Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Miha Ella - Doamne ajuta! Iti tin pumnii sa fie bine, sa reusesti sa treci peste orice va fi cu capul sus si cu sufletul linistit...te imbratisez cu drag!
Hope - eu am baut prea mult ceai de lactatie si ajunsesem cu sanii pietroi pana mi am dat seama ca trebuie sa ma mulg..pentru ca al meu copil nu stia sa suga..pana la urma a invatat sa suga insa eu distrusa psihic de maica mea si de durerile sanilor nu m am alimentat cum trebuia si s a dus laptele.. Data viitoare sper sa reusesc sa alaptez mai mult de o luna..tine te tare si insista cu bebe la san sau cu pompa ca vine el lapticul...mai mult de atat nu stiu nici eu, tot citesc. Pup |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Miha_Ella wrote:Am repetat analiza.20886. Deci nu a crescut cu mult.nu s-a vazut nici azi embrionul.saptamana viit vin sa imi dea tratament sa elimin ce am in uter!sunt f daramata psihic.poate o sa revin la voi curand.va multumesc din suflet pt primire si pt ca v-ati facut timp sa imi raspunde-ti!va pup pe toate si va doresc din tot sufletul sarcina si nastere usoara! Nu te grabi cu tratamentul...mai asteapta, poate e prea mic embrionul! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Mihaela, nu ti-a spus doctorul ca ar putea fi sarcina cu ou clar?
Aurishta, la beta aproape 21000 trebuia sa se auda si inima. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este adevarat, dar nu intotdeauna statisticile au dreptate...organismul uman este mult mai complex decat stiinta medicala stie! M-am gandit si la faptul ca aceasta sarcina a venit in urma unei dereglari de ciclu, deci este greu de estimat varsta ei reala . |
|

| Sper sa fie totul bine pentru Mihaela si sa se insele statisticile. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Mihaella, eu zic sa mai ceri o parere si sa te rogi la Dumnezeu. Stiu ca de la un anumit moment, hcg nu se mai dubleaza la 48-72 de ore, ci creste mai greu. |
|
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Am fost acum la un alt medic si la fel mi-a zis.ca sarcina e fara embrion si ca msi mult ca sigur e oprita in evolutie.luni voi merge sa mi se faca tratament.oricum ma va pune inca o data la eco si pana luni daca e sa fie ceva v-a fi...daca nu e clar ca trebuie sa mi se administreze tratamentul |
|

| Imi pare tare rau... |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Miha_Ella wrote:Am fost acum la un alt medic si la fel mi-a zis.ca sarcina e fara embrion si ca msi mult ca sigur e oprita in evolutie.luni voi merge sa mi se faca tratament.oricum ma va pune inca o data la eco si pana luni daca e sa fie ceva v-a fi...daca nu e clar ca trebuie sa mi se administreze tratamentul
Imi pare rau prin ce treci...eu sper si ma rog ca pana luni sa apara embrionul... Trebuie sa ai putere acum ca sa treci peste toate...pupici si ai grija de tine
|
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Mihaella, n-am cuvinte :((( minuni exista. Poate...poate o sa fie una luni. |
|

Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Miha_Ella wrote:Am fost acum la un alt medic si la fel mi-a zis.ca sarcina e fara embrion si ca msi mult ca sigur e oprita in evolutie.luni voi merge sa mi se faca tratament.oricum ma va pune inca o data la eco si pana luni daca e sa fie ceva v-a fi...daca nu e clar ca trebuie sa mi se administreze tratamentul
Mihaela ma rog sa fie totul bine! mult curaj si orice ar fi, Domnul sa fie alaturi de tine!sa nu-ti pierzi speranta niciodata si foarte bine ca lupti si te interesezi! iti suntem alaturi cu sufletul! |
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Miha_Ella imi pare nespus de rau pt tine, dar poate poate cum zicea si Zambila, apare ceva pana luni ... ! |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| inna19 wrote:Miha_Ella imi pare nespus de rau pt tine, dar poate poate cum zicea si Zambila, apare ceva pana luni ...  !
Miha_ella imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva sper din tot sufletul luni sa se vada totusi embrionul.
Buna fetelor ieri am avut programare pentru bitest l-am vazut pe bebe are 6,20 cm si a zis dr ca ecografic totul pare a fi in regula se dezvolta normal .Rezultatul la sange il primesc in 4-5 zile dar o sa il interpreteze in 2 sept la urmatorul control cand ne va spune si sexul copilului De vreo 3 zile ma doare mijlocul daca stau in picioare sau in fund daca ma intind nu ma mai doare, aveti si voi dureri de mijloc ? Va pup |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Va pup dragelor.sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.sant insarcinata in 10 saptamani.acum vad ca au mai trecut greturile,dar ma confrunt cu dureri de mijloc.oare dc? |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| moa wrote:Va pup dragelor.sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.sant insarcinata in 10 saptamani.acum vad ca au mai trecut greturile,dar ma confrunt cu dureri de mijloc.oaredc?
Bine ai venit Moa! Si eu am vreo 2-3 zile de cand a inceput sa ma doara mijlocul dar ma doare numai daca stau in picioare sau in fund daca ma intind nu mai simt nici o durere de la ce ma doare nu stiu sigur probabil cum creste bebe si isi face loc in burtica ne provoaca dureri de mijloc. |
|
|
|