Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anesia
Scris: Tuesday, July 7, 2015 10:34 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/10/2015
AndreiutzaEu wrote:
banghead

Eu sincer nu sunt de acord nici ca parintii sa pupe un copil pe gura.... pana la urma copilul ala are imunitatea in formare iar tu ca om mare ai microbi de afara ... acum sa fim seriosi... eu de cate ori merg pe strada si vad mamici ca isi pupa cu cate o ventuza copii pe gura morr...mai era una" o cunostinta ... ea cica swe lauda... ii zicea copiluli cand avea 1 an ju sau 2 hai voni la mami si pupo pe limba asa ca in filme sa vada tanti ca esti baiat mare si stii sa pupi fetele" banghead banghead banghead banghead banghead

Nici eu nu sunt de acord sub nici o forma, nici macar parintii!

Aveam eu o matusa care ne pupa asa, nu stiam cum sa o ocolesc Crazy
carmenalina
Scris: Tuesday, July 7, 2015 10:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Tine de educatie, afectiunea nu tb confundata cu iubirea intre adulti...Iar un sarut pe gura te duce cu gandul la cu totul altceva, nu la dragoste materna sau paterna....
BiancaR
Scris: Tuesday, July 7, 2015 11:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
carmenalina wrote:
Tine de educatie, afectiunea nu tb confundata cu iubirea intre adulti...Iar un sarut pe gura te duce cu gandul la cu totul altceva, nu la dragoste materna sau paterna....

Te duce sau nu...ideea e ca nu este igienic..oricat ne spalam noi pe dinti, pe fata, nu suntem chiar asa curati cat sa pupam bebele pe gura..si acum sincer? cui i-ar placea sa fie pupat pe gura de parinti sau alti oameni? nici noua nu ne placea cand eram copii. Iar cat despre socrii, eu cred ca trebuie sa le spui cu calm ca nu iti place sa fii atinsa pe burtica. eu asa am facut. s-au uitat mai lung in cateva dati, dar s-au obisnuit pana la urma.
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 7, 2015 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
BiancaR wrote:

Te duce sau nu...ideea e ca nu este igienic..oricat ne spalam noi pe dinti, pe fata, nu suntem chiar asa curati cat sa pupam bebele pe gura..si acum sincer? cui i-ar placea sa fie pupat pe gura de parinti sau alti oameni? nici noua nu ne placea cand eram copii. Iar cat despre socrii, eu cred ca trebuie sa le spui cu calm ca nu iti place sa fii atinsa pe burtica. eu asa am facut. s-au uitat mai lung in cateva dati, dar s-au obisnuit pana la urma.

Ideea e ca au aflat ca e posibil ca fata lor , cumnata mea sa nu poata avea copii si atunci toata afectiunea e asupra bebelului meu deaia e un pic mai greu de zis.... Eu sper sa reuseasca si ea ca ia tratament acum... dar am inteles ca sunt sanse de 1% din pacateCray Daca tot o sa insiste asa o sa vb cu sotul sa le explice el...
dia27
Scris: Tuesday, July 7, 2015 11:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Neata fetelor, eu pup fata mea pe gurita cateodata, e asa dulcica..dar fara conotatii aiurea..si nu cu limba, Doamne fereste!!! La bebelusi nu mi se pare normal nici mie..
Cat despre bebelusii din burtica...mama zici ca e cititoare in stele..toata lumea zice ca e baiat ca imi e foarte rau..inca nu mi au trecut greturile si abia daca pot manca..mana pe burta nu imi pune nimeni inca dar stati sa ajung acasa in Romania :)))) daca is apropiati nu m as supara sa puna mana dar m as gandi sa ii sperii cu ceva :)))))))
Roxy - multumesc pt grija, nu mai fac eco in Romania pt ca nu are rost..mai am aici un eco la sf lui august. Te pup cu drag si sper ca esti ok. computerlove
Va pup fetelor!!

Edit: nu mai zic ce mi au zis mie cand am anuntat ca sunt insarcinata si nu aveam eco facuta si imi puneau intrebari de genul "esti sigura ca e ok?" :)))) dar nu le bagam in seama...
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 7, 2015 11:20 AM
Nivel

dia27 wrote:
Neata fetelor, eu pup fata mea pe gurita cateodata, e asa dulcica..dar fara conotatii aiurea..si nu cu limba, Doamne fereste!!! La bebelusi nu mi se pare normal nici mie..
Cat despre bebelusii din burtica...mama zici ca e cititoare in stele..toata lumea zice ca e baiat ca imi e foarte rau..inca nu mi au trecut greturile si abia daca pot manca..mana pe burta nu imi pune nimeni inca dar stati sa ajung acasa in Romania :)))) daca is apropiati nu m as supara sa puna mana dar m as gandi sa ii sperii cu ceva :)))))))
Roxy - multumesc pt grija, nu mai fac eco in Romania pt ca nu are rost..mai am aici un eco la sf lui august. Te pup cu drag si sper ca esti ok. computerlove
Va pup fetelor!!

si asta cu greturile... am auzit multi.. dc ai greturi e baiat altii.. ba nu e fata dc ai greturi hohot
corinaalexandra
Scris: Tuesday, July 7, 2015 11:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:

si asta cu greturile... am auzit multi.. dc ai greturi e baiat altii.. ba nu e fata dc ai greturi hohot

Nici mie nu imi place ca toata lumea mai ales la munca imi pune mana pe burta sau cu pupatul bebelusilor pe gurapale. Toata lumea isi da cu parerea ca dupa burta e baiat.am mai auzit si eu una buna in primul trimestru sa am grija ce mananc ca aia nu o sa ii placa copilului hohot dar eu ignor si merg mai departe.pupici la burtici
inna19
Scris: Tuesday, July 7, 2015 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Pfuuuu am facut o plimbare acuma dimi, inainte de a incepe canicula, si m-am plimbat de la 8 pana la 10 cand am ajuns acasa ! Bine ca aveam ceva treaba, dar am preferat sa merg pe jos in plimbare, ca sa fac putina miscare! Acum stam la racoare si ne hidratam bine thumleft !

Cookie si eu am simtit tot la 14 saptamani prima data pe bebe, asa ca un fluturas usor, l am simtit de 2 ori, si apoi nu am mai simtit nimic pana la 16 sapt. Nu te lua dupa toate parerile altora, tu sti exact ce si cum simti. Iar despre superstitiile cu pisici si catei sau alte minuni eu una nu le cred ... Thumb down !

Cat despre pupatul pe gura, nu o sa permit niciodata cuiva sa-mi saliveze bebicul pe gurita box2 bataus nono , si nici eu nu o sa l pup pe gurita nici pe al meu, nici pe al altcuiva. Mi se pare neadecvat si deplasat disputa !

Imi erau tare dragi cand vedeam gravidute, dar nu am pus mana la ele pe burtici, desi eu acuma nu prea am treaba daca vrea sa imi atinga cineva burticutza gravida , dar nici asa cum povestea andreiutza de socrii ei Thumb down

nko
Scris: Tuesday, July 7, 2015 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Off da..treaba asta cu datul cu parerea ma enerveaza la culme:ba ai burta prea mare, ba prea mica..nu mai zic de sfaturi gen: sa nu-i cumperi nimic inainte sa se nasca ca nu e bine, dar intreband motivul pentru care nu e bine se ridica din umeri. Iar cat despre pusul mainii pe burtica nu ma deranjeaza prea tare mai ales la persoanele dragi mie, dar am o colega la servici de care fug de cand a aflat ca sunt insarcinata caci atunci cand ma vede asta e salutul ei..mana pe burtica si chiar a inceput sa me enerveze.banghead
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 7, 2015 12:40 PM
Nivel

banghead

Edit: nu mai zic ce mi au zis mie cand am anuntat ca sunt insarcinata si nu aveam eco facuta si imi puneau intrebari de genul "esti sigura ca e ok?" :)))) dar nu le bagam in seama...[/quote]

Daaaa .... stiu la fel

Sau esti sigura ca e bebe desi aveam analiza de sange.... si dupa primul eco.. sigur e acolo? eu le ziceam ca da si ei sigur sigura da? si le-am zis scrie pe hartia de la eco sarcina incipienta.... si asa imi ziceau deci e, nu sunt dubii da? pffffbanghead banghead
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 7, 2015 12:44 PM
Nivel

nko wrote:
Off da..treaba asta cu datul cu parerea ma enerveaza la culme:ba ai burta prea mare, ba prea mica..nu mai zic de sfaturi gen: sa nu-i cumperi nimic inainte sa se nasca ca nu e bine, dar intreband motivul pentru care nu e bine se ridica din umeri. Iar cat despre pusul mainii pe burtica nu ma deranjeaza prea tare mai ales la persoanele dragi mie, dar am o colega la servici de care fug de cand a aflat ca sunt insarcinata caci atunci cand ma vede asta e salutul ei..mana pe burtica si chiar a inceput sa me enerveze.banghead

Nici pe mine nu ma deranja, dar cand am vazut ca vb ta asta e salutul.... si altceva nu se stie a inceput sa ma enerveze...in legatura cu cumparatul am o vecina... e gravida in 38 sapt si nu o lasa sotul sa ia patut si carucior ca cica aduce ghinion ca treb sa il cumpere dupa ce nastehohot a luat doar scutece , hainute si sevetele umede pt bebe in spital

De ingrasat m-am ingrasat si a crescut deja burtica... am mers sambata la o nunta si nicio rochita nu mi-a mai venit... am zis ca mor sambata dimi cand le-am probat pe toate... Noroc cu cumnata mea care e mai plinuta si am avut unde da fuga... ca sta la cateva blocuri de noiLol
dia27
Scris: Tuesday, July 7, 2015 1:08 PM
Nivel

Fetelor primele haine pt bebe le am cumparat cand aveam 4-5 sapt de sarcina :))))))))) hahahahaha sotul meu nu a comentat nici o clipa, le am gasit pe un site, nu sunt noi..dar sunt de nou nascut deci nu s nici foarte purtate :). Eu nu cred in superstitii si rahaturi dinastea...nu am mai cumparat nimic de atunci si nici nu mai luam pana nu aflam ce este dar abia astept!! Consider ca trebuie totul pregatit dinainte de venirea lui bebe. hearts
Edit: eu nu am burta..am ca s balonata dar nu de bebe :))) si nu m am ingrasat deloc pt ca imi e rau mereu, mananc ceva si apoi imi vine sa vomit grav!!! Abia astept insa sa se cunoasca si la mine burta
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 7, 2015 1:11 PM
Nivel

dia27 wrote:
Fetelor primele haine pt bebe le am cumparat cand aveam 4-5 sapt de sarcina :))))))))) hahahahaha sotul meu nu a comentat nici o clipa, le am gasit pe un site, nu sunt noi..dar sunt de nou nascut deci nu s nici foarte purtate :). Eu nu cred in superstitii si rahaturi dinastea...nu am mai cumparat nimic de atunci si nici nu mai luam pana nu aflam ce este dar abia astept!! Consider ca trebuie totul pregatit dinainte de venirea lui bebe. hearts

Asa am zis si eu mai ales carut si patut am zis ca prin oct- noiembrie le luam ca nici mai devr nu avem cum ca nu avem unde sa le tinem.... asta e spatiul
dia27
Scris: Tuesday, July 7, 2015 1:49 PM
Nivel

Eu le voi lua tot second hand cred..si in functie de cum gasesc ceva bun il si iau..aici costa foarte mult un carut de exemplu..e vreo 3000 ron unul nou cel mai ieftin :/
Bineinteles ca bebe va avea si lucruri noi: hainute, biberoane, suzi, etc :x

Eu cred ca am racit, aici nu avem vara, sunt 7 grade si ploua si bate vantul..si ma doare capul ingrozitor..am luat un no spa, stiti voi alte remedii?!..
Si inca ceva, imi e teama de cum voi reactiona la caldura din Bucuresti, dupa ce organismul meu a stat numai in toamna iarna un an de zile..sper sa fie ok...si cu zborul la fel, ceva indicatii pt mine aveti?

dia27 attached the following image(s):
image.jpg

Auras
Scris: Tuesday, July 7, 2015 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Hey,salutari tuturor,am dat de acest forum cautand "leacuri" impotriva greturilor (cautam orice in afara de pastilele prescrise pe care le iau de la medicalcool banghead banghead). Am fost foarte placut surprinsa sa vad suportul pe care il oferiti aici viitoarelor mamici si parca ceva m-a incurajat "sa ma bag si eu in seama". Vreau sa va spun ca ma aflu la prima sarcina gravida joia aceasta fac 4 luni si o saptamana cheers si abia astept sa fac 5 luni, 6 luni etc. si cat mai repede 9 luni gravida Din saptamana a 6-a mi-a fost foarte rau,vomitam mult..am stat la pat pana la aproape 3 luni(doar din cauza greturilor si vomei),am fost si internata de 2 ori in spital din cauza deshidratarii,am avut cred toate simptomele posibile ale unei gravidute(de la greturi pana la aciditate gastrica,nas infundat etc), am crezut ca totul se prabuseste in jurul meu,greturile m-au bagat in sperieti rau de tot bataus si tare greu a mai fost cry nu stiu cum am depasit acea perioada,am avut noroc cu sotul meu care e tare grijuliu si intelegator si mi-a facut toate poftele,a avut grija de mine,la fel si parintii si socrii. Una peste alta,a trecut timpul, inca sunt pe pastile dar le iau doar cand simt nevoia (Metoclopramid),inca mai am stari de greata si voma,dar nu ca inainte. Am crezut ca am renascut in momentul in care am inceput sa mai intru in bucatarie sa fac o ciorbica macar,din luna a 3-a m-am simtit putin mai binisor,acum am mari sperante ca imi vor trece de tot. De curand,am simtit pe bebe ca pe un fluturas in burtica si am crezut ca nu e real haha flowers a fost ceva magic, ca si cum nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie. M-a induiosat tare mult,am inceput sa vorbesc cu bebe,avem conversatiile noastre pline de dragalasenie,nu mai poate sotul de drag cand ma vede yes Dupa perioada foarte grea prin care am trecut, in care uitasem cum mai e sa mananci,sa mergi pur si simplu, am simtit ca am renascut iar acum sunt tare fericita pentru aceste momente frumoase si astept si altele si mai fericite. Sincer imi este asa dor sa mananc alcool essen dar ma multumesc si cu faptul ca desi mananc des si putin,cel putin acum nu mai am starea aceea. Iar cand imi mai face bebe o bucurie si imi da fluturasi in stomac,radiez toata prin casa flowers O alta bucurie maaaare e ca am aflat ca bebe se va naste cu aproximatie pe data de 17 decembrie, exact inainte de Craciun. Vaaaaai craciun si eu si sotul si toata familia e induiosata, asteptam toti pe Mos Craciun sa vina incarcat anul acesta! :))) santa craciun De-asta astept cu nerabdare sa nasc,imi doresc si sa ma bucur din ce in ce mai mult de sarcina si sper ca vor urma momente cat mai frumoase. Inca nu am aflat daca vom avea o fetita sau un baietel,dar vom afla curand cand mergem la urmatoarea ecografie cu ultrasunete.Love Amandoi si eu si sotul am zis ca orice ar fi,sa fie sanatos/sanatoasa,vrem sa ne lasam surprinsi la aflarea vestii :)) yes majoreta
Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca ati fost asa solidare intre voi si ati vorbit din inima, tare mult m-am bucurat sa ma regasesc si eu printre "povestile" voastre de viata.campfire V-am scris cu mare entuziasm chatten bye si astept cu drag sa mai citesc,sa vad ce mai faceti. Va doresc o sarcina usoara si voua si Doamne Ajuta sa fie totul bine!si in curand sa povestim si despre ce fac bebeii nostri! copilas dance grup thankyou Pupici de la noi si multa sanatate! si fericire si voie buna!sa fim cat mai optimiste!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.