Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 24, 2015 10:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
biancaanamaria wrote:

Felicitari coeur !!!

Multumesc mult fetelor!!!!!!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Anesia
Scris: Friday, July 24, 2015 10:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/10/2015
AndreiutzaEu wrote:
Am venit de la eco!

Sex probabil fetita! Are 72 grame si 6,8 cm

coeur coeur coeur coeur coeur

Felicitari! Bravoo
inna19
Scris: Friday, July 24, 2015 10:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Fetelor ieri am fost la dr. si am facut morfologia fetala, si ma bucur ca toate sun in regula, un boboc perfect sanatos de 424 de g ! Azi o sa merg si la dentist ca am facut o gingivita de toata frumusetea, sper sa nu imi pice vreun dinte Crazy Crazy Crazy !!!

Andreiutza felicitari pentru fetita ! newclap

Iuli33 sper sa fie totul ok si la tine. Tensiunea si eu o aveam mica si inainte de sarcina, iar acum si mai mica, undeva la 90 cu 64 ... Dar de sangerat nu stiu ce sa spun ca eu de cand am ramas insarcinata nu am patit, nu am avut nici acea mica sangeratie de nidatie !

Cookie felicitari si tie inca odata pt confirmarea beietelului newclap !

Dia27 ce bine la tine la 17°c, la noi cu 38°-39° te topeeeeesti ... Big Surprise

Am intrebam si eu dr de mers la mare, munte si mi-a zis ca daca sarcina e fara probleme putem merge linistita, ca doar suntem gravide nu bolnave, oricum cu conditia sa nu stam la soare f mult, nu in apa daca e rece, hidratare multa, sa ne asezam cand simtim ca am obosit, si la drumuri mai lungi cu masina pauza din ora in ora cu putina miscare pt a pune sangele in miscare !

AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 24, 2015 11:05 AM
Nivel

inna19 wrote:
Fetelor ieri am fost la dr. si am facut morfologia fetala, si ma bucur ca toate sun in regula, un boboc perfect sanatos de 424 de g ! Azi o sa merg si la dentist ca am facut o gingivita de toata frumusetea, sper sa nu imi pice vreun dinte Crazy Crazy Crazy !!!

Andreiutza felicitari pentru fetita ! newclap

Iuli33 sper sa fie totul ok si la tine. Tensiunea si eu o aveam mica si inainte de sarcina, iar acum si mai mica, undeva la 90 cu 64 ... Dar de sangerat nu stiu ce sa spun ca eu de cand am ramas insarcinata nu am patit, nu am avut nici acea mica sangeratie de nidatie !

Cookie felicitari si tie inca odata pt confirmarea beietelului newclap !

Dia27 ce bine la tine la 17°c, la noi cu 38°-39° te topeeeeesti ... Big Surprise

Am intrebam si eu dr de mers la mare, munte si mi-a zis ca daca sarcina e fara probleme putem merge linistita, ca doar suntem gravide nu bolnave, oricum cu conditia sa nu stam la soare f mult, nu in apa daca e rece, hidratare multa, sa ne asezam cand simtim ca am obosit, si la drumuri mai lungi cu masina pauza din ora in ora cu putina miscare pt a pune sangele in miscare !

Cum e morfo de trim 2 ? Am si eu pe 21 sept.... am asa emotii... au zis ca or sa-mi dea si filmulet atunci!topai topai topai topai dance cred ca numai asa o sa stau dupa aia cu cd-ul computerlove computerlove computerlove computerlove

PS: Burtici care suneti din Buc ... Naste careva la CF2 sau Elias?
cookie
Scris: Friday, July 24, 2015 1:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
biancaanamaria wrote:
Mi-au curs cateva lacrimi de bucurie in momentul cand mi-a facut eco si mi-a aratat cum ii bate imimioaracoeur

Imi suna atat de cunoscut ... si eu am trecut prin aceleasi emotii cu lacrimi de usurare la auzul inimioarei coeur. Va tin pumnii sa fie bine computerlove

Inna, multumesc la fel! Felicitari si tie pentru bobocelul sanatos DistanceKiss
corina_elena50
Scris: Friday, July 24, 2015 4:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/2/2015
AndreiutzaEu wrote:
Am venit de la eco!

Sex probabil fetita! Are 72 grame si 6,8 cm

coeur coeur coeur coeur coeur

felicitari Andreiutza!deabia astept sa fac si eu!!cat a costat dublu test si in ce consta?
AndreiutzaEu
Scris: Friday, July 24, 2015 4:25 PM
Nivel

corina_elena50 wrote:

felicitari Andreiutza!deabia astept sa fac si eu!!cat a costat dublu test si in ce consta?

eU AM FACUT MORFOLOGIA CARE E ECOGRAFIE ( il masoara la milimetru) SI DUBLU TEST LA CARE ITI IA SANGE

La mine a fost 220 eco si cu 140 dublu test

morfo de trim 2 e vreo 400 din cate am inteles ( doar ecografia 400)
hope-215
Scris: Saturday, July 25, 2015 6:57 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Andreiutza, felicitari pentru fetita!
Am fost ieri la dr si am stabilit data operatiei. Vinerea viitoare, 31 iulie, imi voi tine puiul in brate!! yes Sunt coplesita de emotii si nerabdare!!alcool
nko
Scris: Saturday, July 25, 2015 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
hope-215 wrote:
Am fost ieri la dr si am stabilit data operatiei. Vinerea viitoare, 31 iulie, imi voi tine puiul in brate!! yes Sunt coplesita de emotii si nerabdare!!alcool

Sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine si bebe sa fie sanatos, frumos si mancacios.Cheek Kiss
biancaanamaria
Scris: Saturday, July 25, 2015 11:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
hope-215 wrote:

Ce frumos mai ai putin coeur
In 31 iulie l-am nascut si eu pe David Angel
hope-215
Scris: Saturday, July 25, 2015 12:31 PM
Nivel

Multumesc fetelor pentru urari! computerlove
inna19
Scris: Saturday, July 25, 2015 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Andreiutza morfologia de trim 2 e la fel ca cea din primul trim. Il masoara tot tot tot, ia fiecare organ in parte, circulatia de sange. Poti sa duci CD sa te uiti la bebe si acasa cand ti-e dor, eu nu am dus ! La mine a costat 180 lei ! Cam scump pe la voi pe acolo, am vazut ca ai pomenit de 400 lei ???!!! ... scratch Thumb down

Hope e "coapta prajiturica" ta ? yes Ma bucur ca esti asa aproape de marele moment, mai am si eu putin ... mai mult love ! Sa ai o nastere usoara, multa sanatate, un bebe sanatos si recuperare rapida Cheek Kiss !
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, July 25, 2015 1:28 PM
Nivel

hope-215 wrote:

Felicitari!!!! nastere usoara!!! fa-i un vant mare berzei sa se duca si pe la aspirici!
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, July 25, 2015 1:30 PM
Nivel

inna19 wrote:
Andreiutza morfologia de trim 2 e la fel ca cea din primul trim. Il masoara tot tot tot, ia fiecare organ in parte, circulatia de sange. Poti sa duci CD sa te uiti la bebe si acasa cand ti-e dor, eu nu am dus ! La mine a costat 180 lei ! Cam scump pe la voi pe acolo, am vazut ca ai pomenit de 400 lei ???!!! ... scratch Thumb down

Hope e "coapta prajiturica" ta ? yes Ma bucur ca esti asa aproape de marele moment, mai am si eu putin ... mai mult love ! Sa ai o nastere usoara, multa sanatate, un bebe sanatos si recuperare rapida Cheek Kiss !

380 cu 10 ron in plus dc vreau filmulet mai exact.... in total 390... dar la cat costa ar fi pacat sa nu dau 10 ron sa am si acasa bebita
hope-215
Scris: Saturday, July 25, 2015 2:18 PM
Nivel

Pai s-a cam copt. M-a cam speriat ieri doctorita ca mi-a spus ca e cam slabuta, 2700 gr... Dar la 37 sapt mi se pare o greutate ok... Si intr-o saptamana cred ca ajunge la 3000 gr.. Eu si vars zilnic si abia pot manca cate ceva... pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.