Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
corinaalexandra
Scris: Thursday, July 30, 2015 7:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:

AndreiutzaEu eu o sa nasc la stat la giulesti majoreta. U unde nasti?

Dr mea e la Cfr 2 si parca la Elias nu mai stiu ce a zis exact in afara de CFR2

Si sunt inca in dubii

Cu cine esti la Giulesti?

Dr Ion Ionut Adrian.am emotii dar sper sa fie totul bine si incerc sa nu imi fac de pe acum ca mai am 4 luni pana nasc newclap computerlove Cele mai mari emotii sunt ca eu vreau norMala nu cezariana si nu stiu daca o sa se poata.u cum nasti??pupici
iuli33
Scris: Thursday, July 30, 2015 8:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/26/2014
Buna fetelor.
Si eu tot la Giulesti am mers pentru primele ecografii.Inclin sa raman sub monitorizarea doctorului Pana Doru,stiti ceva despre dumnealui?? A fost primul cu care a interactionat si pare ok.
corinaalexandra
Scris: Thursday, July 30, 2015 8:52 PM
Nivel

iuli33 wrote:
Buna fetelor.
Si eu tot la Giulesti am mers pentru primele ecografii.Inclin sa raman sub monitorizarea doctorului Pana Doru,stiti ceva despre dumnealui?? A fost primul cu care a interactionat si pare ok.

Nu stiu nimic de el dar daca ai fost la el si e ok si iti place eu zic sa ramai la el...poate stiu celalalte gravidute mai bine.pupici newclap computerlove
iuli33
Scris: Thursday, July 30, 2015 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Multumesc Corina.

Medicul meu ginecolog activeaza la medlife si la un spital micut de stat.La privat nu-mi permit sa nasc iar la stat,desi am incredere in doctorita mea nu imi inspira incredere spitalul acela micut,nu stiu ce aparatura au in caz de doamne fereste ceva probleme cu bebe.

La Giulesti am zis ca fiind spital de profil au totusi medici ok si aparatura de ultima generatie,poate ma insel....,nu stiu.Asta este marea mea dilema,cu ce medic sa merg mai departeras
corinaalexandra
Scris: Thursday, July 30, 2015 10:04 PM
Nivel

iuli33 wrote:
Multumesc Corina.

Medicul meu ginecolog activeaza la medlife si la un spital micut de stat.La privat nu-mi permit sa nasc iar la stat,desi am incredere in doctorita mea nu imi inspira incredere spitalul acela micut,nu stiu ce aparatura au in caz de doamne fereste ceva probleme cu bebe.

La Giulesti am zis ca fiind spital de profil au totusi medici ok si aparatura de ultima generatie,poate ma insel....,nu stiu.Asta este marea mea dilema,cu ce medic sa merg mai departeras

Asta a fost si problema mea medicul meu nu mai lucreaza la stat la giulesti de 2 ani merge doar la privat si la policlinica dar el ma indrumat mai departe la un coleg cu el care ma va ajuta la nastere.giulesti este renovat de curand si au aparatura mai performanta asa ca am mers pe el.pupici si sper sa te ajute cu ceva computerlove
dia27
Scris: Friday, July 31, 2015 5:58 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Hope - nastere usoara draguta, si mie mi au pus sonda dupa anestezie... Vezi tu, dar va trece foarte repede iti zic sigur, si ajungi acasa cu bebe hearts
Nanny - imi pare bine ca esti ok si bebe e cumintel :) ragade am avut si eu de scoteam lapte roz si il aruncam. Te pup tare si spor in continuare mamico computerlove
Astazi am si eu a doua echografie si am emotii, desi is treaza la ora asta din cauza caldurii si pentru ca ma doare spatele ingrozitor, dar rezistam pentru bebe. Revin cu vesti dupa ce ies de la medic, va pupacesc pe toate!!!
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 10:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
dECI SA INTELEG CA LA cfr2 NU E NIMENI ...:( Nici macar din cele care au nascut deja? :(
roxinthya
Scris: Friday, July 31, 2015 11:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Cu DR Ion Ionut am nascut-o pe Maria - s-a nimerit de garda ca doamna mea nu a vrut sa vina acolo decat dupa dilatatie 6 .Crazy
Dar eu dupa dilatatie 6 am nascut in 40 minute - nici n-am avut timp s-o chem , asa ca m-a asistat Dl Dr Ion.
Pot sa va spun ca am fost impresionata maxim de acest OM.
corinaalexandra
Scris: Friday, July 31, 2015 11:30 AM
Nivel

roxinthya wrote:
Cu DR Ion Ionut am nascut-o pe Maria - s-a nimerit de garda ca doamna mea nu a vrut sa vina acolo decat dupa dilatatie 6 .Crazy
Dar eu dupa dilatatie 6 am nascut in 40 minute - nici n-am avut timp s-o chem , asa ca m-a asistat Dl Dr Ion.
Pot sa va spun ca am fost impresionata maxim de acest OM.

Multumesc pt sfat inseamna ca am fost indrumata bine.sa dea Domnul sa nasc si eu repede.pupici multi
BiancaR
Scris: Friday, July 31, 2015 11:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
AndreiutzaEu wrote:
dECI SA INTELEG CA LA cfr2 NU E NIMENI ...:( Nici macar din cele care au nascut deja? :(

Andreiutza, eu nasc la CF2. am auzit lucruri ok despre maternitate..e ca la stat :)
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 11:43 AM
Nivel

BiancaR wrote:

Andreiutza, eu nasc la CF2. am auzit lucruri ok despre maternitate..e ca la stat :)

Si eu am auzit lucruri ok...dar vroiam sa mai vd o parere Dr mea e Marinescu Ana Maria.... A ta?
MARIUKA
Scris: Friday, July 31, 2015 12:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna tuturor imi pare rau ca am lipsit cam mult si nici nu am avut timp sa citesc ce sa mai intamplat pe aici. Oricum ma bucur pt toate, bun venit burticutelor noi si sa va traiasca bebei la cele care ati nascut. . Eu am avut nunta mea si am fost stresata si ocupata dar totul sa terminat cu bine iar bebelina mea a fost cumintica nu a fost prea agitata cred ca sa simtit si ea bine ca mamy hearts azi am revenit in Viena pentru control de abia astept sa o vad cred ca a crescut enorm avem aproape 7 luni si burtica nu se prea vede snt putin ingrijorata acum astept sa vad masuratorile sper sa fie normala sarcina pt ca multa lume se mira de burtica mea si imi da maxim 4 luniCray dar sper sa fie totul ok. . Va pup pe toate sarcina usoara in continuare si sper sa ne auzim mai des pupicei computerlove computerlove
Nanny
Scris: Friday, July 31, 2015 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
MARIUKA wrote:
... avem aproape 7 luni si burtica nu se prea vede snt putin ingrijorata acum astept sa vad masuratorile sper sa fie normala sarcina pt ca multa lume se mira de burtica mea si imi da maxim 4 luniCray dar sper sa fie totul ok. . Va pup pe toate sarcina usoara in continuare si sper sa ne auzim mai des pupicei computerlove computerlove

Burta nu are nicio legatura cu marimea copilului.LA mine cand le spuneam ca sunt in luna a 8a nu ma credeau...abia in ultimele 2-3 sapt s-a mai rotunjit.Iar bebe a avut 4,450 kg...si doctorul se mira ca burta e mica si copilul maaare. Nu e neobisnuit, e mai mult inauntru ras Stai calma..Buddy1
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 31, 2015 1:45 PM
Nivel

[quote=Nanny]
Burta nu are nicio legatura cu marimea copilului.LA mine cand le spuneam ca sunt in luna a 8a nu ma credeau...abia in ultimele 2-3 sapt s-a mai rotunjit.Iar bebe a avut 4,450 kg...si doctorul se mira ca burta e mica si copilul maaare. Nu e neobisnuit, e mai mult inauntru ras Stai calma..Buddy1

Cate kg ai pus tu pe tine Nany? La mine sunt 3 luni si un pic si e invers... Imi zic" aoleu ce burta mare ai parca ai avea 5 luni" NuStiu

Cum o dai nu-i bine hohot
BiancaR
Scris: Friday, July 31, 2015 2:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
AndreiutzaEu wrote:

Si eu am auzit lucruri ok...dar vroiam sa mai vd o parere Dr mea e Marinescu Ana Maria.... A ta?

eu nasc cu Lebit Daniela. am colege care au nascut acolo si au zis ca e ok. doua in camera, poti plati pentru rezerva. In rest ca la orice spital de stat..cu o mica atentie rezolvi orice :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.