Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 2:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
BiancaR wrote:

eu nasc cu Lebit Daniela. am colege care au nascut acolo si au zis ca e ok. doua in camera, poti plati pentru rezerva. In rest ca la orice spital de stat..cu o mica atentie rezolvi orice :)

Ai idee cat mai e rezerva?Oricum pe bebe stiu ca nu-l lasa in camera
BiancaR
Scris: Friday, July 31, 2015 3:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
AndreiutzaEu wrote:

Ai idee cat mai e rezerva?Oricum pe bebe stiu ca nu-l lasa in camera

200/250 RON .. stiu ca e mai scumpa daca vrei cu TV (de parca se uita cineva la TV atunci :)) eu am inteles ca poti tine bebele cu tine daca vrei...
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 3:27 PM
Nivel

BiancaR wrote:

200/250 RON .. stiu ca e mai scumpa daca vrei cu TV (de parca se uita cineva la TV atunci :)) eu am inteles ca poti tine bebele cu tine daca vrei...

:)) nu ma intereseaza de TV... a nascut o prietena si nu a avut rezerva.... ca sa sa-i ii dea de papa trebuia sa se duca ea.... La rezerva am inteles ca nu-i problema dc il vrei pe bebe
Auras
Scris: Friday, July 31, 2015 4:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
@Mariuka

Mariuka si eu am burtica mica si am 5 luni de sarcina,dar cum a zis si Nanny,spre final o sa punem si noi mai mult gravida la mine de-abia acum in a 5-a luna a inceput sa-mi creasca burticuta gravida poate si unde am inceput sa mai mananc si eu essen ca pana acum m-au daramat greturile si sper sa recuperez confeti
Va pup pe toate burtici floare3 Cheek Kiss majoreta
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 4:59 PM
Nivel

Auras wrote:
@Mariuka

Mariuka si eu am burtica mica si am 5 luni de sarcina,dar cum a zis si Nanny,spre final o sa punem si noi mai mult gravida la mine de-abia acum in a 5-a luna a inceput sa-mi creasca burticuta gravida poate si unde am inceput sa mai mananc si eu essen ca pana acum m-au daramat greturile si sper sa recuperez confeti
Va pup pe toate burtici floare3 Cheek Kiss majoreta

Ce norocoase sunteti!!! La mine deja e mare! cand ma intreaba lumea cat ai? si zic 3 luni... " vaiii dar ce mare estI" hohot hohot hohot hohot Hainele nu-mi mai vin de vreo luna...bebe are 72 grame si 7 cm...

Aveam 50 kg-51 kg cand am ramas ... si acum am 55 kg
Auras
Scris: Friday, July 31, 2015 5:11 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Ce norocoase sunteti!!! La mine deja e mare! cand ma intreaba lumea cat ai? si zic 3 luni... " vaiii dar ce mare estI" hohot hohot hohot hohot Hainele nu-mi mai vin de vreo luna...bebe are 72 grame si 7 cm...

Si eu imi doresc sa am burtica mai mare, nu stiu de ce sic dar sunt si slaba, am 48 de kg...aveam 45 kg cand am ramas insarcinata pale si medicii s-au mirat ca am 25 de ani, arat de 20,mai sunt si scundaca uff dar bebe e sanatos si asta conteaza firstprize o sa creasca ea si burtica,acum am iar o perioada in care am cam scapat de greturi si de tot,ma rog sa fie din ce in ce mai bine Hands Handsdance mai nou m-au luat dureri de coapse cand dorm,imi amortesc picioarele...am sunat moasa la spital si a zis ca sunt normale si e un alt simptom al sarcinii... bataus asadar nu cred ca a omis corpul meu vreun simptom in lunile astea hahaa gravida ma vede sotul ca mai `sufar`uneori,ba ma doare cate ceva, ba am greturi si ii e mila de mine dar eu ma tin tare yes mai ales dupa ce l-am vazut pe bebito ultima oara coeur coeur Cheek Kiss hearts

Auras attached the following image(s):
d.jpgc.jpga.jpgb.jpg

AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 5:16 PM
Nivel

Auras wrote:

Si eu imi doresc sa am burtica mai mare, nu stiu de ce sic dar sunt si slaba, am 48 de kg...aveam 45 kg cand am ramas insarcinata pale si medicii s-au mirat ca am 25 de ani, arat de 20,mai sunt si scundaca uff dar bebe e sanatos si asta conteaza firstprize o sa creasca ea si burtica,acum am iar o perioada in care am cam scapat de greturi si de tot,ma rog sa fie din ce in ce mai bine Hands Handsdance mai nou m-au luat dureri de coapse cand dorm,imi amortesc picioarele...am sunat moasa la spital si a zis ca sunt normale si e un alt simptom al sarcinii... bataus asadar nu cred ca a omis corpul meu vreun simptom in lunile astea hahaa gravida ma vede sotul ca mai `sufar`uneori,ba ma doare cate ceva, ba am greturi si ii e mila de mine dar eu ma tin tare yes mai ales dupa ce l-am vazut pe bebito ultima oara coeur coeur Cheek Kiss hearts

...si pe mine ma doare mujlocul jos... cand vin acasa dupa 8 ore de munca
Auras
Scris: Friday, July 31, 2015 5:22 PM
Nivel

am adaugat cateva poze si cu bebe si cu burtica sper ca a mers
hope-215
Scris: Friday, July 31, 2015 5:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/5/2014
Am nascut la 8:25 o fetita de 3050, nota 9.
Cat despre operatie... A fost o experienta groaznica!!! Am ales rahidiana... nu au asteptat sa isi faca efectul si a inceput macelul... 15 minute am simtit tot, o durere de nedescris... Nu mi a lasat furtunasul in coloana asa ca nu avea ce sa imi faca decat calmante ca o luasem razna, si cu tensiunea si cu tot... Inca sunt socata de ce mi s-a intamplat...
Incerc sa uit si sa imi revin..
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 5:31 PM
Nivel

Auras wrote:
am adaugat cateva poze si cu bebe si cu burtica sper ca a mers

coeur coeur coeur coeur

Ai ceva burtica... Nu chiar fff mica ... iar bebe e frumusel foc!!!!!!!!!!

Tu ai facut morfo de trim 2?Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
Auras
Scris: Friday, July 31, 2015 5:32 PM
Nivel

hope-215 wrote:
Cat despre operatie... A fost o experienta groaznica!!! Am ales rahidiana... nu au asteptat sa isi faca efectul si a inceput macelul... 15 minute am simtit tot, o durere de nedescris... Nu mi a lasat furtunasul in coloana asa ca nu avea ce sa imi faca decat calmante ca o luasem razna, si cu tensiunea si cu tot... Inca sunt socata de ce mi s-a intamplat...

Aaaiii Clap Cheek Kiss bine ca s-a terminat cu bine!uff FELICITARI!!Bravoo Bravoo majoreta Sa ne spui cum e cu bebelinacopilas bebic boing2 cred ca e minunat sa-ti vezi minunea langa tinemami de fetita bottle curaj! te pupam toate burticile wav Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 5:32 PM
Nivel

hope-215 wrote:

Unde ai nascut? Bebita ea sanatoasa... Asta e ce conteaza acum!!! Trebuie sa treci peste asta pt ea acum :)
Auras
Scris: Friday, July 31, 2015 5:40 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

coeur coeur coeur coeur

Ai ceva burtica... Nu chiar fff mica ... iar bebe e frumusel foc!!!!!!!!!!

Tu ai facut morfo de trim 2?Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Multumesc Cheek Kiss da,aici se numeste anomaly scan si se face in jurul saptamanii 20 de sarcina,au verificat daca e bebe sanatos si pana acum totul e binee,am avut niste emotiiii ca daca am avut greturi eram speriata sa nu fie bebe afectat dar nu a fost asa, bebe e foarte activ firstprize ne-au zis ca e baietel mai mult ca sigur dar urmeaza sa mergem si la privat sa mai facem o scanare ca sa fim siguri de ce ne-au zis cei de la clinica acum,referitor la sanatate si gen computerlove dar in mare suntem linistiti acum,vrem doar sa fim siguri ca si bebe e fericit si totul decurge normal in continuare hearts
corinaalexandra
Scris: Friday, July 31, 2015 7:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:

Ai burtica nu e chiar mica...a mea e mai mare Un pic dar la fel toata lumea de o saptamana a inceput sa imi spuna ca se vede bebica ca pana acum ma intrebau unde esti tu gravida ca nu se vede nimicoricum nu conteaza marimea burtici bebe e sanatos asa mi.a spus si dr meu.ce bebica frumos ai sarcina usoara mai departe.pupici
corinaalexandra
Scris: Friday, July 31, 2015 7:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
hope-215 wrote:

Imi pare rau pt experienta urata care ai avuto pale... Bine ca sunteti bine si tu si bebe asta e cel mai important.sanatate in continuare si felicitari pt bebe.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.