Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Pe asta cu pisica nu am mai auzit-o
Multumesc, ma simt mai bine sa mai aud si incurajari |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/10/2015 Mesaje: 96
| cookie wrote: Multumesc, ma simt mai bine sa mai aud si incurajari
Cookie, asa cum a spus si Bianca, trebuie sa inveti sa auzi selectiv
Ma bucur ca ai simtit bebele, abia astept sa il simt si eu
Eu m-am perfectionat in "auzul selectiv" in primele 2 luni de sarcina cand ma durea burta si toate prietenele mele imi spuneau ca pe ele nu le-a durut burta si ca nu e bine sa am astfel de dureri Pana la urma mi-a explicat doctorul ca este perfect normal, sa stau linistita si sa inteleg ca fiecare femeie este diferita |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| BiancaR wrote:Nu te stresa, cookie! si eu tot pe la 14 saptamani am simtit bebele pentru prima data. Iar cat despre oamenii din jurul tau, selecteaza ce vrei sa auzi :) Mie mi-a spus ieri doamna de la curatenie de la serviciu sa nu cumva sa dau cu piciorul la pisica sau sa pun pana pe ea, ca imi va creste parul pe copil ca pe pisica :))) si ce crezi, eu chiar am pisica acasa :) Se spun multe prostii si rautati...tu trebuie sa iti vezi de ale tale ca oricum tot ce conteaza este ca tu si bebe sa fiti bine.
Asta vroiam sa intreb si eu.... si cine are pisic? naste copil cu blana de pisica? Vaiii... Eu la ai mei am avut pisica si o am in continuare, iar acasa la noi catel deci va iesi cu blana de pisico-catel Ce oameni |
|

|
Ma cam enerveaza prietenele mele sau chiar prietenii care au deja copii..orice as spune e intors si oarecum desfiintat. De ex. eu l-am simtit pe la inceputul sapt. 14, chiar inainte sa plecam in vacanta..iar reactiile au fost "aa, e prea devreme acum, sigur sunt gaze!". Si i-am crezut, dar zilnic simteam din ce in ce mai des si acum am inceput sa il simt si mai sus, pe burtica. Par niste zvacniri de pestisor, e o senzatie asa frumoasaaa ..imi trece orice cand o simt Sau o alta prietena careia i-am zis a inceput sa rada, ca si cand vorbesc prostii si a zis "mai ai mult pana acolo" .
Si alte aspecte sunt mereu intoarse, am senzatia ca e o lupta de convingere mereu, de ce oare sunt asa rautaciosi? :( la fel si unele colege de munca "aaa, tu versi doar dimineata si seara?? Eu stateam numai in baie toata ziua!" Sau "cum iti e greata, vad ca mananci??!!".
Daaa... La mine deja au inceput sfaturile.....Vai.... vrei cezariana.... vrei taietura sa se vada urat.... in loc de natural.... cum nu te-ai apucat sa iei haine ? Cand incepi sa leiei? ( Fratilor am 10 saptamani , am tot timpul )....cum nu faci camera copilului.... ar trebui sa scoti mobila voastra si sa chemi designer interior sa ii areanjeze camera lu' bebe.... ( Fratilor e sugar).....sau....dupa burta e baiat, dupa cum te ingrasi e fata, dupa sani e fata.... sau vezi ca am visat aseara nuj ce si inseamna baiat....etc....etc... soacramea o luna m-a frecat la cap ca a auzit ea de nuj ce eco care costa 4000 ron...LOLLLLL degeaba i-am explicat ca m-am interesat la 3 doctori si pe net si la alte gravidute si nu exista aca ceva.... nu s-a potolit pana nu a scuturat-o sotul.... ii spusesem eu ca dc o tine maica asa 9 luni o iau razna....evident ca nu doar pt el s-a potolit a si sunat la o asistenta de la fundeni sa intrebe si i-a zis aia ca nu exista asa ceva...plus mullllteee... aaaa fetelor eu nu suport sa mi se puna mana pe burtica in afara de sot nimeni.... La voi cum e? |
|
| AndreiutzaEu wrote: aaaa fetelor eu nu suport sa mi se puna mana pe burtica in afara de sot nimeni.... La voi cum e?[/b][/b][/b]
Nici mie nu-mi place sa-mi puna mana pe burta, mai ales ca nici nu se vede inca burta. Dar de intrebarile gen "de ce nu ti se vede inca burta" sau "ce face bebe" (cu vocea pitigaiata) ce parere aveti? |
|

Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 65
| AndreiutzaEu wrote: aaaa fetelor eu nu suport sa mi se puna mana pe burtica in afara de sot nimeni.... La voi cum e?[/b][/b][/b]
Eu am noroc ca nici inainte nu eram pupacioasa si nici nu imi placea sa ma ia lumea in brate sau sa puna mana pe mine, asa ca cei apropiati sunt obisnuiti :) si mi se pare ceva total nepotrivit sa pui mana pe burta unei gravidute, mai ales fara sa intrebi. Oricum la mine raspunsul este intotdeauna " as prefera sa nu puneti mana :)" . Cred ca o sa fie si mai rau cu bebele, nu o sa mi placa sa puna toata lumea mana pe el sau sa il pupe, cel putin cat o sa fie mic mic :) |
|

| Anesia wrote:Eu m-am perfectionat in "auzul selectiv" in primele 2 luni de sarcina cand ma durea burta si toate prietenele mele imi spuneau ca pe ele nu le-a durut burta si ca nu e bine sa am astfel de dureri Pana la urma mi-a explicat doctorul ca este perfect normal, sa stau linistita si sa inteleg ca fiecare femeie este diferita
Si eu am trecut prin asta, m-au zapacit prietenele mele sa ma indop cu nospa desi nici macar nu aveam dureri, doar intepaturi uneori. Am luat doar de 2 ori, pana am realizat ca e normal sa le am ..doar sunt gravida! |
|

| Anesia wrote:
Nici mie nu-mi place sa-mi puna mana pe burta, mai ales ca nici nu se vede inca burta. Dar de intrebarile gen "de ce nu ti se vede inca burta" sau "ce face bebe" (cu vocea pitigaiata) ce parere aveti?
Daaaaa... asa e... Mie mi se zice culmea... Deja ti-a crescut burtica? Asa repede se vede?......Aiu venit la mine socrii ( soacramea imi zice " greieras" pfff ....... )... cum au intrat amandoi cu mainile pe burta mea....si scotand care mai de care sunete nedefinite si pitigaiate prostindu-se mai rau ca niste copii..itii hjppppllls bebitu mic si ma gadilau pe burta.... si au inceput socramiu ca vrea fata... ea ca vrea baiat... sotul baiat... cumnata fata.... varamea fata... pffff |
|
| BiancaR wrote:
Eu am noroc ca nici inainte nu eram pupacioasa si nici nu imi placea sa ma ia lumea in brate sau sa puna mana pe mine, asa ca cei apropiati sunt obisnuiti :) si mi se pare ceva total nepotrivit sa pui mana pe burta unei gravidute, mai ales fara sa intrebi. Oricum la mine raspunsul este intotdeauna " as prefera sa nu puneti mana :)" . Cred ca o sa fie si mai rau cu bebele, nu o sa mi placa sa puna toata lumea mana pe el sau sa il pupe, cel putin cat o sa fie mic mic :)
Sa fiu sincera si eu obisnuiam sa pun mana pe burticile gravidelor "sa se ia" , dar abia acum inteleg cum se simteau femeile respective
Asa cum zice si Bianca, este doar inceputul, cand o sa apara si bebe....... |
|

| BiancaR wrote:
Eu am noroc ca nici inainte nu eram pupacioasa si nici nu imi placea sa ma ia lumea in brate sau sa puna mana pe mine, asa ca cei apropiati sunt obisnuiti :) si mi se pare ceva total nepotrivit sa pui mana pe burta unei gravidute, mai ales fara sa intrebi. Oricum la mine raspunsul este intotdeauna " as prefera sa nu puneti mana :)" . Cred ca o sa fie si mai rau cu bebele, nu o sa mi placa sa puna toata lumea mana pe el sau sa il pupe, cel putin cat o sa fie mic mic :)
Nici eu nu sunt pupacioasa, dar acum au luat-o razna.... iar cu copilul clar nu ... sa il pupe toti non stop... Aveam o prietena si de cate ori venea soacrasa la ea il pupa pe fisu nou nascut pe gura.... vai ei as fi dat-o afara... cat de mult bun simt am sa nu vad ca mi se pupa copilul pe gura ca iau foc |
|

| Anesia wrote:Sa fiu sincera si eu obisnuiam sa pun mana pe burticile gravidelor "sa se ia"  , dar abia acum inteleg cum se simteau femeile respective Asa cum zice si Bianca, este doar inceputul, cand o sa apara si bebe.......
Cand imi pune sotul mana nu ma deranjaza.... dar nici macar nu se simte acum... as fi intels dc deja as fi avut 6-7 luni si ar fi vrut sa-l simta cum misca...., dar asa? Ma enerveaza teribil si nu stiu cum sa le zic... mai ales ca e vb de socriii... ca la straini n-am jena...
Cand apare bebe...
|
|
| AndreiutzaEu wrote:
Nici eu nu sunt pupacioasa, dar acum au luat-o razna.... iar cu copilul clar nu ... sa il pupe toti non stop... Aveam o prietena si de cate ori venea soacrasa la ea il pupa pe fisu nou nascut pe gura.... vai ei as fi dat-o afara... cat de mult bun simt am sa nu vad ca mi se pupa copilul pe gura ca iau foc
Pe gura sau pe manute.....no way |
|

| AndreiutzaEu wrote: cat de mult bun simt am sa nu vad ca mi se pupa copilul pe gura ca iau foc
Si eu am matusi cunoscute atat pentru pupat bebei pe gura cat si pentru muscat sau zgaltait...cred ca o sa innebunesc! Ultimul bebe din familie a tinut-o minte pe una dintre ele si cand o vedea incepea sa planga saracutul ... |
|

| Anesia wrote:Pe gura sau pe manute.....no way
|
|

| cookie wrote:
Si eu am matusi cunoscute atat pentru pupat bebei pe gura cat si pentru muscat...cred ca o sa innebunesc! Ultimul bebe din familie a tinut-o minte pe una dintre ele si cand o vedea incepea sa planga saracutul ...
Eu sincer nu sunt de acord nici ca parintii sa pupe un copil pe gura.... pana la urma copilul ala are imunitatea in formare iar tu ca om mare ai microbi de afara ... acum sa fim seriosi... eu de cate ori merg pe strada si vad mamici ca isi pupa cu cate o ventuza copii pe gura morr...mai era una" o cunostinta ... ea cica swe lauda... ii zicea copiluli cand avea 1 an ju sau 2 hai voni la mami si pupo pe limba asa ca in filme sa vada tanti ca esti baiat mare si stii sa pupi fetele" |
|
|