Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| hope-215 curaj, oricum ar fi va fi bine! S ai o nastere cat mai usoara si bebe sanatos! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| hope-215 wrote:Si eu am sfarc ombilicat, dar mi- ramas asa din 2008 cand am avut o operatie la san, cica am avut mastita, desi nu am avut vreo sarcina.. E bagat rau inauntru.. Si chiar ma gandeam cum voi alapta la sanul ala.. Imi voi lua sigur pompa si o sa incerc si cu un mamelon de silicon... Si inca ceva.. Sanii nu ma dor deloc si nici nu s-au marit.. Sper sa nu aibe legatura cu lapticul.. Si sonda mi-o pune inainte de anestezie, inainte de a intra in sala de operatie ca mi-a zis dr ca asa e protocolul... ??... Incerc sa ma calmez si sa ma gandesc ca nu o sa doara atat de tare Eu am sanii mari si nu stau fara sutien, decat cand dorm pt ca altfel ma trag, ma doare spatele...ma incomodeaza. Dar daca stau fara sutien, desi nu suportam sa ma atinga nimic, sfarcul iesea cat de cat afara. Nu mai spun ce ragade am facut. S-au vindecat numai cu Lanolina preparata in farmacie.Du-te si ia-ti de acum!! Dau dupa fiecare alaptare. Bebelusul meu suge numai prin Niplete ( protectiile de silicon) pt ca altfel nu poate apuca sfarcul. Dupa ce ca sunt mici, cum am zis unul este si omibilicat. Sfat..pana nasti, ca sa nu te dai cu capul de pereti supa: Cumpara-ti o seringa, cea mai mare, taie capatul, intoarce pistonul care impinge lichidul si parte neteda, care are manerele acelea mici punea-o pe sfarc si trage!!! Numai asa il scoti afara. Sper ca am explicat pe inteles...adica intorci seringa invers si face vaccum pe sfarc..asa il trage afara. Repeta actiunea zilnic. Stai linistita ca o sa ti se umfle si sanii, dupa ce nasti, poate chiar si la o zi. Imporant sa faci rapid masaj si sa bagi copilul la san sau pompa ca sa nu faci furia laptelui. Eu nu am facut pt ca desi nu aveam inca lapte, sanii erau ca pepenii a 2 a zi dupa nastere si am cerut in clinica pompa electrica. Puneam ceasul si ma trezeam la 2 ore sa scot. Chiar daca prima data nu iese nimic, a doua oara sigur iese, cat de putin 20 ml.... Cam 20 min la fiecare san! Rabdare si tarie pt ca e un proces dureros la inceput. Spor la treaba |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| AndreiutzaEu wrote:Burtici.... Care nasteti la stat in Bucuresti?
Andreiutza eu o sa nasc la stat dar aici in Anglia,cat timp am fost internata pana acum din cauza vomitatului si a greturilor mari, au fost de treaba si medicii si asistentele.Sper sa fie totul bine si atunci.Va fi doar sotul alaturi de mine,mi-as fi dorit sa ne fie alaturi si rudele dar cum voi naste in decembrie sunt biletele de avion foarte scumpe. O sa vina doar mama dar dupa ce nasc. Sa fim noi sanatosi, restul detaliilor conteaza mai putin. Te pup bebe meu o saluta pe bebelina ta dragalasa |
|
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Buna dragi viitoare mamici.eu vin de la aspirici.sper sa raman intre voi dar cam am probleme.cine ma poate ajuta cu un raspuns va rog mult.luni am facut beta hcg si a fost 4963,09.am repetat analiza miercuri si a fost 7543,19. Dupa calculele medicilor as avea 6 sapt si 3 zile.am fost la 2 medici.nu se aude activitatea cardiaca.se vede sacul gestational si vezicula vitelina si f f mic embrionul.dar se mai vede ceva pe ovarul stang si dr a zis sa nu fi avut 2 ovuli:unul sa ajunga in uter iar unul nu...sa fie extra.va rog spuneti-mi la cat v-ati dus la eco si daca se auzea activitatea cardiaca.sunt f nelinistita pana sambata cand merg din nou la eco.daca pana luni nu se aude activit cardiaca a zis dr ca inseamna ca e oprita in evolutie |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Miha_Ella wrote:Buna dragi viitoare mamici.eu vin de la aspirici.sper sa raman intre voi dar cam am probleme.cine ma poate ajuta cu un raspuns va rog mult.luni am facut beta hcg si a fost 4963,09.am repetat analiza miercuri si a fost 7543,19. Valoarea este buna...stai nu zice hop, pana nu sari! stai calma...maine poti sa faci analiza din nou si vezi daca intr-adevar evolueaza. Ramane sa vezi ce este cu ovarul stang..Doamne ajuta! |
|
| Nanny wrote:Valoarea este buna...stai nu zice hop, pana nu sari! stai calma...maine poti sa faci analiza din nou si vezi daca intr-adevar evolueaza. Ramane sa vezi ce este cu ovarul stang..Doamne ajuta! dar ambi medici au zis ca cea de-a doua valoare trebuia sa fie undeva la 10000. |
|
| Miha_Ella wrote:Buna dragi viitoare mamici.eu vin de la aspirici.sper sa raman intre voi dar cam am probleme.cine ma poate ajuta cu un raspuns va rog mult.luni am facut beta hcg si a fost 4963,09.am repetat analiza miercuri si a fost 7543,19. Dupa calculele medicilor as avea 6 sapt si 3 zile.am fost la 2 medici.nu se aude activitatea cardiaca.se vede sacul gestational si vezicula vitelina si f f mic embrionul.dar se mai vede ceva pe ovarul stang si dr a zis sa nu fi avut 2 ovuli:unul sa ajunga in uter iar unul nu...sa fie extra.va rog spuneti-mi la cat v-ati dus la eco si daca se auzea activitatea cardiaca.sunt f nelinistita pana sambata cand merg din nou la eco.daca pana luni nu se aude activit cardiaca a zis dr ca inseamna ca e oprita in evolutie
Miha FELICITAAARI! si bine ai venit la noi!Sa dea Domnul sa fie bine, iti suntem alaturi!! Sa stai linistita, in primul rand pt ca e important pentru bebe! eu la 6 saptamani am fost la medic(aici in anglia) si mi-a zis ca in a 12-a saptamana imi vor face mai multe investigatii,scanarea ultrasound,analize ample de sange etc. pt ca deocamdata nu pot face prea multe decat sa asteptam si sa vedem evolutia lu`bebe (asa e aici in anglia,la stat,ei considera ca pana la 12 saptamani nu se poate interveni in cursul dezvoltarii normale a bebelusului). Bineinteles ca am facut scanarea ultrasound si investigatiile mai devreme,in a 8-a saptamana, la presiunea mea ca aveam dureri pelviene (normale in timpul sarcinii) si imi era frica sa nu patesc ceva. Una peste alta, a fost mai mare frica decat durerea sau altceva. Te sfatuiesc din suflet sa stai cat mai linistita si e un semn daca ai ramas gravida!Sa dea Domnul sa ne dai vesti bune! Hai curaj! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Buna fetelor Nu am mai intrat de mult aici,intre timp au aparut greturile si vomit zilnic,nu pot sa mananc nimic in afara de fructe si rar, pizza sau hamburgeri Nu mi-e rau de sa stau la pat ,din fericire. Avem 11 saptamani , creste frumos burtica desi nu am luat nici un kg in plus. Analizele mi-au iesit perfecte,din fericire si de cateva zile am inceput tratamentul cu Clexane. Dupa 10 august fac si dublu testul si morfo fetala,sper sa iasa bine totul. Am o problema in schimb, mi-au aparut multe cosuri pe fata,sunt disperata mai ales pentru ca eu nu am avut probleme cu asa ceva.Acum nu stiu cu ce sa ma mai dau sa imi treaca,si pe corp am si nu imi place deloc. La 7 saptamani am auzit inimioara lui bebe,Miha_Ella. Iti tin pumnii sa fie totul bine, si eu am trecut printr-o perioada extrem de grea pentru mine,din fericire Dumnezeu a ales in locul meu si acum ma pot bucura de sarcina asa cum trebuie. Eu nu am facut niciodata Beta HCG ,nici la primul bebe nici la al doilea.
|
|
| Auras wrote:Miha FELICITAAARI! si bine ai venit la noi!Sa dea Domnul sa fie bine, iti suntem alaturi!! Sa stai linistita, in primul rand pt ca e important pentru bebe! eu la 6 saptamani am fost la medic(aici in anglia) si mi-a zis ca in a 12-a saptamana imi vor face mai multe investigatii,scanarea ultrasound,analize ample de sange etc. pt ca deocamdata nu pot face prea multe decat sa asteptam si sa vedem evolutia lu`bebe (asa e aici in anglia,la stat,ei considera ca pana la 12 saptamani nu se poate interveni in cursul dezvoltarii normale a bebelusului). Bineinteles ca am facut scanarea ultrasound si investigatiile mai devreme,in a 8-a saptamana, la presiunea mea ca aveam dureri pelviene (normale in timpul sarcinii) si imi era frica sa nu patesc ceva. Una peste alta, a fost mai mare frica decat durerea sau altceva. Te sfatuiesc din suflet sa stai cat mai linistita si e un semn daca ai ramas gravida!Sa dea Domnul sa ne dai vesti bune! Hai curaj!
Dar eu am avut o extrauterina in decembrie am fost operata si mi s-a scos trompa stanga.daca e tot extra si sunt complicatii...iti dai seama ca voi fi fara nici o sansa de a mai avea copii.de aceea sunt f f speriata.iti multumesc pt incurajare |
|
| crystynam wrote:Buna fetelor Nu am mai intrat de mult aici,intre timp au aparut greturile si vomit zilnic,nu pot sa mananc nimic in afara de fructe si rar, pizza sau hamburgeri Nu mi-e rau de sa stau la pat ,din fericire. Avem 11 saptamani , creste frumos burtica desi nu am luat nici un kg in plus. Analizele mi-au iesit perfecte,din fericire si de cateva zile am inceput tratamentul cu Clexane. Dupa 10 august fac si dublu testul si morfo fetala,sper sa iasa bine totul. Am o problema in schimb, mi-au aparut multe cosuri pe fata,sunt disperata mai ales pentru ca eu nu am avut probleme cu asa ceva.Acum nu stiu cu ce sa ma mai dau sa imi treaca,si pe corp am si nu imi place deloc. La 7 saptamani am auzit inimioara lui bebe,Miha_Ella. Iti tin pumnii sa fie totul bine, si eu am trecut printr-o perioada extrem de grea pentru mine,din fericire Dumnezeu a ales in locul meu si acum ma pot bucura de sarcina asa cum trebuie. Eu nu am facut niciodata Beta HCG ,nici la primul bebe nici la al doilea. Bine ai revenit printre noi Cris si sarcina usoara in continuare! |
|
| Miha_Ella wrote:
Dar eu am avut o extrauterina in decembrie am fost operata si mi s-a scos trompa stanga.daca e tot extra si sunt complicatii...iti dai seama ca voi fi fara nici o sansa de a mai avea copii.de aceea sunt f f speriata.iti multumesc pt incurajare
Miha ma rog pentru tine Sa dea Domnul sa fie bine! Stau cu speranta ca acum va fi bine!Sa nu-ti pierzi increderea da! te pupa gravidutele la datorie si te incurajeaza |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Buna burtici nu am mai intrat pentru ca ma apucat o criza de durere de la o colica renala la rinichiul drept au mai trecut durerile dar tot mai am un pic. Miha_ella bine ai venit la gravidute.eu pe la 7 saptamani am auzit inimioara inimioara Stai linistita si nu te agita ca nu face.ne rugam pt tine O Crystynam bine ai revenit si sarcina usoara in continuare Nanny ma bucur ca tu si bebe sunteti bine pupici si sanatate in continuare AndreiutzaEu eu o sa nasc la stat la giulesti . U unde nasti? Sper ca nu am sarit pe nimeni pupici la toate burticile |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| hope-215 wrote:Buna fetelor! Azi m-am internat. Vineri dimi o sa imi vad gargarita!! Are 3400, deci cred ca nu calculase ea bine vinerea trecuta cand a zis ca are 2700... Sunt atat de stresata, ca mi-a zis dr ca sonda urinara mi-o pune inainte de a intra in sala.... dar nu inteleg de ce nu poate sa mi-o puna dupa anestezia.. Mi se face groaza numai cand ma gandesc ca o sa doara/usture. Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine!!! Imi da mai mult curaj si incredere! Am sa incerc sa va scriu de indata ce ma voi simti in stare si poate reusesc sa mi vad bebelina vineri daca mi-o aduce vreo asistenta la reanimare si poate ii fac si vreo pozica... Curaj hope iti tinem pumnii multi pupici |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Miha_Ella wrote:Buna dragi viitoare mamici.eu vin de la aspirici.sper sa raman intre voi dar cam am probleme.cine ma poate ajuta cu un raspuns va rog mult.luni am facut beta hcg si a fost 4963,09.am repetat analiza miercuri si a fost 7543,19. Dupa calculele medicilor as avea 6 sapt si 3 zile.am fost la 2 medici.nu se aude activitatea cardiaca.se vede sacul gestational si vezicula vitelina si f f mic embrionul.dar se mai vede ceva pe ovarul stang si dr a zis sa nu fi avut 2 ovuli:unul sa ajunga in uter iar unul nu...sa fie extra.va rog spuneti-mi la cat v-ati dus la eco si daca se auzea activitatea cardiaca.sunt f nelinistita pana sambata cand merg din nou la eco.daca pana luni nu se aude activit cardiaca a zis dr ca inseamna ca e oprita in evolutie
Buna Miha, eu am fost la eco marti si dupa calculele medicilor eram in 6 sapt si 3 zile si embrionul avea activitate cardiaca dar asta nu inseamna ca trebuie sa te sperii,ai incredere in D-zeu ca totul va fi bine.
Eu am stat stresata o saptamana pt ca la 5 sapt si 4 zile mi-au zis doctorii ca saculetul gestational este deformat si ca este posibil sa se opreasca din evolutie si uite ca nu a fost asa.Plus ca am si uter bicorn dar sunt linistita,bebele meu este un invingator si sigur o sa fie bine. |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| AndreiutzaEu eu o sa nasc la stat la giulesti . U unde nasti?
Dr mea e la Cfr 2 si parca la Elias nu mai stiu ce a zis exact in afara de CFR2
Si sunt inca in dubii
Cu cine esti la Giulesti?
|
|
|