Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| BiancaR wrote:
eu nasc cu Lebit Daniela. am colege care au nascut acolo si au zis ca e ok. doua in camera, poti plati pentru rezerva. In rest ca la orice spital de stat..cu o mica atentie rezolvi orice :)
Ai idee cat mai e rezerva?Oricum pe bebe stiu ca nu-l lasa in camera |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 65
| AndreiutzaEu wrote:
Ai idee cat mai e rezerva?Oricum pe bebe stiu ca nu-l lasa in camera
200/250 RON .. stiu ca e mai scumpa daca vrei cu TV (de parca se uita cineva la TV atunci :)) eu am inteles ca poti tine bebele cu tine daca vrei... |
|

| BiancaR wrote:
200/250 RON .. stiu ca e mai scumpa daca vrei cu TV (de parca se uita cineva la TV atunci :)) eu am inteles ca poti tine bebele cu tine daca vrei...
:)) nu ma intereseaza de TV... a nascut o prietena si nu a avut rezerva.... ca sa sa-i ii dea de papa trebuia sa se duca ea.... La rezerva am inteles ca nu-i problema dc il vrei pe bebe |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| @Mariuka
Mariuka si eu am burtica mica si am 5 luni de sarcina,dar cum a zis si Nanny,spre final o sa punem si noi mai mult la mine de-abia acum in a 5-a luna a inceput sa-mi creasca burticuta poate si unde am inceput sa mai mananc si eu ca pana acum m-au daramat greturile si sper sa recuperez Va pup pe toate burtici |
|

| Auras wrote:@MariukaMariuka si eu am burtica mica si am 5 luni de sarcina,dar cum a zis si Nanny,spre final o sa punem si noi mai mult  la mine de-abia acum in a 5-a luna a inceput sa-mi creasca burticuta  poate si unde am inceput sa mai mananc si eu  ca pana acum m-au daramat greturile si sper sa recuperez Va pup pe toate burtici
Ce norocoase sunteti!!! La mine deja e mare! cand ma intreaba lumea cat ai? si zic 3 luni... " vaiii dar ce mare estI" Hainele nu-mi mai vin de vreo luna...bebe are 72 grame si 7 cm...
Aveam 50 kg-51 kg cand am ramas ... si acum am 55 kg |
|

| Si eu imi doresc sa am burtica mai mare, nu stiu de ce dar sunt si slaba, am 48 de kg...aveam 45 kg cand am ramas insarcinata si medicii s-au mirat ca am 25 de ani, arat de 20,mai sunt si scundaca dar bebe e sanatos si asta conteaza o sa creasca ea si burtica,acum am iar o perioada in care am cam scapat de greturi si de tot,ma rog sa fie din ce in ce mai bine  mai nou m-au luat dureri de coapse cand dorm,imi amortesc picioarele...am sunat moasa la spital si a zis ca sunt normale si e un alt simptom al sarcinii... asadar nu cred ca a omis corpul meu vreun simptom in lunile astea hahaa ma vede sotul ca mai `sufar`uneori,ba ma doare cate ceva, ba am greturi si ii e mila de mine dar eu ma tin tare mai ales dupa ce l-am vazut pe bebito ultima oara Auras attached the following image(s):

|
|

|
...si pe mine ma doare mujlocul jos... cand vin acasa dupa 8 ore de munca |
|

| am adaugat cateva poze si cu bebe si cu burtica sper ca a mers |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 40
| Am nascut la 8:25 o fetita de 3050, nota 9. Cat despre operatie... A fost o experienta groaznica!!! Am ales rahidiana... nu au asteptat sa isi faca efectul si a inceput macelul... 15 minute am simtit tot, o durere de nedescris... Nu mi a lasat furtunasul in coloana asa ca nu avea ce sa imi faca decat calmante ca o luasem razna, si cu tensiunea si cu tot... Inca sunt socata de ce mi s-a intamplat... Incerc sa uit si sa imi revin.. |
|

| Auras wrote:am adaugat cateva poze si cu bebe si cu burtica sper ca a mers
Ai ceva burtica... Nu chiar fff mica ... iar bebe e frumusel foc!!!!!!!!!!
Tu ai facut morfo de trim 2? |
|

| hope-215 wrote:Am nascut la 8:25 o fetita de 3050, nota 9. Cat despre operatie... A fost o experienta groaznica!!! Am ales rahidiana... nu au asteptat sa isi faca efectul si a inceput macelul... 15 minute am simtit tot, o durere de nedescris... Nu mi a lasat furtunasul in coloana asa ca nu avea ce sa imi faca decat calmante ca o luasem razna, si cu tensiunea si cu tot... Inca sunt socata de ce mi s-a intamplat... Incerc sa uit si sa imi revin..
Aaaiii bine ca s-a terminat cu bine! FELICITARI!! Sa ne spui cum e cu bebelina cred ca e minunat sa-ti vezi minunea langa tine curaj! te pupam toate burticile |
|

| hope-215 wrote:Am nascut la 8:25 o fetita de 3050, nota 9. Cat despre operatie... A fost o experienta groaznica!!! Am ales rahidiana... nu au asteptat sa isi faca efectul si a inceput macelul... 15 minute am simtit tot, o durere de nedescris... Nu mi a lasat furtunasul in coloana asa ca nu avea ce sa imi faca decat calmante ca o luasem razna, si cu tensiunea si cu tot... Inca sunt socata de ce mi s-a intamplat... Incerc sa uit si sa imi revin..
Unde ai nascut? Bebita ea sanatoasa... Asta e ce conteaza acum!!! Trebuie sa treci peste asta pt ea acum :) |
|

|
Multumesc da,aici se numeste anomaly scan si se face in jurul saptamanii 20 de sarcina,au verificat daca e bebe sanatos si pana acum totul e binee,am avut niste emotiiii ca daca am avut greturi eram speriata sa nu fie bebe afectat dar nu a fost asa, bebe e foarte activ ne-au zis ca e baietel mai mult ca sigur dar urmeaza sa mergem si la privat sa mai facem o scanare ca sa fim siguri de ce ne-au zis cei de la clinica acum,referitor la sanatate si gen dar in mare suntem linistiti acum,vrem doar sa fim siguri ca si bebe e fericit si totul decurge normal in continuare |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Ai burtica nu e chiar mica...a mea e mai mare Un pic dar la fel toata lumea de o saptamana a inceput sa imi spuna ca se vede bebica ca pana acum ma intrebau unde esti tu gravida ca nu se vede nimicoricum nu conteaza marimea burtici bebe e sanatos asa mi.a spus si dr meu.ce bebica frumos ai sarcina usoara mai departe.pupici |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
Imi pare rau pt experienta urata care ai avuto ... Bine ca sunteti bine si tu si bebe asta e cel mai important.sanatate in continuare si felicitari pt bebe.pupici |
|
|