Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AnonymAB
Scris: Thursday, September 24, 2015 4:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu durere asa mare am avut inainte sa apara sangele. M-am gandit ca daca acum e asa (tot 6 saptamani) oare cat de rau e cand trebuie sa nasti.. si eu zic sa mergi la doctor sa iti zica ca totul e bine
Roxyfoxy
Scris: Thursday, September 24, 2015 4:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Zambila wrote:
Burtici, voi de cand ati inceput cu uleiurile/cremele pentru burtica? Recomandati ceva anume? Eu mi-am luat un flacon de Bio-Oil. Pararile is impartite al el, dar macar se absoarbe repede si nu lasa urme pe haine.
Mondream, la mine, cand s-a eliminat sarcina pierduta, a fost ca o menstruatie normala, doar ca mai intensa ca dureri si crampe. Mie mi s-a spus ca 3 luni ar trebui sa stau potolita. Eu am calculat eliminarea ca fiind primul CM,iar pe urmatoarele doua le-am folosit ca sa vad cand ovulez, cu ce simptome, ce semne am înainte de CM. Dupa al treilea CM....nu ne-am mai ferit.

Eu am folosit de cand am aflat de sarcina pe sani, coapse si burtica ulei de cocos si unt de cacao,le gasesti la orice plafar.Scrie pe ele ca se obtin prin presare la rece, deci chipurile sunt 100% naturaleCheek Kiss ...
Roxyfoxy
Scris: Thursday, September 24, 2015 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
dia27 wrote:
Bravoo Andreiutza! DistanceKiss
Fetelor eu am niste dureri de pubis de abia ma misc...si uneori niste junghiuri asa care merg spre clitoris..ca niste intepaturi..asta doar cand stau in picioare/merg/ma aplec..mai are vreuna din voi asa?!.. Dureri in zona pubisului am mai avut si la prima sarcina dar fara intepaturile alea. Pe 1 octombrie avem si noi prima intalnire cu moasa, sunt curioasa cum va decurge; bineinteles ca va povestesc si voua dupa.
Va pup pe toate, felicitari si noilor burtici venite si sarcini la termen si multa sanatate!

Si mie mi s-a intampalt la fel,dar cand l-am sunat pe medic mi-a zis sa iau no-spa de 40 mg si inca un supozitor pt. calmare si daca nu imi trece in cinci zile sa merg la eco,dar n-am mai apucat pt. ca durerile s-au ameliorat...sper sa fie bine oricum miercuri am programare la dr. si vad atunci ce si cum....Cheek Kiss Cheek Kiss
Zambila
Scris: Thursday, September 24, 2015 5:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Acum am venit de la dublu test. Valorile le aflam peste o saptamana. La eco a fost totul foarte bine; os nazal prezent, 73,51 mm, si translucenta nucala de 1.4 mm.
Sper sa fie bine si la sangeHands
Auras
Scris: Thursday, September 24, 2015 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Zambila wrote:
Acum am venit de la dublu test. Valorile le aflam peste o saptamana. La eco a fost totul foarte bine; os nazal prezent, 73,51 mm, si translucenta nucala de 1.4 mm.

Bravo Zambila!!Bravoo Ma bucur tare ca totul a iesit bine! si noi asteptam nerabdatori rezultatele testului pt diabet gestational.computerlove vorbeati mai sus de creme si uleiuri, eu folosesc crema dermatologica E45 ( E45 cream),nu stiu daca se gaseste si in tara dar e foarte buna ca se absoarbe repede in piele.Cheek Kiss
Auras
Scris: Thursday, September 24, 2015 6:05 PM
Nivel

Gravidute dragalase, noi azi am implinit 7 luni de sarcina!Lumanari hearts 7 luni de cand inimioarele noastre bat in acelasi timp! coeur Love Sunt captivata pur si simplu,inca de cand m-am trezit am incercat sa pap numai bunatati,sa-mi sarbatoresc puiul! love Haha yes yes Abia astept sa il tin in brate,sa imi schimb puiutul,sa il pupacesc! Vaai,mai e asa putin!!topai yes craciun p.s: va mai atasez cateva poze editate de mine,sa va faca ziua mai frumoasa SimplyLove si un video emotionant! https://www.youtube.com/watch?v=w8T-Kctfh9w

Auras attached the following image(s):
01a.jpg1.jpg03.jpg3.jpg04.jpg4.jpg5.jpg8.jpg33.jpg25.jpg15.jpg16.jpg36.jpg12.jpg21.jpg

corinaalexandra
Scris: Thursday, September 24, 2015 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Zambila wrote:

Felicitari pt ca totul a iesit bine. Asa sa fie lasa la capatnewclap pupici
CrissaS
Scris: Thursday, September 24, 2015 6:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
Felicitari Zambila !!!!!Bravoo Bravoo Bravoo
majoreta majoreta majoreta
corinaalexandra
Scris: Thursday, September 24, 2015 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:
Gravidute dragalase, noi azi am implinit 7 luni de sarcina!Lumanari hearts 7 luni de cand inimioarele noastre bat in acelasi timp! coeur Love Sunt captivata pur si simplu,inca de cand m-am trezit am incercat sa pap numai bunatati,sa-mi sarbatoresc puiul! love Haha yes yes Abia astept sa il tin in brate,sa imi schimb puiutul,sa il pupacesc! Vaai,mai e asa putin!!topai yes craciun p.s: va mai atasez cateva poze editate de mine,sa va faca ziua mai frumoasa SimplyLove si un video emotionant! https://www.youtube.com/watch?v=w8T-Kctfh9w

Felicitari pt cele 7 luni de zile newclap majoreta hihihihi eu maine fac 7 luni dance. Pupici
Auras
Scris: Thursday, September 24, 2015 6:49 PM
Nivel

corinaalexandra wrote:

Felicitari pt cele 7 luni de zile newclap majoreta hihihihi eu maine fac 7 luni dance. Pupici

Felicitari si voua!!yes Bravoo computerlove Doamne ajuta sa treaca usor si frumos timpul!Sa mai punem un scaun in plus la masa de Craciun! yes hearts computerlove
Zambila
Scris: Thursday, September 24, 2015 7:42 PM
Nivel

Multumesc mult, fetelor frumoase!
Si felicitari pentru Auras si Corinaalexandra, plus bebei lor lor! hainoroc cred ca abia asteptati sa mai treaca si ultimele 2 luni pana la marea intalnire hearts
iuli33
Scris: Thursday, September 24, 2015 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
buna fetelor, astazi dupa o zi lunga de munca ,oboseala si stres am simtit pe seara usoare dureri de burtica si dupa pipi pe servetel putin maroniu, cafea cu lapte.

am luat un nospa si stau linistita in pat acum, credeti ca este ok sa mai iau arefam la 15 saptamani? oricum daca se complica problema merg la urgente
juwy.l
Scris: Thursday, September 24, 2015 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
Buna burticute!! Cheek Kiss

Auras, Corinaalexandra birthday pentru cele 7 lunite piticotilor vostri si multa multa sanatate. flowers Auras filmuletul si pozicile sunt un deliciu emotional le-am savurat cu multa placere coeur

Zambila ma bucur ca a iesit super ok eco pentru dublu test. Bravoo computerlove

AndreiutzaEu m-au curins o sumedenie de emotii cand am citit despre miscarile burticutei tale SimplyLove abia astept sa ajung si eu sa simt pe bebe mic Hilar

kamytza bun venit, sarcina usoara, cu bebei sanatosi!

m0ndream computerlove computerlove computerlove imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta dar cine stie nu-ti pierde speranta poate ajuta Doamne, Doamne sa fie bine.

Dana78 bine ai venit sa ai o sarcina usoara si la termen DistanceKiss
ElenaD94
Scris: Thursday, September 24, 2015 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Roxyfoxy wrote:

Eu am facut la fel...ecografie cu toate masuratorile, apoi dupa eco mi-au luat sange,iar cand a fost gata rezultatul am mers la medic si l-a citit.Aaaa l-am facut la 12 sapt jumatate..Cheek Kiss

Multumesc pt.raspuns,RoxySimplyLove !
Zambila
Scris: Thursday, September 24, 2015 11:01 PM
Nivel

Iuli, cred ca e ok un supliment de progesteron chiar si la 16 saptamani. Vba doctorului meu: "rau nu are ce sa faca". Tot el mi-a zis azi sa-l sun indiferent de ora un caz de dureri sau sangerare. Eu am zis ca nah, unele dureri is normale, iar el a zis ca nu. Alea cu muschii, cu ligamentele, is pentru sarcinile mari, peste 30-33 de saptamani, nu pentru 13 saptamani. Asa ca, pe langa Arefam, fugi si la doctor. Sau macar suna-l.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.