Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| corinaalexandra wrote:Nu stiu ce sa zic sincer nu am auzit eu la 7 saptamani am fost la doctor mi.a facut intravaginala si iam auzit si inimioara dar depinde foarte mult si de aparatura pe care o are doctorul sincer eu am fost la privat si aveau aparatura foarte performanta.tu ai facut ecografie intravaginala nu??poate e mai mic de 7 saptamani. Nu stiu sincer. Sper sa te ajute celalalte fete. Pupici si nu te stresa
Da...intravaginal.am fost si la stat si la privat.am facut si tratament pt stimulare si mi s-a administrat pregnyl pt spargerea foliculului!dr mi-a zis ca el a mai avut 3 cazuri ca ale mele.la 9 sapt s-a vazut la o doamba embrionul in uter.sansele sunt f f mici mi-a zis.dar nu stiu!si oricat de mult incerc sa nu ma stresez nu pot!imi ramane decat sa ma rog lui Dumnezeu@ |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Miha_Ella wrote:
Da...intravaginal.am fost si la stat si la privat.am facut si tratament pt stimulare si mi s-a administrat pregnyl pt spargerea foliculului!dr mi-a zis ca el a mai avut 3 cazuri ca ale mele.la 9 sapt s-a vazut la o doamba embrionul in uter.sansele sunt f f mici mi-a zis.dar nu stiu!si oricat de mult incerc sa nu ma stresez nu pot!imi ramane decat sa ma rog lui Dumnezeu@
Doamne ajuta sa fie totul bine.. Noi iti tinem pumnii si ne rugam pt tine sa fie totul bine.pupici |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Miha_Ella wrote:Buna dragele mele.eu de cateva zile sunt f f stresata!as avea 7 sapt si 2 zile de amenoree si nu se vede embrionul.la 2 medici am fost si ambii zic acelasi lucru.am facut ieri beta hcg su a fost 17421 fata de miercurea trecuta cand a fost 7542.maine o repet.va rog ajutati-ma cu niste pareri.ati mai auzit de asa ceva? Miha eu am trecut prin acest lucru la inceputul sarcinii , nu se vedea sarcina pentru ca era mai mica cu doua saptamani , cand s-a vazut mi-a calculat dr perioada in care as fi ramas si cica am ramas insarcinata cu 4 zile inainte de ultimul ciclu , in loc sa am 14 saptamani cat ar fi de la ultimul ciclu am 12 saptamani. Abia la 7 saptamani am vazut si eu embrionul
Zambila bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| biancaanamaria wrote:Miha eu am trecut prin acest lucru la inceputul sarcinii , nu se vedea sarcina pentru ca era mai mica cu doua saptamani , cand s-a vazut mi-a calculat dr perioada in care as fi ramas si cica am ramas insarcinata cu 4 zile inainte de ultimul ciclu , in loc sa am 14 saptamani cat ar fi de la ultimul ciclu am 12 saptamani. Abia la 7 saptamani am vazut si eu embrionul Zambila bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc! La beta 17421 ar trebui sa se vada, parerea mea. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Multumesc, fetelor, pentru primire. Mihaella, si eu am 7 sapt si 2 zile. La 7 saptamani am facut eco si se edea in uter. Slab pentru ca nah, e si uter retrovers si eco, nu transvaginala. Ai mai repetat Beta HCG ca sa vezi cum e in dinamica? O singura valoarea nu zice prea multe, nici la inceput de sarcina, nici pe parcurs. |
|
| Zambila wrote:Multumesc, fetelor, pentru primire. Mihaella, si eu am 7 sapt si 2 zile. La 7 saptamani am facut eco si se edea in uter. Slab pentru ca nah, e si uter retrovers si eco, nu transvaginala. Ai mai repetat Beta HCG ca sa vezi cum e in dinamica? O singura valoarea nu zice prea multe, nici la inceput de sarcina, nici pe parcurs.
5 analize de beta hcg am facut pana acum.2/saptamama. Lunea trecuta a fost 4923 iar miercuri dupa 48 h a fost 7542.ieri a fost 17421...acum sa vad cat va fi maine. La tine la eco s-a auzit activitatea cardiaca?eu consult 2 medici.unul dintre ei mi-a zis ieri ca se vede sacul gestational si vezicula vitelina si se mai vede ceva...crede ca e embrionul care e f f mic.ac sa vad maine si analiza si ce zic medicii |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| hope-215 wrote:Dati-mi va rog sfaturi, ce as mai putea face ca sa imi vina laptele.. Sunt inca in spital, beau cate 2L ceai care ajuta la lactatie, incerc sa mult, si o pun pe bebe la san...
Eu pot doar sa-ti povestesc experienta recenta a unei prietene care a stat vreo 2 zile prin spital (dupa externare, deci erau deja vreo 4-5 zile de la nastere) pentru ca nu ii venea laptele desi avea sanii incredibil de umflati si durerosi (la un moment dat a intervenit si furia laptelui, iar in tot acest timp ea lua pastile naturiste si ceaiuri care sa stimuleze productia de lapte). Medicii insistau sa ii opreasca lactatia medicamentos, sustinand ca este singura solutie. Ea nu a vrut sa accepte varianta asta, si-a dorit foarte mult sa alapteze, asa ca a incercat toate solutiile pe care le avea la indemana (pompe manuale, electrice, alt copil pus la san, masaj, etc.). Pana la urma a apelat la un consultant in lactatie care initial i-a dat sfaturi gratuit la telefon (l-a gasit pe internet, la nimereala) apoi a venit acasa, pentru ca nimic nu parea sa functioneze. Si dupa 2 ore (care au costat 200 lei) de sfaturi, consiliere blanda si explicatii complete au reusit! Singura problema pe care o avea era faptul ca bebele nu statea bine la san... acum alapteaza fara probleme.
E trist ca nu exista un astfel de consilier in toate maternitatile (ea nascuse la Bucur si tot acolo s-a intors cand a avut probleme) si ca medicii si asistentele ridica din umeri si iti ofera lapte praf la prima problema aparuta. Medicul ei i-a spus, citez: "eu sunt ginecolog, nu stiu ce sa fac cu sanii decat sa-i pup".
Iti doresc multa putere sa lupti cu sistemul si sa reusesti sa-i dai bebelusei laptic de mama, suntem alaturi de tine |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Mihaella, la mine a fost doar eco normala si nu are cum sa se vada activitatea cardiaca. Doar la transvaginala. Eu am vrut o eco care sa confirme ca e in uter si nu oprit pe trompe pe undeva. O sa fac si o transvaginala cand ma intorc din concediu. Mie mi-a zis ca se vede in uter ceva, inspre stanga. Oricum e greu de vazut asa mic, si pe uter retrovers. Iti tin pumnii pentru azi. |
|
| Miha_Ella wrote:
5 analize de beta hcg am facut pana acum.2/saptamama. Lunea trecuta a fost 4923 iar miercuri dupa 48 h a fost 7542.ieri a fost 17421...acum sa vad cat va fi maine. La tine la eco s-a auzit activitatea cardiaca?eu consult 2 medici.unul dintre ei mi-a zis ieri ca se vede sacul gestational si vezicula vitelina si se mai vede ceva...crede ca e embrionul care e f f mic.ac sa vad maine si analiza si ce zic medicii
Avand in vedere toate detaliile descrise de tine, e normal sa ai temeri. Doar ca nu schimba cu nimic situatia daca intri in panica .. important este ca se vede ceva in uter, hcg-ul e in crestere .. in rest trebuie sa astepti pana cand se poate vedea mai mult la ecograf (nu are asa mare importanta la ce varsta gestationala am auzit noi inimioara pentru ca detaliile difera de la caz la caz, nu sunt 2 sarcini la fel) si sa incerci pe cat posibil sa ramai calma .. oricat de greu ar fi. Si eu iti tin pumnii si astept vesti bune |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Miha_Ella wrote:5 analize de beta hcg am facut pana acum.2/saptamama. Lunea trecuta a fost 4923 iar miercuri dupa 48 h a fost 7542.ieri a fost 17421...acum sa vad cat va fi maine.
Cam ciudat!! Oare se ascunde bebe pe undeva??? La 17.000..ar trebui sa se vada mai muuult decat ca lumea la intravaginal. Sunt curioasa la analiza de maine ce iese! N-ai ce sa faci, decat sa stai cuminte sa te rogi Maicii Domnului, ca tot suntem in postul ei! |
|
| Am repetat analiza.20886. Deci nu a crescut cu mult.nu s-a vazut nici azi embrionul.saptamana viit vin sa imi dea tratament sa elimin ce am in uter!sunt f daramata psihic.poate o sa revin la voi curand.va multumesc din suflet pt primire si pt ca v-ati facut timp sa imi raspunde-ti!va pup pe toate si va doresc din tot sufletul sarcina si nastere usoara! |
|
| Miha_Ella wrote:Am repetat analiza.20886. Deci nu a crescut cu mult.nu s-a vazut nici azi embrionul.saptamana viit vin sa imi dea tratament sa elimin ce am in uter!sunt f daramata psihic.poate o sa revin la voi curand.va multumesc din suflet pt primire si pt ca v-ati facut timp sa imi raspunde-ti!va pup pe toate si va doresc din tot sufletul sarcina si nastere usoara!
Imi pare rau .. :( poate o a doua parere peste cateva zile ar ajuta cu ceva .. inainte sa iei tratamentul de eliminare |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Zambila, felicitari si bine ai venit la gravidute ! Iti doresc sarcina usoara si la termen
Crissy84 felicitari si tie pt bebe sanatos ! E mareee deja !
Miha_Ella eu sper totusi sa fie cumva, mai vezi in alta parte, mai cere o parere ... !
Noi suntem bine, doar ca de alaltaieri am inceput sa simt arsuri la stomac, cateodata mai tare, cand cum ... dar e ok, ne descurcam, deocamdata nu le prea luam in seama ! De sapt viitoare e si sotul in concediu si mergem si noi o saptamana sa ne relaxam pe undeva ... yupiiiiii abia astept !
|
|
| Diseara consult celalalt medic.dar nu cred ca mai sunt sanse.prima a fost extrauterina si mi-au scos trompa stanga....asta fara embrion.ce va vrea Dumnezeu |
|
|