|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Felicitari pentru baietel,sa fie sanatos! |
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Corina_Elena, felicitari pentru baietel! sa creasca mare,sa fie sanatos si sa vina cu bine in lumea asta |
| Zambila tie cum ti_au iesit analizele de sange la bitest? |
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| corinaelena felicitariiiiiii pentru baietel ! Sa creasca mare si sanatos, si sa stea acolo in burtica la mami pana la termen !
Si o melodie pt tine si pt mine si pt toate gravidutele cu baietei ! Mie mi tare draga melodia asta ...
https://m.youtube.com/watch?v=BZdEDNpRihc |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neata burtici!!!
Ce faceti? Cum va descurcati cu somnul in perioada asta?
Eu mor de somn de la vremea asta ploioasa... |
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| AndreiutzaEu wrote:Neata burtici!!! Ce faceti? Cum va descurcati cu somnul in perioada asta? Eu mor de somn de la vremea asta ploioasa...
Neata!!!eu cu somnul foarte greu am insomnii . Ma trezesc sa ma duc la baie de 3-4 ori pe noapte si de mult ori nu mai adorm vreo ora doua...dar trece si asta. Pupici |
| corinaalexandra wrote:Neata!!!eu cu somnul foarte greu am insomnii . Ma trezesc sa ma duc la baie de 3-4 ori pe noapte si de mult ori nu mai adorm vreo ora doua...dar trece si asta. Pupici
....si eu ma trezesc la fel...., dar deocamdata adorm imediat la loc... deabia am facut 22 saptamani. Probabil ca si la mine vor aparea insomniile mai tarziu
Acum bebe isi tot muta pozitia... acum vre-o 2 zile era burtica mai tuguiata pe partea dreapta ... iar de aseara pe stanga.... :)) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Eu mai intru din cand in cand si trag cu ochiul la ce scrieti voi. Azi sunt nostalgica. :) Anul trecut in 29 septembrie imi vedeau pentru prima data samburelul la eco. Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede . Parca mai ieri descopeream cu uimire si bucurie ca sunt insarcinata si azi imi admir printesuca dulce si frumoasa care peste cateva zile implineste 5 luni. Gravidutelor, savurati fiecare moment in care aveti bebelusul in burtica. Stiu ca sunteti nerabdatoare sa va tineti puiutii in brate...dar e atat de frumoasa perioada aceea de asteptare...Uneori parca as vrea sa intorc timpul si sa mai fiu odata gravida. Criss2014 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Criss2014 wrote:Eu mai intru din cand in cand si trag cu ochiul la ce scrieti voi. Azi sunt nostalgica. :) Anul trecut in 29 septembrie imi vedeau pentru prima data samburelul la eco. Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede . Parca mai ieri descopeream cu uimire si bucurie ca sunt insarcinata si azi imi admir printesuca dulce si frumoasa care peste cateva zile implineste 5 luni. Gravidutelor, savurati fiecare moment in care aveti bebelusul in burtica. Stiu ca sunteti nerabdatoare sa va tineti puiutii in brate...dar e atat de frumoasa perioada aceea de asteptare...Uneori parca as vrea sa intorc timpul si sa mai fiu odata gravida. Sa va traiasca !!!!Sa creasca mare si sanatoasa!!! |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Criss2014 wrote:Eu mai intru din cand in cand si trag cu ochiul la ce scrieti voi. Azi sunt nostalgica. :) Anul trecut in 29 septembrie imi vedeau pentru prima data samburelul la eco. Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede . Parca mai ieri descopeream cu uimire si bucurie ca sunt insarcinata si azi imi admir printesuca dulce si frumoasa care peste cateva zile implineste 5 luni. Gravidutelor, savurati fiecare moment in care aveti bebelusul in burtica. Stiu ca sunteti nerabdatoare sa va tineti puiutii in brate...dar e atat de frumoasa perioada aceea de asteptare...Uneori parca as vrea sa intorc timpul si sa mai fiu odata gravida.
Criss ne bucuram ca nu ne-ai uitat si mai arunci o privire si pe aici. Si eu sunt tare nerabdatoare sa-mi tin in brate puiutul, desi cum ziceai, probabil imi va fi dor de tumbele lui prin burtica Pupici tie si printesei tale, crestere mare si sanatoasa ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Fetelor, eu nu inteleg nimic din analizele astea de la bitest. Sunt niste cifre...iar la HCG nr este mai mic decat era in primele ziele de sarcina. E normal? |
|
| Bucurie2015 wrote:Fetelor, eu nu inteleg nimic din analizele astea de la bitest. Sunt niste cifre...iar la HCG nr este mai mic decat era in primele ziele de sarcina. E normal?
Ce scrie la Sindrom dowen
1 din cat?
HCG da e mai mic si la mine a fost la fel... e ok :) |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| corina_elena50 wrote:da,se intampla si am inteles ca sunt normale daca nu tin mult. Fetelor eu in seara asta am aflat ca o sa am un baieteeelll!Sunt foarte fericita!3 ore dupa ce am aflat am stat numai cu telefonul la ureche sa sun pe toata lumea!
Felicitari graviduta noastra! Te inteleg perfect,asa fac si eu cand am vesti bune imi place sa le impartasesc cu cei dragi |
|
| Mai fetelor,ori eu sunt prea nesimtita ori bebelusul meu nu misca!cumnata mea este in aceleasi saptamani ca si mine si ea mereu spune ca simte bebelusul!oare ce face el?o fii bine? |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Criss2014 wrote:Eu mai intru din cand in cand si trag cu ochiul la ce scrieti voi. Azi sunt nostalgica. :) Anul trecut in 29 septembrie imi vedeau pentru prima data samburelul la eco. Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede . Parca mai ieri descopeream cu uimire si bucurie ca sunt insarcinata si azi imi admir printesuca dulce si frumoasa care peste cateva zile implineste 5 luni. Gravidutelor, savurati fiecare moment in care aveti bebelusul in burtica. Stiu ca sunteti nerabdatoare sa va tineti puiutii in brate...dar e atat de frumoasa perioada aceea de asteptare...Uneori parca as vrea sa intorc timpul si sa mai fiu odata gravida.
Multumim pentru incurajari si pentru cuvintele frumoase! Adevarul e ca e asa frumos sa purtam sub inimioara noastra suflete curate si scumpe chiar daca unele din noi mai patimim si ne e greu uneori,sunt momente atat de speciale in care suntem recompensate toate! Eu de ex.azi am fost la doctora de familie si am stat in sala de asteptari alaturi de vreo 9-10 batranici si mosnegi haha toti se uitau asa frumos la mine si au fost atat de curiosi si draguti,m-au facut sa ma simt speciala! E ceva unic,sa fii graviduta chiar daca merg ca un pinguin (unul adorabil haha :)) ), incerc sa ma bucur cat mai mult de fiecare moment,chiar si atunci cand puiutul meu ma trezeste sa mancam la 4 dimineata. Acum nu mai sunt singura , merg la cumparaturi cu sufletelul meu intindem rufele amandoi spalam vasele impreuna haha,sunt coplesita! iar de tati nu mai zic, l-a cucerit total! ne-a schimbat viata ma scuzati daca am devenit mai sensibila sunt sigura ca intelegeti :)) va pup pe toate |
|
|