dar ma multumesc si cu faptul ca desi mananc des si putin,cel putin acum nu mai am starea aceea. Iar cand imi mai face bebe o bucurie si imi da fluturasi in stomac,radiez toata prin casa flowers O alta bucurie maaaare e ca am aflat ca bebe se va naste cu aproximatie pe data de 17 decembrie, exact inainte de Craciun. Vaaaaai craciun si eu si sotul si toata familia e induiosata, asteptam toti pe Mos Craciun sa vina incarcat anul acesta! :))) santa craciun De-asta astept cu nerabdare sa nasc,imi doresc si sa ma bucur din ce in ce mai mult de sarcina si sper ca vor urma momente cat mai frumoase. Inca nu am aflat daca vom avea o fetita sau un baietel,dar vom afla curand cand mergem la urmatoarea ecografie cu ultrasunete.Love Amandoi si eu si sotul am zis ca orice ar fi,sa fie sanatos/sanatoasa,vrem sa ne lasam surprinsi la aflarea vestii :)) yes majoreta
Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca ati fost asa solidare intre voi si ati vorbit din inima, tare mult m-am bucurat sa ma regasesc si eu printre "povestile" voastre de viata.campfire V-am scris cu mare entuziasm chatten bye si astept cu drag sa mai citesc,sa vad ce mai faceti. Va doresc o sarcina usoara si voua si Doamne Ajuta sa fie totul bine!si in curand sa povestim si despre ce fac bebeii nostri! copilas dance grup thankyou Pupici de la noi si multa sanatate! si fericire si voie buna!sa fim cat mai optimiste!hearts

Bine ai venit computerlove ai cam ca mine cred ca sunt doua trei zile diferenta cu raul nu stiu ce sa zic eu am fost norocoasa ca am avut foarte putin si de vomitat a fost de 2 ori doarmajoreta.
Eu am termenul pe 19-20 computerlove pupici
corina_elena50
Scris: Tuesday, July 7, 2015 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
Fetelor aseara am fost la prima ecografie si pe langa duphaston si acid folic mi-a mai zis sa iau aspenter pana in saptamana 14.A mai luat vreuna dintre voi?aveti idee pt ce e bun aspenterul?ca nu mi-a venit pe moment sa-l intreb...
KALI mi-am facut ticker,cred...e bine?NuStiu
inna19
Scris: Tuesday, July 7, 2015 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Dia incepe sa creasca burtica si la tine Cheek Kiss La mine la 12 sapt nu s a vazut nimic ...NuImiPasa Uhhhhh asa nasosla e vremea la tine ? frown frown frown

Auras bine ai venit printre noi ! Iti doresc o sarcina usoara si la termen Cheek Kiss ! Despre greturi si simptome, ce sa zic ... la fiecare sarcina si femeie se msnifesta altfel. La mine e prima sarcina, si mi-a fost rau 3-4 sapt.(luna a 2 a) cand nu prea puteam manca nimic,aveam probleme cu mirosurile, de gatit nici nu mai putea fi vorba, eram sleita si de puteri ... dar bine ca a trecut, si acum e totul ok! Doar niste probleme de respiratie acum ca e asa cald, si mi se cam infunda nasul ras ! Daca ai inceput sa poti manca, eu zic ca te lasa incetisor Clap !
Auras
Scris: Tuesday, July 7, 2015 9:14 PM
Nivel

Hehe angel azi am avut o zi super, am mancat de toate! sper sa fie asa fiecare zi de acum incolo Hands @corinaalexandra multumeesc, ce tare ar fi sa nastem amandoua in aceeasi zi hahaa hohot love sarcina usoara iti doresc! @inna19 mersii, sper sa ma simt tot mai bine! sarcina usoara iti doresc si tie! va pup fetele :* coeur
crissy84
Scris: Tuesday, July 7, 2015 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Auras bine ai venit si sarcina usoara!!!
Fetelor daca nu va convine sa fiti atinse spuneti si lumea o sa inteleaga daca nu deveniti mai acreLol si vor intelege cu siguranta.la fel si cu pupatul.pfff toata lumea m ar fi strans de gat pt ca nu lasam pe nimeni sa i a copilul in brate si nici sa l pupe.dar eu sunt mai acra din fire cu ce nu mi convine.
Acum am venit de la eco.E baietel cu siguranta.Nu a fost cum ma asteptam dar a fost sa fie.Fatuca nu a vrut sa o arate nicicum.Are deja 850 de grame,incepe sa ma sperie greutatea pale
Andreea-Alina
Scris: Tuesday, July 7, 2015 10:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/24/2015
Bine ai venit auras,printre noi! Crissy, felicitari pt.baietel unde ai facut morfologia? Va pup
corinaalexandra
Scris: Tuesday, July 7, 2015 10:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Corina_elena50 felicitari ca ti.ai vazut bobita.Imi pare rau eu nu am luat decat acid folic nu stiu ce sa zic.pupicihearts

Auras ar fi tare sa nastem in aceasi zi firstprize pupici si sarcina usoara si tiecomputerlove

Crissy felicitari pt baietelnewclap pupici la toate computerlove
carmenalina
Scris: Tuesday, July 7, 2015 11:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
corina_elena50 wrote:
Fetelor aseara am fost la prima ecografie si pe langa duphaston si acid folic mi-a mai zis sa iau aspenter pana in saptamana 14.A mai luat vreuna dintre voi?aveti idee pt ce e bun aspenterul?ca nu mi-a venit pe moment sa-l intreb...
KALI mi-am facut ticker,cred...e bine?NuStiu

Aspenterul previne formarea trombilor pe vasele de sânge, adica ajuta sarcina sa se dezvolte frumos. Multe sarcini se pierd in primele 12 luni datorita unor afectiuni ce tin de trombofilie, ceva gene modificate. Se fac analize pt depistarea lor si exista si tratamente. Stai relaxata si fara stres ca nu face bine la bobita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.