Nivel: Membru
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 40
| Felicitari Gazela!! Sa iti traiasca puiutul si sa fie sanatos si mancacios! O intrebare as avea, ti-ai revenit repede dupa cezariana? Urmeaza sa nasc si eu pe 31 si am mari emotii!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Stiu ca e devreme, dar de vre-o saptamana am tot simtit ca niste gaze la burtica sau ca niste bule de apa care se sparg sau de aer... si ma gandeam ca poate e bebe
Am gasit si asta pe net
"Unele femei pot resimti primele lovituri mai devreme, chiar si dintr-a 10-a saptamana.pot fi resimtite si la 13 saptamani sau mai devreme Cele care au trecut prin asta au reusit sa identifice senzatii comune ca: fluturasi in stomac; bule de aer; senzatie de balonare; spasme nervoas o senzatie ca ceva se rostogoleste sau misuna prin stomac etc.
Este posibil sa nu iti dai seama in prima faza ca a fost vorba de lovituri ale bebelusului. Acestea sunt confundate usor cu gaze, senzatie de balonare sau de foame si alte simptome asociate unor alte stari fiziologice. Abia dupa ce bebelusul misca a treia oara, gravidele pot sa le distinga si sa le identifice ca fiind lovituri fetale."
Cel mai adesea le simt cand stau linistita
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| hope-215 wrote:Felicitari Gazela!! Sa iti traiasca puiutul si sa fie sanatos si mancacios! O intrebare as avea, ti-ai revenit repede dupa cezariana? Urmeaza sa nasc si eu pe 31 si am mari emotii!!!
Sa nu-ti fie frica, a fost super ok, nu doare deloc, doar anestezia, o intepatura...cel mai greu e a doua zi cand te ridici din pat, la mine a fost a doua zi pt ca am nascut seara la 20:40, daca nasti de dimi cred ca te ridica din prima zi...nu stiu asta sa iti spun, dar important e sa iti doresti si tu sa mergi la bebe cat mai repede si sa te misti...5 zile cat am stat in spital m-a durut asa cate putin, mai mult la asezat in pat, ridicat, si intoarcere de pe o parte pe alta, apoi cand am ajuns acasa am fost mult mai bine, in spital am primit calmante 3 zile, atat. Firele mi le-au scos dupa 9 zile de la operatie...si totul a fost ok... Deci nu e de speriat...important e sa nu iti fie frica :) pentru puiul tau o sa ai mult curaj, vei vedea...
Nastere usoara!!!! |
|
| [quote=Gazela]
Sa nu-ti fie frica, a fost super ok, nu doare deloc, doar anestezia, o intepatura...cel mai greu e a doua zi cand te ridici din pat, la mine a fost a doua zi pt ca am nascut seara la 20:40, daca nasti de dimi cred ca te ridica din prima zi...nu stiu asta sa iti spun, dar important e sa iti doresti si tu sa mergi la bebe cat mai repede si sa te misti...5 zile cat am stat in spital m-a durut asa cate putin, mai mult la asezat in pat, ridicat, si intoarcere de pe o parte pe alta, apoi cand am ajuns acasa am fost mult mai bine, in spital am primit calmante 3 zile, atat. Firele mi le-au scos dupa 9 zile de la operatie...si totul a fost ok... Deci nu e de speriat...important e sa nu iti fie frica :) pentru puiul tau o sa ai mult curaj, vei vedea...
Cum e bebe acasa? Cum esti cu somnul? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Hope eu am nascut prin cezariana si tot asa, usurica operatia..doare f putin cand iti face anestezia. Eu am nascut dimineata si tot a doua zi m am dat jos din pat singurica, cu dureri dar ok...si pt ca m am dat prima jos m au lasat si fara pat, dar asta am mai povestit...treci f usor peste, eu am stat 3 zile in spital, adica in a 3 a zi am plecat pentru ca nu mai suportam spitalul ala hahaha si mi a dat voie doctora pfiuuu..apoi acasa, usor usor ne am acomodat :) deci curaj si bucura te de momentul nasterii ca nu e capat de tara. Auras - ce vorbesti...pana acum am plans la "marley and me" hahahaha si de dimineata am mai tras o runda de plans..deci nu e nimic iesit din comun pt noi gravidutele sa fim mai sensibile.. Va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Roxyfoxy wrote:ca nu am voie sa stau lasoare si alte chestii ,asa ca o sa merg cateva zile la munte daca se mai domoleste caldura ca am niste stari de rau si vomitat de m-au pus la pamant. Aaa cat despre bebe cica e baietel,dar nu s-a vazut f. bine.Eu sper totusi la urmatoarea eco sa imi zica ca e feeeetiita!
si eu tot la munte o sa merg.de la cate saptamani ai inceput sa vomiti?ca eu pana acum nu am vomitat deloc,nu mi-e rau,decat ca mi-e foarte somn si ma gandesc ca daca nu mi-a fost rau pana acum nici nu o sa imi mai fie |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Gravidute azi am aflat ca vom avea un baietel! Are putzulica!! hahaa bucurie maxima in tot familionul haha cel mai important e ca e sanatos si foarte activ!ma bucur mult ca a disparut si chistul acela-saculetul gestational care il aveam in ovarul drept,m-am linistit,acum mai avem de asteptat 4 luni si o sa ne tinem puiul in brate hahaa Doamne ajuta sa treaca si greturile! Va pup si sarcina usoara tuturor! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Felicitari sa fie sanatos si sa se nasca cu bine bine...eu luni merg la control abia astept Pupici la gravidute |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| corina_elena50 wrote:
si eu tot la munte o sa merg.de la cate saptamani ai inceput sa vomiti?ca eu pana acum nu am vomitat deloc,nu mi-e rau,decat ca mi-e foarte somn si ma gandesc ca daca nu mi-a fost rau pana acum nici nu o sa imi mai fie
Cam de pe la sase saptamani,dar mi-a fost foarte rau,stari de greata continuu,nu suportam nici un fel de miros,de mancat nu mai zic cateva inghitituri si gata nu puteam sta nici macar in picioare pt. ca nici nu mancam mare lucru motiv pt. care am si slabit vreo 4 kg si ce ma deranjaza acum e ca imi mai trecusera starile de rau si ma simteam mai bine,dar de cand cu caldura asta insuportabila parca mai rau m-au luat,dar trec toate iar pt. bebe as fi suportat si mai rau Felicitari gazela pt. ingerasul superb! |
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Auras ce chist aveai?..cum arata la eco?..ai vreo poza? Si eu am un chist, sau cel putin era acolo la ecografia ce am facut o la 11 sapt si mi a zis doct. ca s ar putea sa dispara pana la urmatoarea eco din august. |
|
|
felicitari!!!
PS am primit si eu astati rezultatul la bitest...
Mi-a iesit bine... Deci e sanatoasa gargarita mea |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
|
fetelor!felicitari |
|
| dia27 wrote:Auras ce chist aveai?..cum arata la eco?..ai vreo poza? Si eu am un chist, sau cel putin era acolo la ecografia ce am facut o la 11 sapt si mi a zis doct. ca s ar putea sa dispara pana la urmatoarea eco din august.
Dia nu am poza dar sa stai linistita,asa mi-au zis si mie doctorii aici ca e un chist (sacul gestational in care s-a dezvoltat embrionul)- in ovarul drept si o sa dispara de la sine,ceea ce s-a si intamplat. In caz contrar s-ar fi eliminat cu pastile sau chirurgical,dar au zis toti sa stau linistita. Te pup si iti doresc sarcina usoara |
|
|
Bravooo Andreiutza!! ma bucur pentru voi! |
|
| corinaalexandra wrote:Felicitari sa fie sanatos si sa se nasca cu bine bine...eu luni merg la control abia astept Pupici la gravidute Multumesc din suflet! Sa dea Domnul!Ma gandesc ca la cat indur acum cu greturile poate am noroc de o nastere mai usoara haha |
|
|