Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| biancaanamaria wrote:Iuli doamne ajuta sa fie totul bine Fetelor azi am trecut printr-un episod groaznic , am inceput sa sangerez asa dintr-o data daca stateam in picioare curgea ca la robinet daca stataeam intinsa nu mai curgea l-am pus pe sot sa cheme ambulanta care a venit dupa 42 de minute mori pana vine ambulanta  pana am ajuns la spital s-a oprit sangerarea a mai curs foarte putin mi-au facut control jos prima oara si mi-au zis ca am colul lung si inchis si se pare ca sangeraraea s-a oprit de la sine fara nici un tratament , dupa care mi-a facut eco si copilul este bine are activitate cardiaca si placenta cica nu prezinta urme de desprindere totul pare a fi bine dar de ce am sangerat mi-au prescris tratament si repaus la pat .Adevarul este ca zilele astea am si umblat un pic cam mult ca v-am zis ca plec la mare am 11 zile de cand sunt la constanta plaja nu am facut decat dimineata dar se pare ca nu e bine sa faci plaja daca esti gravida erau o gramada de gravidute la urgenta venite din tara  Am vorbit acum si cu dr meu si mi-a zis ca si el crede ca mi s-a desprins placenta pe undeva daca totul este in regula si mi-a zis in nici un caz sa plec la drum inapoi spre casa sa stau la pat cateva zile .
Ufff.... bine ca a trecut si e totul ok!!! Tu stai acum si odihneste-te in pat! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Buna gravidutze frumoase! biancaanamaria ai grija de tine si Doamne ajuta sa fie totul bine..si las-o incolo de plaja..mai bine evitam decat sa riscam. Mie mi-a interzis in mare parte sa merg la plaja sau sa fac baie in mare nu conteaza rece calda apa, pentru ca nu stiu daca v-am mai scris, mi-a explicat ca, corpul percepe temperatura solara ca pe o boala(febra) si atunci exista riscul de a fi afectata placenta, de a avea contractii, etc. Deci oricat de tare mi-as dori sa ma bronzez putin, prefer sa stau deoparte anul asta. Eu am fost marti la medic pentru ca durerile de burta nu cedau, dar totul este bine, colul este inchis, bebelina creste si este f activa, doar ca sta cu funduletul putin cam jos si imi apasa pe toate cele, plus ca am uterul probabil mai putin elastic si din cauza asta durerile. Mi-a prescris arefam intravaginal cate una seara in speranta ca vor trece durerile si surpriza, dupa o singura capsula ma simt muuuult mai bine. V apupacesc pe toate si va doresc sanatate multa voua si bebeilor!
AndreiutzaEu bafta azi si sa ne spui cum a fost! |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Andreiutza bafta la morfo, cred ca afli si ce este asa macar 90% Nko - ma bucur ca te simti mai bine, si eu m am simtit foarte tau intr o seara si a trecut cu no spa ca altfel fugeam la urgenta..ma dureau si burta si spatele f tare si chiar m am speriat dar a trecut...abia astept sa fac si eu eco in Romania sa vad ce si cum exact.. Va pup pe toate!! |
|
|

| Multumesc fetelor!!! Sper macar 60-70 % sa imi zica ce este...La 10 saptamani cica era aparent fetita ... Sa vedem d e fetita pana la urma :)
Oricum nu am pretentii... Ce o fi sa fie sanatos/sanatoasa |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| dia27 wrote:Andreiutza bafta la morfo, cred ca afli si ce este asa macar 90% Nko - ma bucur ca te simti mai bine, si eu m am simtit foarte tau intr o seara si a trecut cu no spa ca altfel fugeam la urgenta..ma dureau si burta si spatele f tare si chiar m am speriat dar a trecut...abia astept sa fac si eu eco in Romania sa vad ce si cum exact.. Va pup pe toate!!
Si eu m-am speriat f tare, mai ales ca nu ceda nici cu nospa.Oricum am invatat sa nu ma panichez atat de tare, mai ales dca bebe misca si nu sunt sangerari.
Andreiutza ai dreptate..sa fie sanatos/sanatoasa e cel mai important. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/10/2015 Mesaje: 96
| Iuli, Doamne ajuta sa fie totul bine!
Fetelor, eu nu mai pot de somn.....m-a palit un mare, mare somn acum si am o gramada de lucru la birou
Am fost la eco si este baietel 100% :) Totul este foarte bine, era foarte activ
Nu stiu cum s-a nimerit vara asta asa calduroasa taman acum cand suntem noi insarcinate, de abia astept toamna |
|

| Anesia wrote:Iuli, Doamne ajuta sa fie totul bine! Fetelor, eu nu mai pot de somn.....m-a palit un mare, mare somn acum si am o gramada de lucru la birou Am fost la eco si este baietel 100% :) Totul este foarte bine, era foarte activ Nu stiu cum s-a nimerit vara asta asa calduroasa taman acum cand suntem noi insarcinate, de abia astept toamna
Felicitari!!!!!! Eu la 17.15 am programare... Deabia astept |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Anesia wrote: Am fost la eco si este baietel 100% :)
Si eu am fost saptamana trecuta si la fel, 100% baietel sanatos . Ne mai spusese ca probabil e baietel la morfologia pentru trim. 1, dar ca nu e sigur .
Bianca, ma bucur ca esti bine acum si incearca sa nu intri in panica. Am citit ca multe femei sangereaza in timpul sarcinii fara nicio explicatie dar de cele mai multe ori fara sa o afecteze .
La fel si pentru Iuli: imi amintesc ca la primele ecografii transvaginale (eu am sangerat o data in sapt. a 5-a) medicul scotea aparatul plin de sange si eu ma ingalbeneam toata la fata cand il vedeam (inclusiv cand mi-a confirmat evolutia sarcinii, prima data cand i-am auzit inima batand) dar mi-a zis ca e normal, sa nu-mi fac griji. Eu am fost pe Utrogestan din sapt. 5 pana in sapt. a 10-a.. nu stiu daca m-a ajutat cu ceva, doar ca nu am mai sangerat de atunci si am o sarcina normala si fara evenimente neplacute pana acum.
|
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Nko - asa este, daca nu sunt sangerari si bebe misca e f bine...tu insa esti mai avansata si il simti mai bine pe bebe, eu CRED ca l am simtit de cateva ori :)) nu stiu sigur...Doamne ajuta sa ducem cu bine sarcinile la termen. Daca la prima sarcina nu am avut nimic, acum am toate simptomele posibile si vad ca nu mai trec..ieri era sa imi las stomacul in parcarea unui supermarket hahahaha macar mai am puterea sa ma amuz de situatie. In continuare nu pot sta mult in picioare ca ma ia cu rau si trebuie sa ma asez. Haideti aici daca v ati saturat de caldura, is maxim 17 grade azi, si de maine incep ploile.. |
|

Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Iuli33 nu vreau sa te speri dar eu stiu o fata care la fel patea la ecograf intravaginal.Ea merge la Pitesti la Regina Maria si la al 2lea eco,cand a vazut ca tot cu sange scoate prezervativul,doctorita a suspectat-o de trombofilie.A facut cateva analize care au confirmat trombofilia apoi a mers la Bucuresti la doctorita Uscatescu si i-a dat tratament.Poate nu doar asta e cauza sangerarilor,cred ca pot fi multe alte cauze dar tu insista cu intrebarile.Trebuie sa afli exact cauza pt ca normale nu sunt.Te pup si Doamne Doamne sa-ti ajute sa fie bine!
Referitor la plaja mie doctorul mi-a spus ca nu e voie si daca e ceva planificat si trebuie neaparat sa merg sa-mi acopar burtica.De intrat in apa nici vorba! |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Nko nu vreau sa mai aud de plaja , de ieri nu m-am ridicat din pat decat pana la baie si inapoi , de mancat mananc in pat stau tot timpul intinsa doar cand mananc ma ridic un pic mai sus . Eu la Constanta stau la mama caci eu aici sunt nascuta doar ca m-am maritat la Timisoara asa ca sunt rasfatata de toti acum . Sangerarea s-a oprit detot de ieri sper din tot sufletul sa nu mai curga, am ramas un pic socata de ieri .
Cookie ieri am fost super calma nu am plans deloc si nu m-am panicat pana la venirea ambulantei ma mangaiam pe burtica si parca simteam cum bate o inimioara la mine in burtica ,senzatia aia m-a tinut calma si mereu imi spuneam ca bebe e bine si sa nu ma sperii ca mai rau ii fac Mi-au curs cateva lacrimi de bucurie in momentul cand mi-a facut eco si mi-a aratat cum ii bate imimioara
Va pup pe toate si aveti grija de voi nu faceti nici un pic de efort chiar daca voi va simtiti foarte bine si credeti ca nu se intampla nimic . |
|

| Am venit de la eco!
Sex probabil fetita! Are 72 grame si 6,8 cm
|
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
|
Felicitari |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Va multumesc fetelor pentru sustinere.Felicitari celor care au aflat sexul bebelusului.Cookie eu nu sangerez vizibil si nici la eco nu scoate prezervativul cu sange ci doar doctora vede asta la consult,sper sa fie bine dar stau ca pe ghimpi pana luni,incerc sa nu ma stresez dar nu prea imi iese plus ca ma simt si rau,obosita de nu pot sta in picioare,tensiunea este mica 9 cu 6 dar mi a zis doctora ca scade in sarcina,inainte o aveam 10 cu 6 sau 11 cu 6.
Doctorul Doru Pana de la Giulesti mi-a spus la ecografie ca saculetul este deformat si ca este posibil sa se opreasca din evolutie,sangerarea nu prea l-a interesat deocamdata,mi-a zis sa vin luni sa vad daca are activitate cardiaca.
|
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| AndreiutzaEu wrote:Am venit de la eco! Sex probabil fetita! Are 72 grame si 6,8 cm  :026
Felicitari !!! |
|
|
|