Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Miha_Ella wrote:Am fost acum la un alt medic si la fel mi-a zis.ca sarcina e fara embrion si ca msi mult ca sigur e oprita in evolutie.luni voi merge sa mi se faca tratament.oricum ma va pune inca o data la eco si pana luni daca e sa fie ceva v-a fi...daca nu e clar ca trebuie sa mi se administreze tratamentul nu pot sa cred...eu zic sa nu te grabesti.stiu ca e grea asteptarea dar din ce am citit eu am inteles ca daca ar fi sarcina fara embrion oricum nu e periculoasa pentru sanatatea ta.eu zic sa mai astepti ca poate ai ramas imediat dupa ciclu si e prea mic sa se vada.ca medicii calculeaza varsta gestionala dupa prima zi a ultimului ciclu... |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| corina_elena50 wrote: nu pot sa cred...eu zic sa nu te grabesti.stiu ca e grea asteptarea dar din ce am citit eu am inteles ca daca ar fi sarcina fara embrion oricum nu e periculoasa pentru sanatatea ta.eu zic sa mai astepti ca poate ai ramas imediat dupa ciclu si e prea mic sa se vada.ca medicii calculeaza varsta gestionala dupa prima zi a ultimului ciclu...
Nu aveam cum sa raman imediat dupa menstruatie pt ca eu am facut tratament pt stimulare.iar in z 15 mi-a dat injectia cu pregnyl sa se sparga foliculii.a doua zi erau sparti.pt ca apoi am fost aproape zilnic la monotorizat.singura chestie care ar fi posibila e ca nidatia da se fi produs mai tarziu.dar totusi nu putea sa intarzie mai mult de o saptamana.eu oricum nu mai sper...daca luni nu se vede nimic e clara treaba. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| moa wrote:Va pup dragelor.sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.sant insarcinata in 10 saptamani.acum vad ca au mai trecut greturile,dar ma confrunt cu dureri de mijloc.oare dc?
Bine ai venit Sarcina usoara in continuare pupici |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Fetelor, sa ma ingrijorez daca la 7 saptamani si jumatate nu imi e rau? Inteleg ca greturile is semn bun, ca bebe e ok, ca hormonii is la cote corespunzatoare. Eu nu vomit, nu imi e greata. Poate asa...foarte foarte foarte foaaaarte putin cand mananc. In schimb, ragai frecvent. Ce ziceti? Sa imi fac griji? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2015 Mesaje: 9
| Prima ecografie am facut-o pe 24.07.2015 cand mi s-a spus ca am 4 saptamani si 4 zile, urmatoarea pe 4.08.2015 de ziua mea cand mi s-a spus ca dimensiunile sunt pentru 5 saptamani si 6 zile dar vezicula vitelina e de 6mm iar CRL de 2.6 mm iar frecventa cardiaca de 65bpm, si ca s-ar putea ca embrionul sa nu fie bun. Mi s-a spus sa fac Beta Hcg in dinamica, si asta am facut In 4.08 aveam 25818.81 mUI/ml si in 6.08 am 30914.21 mUI/ml. Sunt ingrijorata,speriata ca nu stiu ce sa mai cred iar urmatoarea programare o am de abea martea viitoare... ma puteti ajuta? |
|

| Zambila wrote:Fetelor, sa ma ingrijorez daca la 7 saptamani si jumatate nu imi e rau? Inteleg ca greturile is semn bun, ca bebe e ok, ca hormonii is la cote corespunzatoare. Eu nu vomit, nu imi e greata. Poate asa...foarte foarte foarte foaaaarte putin cand mananc. In schimb, ragai frecvent. Ce ziceti? Sa imi fac griji?
Eu zic sa stai linistita... Nu toate femeile insarcinata au greturi eu nu am avut si de vomitat am vomitat de 2 ori doar...si mai tarziuin saptamana 7 ma simteam f bine. Pupici |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Zambila wrote:Fetelor, sa ma ingrijorez daca la 7 saptamani si jumatate nu imi e rau? Inteleg ca greturile is semn bun, ca bebe e ok, ca hormonii is la cote corespunzatoare. Eu nu vomit, nu imi e greata. Poate asa...foarte foarte foarte foaaaarte putin cand mananc. In schimb, ragai frecvent. Ce ziceti? Sa imi fac griji? Nu, e normal! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Miha_Ella wrote: Nu aveam cum sa raman imediat dupa menstruatie pt ca eu am facut tratament pt stimulare.iar in z 15 mi-a dat injectia cu pregnyl sa se sparga foliculii.a doua zi erau sparti.pt ca apoi am fost aproape zilnic la monotorizat.singura chestie care ar fi posibila e ca nidatia da se fi produs mai tarziu.dar totusi nu putea sa intarzie mai mult de o saptamana.eu oricum nu mai sper...daca luni nu se vede nimic e clara treaba.
Miha_ella eu zic la fel ca si fetele, sa fii super convinsa ca e asa daca te hotarasti sa iei tratament de intrerupere. Cred ca cel mai clar semn ar fi daca scade beta, atunci e ireversibil, ar fi negru pe alb ca nu e ok, pana atunci roaga-te, Dumnezeu e mare si fiecare sarcina este diferita cu toate statisticile lor ! Multa sanatate, credinta si putere!! |
|

| Alexandra Stb wrote:Prima ecografie am facut-o pe 24.07.2015 cand mi s-a spus ca am 4 saptamani si 4 zile, urmatoarea pe 4.08.2015 de ziua mea cand mi s-a spus ca dimensiunile sunt pentru 5 saptamani si 6 zile dar vezicula vitelina e de 6mm iar CRL de 2.6 mm iar frecventa cardiaca de 65bpm, si ca s-ar putea ca embrionul sa nu fie bun. Mi s-a spus sa fac Beta Hcg in dinamica, si asta am facut In 4.08 aveam 25818.81 mUI/ml si in 6.08 am 30914.21 mUI/ml. Sunt ingrijorata,speriata ca nu stiu ce sa mai cred iar urmatoarea programare o am de abea martea viitoare... ma puteti ajuta?
Chiar nu stiu ce sa zic...nu ma pricep sper sa te ajute celalalte burtici daca stiu... Pupici |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Alexandra Stb wrote:Prima ecografie am facut-o pe 24.07.2015 cand mi s-a spus ca am 4 saptamani si 4 zile, urmatoarea pe 4.08.2015 de ziua mea cand mi s-a spus ca dimensiunile sunt pentru 5 saptamani si 6 zile dar vezicula vitelina e de 6mm iar CRL de 2.6 mm iar frecventa cardiaca de 65bpm, si ca s-ar putea ca embrionul sa nu fie bun. Mi s-a spus sa fac Beta Hcg in dinamica, si asta am facut In 4.08 aveam 25818.81 mUI/ml si in 6.08 am 30914.21 mUI/ml. Sunt ingrijorata,speriata ca nu stiu ce sa mai cred iar urmatoarea programare o am de abea martea viitoare... ma puteti ajuta? Stai linistita, masuratorile echografice sunt statistice....mie imi spuneau mereu alta varsta a sarcinii! Daca va fi vreo problema reala, se va vedea la un moment dat....dar iti doresc sa fie doar o alarma falsa! Dar de ce mergi asa de des la echografii...asa ti-a cerut medicul? |
|

| Programarile la ecografii sunt facute chiar de dr insasi, si am citit atatea articole pe net ca simt ca innebunesc |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Alexandra Stb wrote:Prima ecografie am facut-o pe 24.07.2015 cand mi s-a spus ca am 4 saptamani si 4 zile, urmatoarea pe 4.08.2015 de ziua mea cand mi s-a spus ca dimensiunile sunt pentru 5 saptamani si 6 zile dar vezicula vitelina e de 6mm iar CRL de 2.6 mm iar frecventa cardiaca de 65bpm, si ca s-ar putea ca embrionul sa nu fie bun. Mi s-a spus sa fac Beta Hcg in dinamica, si asta am facut In 4.08 aveam 25818.81 mUI/ml si in 6.08 am 30914.21 mUI/ml. Sunt ingrijorata,speriata ca nu stiu ce sa mai cred iar urmatoarea programare o am de abea martea viitoare... ma puteti ajuta? Doamne ajuta sa fie bine! Din cate stiu eu vezicula vitelina este ok ca si dimensiune dar activitatea cardiaca mi se pare cam mica.Stiu ca ar trebui sa fie undeva la 100-110 pe la 6 saptamani. Nu ti-au spus nimic in legatura cu activitatea cardiaca? Totusi faptul ca beta e nu e in scadere e un lucru bun. |
|

| Alexandra Stb wrote:Programarile la ecografii sunt facute chiar de dr insasi, si am citit atatea articole pe net ca simt ca innebunesc
Eu am fost prima oara la eco la 7 saptamani... Mi.a dat sa fac analizele si m.a chemat cand le aveam Pe la 10 saptamani dupa ma m.ai chemat dupa morfologie... Dar da te.a chemat cam repede la doctor... Din cate stiu la morfologie iti spune mai sigur cat ai dar nici asa nu e f sigur... Pupici |
|

| Cred ca am facut toate analizele posibile de sarcina, i-am trimis un sms cu detaliile de la Beta Hcg si inca nu mi-a raspuns de ieri si incep sa ma panichez. Nu stiu exact de ce a facut programarile la ecografii asa de repede dar am presupus ca fiind medic stie dansa ce si cum. Insa cand am primit vestea ca s-ar putea sa nu fie bun embrionul cred ca mi-a plecat pamantul de sub picioare
|
|

| nko wrote: Doamne ajuta sa fie bine! Din cate stiu eu vezicula vitelina este ok ca si dimensiune dar activitatea cardiaca mi se pare cam mica.Stiu ca ar trebui sa fie undeva la 100-110 pe la 6 saptamani. Nu ti-au spus nimic in legatura cu activitatea cardiaca? Totusi faptul ca beta e nu e in scadere e un lucru bun.
nu mi-a zis nimic in legatura cu activitatea cardiaca. pe net citisem ca dupa 6 saptamani s-ar auzi cum trebuie, dar pe net sunt informatii contradictorii. Doctorita nu imi raspunde si nu stiu in ce directie sa o mai iau |
|
|
|