Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Auras multumesc! Iuli - ma bucur f mult pt tine ca bebe e bine si ii bate inimioara! Sarcina usoara si fara greturi!! Si eu inca vomit, azi mi a fost cel mai rau de pana acum, si maine plecam in concediu in sfarsit.. Hope - nu te teme, incearca sa ramai optimista, nu te gandi ca sotul e departe ca va trece repede timpul si veti merge la el. Te pup cu drag, iti doresc nastere usoara si refacere rapida!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
Ce bine!!! Ma rog la Doamne Doamne ca si buburuza mea sa fie cuminte cand vine!!! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| buna ziua gagici~! Remember me??? Nu am avut timp sa mai intru pt ca pe 18 am fost si Nasa..am cununat, acum pregatim botezul. bebelusul este ff cuminte, doarme 3-4 ore, mananca mixt, tatzele mele nu fac fata la cat vrea el...asta e! N-am ce face...Sper sa gasesc un pic de ragaz sa citesc rapid din urma...acum tre sa fug repede la doctor sa imi dea concediul... POOOOOP burticile |
|
| Nanny wrote:buna ziua gagici~! Remember me??? Nu am avut timp sa mai intru pt ca pe 18 am fost si Nasa..am cununat, acum pregatim botezul. bebelusul este ff cuminte, doarme 3-4 ore, mananca mixt, tatzele mele nu fac fata la cat vrea el...asta e! N-am ce face...Sper sa gasesc un pic de ragaz sa citesc rapid din urma...acum tre sa fug repede la doctor sa imi dea concediul... POOOOOP burticile
Felicitari pt bebit mancacios si cuminte
La mine se pare ca e fetita... Sa vedem dc ramane asa
Cat are bebel acum? Sa inteleg ca botezul e acum in august?:) sa speram ca va fi cuminte cand va intra la apa si ca tu nu vei avea asa mari emotii :* |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| hope-215 wrote:Auras, asa eram si eu cu muraturile!! Cat despre greturi.. Te inteleg.. Intru in 38 de sapt si inca vars ... Dar de vreo 2 luni nu vars de la mancare ci de la fiere.. Ma termina aciditatea.. Dar o sa vezi ce repede trece timpul si nici nu o sa iti vina sa crezi ca ai trecut prin atatea.. Eu mai am 2 zile si nasc si sunt foarte nerabdatoare, emotionata, panicata si imi vine sa plang din orice.. mai ales ca sotul e plecat din tara de 6 luni, si vom merge la el abia dupa ce face bebelina 10 saptamani... Ma cam termina psihic asta dar ce sa fac, trece... Va fetelor si va urez o seara placuta si fara greturi
Sa fii tare ca ai pentru cine! Abia astept sa ajung si eu la 38 de saptamani,sa nasc ca sa imi vad minunea mai repede!Numai la asta ma gandesc, la acel moment! Tu fii tare pt bebelina ta si o sa vezi ca va fi bine, Dumnezeu are grija de tot! Ce a fost mai greu a trecut! Iar dupa se vor aseza lucrurile la normal,o sa fie si tati acolo. Hai sa fii puternica,acum ai pentru cine! Sa ne spui cum a fost nasterea, cand ai timp poate ne povestesti Te pupam toate gravidutele si te incurajaam! |
|
| Nanny wrote:buna ziua gagici~! Remember me??? Nu am avut timp sa mai intru pt ca pe 18 am fost si Nasa..am cununat, acum pregatim botezul. bebelusul este ff cuminte, doarme 3-4 ore, mananca mixt, tatzele mele nu fac fata la cat vrea el...asta e! N-am ce face...Sper sa gasesc un pic de ragaz sa citesc rapid din urma...acum tre sa fug repede la doctor sa imi dea concediul... POOOOOP burticile Nanny felicitari pentru bebelusul tau cuminte! Te pupam si noi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Nanny wrote:buna ziua gagici~! Remember me??? Nu am avut timp sa mai intru pt ca pe 18 am fost si Nasa..am cununat, acum pregatim botezul. bebelusul este ff cuminte, doarme 3-4 ore, mananca mixt, tatzele mele nu fac fata la cat vrea el...asta e! N-am ce face...Sper sa gasesc un pic de ragaz sa citesc rapid din urma...acum tre sa fug repede la doctor sa imi dea concediul... POOOOOP burticile
Nanny ne bucuram ca ne mai vizitezi, dar dintre toate ne bucuram ca iti prieste statutul de mamica si bebelinul este sanatos, cuminte si papacios ! Multi pupici ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 40
| Buna fetelor! Azi m-am internat. Vineri dimi o sa imi vad gargarita!! Are 3400, deci cred ca nu calculase ea bine vinerea trecuta cand a zis ca are 2700... Sunt atat de stresata, ca mi-a zis dr ca sonda urinara mi-o pune inainte de a intra in sala.... dar nu inteleg de ce nu poate sa mi-o puna dupa anestezia.. Mi se face groaza numai cand ma gandesc ca o sa doara/usture. Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine!!! Imi da mai mult curaj si incredere! Am sa incerc sa va scriu de indata ce ma voi simti in stare si poate reusesc sa mi vad bebelina vineri daca mi-o aduce vreo asistenta la reanimare si poate ii fac si vreo pozica... |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Eu zic sa te linistesti, poate o pune dupa aceea, ca nu prea vad cum te-ar putea ingriji pe perioada operatiei cu punga aceea pe tine.... |
|
Inregistrat: 6/21/2015 Mesaje: 73
| Buna dimineata! Eu sunt o noua mamica,venita de la aspirante.sunt in 8 sapt si 3 zile.si la mine starile de greata au aparut de la 6 sapt,nu sunt insotite de stari de voma,si apar numai seara.nu mai pot manca orice,dar pe timpul zilei mananc totusi cate ceva,e seara nu mai pot;iau cate o pastila de nauzyl (sunt homeopate,recomandate pt asa ceva) ,ma lasa de o parere dar nu de tot.ce sa mai fac,ce sa mai mananc ? Va multumesc! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| buna dimineata! Caldura mare, mon cher! Va pot scrie doar atunci cand sunt la birou, in fata calc...deoarece bag si pompa electrica pt san, in functiune. Ce sa fac? Sanul drept functioneaza mai greu, are sfarcul ombilicat, doar pompa m-a ajutat sa il fac sa stea afara, Care e cauza ??? va spun sincer, ca nu era asa...sutienele mai stranse, cu intaritura si mai grosute....au presat in timp...si iata rezultatul!!! Asa ca fetele care va stiti cu sfarcuri cu probleme, faceti ceva inainte de nastere.Pompa manuala, cel putin pe mine nu m-a ajutat...e o mare porcarie.A trebuit sa iau electrica si e fff bine. Bebelusul are 6 sapt mananca fara figuri, nu doreste niciun fel de produs pt colici...scuipa...drept urmare nu ii dai.Se manifesta zgomotos doar cand are gaze, nu plange.....se calmeaza daca il pun pe burta, trage niste vanturi de se cutremura bucile apoi totul este senin si frumos! Adys bine ai venit! Hope...mie sonda mi-a pus-o imediat dupa ce mi-a facut anestezia.Intr-adevar e o jena, dar nu insuportabila.Nu prea are cum inainte, pt ca trebuie sa stai in sezut cand te anesteziaza.Hai curaj!!! Dia Ina, Auras, Carmencita,Andreiutza...si toate celelalte burtici...va pup!!!!!! |
|
| Adys19 wrote:Buna dimineata! Eu sunt o noua mamica,venita de la aspirante.sunt in 8 sapt si 3 zile.si la mine starile de greata au aparut de la 6 sapt,nu sunt insotite de stari de voma,si apar numai seara.nu mai pot manca orice,dar pe timpul zilei mananc totusi cate ceva,e seara nu mai pot;iau cate o pastila de nauzyl (sunt homeopate,recomandate pt asa ceva) ,ma lasa de o parere dar nu de tot.ce sa mai fac,ce sa mai mananc ? Va multumesc!
Felicitari!!!!!! Bine ai venit!!!!!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 40
| Si eu am sfarc ombilicat, dar mi- ramas asa din 2008 cand am avut o operatie la san, cica am avut mastita, desi nu am avut vreo sarcina.. E bagat rau inauntru.. Si chiar ma gandeam cum voi alapta la sanul ala.. Imi voi lua sigur pompa si o sa incerc si cu un mamelon de silicon... Si inca ceva.. Sanii nu ma dor deloc si nici nu s-au marit.. Sper sa nu aibe legatura cu lapticul.. Si sonda mi-o pune inainte de anestezie, inainte de a intra in sala de operatie ca mi-a zis dr ca asa e protocolul... ??... Incerc sa ma calmez si sa ma gandesc ca nu o sa doara atat de tare |
|
| Burtici.... Care nasteti la stat in Bucuresti? |
|
| Adys19 wrote:Buna dimineata! Eu sunt o noua mamica,venita de la aspirante.sunt in 8 sapt si 3 zile.si la mine starile de greata au aparut de la 6 sapt,nu sunt insotite de stari de voma,si apar numai seara.nu mai pot manca orice,dar pe timpul zilei mananc totusi cate ceva,e seara nu mai pot;iau cate o pastila de nauzyl (sunt homeopate,recomandate pt asa ceva) ,ma lasa de o parere dar nu de tot.ce sa mai fac,ce sa mai mananc ? Va multumesc!
Bravo!! Iti dorim sarcina usoara!! Sa incerci sa papi fructe,morcovi cruzi sau fierti,cartofi fierti sau copti ca sunt usori,paine prajita,macaroane cu branza,mie si pastele imi priiesc,iti zic cam ce pap eu pt ca inca mai am greturi (insotite de stari de voma uneori) si tot asa,seara mai ales.Si vezi si ce iti priieste tie. Te pup |
|
|