Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iuli33
Scris: Friday, September 25, 2015 12:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/26/2014
Zambila wrote:
Iuli, cred ca e ok un supliment de progesteron chiar si la 16 saptamani. Vba doctorului meu: "rau nu are ce sa faca". Tot el mi-a zis azi sa-l sun indiferent de ora un caz de dureri sau sangerare. Eu am zis ca nah, unele dureri is normale, iar el a zis ca nu. Alea cu muschii, cu ligamentele, is pentru sarcinile mari, peste 30-33 de saptamani, nu pentru 13 saptamani. Asa ca, pe langa Arefam, fugi si la doctor. Sau macar suna-l.

multumesc Zambila, nici eu nu cred ca mi face rau arefamul, am mai luat pe la 10 saptamani si maine imi sun si doctora.Eu nu am indraznit sa sun dupa 9 seara, mai ales ca a fost un singur episod
crissy84
Scris: Friday, September 25, 2015 1:17 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Felicitari burticute pt rezultatele bune si pt cele 7 luni implinite Bravoo
Bebele meu se pare ca vrea sa simt bine sarcina pe ultima suta de metri.Am niste arsuri groaznice de nu ma lasa sa dorm,cum ma lungesc cum urca un nod dureros in gat si arde de mor.Mai am 30 de zile si ne intalnimmmmmHilar
ElenaD94
Scris: Friday, September 25, 2015 8:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
Zambila wrote:
Acum am venit de la dublu test. Valorile le aflam peste o saptamana. La eco a fost totul foarte bine; os nazal prezent, 73,51 mm, si translucenta nucala de 1.4 mm.
Sper sa fie bine si la sangeHands

Buna, Zambiluto DistanceKiss . Cum este ecografia de la bitest ? Este una normala sau 3d?
Zambila
Scris: Friday, September 25, 2015 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Elena,Cheek Kiss , nu e 2D, e 3 D. la mine toate ecografiile au fost asa pana acum. Nu, nu e 4 D, adica nu-i vezi toate trasaturile fetei. Dar e emotionant pentru ca vezi cum misca mainile si picioarele, cum trage de cordonul ombilical, cum face tumbe.
AndreiutzaEu
Scris: Friday, September 25, 2015 10:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Fetelor in buc unde se fac eco 3d-4d bune?
dana78
Scris: Friday, September 25, 2015 10:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/21/2015
CrissaS wrote:
buna fetelor!
am 6 saptamani si 5 zile..greturi..stari de somn..
aseara m-a durut fff rau burta si spatele..am luat no spa..si m-a lasat imediat.
acum m-au luat iar durerile si la fel am luat pt ca nu mai puteam de durere.
mai e cineva in situatia mea?
zi frumoasa!!computerlove

Eu sunt in aceeasi situatie de la 4 sapt. Pt ele iau nospa si rar supozitor uscosin. Dar am început tratament de sustinere cu utrogestan, pregnyl, magne b6. S-au mai diminuat durerile. Nu lasa sa-si faca de cap durerea, baga nospa. La 6 sapt. i-am auzit si noi inimioara, acum avem 6 sapt si 5 z.
ElenaD94
Scris: Friday, September 25, 2015 10:59 AM
Nivel

Zambila wrote:
Elena,Cheek Kiss , nu e 2D, e 3 D. la mine toate ecografiile au fost asa pana acum. Nu, nu e 4 D, adica nu-i vezi toate trasaturile fetei. Dar e emotionant pentru ca vezi cum misca mainile si picioarele, cum trage de cordonul ombilical, cum face tumbe.

Multumesc mult. Am intrebat pt ca la Regina Maria mi s-a spus ca ma costa 380 de lei eco morfologie + analiza la sange. Si m-am gandit ca e o eco normala ( adica eu platesc 230 de lei de obicei pe eco normala )si restul intra in analiza de sange. Dar daca zici ca e 3d chiar acum mi se pare ca e prea ieftin sa fie doar 380 de lei 3d+ test de sange... oare oare

Zambiluta te superi daca imi spui cat te-a costat in total? Eco + analiza de sg+ calculul de risc ?
dana78
Scris: Friday, September 25, 2015 11:00 AM
Nivel

Auras wrote:
Gravidute dragalase, noi azi am implinit 7 luni de sarcina!Lumanari hearts 7 luni de cand inimioarele noastre bat in acelasi timp! coeur Love Sunt captivata pur si simplu,inca de cand m-am trezit am incercat sa pap numai bunatati,sa-mi sarbatoresc puiul! love Haha yes yes Abia astept sa il tin in brate,sa imi schimb puiutul,sa il pupacesc! Vaai,mai e asa putin!!topai yes craciun p.s: va mai atasez cateva poze editate de mine,sa va faca ziua mai frumoasa SimplyLove si un video emotionant! https://www.youtube.com/watch?v=w8T-Kctfh9w
Doamne ajuta! Mai ai putin!grup
CrissaS
Scris: Friday, September 25, 2015 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 7/13/2015
multumesc dana78!!
eu am avut durerile mai mari sa zic in timpul noptii de miercuri spre joi si ieri..am luat nospa..dar acum vad ca nu mai am ras ..sper sa fie bine.
la doctor voi ajunge saptamana viitoare pt analize suplimentare (secretii)..si ii voi spune si acest aspect;momentan mi-a dat doar acid folic dar il voi intreba.
ma gandesc poate pt ca eu fiind micuta si slabuta(50 de kg) posibil sa mi se mareasca bazinul ..si probabil de asta am avut si durerile de spate ..
abia aste sa ajung si eu saptamana ce vine sa ii aud inimioara ..sper sa imi poata arata dn doctor pt ca stiu ca are deja programarile facute de luna trecuta si mi-a zis ca o sa ma bage printre programari.
dana78
Scris: Friday, September 25, 2015 12:07 PM
Nivel

CrissaS wrote:
multumesc dana78!!
eu am avut durerile mai mari sa zic in timpul noptii de miercuri spre joi si ieri..am luat nospa..dar acum vad ca nu mai am ras ..sper sa fie bine.
la doctor voi ajunge saptamana viitoare pt analize suplimentare (secretii)..si ii voi spune si acest aspect;momentan mi-a dat doar acid folic dar il voi intreba.
ma gandesc poate pt ca eu fiind micuta si slabuta(50 de kg) posibil sa mi se mareasca bazinul ..si probabil de asta am avut si durerile de spate ..
abia aste sa ajung si eu saptamana ce vine sa ii aud inimioara ..sper sa imi poata arata dn doctor pt ca stiu ca are deja programarile facute de luna trecuta si mi-a zis ca o sa ma bage printre programari.

si eu am 46 de kg. Asa am avut si când am ramas însarcinata cu primul copil si am ramas asa pana in ziua de azi. O sa fie bine!
AndreiutzaEu
Scris: Friday, September 25, 2015 1:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Ma ajutati si pe mine plzz.... Clinici care fac 4 d?
Zambila
Scris: Friday, September 25, 2015 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Elena, pe mine m/a costat doar 150 de lei testul de sange si interpretarea. Eco nu am platit, ca asa a decis medicul meu. Are zile in care imi ia banii pe ecografie, zile in care nu vrea.
Ecografiile pentru bitest, la toate laboratoarele is 2D. Am gresit eu cand am spus 3D. Sorry, n-am vrut sa te induc in eroare. Am fost eu confuza, crezand ca 2 D is mizeriile alea de eco cu ecograf din 1900 toamna, din care nu intelegi nimic. Acum am vazut ca 3D si 4D arata la fel, numai ca ultima e in timp real.
ElenaD94
Scris: Friday, September 25, 2015 2:23 PM
Nivel

Zambila wrote:
Elena, pe mine m/a costat doar 150 de lei testul de sange si interpretarea. Eco nu am platit, ca asa a decis medicul meu. Are zile in care imi ia banii pe ecografie, zile in care nu vrea.
Ecografiile pentru bitest, la toate laboratoarele is 2D. Am gresit eu cand am spus 3D. Sorry, n-am vrut sa te induc in eroare. Am fost eu confuza, crezand ca 2 D is mizeriile alea de eco cu ecograf din 1900 toamna, din care nu intelegi nimic. Acum am vazut ca 3D si 4D arata la fel, numai ca ultima e in timp real.

Acum am inteles. Si in cazul in care iese bine bitestul se mai face triplu test? Sau ala de face doar pt a suplimenta daca ceva e in neregula la bitest? Doamnee nu credeam ca e asa greu din punct de vedere psihic sa fii insarcinatapale nu treci de una ca trebuie sa te gandesti la cealalta.
AnonymAB
Scris: Friday, September 25, 2015 2:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, vreau sa va multumesc inca o data pt sustinerea voastra si sa va urez sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri! Eu o sa ma mut la aspirante pt ca azi mi-a venit, si cred ca se elimina... Va pup cu mare mare drag!
Auras
Scris: Friday, September 25, 2015 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Gravidutele mele scumpe,va scriu cu mare emotie si bucurie!Am plans azi de bucurie!Cray floare2 Vreau sa impartasesc cu voi vestile bune! Am primit rezultatele analizelor de rutina si cel al testului pt diabet gestational si totul a iesit bine yes Love Hands Multumim Lui Dumnezeu! Iar peste 2 saptamani, mai exact pe 10 octombrie eu,tati si bebe din burtica vom fi nasi de cununie la fratele meu la nunta! yes Love hearts Stiti ca va povesteam ca am emotii pentru zborul cu avionul,acum ca am aflat ca voi fi nasica,au crescut emotiile!hearts Cel care trebuia sa le fie nas a facut atac cerebral si e internat in spital pale uff ,acum 2 saptamani ne-au sunat cumnata si fratele meu sa ne spuna in ce situatie se afla si ca s-au gandit la noi si ne roaga sa le fim nasi si bineinteles ca am acceptat imediat,cu tot sufletul ca doar imi e frate!hearts Asa ca o sa fim si nasici! Sper sa rezist la slujba din biserica,sa ma ajute Doamne Doamne! In rest,bucurie si mandrie mare in sufletul nostru,ca incercam sa ne luam rolul cat se poate de serios! Acum da-i si cauta rochii,costume de nasi,lumanari de cununie,obiceiuri..Lol chiar daca noi ne-am inteles mereu super cu ei si am fost foarte apropiati ca'cumnati,acum ne simtim si mai speciali si ne bucuram ca le putem fi alaturi si ca s-au gandit la noi. Ce sa mai, sa vedeti pe nasa mare cu ditamai burtica la nunta! Inca nu pot sa cred nici eu haha!Lol Macar la o hora sa intru si eu,sper sa rezist dance newclap
Apropo de ecografii, pe 7 oct e ziua tatalui meu si vrem sa ii facem o surpriza,il luam cu noi la o ecografie 4 D in tara,sa-si vada si el puisorul!computerlove Va pup si voi reveni cu poze cand ne intoarcem, va doresc numai bine si muuuulta sanatate tuturor ca avem nevoie!Doamne Ajuta sa fie totul bine la toata lumea!grup grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.