Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
moa
Scris: Tuesday, September 29, 2015 9:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Felicitari pentru baietel,sa fie sanatos!Bravoo
Zambila
Scris: Tuesday, September 29, 2015 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Corina_Elena, felicitari pentru baietel! Clap Clap Clap sa creasca mare,sa fie sanatos si sa vina cu bine in lumea asta Cheek Kiss
moa
Scris: Tuesday, September 29, 2015 10:59 AM
Nivel

Zambila tie cum ti_au iesit analizele de sange la bitest?
inna19
Scris: Tuesday, September 29, 2015 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
corinaelena felicitariiiiiii pentru baietel love ! Sa creasca mare si sanatos, si sa stea acolo in burtica la mami pana la termen Cheek Kiss !

Si o melodie pt tine si pt mine si pt toate gravidutele cu baietei ! Mie mi tare draga melodia asta ... coeur

https://m.youtube.com/watch?v=BZdEDNpRihc
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 29, 2015 11:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neata burtici!!!

Ce faceti? Cum va descurcati cu somnul in perioada asta?

Eu mor de somn de la vremea asta ploioasa...Boredom Boredom Boredom Boredom
corinaalexandra
Scris: Tuesday, September 29, 2015 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:
Neata burtici!!!

Ce faceti? Cum va descurcati cu somnul in perioada asta?

Eu mor de somn de la vremea asta ploioasa...Boredom Boredom Boredom Boredom

Neata!!!eu cu somnul foarte greu am insomnii uff. Ma trezesc sa ma duc la baie de 3-4 ori pe noapte si de mult ori nu mai adorm vreo ora doua...dar trece si asta. Pupici Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 29, 2015 11:25 AM
Nivel

corinaalexandra wrote:

Neata!!!eu cu somnul foarte greu am insomnii uff. Ma trezesc sa ma duc la baie de 3-4 ori pe noapte si de mult ori nu mai adorm vreo ora doua...dar trece si asta. Pupici Cheek Kiss

....si eu ma trezesc la fel...., dar deocamdata adorm imediat la loc... deabia am facut 22 saptamani. Probabil ca si la mine vor aparea insomniile mai tarziu

Acum bebe isi tot muta pozitia... acum vre-o 2 zile era burtica mai tuguiata pe partea dreapta ... iar de aseara pe stanga.... :))Haha Haha Haha
Criss2014
Scris: Tuesday, September 29, 2015 1:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Eu mai intru din cand in cand si trag cu ochiul la ce scrieti voi. Azi sunt nostalgica. :) Anul trecut in 29 septembrie imi vedeau pentru prima data samburelul la eco. Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede . Parca mai ieri descopeream cu uimire si bucurie ca sunt insarcinata si azi imi admir printesuca dulce si frumoasa care peste cateva zile implineste 5 luni. Gravidutelor, savurati fiecare moment in care aveti bebelusul in burtica. Stiu ca sunteti nerabdatoare sa va tineti puiutii in brate...dar e atat de frumoasa perioada aceea de asteptare...Uneori parca as vrea sa intorc timpul si sa mai fiu odata gravida.love

Criss2014 attached the following image(s):
11220122_10203841905882952_1033476796874466440_n.jpg

crissy84
Scris: Tuesday, September 29, 2015 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Criss2014 wrote:
Eu mai intru din cand in cand si trag cu ochiul la ce scrieti voi. Azi sunt nostalgica. :) Anul trecut in 29 septembrie imi vedeau pentru prima data samburelul la eco. Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede . Parca mai ieri descopeream cu uimire si bucurie ca sunt insarcinata si azi imi admir printesuca dulce si frumoasa care peste cateva zile implineste 5 luni. Gravidutelor, savurati fiecare moment in care aveti bebelusul in burtica. Stiu ca sunteti nerabdatoare sa va tineti puiutii in brate...dar e atat de frumoasa perioada aceea de asteptare...Uneori parca as vrea sa intorc timpul si sa mai fiu odata gravida.love

Sa va traiasca !!!!Sa creasca mare si sanatoasa!!!computerlove
inna19
Scris: Tuesday, September 29, 2015 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Criss2014 wrote:

Criss ne bucuram ca nu ne-ai uitat si mai arunci o privire si pe aici. Si eu sunt tare nerabdatoare sa-mi tin in brate puiutul, desi cum ziceai, probabil imi va fi dor de tumbele lui prin burtica coeur PupiciCheek Kiss tie si printesei tale, crestere mare si sanatoasa DistanceKiss !
Bucurie2015
Scris: Tuesday, September 29, 2015 2:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
Fetelor, eu nu inteleg nimic din analizele astea de la bitest. Sunt niste cifre...iar la HCG nr este mai mic decat era in primele ziele de sarcina. E normal?
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 29, 2015 2:37 PM
Nivel

Bucurie2015 wrote:
Fetelor, eu nu inteleg nimic din analizele astea de la bitest. Sunt niste cifre...iar la HCG nr este mai mic decat era in primele ziele de sarcina. E normal?

Ce scrie la Sindrom dowen

1 din cat?

HCG da e mai mic si la mine a fost la fel... e ok :)
Auras
Scris: Tuesday, September 29, 2015 6:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
corina_elena50 wrote:

da,se intampla si am inteles ca sunt normale daca nu tin mult.
Fetelor eu in seara asta am aflat ca o sa am un baieteeelll!Sunt foarte fericita!3 ore dupa ce am aflat am stat numai cu telefonul la ureche sa sun pe toata lumea! topai topai

Felicitari graviduta noastra! computerlove yes Te inteleg perfect,asa fac si eu cand am vesti bune yes imi place sa le impartasesc cu cei dragi dance dance hearts majoreta
moa
Scris: Tuesday, September 29, 2015 6:13 PM
Nivel

Mai fetelor,ori eu sunt prea nesimtita ori bebelusul meu nu misca!cumnata mea este in aceleasi saptamani ca si mine si ea mereu spune ca simte bebelusul!oare ce face el?o fii bine?NuStiu
Auras
Scris: Tuesday, September 29, 2015 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Criss2014 wrote:

computerlove Multumim pentru incurajari si pentru cuvintele frumoase!hearts Adevarul e ca e asa frumos sa purtam sub inimioara noastra suflete curate si scumpe computerlove Hilar DistanceKiss chiar daca unele din noi mai patimim si ne e greu uneori,sunt momente atat de speciale in care suntem recompensate toate! Eu de ex.azi am fost la doctora de familie si am stat in sala de asteptari alaturi de vreo 9-10 batranici si mosnegi SimplyLove haha toti se uitau asa frumos la mine si au fost atat de curiosi si draguti,m-au facut sa ma simt speciala! computerlove E ceva unic,sa fii graviduta yes chiar daca merg ca un pinguin (unul adorabil haha :)) ), incerc sa ma bucur cat mai mult de fiecare moment,chiar si atunci cand puiutul meu ma trezeste sa mancam la 4 dimineata. alcool essen Lol Acum nu mai sunt singura love , merg la cumparaturi cu sufletelul meu SimplyLove intindem rufele amandoi rufe spalam vasele impreuna spalvase haha,sunt coplesita!Andrele gravida floare3 iar de tati nu mai zic, l-a cucerit total!boy cheers ne-a schimbat viata cool ma scuzati daca am devenit mai sensibila Lol sunt sigura ca intelegeti :)) Love SimplyLove va pup pe toate computerlove yes grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.