Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| corinaalexandra wrote: Ai burtica nu e chiar mica...a mea e mai mare Un pic dar la fel toata lumea de o saptamana a inceput sa imi spuna ca se vede bebica ca pana acum ma intrebau unde esti tu gravida ca nu se vede nimicoricum nu conteaza marimea burtici bebe e sanatos asa mi.a spus si dr meu.ce bebica frumos ai sarcina usoara mai departe.pupici
Acum am inceput sa mai iau si eu in greutate,parca vad ca ma fac o balenuta si pana acum ma vaitam ca nu am si eu burtica Multumesc frumos! Sanatate si tie si tuturor gravidutelor! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| hope sa va fie de bine!!! imi pare rau sa aud ca ai avut o experienta atat de neplacuta! Eu nu am simtit nimic...usoare mangaieli pe burta!Parca ma gadila cineva cu o pana... Atat! Probabil asta e diferenta intre clinica privata si stat, Acolo platesti,toata lumea respecta niste reguli, standarde. sper sa te recuperezi rapid si fara complicatii! sa creasca mare fetita,sanatoasa si sa va bucurati de ea! Andreiutza... am luat aprox 13 kg, am pierdut pana am ajuns acasa 6-7 kg...mai am de dat jos 7-8 kg..ba chiar 10 pt eu sunt mai rotunjoara e muuuult mai bine sa ai burtica mai mica.Si dr mi-a spus asta...nu se rupe peretele abdominal. |
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Hope - imi pare rau ca a fost asa nasol la tine...si eu am cezariana facuta la stat tot cu rahie-anestezie si nu am simtit nimic..doar ca umbla acolo dar nu durere..te pup cu drag si sper sa uiti repede aceasta experienta si sa te poti bucura de bebe
Eu am fost astazi la eco, bebe e bine, are totul unde trebuie si cat trebuie..120g si...e fetita!!!!! De unde ziceau toti ca e baiat, a fost un soc pt toata lumea..mai ales pentru sot, care nici acum nu si revine si mi a zis de cum m a vazut ca mai facem unul hahahaahah Pup toate burticile! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2015 Mesaje: 73
| Buna dim! Nu pot sa cred ca in ziua de azi ,la stat se mai intampla asemenea lucruri...am inteles ca si la stat se plateste destul de mult;de ce unii oameni nu isi fac meseria asa cum trebuie?? Eu vroiam sa intreb mamicile care u greturi...ele apar zilnic,sau ne mai pot sari ,adica sa apara o zi da una nu ,si tot asa.la mine de cand au inceput sunt in fiecare seara prezente.ziua nu am nimic ,decat greata de anumite mancaruri ,bauturi si mirosuri dar seara mi se pune un nod in gat,nu vomit mereu ,ma albesc la fata si mi e rau.si uite asa ma culc devreme ,si a doua zi nu mai am nimic.la voi cum sunt? Multumesc! Sa aveti o zi buna! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Mariuka felicitariiiiiii si casa de piatra ! Cu burtica lasa ce e mai bine sa fie mai mica, macar nu deranjeaza, asa mi-a zis medicul, bebicul sa fie sanatos numai !
Hope imi pare tare rau de experienta nasoala, ufffff ca te gandesti cum sa se intample din astea in zilele noastre ... dar bine ca e bebe sanatos !
Dia27 felicitariiiiiii pt fetita !
Auras esti o mamicuta tare frumi , multa sanatate tie si minunii din burtica !
Andreiutza mai usor cu munca !
Cat despre luat in greutate, noi pana acum am luat cam 5-6 kg, dar sotul zice ca nu stiu unde le-am pus ca nu se prea vede de cat in zona burticii !
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Buna dragele mele multumesc pt incurajari m.am calmat si eu cand mi.a zis ginecoloaga ieri ca am o sarcina normala. . .doar ca ma ingrijorat putin in legatura cu colul uterin mi.a zis ca e prea mic si sa am grija sa nu ma stresez sa nu vina bebe mai repede de termen. . .oare sa ma ingrijorez? Nu mi.a mai facut programare numai pe 7 septembrie si ma gandesc ca nu e asa grav.nu mi.a zis exact cati mm am dar cand aveam 18 saptamani imi era de de 36 mm colul, imi puteti da voi o parere . E tot fetita cum mi.a spus de la inceput are 384 de grame marimile nu stiu exact da e in regula e o nastere normala va pup pe toate |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Andreiutza mai usor cu munca !
Am intrat in co pana pe 16 august acum, iar cand ma intorc imi bag program de 6 ore :)
|
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimineata burtici!!! In primul rand scuze ca nu am mai intrat de mult dar am fost foarte aglomerata cu munca si dupa am avut si eu parte de un concediu ca tot omul. Mariuka felicitari pt nunta si pentru analize. Hope felicitari!!!! Am vazut discutiile despre spitale.Eu o sa nasc la Filantropia pt ca acolo e dr care imi urmareste sarcina.La CF2 pot sa va spun ca sunt conditii super ok.Am facut practica acolo.Pot sa va spun ca daca nu aveti rezerva e cam greu sa intre cnv la voi in afara programului.Cel putin acum un an erau foarte stricti in legatura cu asta. Acum subiectul 2 in legatura cu burticiile mici,fetelor fiti fericite ca nu ati pus pe voi si bebele e ok.Eu am pus 19 kg in conditiile in care mor de foame si de abia ma misc.Nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa mai pun in urmatoarele 3 luni.Nu e important cat de putin punem pe noi ci ca bebele sa se dezvolte bn. Eu de 3 saptamani am arsuri numai noaptea de nu mai pot dormi deloc.Maine am si eu controlul la dr si poate o sa mi zica daca pot lua ceva. Va felicit pe toate pt analizele bune si va pup de la A la Z |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 40
| Faceti cunostinta sun Sofia Alexia! Suntem bine, sanatoase, si abia asteptam sa plecam acasa Intre timp ma rog sa imi vina laptele.. Am sanii mov la cat au tras moasele de ei si tot nimic ... Din sanul care e ombilicat, la care am fost operata curge numai puroi, mi-au spus nu cumva sa o pun la sanul ala.. Ma rog sa imi vina laptic macar din sanul stang sa ii dau... Va pup si va multumesc pentru mesaje!
Dati-mi va rog sfaturi, ce as mai putea face ca sa imi vina laptele.. Sunt inca in spital, beau cate 2L ceai care ajuta la lactatie, incerc sa mult, si o pun pe bebe la san... hope-215 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| hope-215 wrote:Faceti cunostinta sun Sofia Alexia! Suntem bine, sanatoase, si abia asteptam sa plecam acasa Intre timp ma rog sa imi vina laptele.. Am sanii mov la cat au tras moasele de ei si tot nimic ... Din sanul care e ombilicat, la care am fost operata curge numai puroi, mi-au spus nu cumva sa o pun la sanul ala.. Ma rog sa imi vina laptic macar din sanul stang sa ii dau... Va pup si va multumesc pentru mesaje! Dati-mi va rog sfaturi, ce as mai putea face ca sa imi vina laptele.. Sunt inca in spital, beau cate 2L ceai care ajuta la lactatie, incerc sa mult, si o pun pe bebe la san...
Felicitari o fetita superba sa fiti sanatoase si sa fie totul bine.Sper sa te ajute Dumnezeu sa vina lapticul macar dintr.un san.pupici si sanatate la amandoua |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Felicitari hope sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Adys la mine starile sunt cam asa: dimineata cand mă trezesc primul lucru beau apa si in 5 mimute maxim o vars dupa mă simt ok pot sa mananc doar ca dupa ce pap trebuie sa imi gasesc o pozitie confortabila unde stau vreo ora ca altfel imi vine sa vomit, dupa care nu mai am nimic decat daca simt miros de parfum , iar seara mă simt foarte balonata simt ca explodez. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| hope-215 wrote: Dati-mi va rog sfaturi, ce as mai putea face ca sa imi vina laptele.. Sunt inca in spital, beau cate 2L ceai care ajuta la lactatie, incerc sa mult, si o pun pe bebe la san...
Nu trebuie sa faci nimic, lactatia se va instala de la sine, dar la cezariana merge mai greu din cauza ca bebelusul a fost scos inainte ca toate procesele fiziologice sa se finalizeze, declansand nasterea. Asa ca ai rabdare , lactatia se va instala .Pana atunci, ai grija de sanul bolnavior, sa se faca bine! Si pupici pentru voi , amandoua! |
|
| Biancaanamaria imi dau seama ca sunt mamici care ai stari mai rele ca ale mele,care sunt doar seara;dar intrebam daca se repeta zilnic?nu exista sansa sa ne mai sara o zi ,doua? Mue starile astea imi amintesc de crizele de fiere pe care le faceam si anual si de asta nu le suport si ma plang.in rest nu am probleme,si ziua chiar e perfecta pot spune. |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Adys19 wrote:Biancaanamaria imi dau seama ca sunt mamici care ai stari mai rele ca ale mele,care sunt doar seara;dar intrebam daca se repeta zilnic?nu exista sansa sa ne mai sara o zi ,doua? Mue starile astea imi amintesc de crizele de fiere pe care le faceam si anual si de asta nu le suport si ma plang.in rest nu am probleme,si ziua chiar e perfecta pot spune. pai eu cam asa ma simt de 2 saptamani în fiecare zi |
|
| Si eu tot de doua saptamani ?? |
|
|