Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 24, 2015 10:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neatza burtici!

Ce faceti?

Vorbeau fetele pe aici ca bebei misca mult la dus si la spalatul vaselor....Hilar

Acelasi lucru l-am observat si eu de 2 zile... Cum aude sunetul apei cum incepe dansul Hilar Hilar Hilar copilas copilas copilas copilas

Pe de alta parte aseara eram intinsa si am observat pt prima data miscarile buricii cand se misca bebe... A fost sublim un sentiment de nedescris iloveyou iloveyou iloveyou love love love

Daca pana acum il simteam usor in burtica fara sa se vada si sa se simta la atingere si ma emotionata, dar mai mult eram constienta ca e bebe... dar aseara cand am vazut burtica facand mici valuri a fost wowwwwwlove love love love a fost intradevar momentul in care chiar am simtit cu adv ca am o viata in burtica... Nu stiu sa descriu... Este de nedescris... poate ca unele din voi ma inteleg

SimplyLove SimplyLove SimplyLove SimplyLove
corinaalexandra
Scris: Thursday, September 24, 2015 10:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:
Neatza burtici!

Ce faceti?

Vorbeau fetele pe aici ca bebei misca mult la dus si la spalatul vaselor....Hilar

Acelasi lucru l-am observat si eu de 2 zile... Cum aude sunetul apei cum incepe dansul Hilar Hilar Hilar copilas copilas copilas copilas

Pe de alta parte aseara eram intinsa si am observat pt prima data miscarile buricii cand se misca bebe... A fost sublim un sentiment de nedescris iloveyou iloveyou iloveyou love love love

Daca pana acum il simteam usor in burtica fara sa se vada si sa se simta la atingere si ma emotionata, dar mai mult eram constienta ca e bebe... dar aseara cand am vazut burtica facand mici valuri a fost wowwwwwlove love love love a fost intradevar momentul in care chiar am simtit cu adv ca am o viata in burtica... Nu stiu sa descriu... Este de nedescris... poate ca unele din voi ma inteleg

SimplyLove SimplyLove SimplyLove SimplyLove

Eu te inteleg si eu am simtit la fel...si de fiecare data cand isi face simtita prezenta ma bucura enorm.dabia astept sa iasa sa o tin in brate sa o iubesc. Dar mai e Pana in decembrie si nu mai am rabdare. Pupici computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 24, 2015 10:43 AM
Nivel

La tine va fi cadou Craciun... La mine e tocmai la sf lui Ianuarie si nu mai am rabdare..Hilar Hilar Hilar Hilar

....dar mai bine sa stea acolo la caldurica pana se face mare si puternic
AnonymAB
Scris: Thursday, September 24, 2015 10:47 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc mult fetelor pentru sustinere!!!Acum astept sa vad ce se intampla, de ieri este o scurgere maro inchis nu multa dar prezenta.. Ma tot gandesc daca asa se elimina sau trebuie sa apara sange ca la menstruatie si daca o sa fie sange asa cand o sa fie urmatoarea menstruatie..si cum o sa calculez cate zile are ciclul.. la fel ma tot intreb daca e bine sa incercam sa raman din nou insarcinata imediat sau sa mai astept. si la garda unde erau 2 medici si la consultul de la medicover mi-au spus ca pot sa incerc imediat dar acum mi-e frica.. Va pup cu drag!! Si felicitari pt burticutele miscatoare si vesele!
Zambila
Scris: Thursday, September 24, 2015 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Burtici, voi de cand ati inceput cu uleiurile/cremele pentru burtica? Recomandati ceva anume? Eu mi-am luat un flacon de Bio-Oil. Pararile is impartite al el, dar macar se absoarbe repede si nu lasa urme pe haine.
Mondream, la mine, cand s-a eliminat sarcina pierduta, a fost ca o menstruatie normala, doar ca mai intensa ca dureri si crampe. Mie mi s-a spus ca 3 luni ar trebui sa stau potolita. Eu am calculat eliminarea ca fiind primul CM,iar pe urmatoarele doua le-am folosit ca sa vad cand ovulez, cu ce simptome, ce semne am înainte de CM. Dupa al treilea CM....nu ne-am mai ferit.
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 24, 2015 11:13 AM
Nivel

[quote=Zambila]Burtici, voi de cand ati inceput cu uleiurile/cremele pentru burtica? Recomandati ceva anume? Eu mi-am luat un flacon de Bio-Oil. Pararile is impartite al el, dar macar se absoarbe repede si nu lasa urme pe haine.

Eu am folosit de la inceput... De la vre-o 6 saptamani. la inceput crema normala de corp.

De ieri am emulsia Me& Mum... Nu stiu cum este ca deabia am inceput-o
corinaalexandra
Scris: Thursday, September 24, 2015 12:08 PM
Nivel

Zambila wrote:
Burtici, voi de cand ati inceput cu uleiurile/cremele pentru burtica? Recomandati ceva anume? Eu mi-am luat un flacon de Bio-Oil. Pararile is impartite al el, dar macar se absoarbe repede si nu lasa urme pe haine.
Mondream, la mine, cand s-a eliminat sarcina pierduta, a fost ca o menstruatie normala, doar ca mai intensa ca dureri si crampe. Mie mi s-a spus ca 3 luni ar trebui sa stau potolita. Eu am calculat eliminarea ca fiind primul CM,iar pe urmatoarele doua le-am folosit ca sa vad cand ovulez, cu ce simptome, ce semne am înainte de CM. Dupa al treilea CM....nu ne-am mai ferit.

De la inceput de prin saptamana 8 de la me & mom emulsie
Si sunt foarte incantata de ea.pupici
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 24, 2015 12:19 PM
Nivel

corinaalexandra wrote:

De la inceput de prin saptamana 8 de la me & mom emulsie
Si sunt foarte incantata de ea.pupici

Deci e buna yes yes yes

Ca eu de ieri o folosesc si chiar ma intrebam cum este
corinaalexandra
Scris: Thursday, September 24, 2015 12:50 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Deci e buna yes yes yes

Ca eu de ieri o folosesc si chiar ma intrebam cum este

Eu m-am inteles bine cu eadance si nu am vergeturi nu am nimic newclap ... Pupici
Zambila
Scris: Thursday, September 24, 2015 1:03 PM
Nivel

Corinaalexandra, lasa urme grase sau pot sa ma imbrac imediat dupa? ca mie imi plac si untul, si emulsiile si cremele de corp de lesin, dar ma dispera cand imi pateaza hainele sau pijamalele. Daca nu lasa urme, am sa incerc si eu emulsia dupa ce termin cu Bio-oil-ul.
corinaalexandra
Scris: Thursday, September 24, 2015 1:07 PM
Nivel

Zambila wrote:
Corinaalexandra, lasa urme grase sau pot sa ma imbrac imediat dupa? ca mie imi plac si untul, si emulsiile si cremele de corp de lesin, dar ma dispera cand imi pateaza hainele sau pijamalele. Daca nu lasa urme, am sa incerc si eu emulsia dupa ce termin cu Bio-oil-ul.

Mie imi intra in piele bine si nu lasa urme...si masez bine pana intra. Plus ca bebe cand o masez devine mai activa si asa comunicam noi mult mai bine asa ca imi place computerlove. Pupici
CrissaS
Scris: Thursday, September 24, 2015 1:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
buna fetelor!
am 6 saptamani si 5 zile..greturi..stari de somn..
aseara m-a durut fff rau burta si spatele..am luat no spa..si m-a lasat imediat.
acum m-au luat iar durerile si la fel am luat pt ca nu mai puteam de durere.
mai e cineva in situatia mea?
zi frumoasa!!computerlove
Zambila
Scris: Thursday, September 24, 2015 3:26 PM
Nivel

Crissa, eu greturi n-am avut. Si nici durerile de burta sau de spate nu pot sa spun ca m-au incercat. Doar asa,foarte rar, niste dureri usoare de burta, comparabile ca "feeling" cu cele de la menstruatie. Totusi, am inteles ca unele dureri is absolut normale...muschii se intind, ligamentele si ele. Dar stiu ca nu e tocmai ok sa te doara de sa te tavalesti sau sa fie nevoie in permanenta de pastile. Sanatate pentru tine si pentru bebe! Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 24, 2015 3:43 PM
Nivel

CrissaS wrote:
buna fetelor!
am 6 saptamani si 5 zile..greturi..stari de somn..
aseara m-a durut fff rau burta si spatele..am luat no spa..si m-a lasat imediat.
acum m-au luat iar durerile si la fel am luat pt ca nu mai puteam de durere.
mai e cineva in situatia mea?
zi frumoasa!!computerlove

De ce nu intrebi dr si vezi ce zice... Stiu ca dureri f mari nu sunt normale
Roxyfoxy
Scris: Thursday, September 24, 2015 4:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
ElenaD94 wrote:

Am inteles. Dansa ma cheama in saptamana 10_11 sa vada cati cm are bebe si sa stim daca pe urma pot sa fac bitestul. M.am interesat la Regina Maria unde merg eu acum si se recolteaza in cadrul consultatiei imediat dupa eco iti ia si sange. Dansa a zis sa il fac intre 11 si 13 saptamni daca se incadreaza in masuratori atunci.

Eu am facut la fel...ecografie cu toate masuratorile, apoi dupa eco mi-au luat sange,iar cand a fost gata rezultatul am mers la medic si l-a citit.Aaaa l-am facut la 12 sapt jumatate..Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.