Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zambila
Scris: Monday, September 21, 2015 4:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Corinaalexandra, multumim frumos Cheek Kiss ! oh da, eu ma regasesc in paranoia ta de inceput. daca as putea, as face ecograf in fiecare zi ca sa vad ca Piersicutza e bine Lol
Sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate burticile care se intalnesc ecografic cu bebelusii, indiferent de trimestru. Hands Si sa fie bine si la marea intalnire din realitate. Hands
moa
Scris: Monday, September 21, 2015 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Fetelor ce se face la morfologia de trimestrul 2?dar in trimestrul 3?daca tot ma duc in fiecare luna si imi face biometrii,atunci ce mai inseamna morfologii?Dumnezeule dar eu cu primul meu copil nu am facut atatea eram cu siguranta mai tanara dar nu erau nici atatea investigatii! Bebicul meu e bine,creste si la eco dormea de rupea cu manutele la ochi!puturosel a fost.computerlove
corinaalexandra
Scris: Monday, September 21, 2015 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
moa wrote:
Fetelor ce se face la morfologia de trimestrul 2?dar in trimestrul 3?daca tot ma duc in fiecare luna si imi face biometrii,atunci ce mai inseamna morfologii?Dumnezeule dar eu cu primul meu copil nu am facut atatea eram cu siguranta mai tanara dar nu erau nici atatea investigatii! Bebicul meu e bine,creste si la eco dormea de rupea cu manutele la ochi!puturosel a fost.computerlove

La morfologia de trimestrul 2 il masoara pe bebica manute, picioarele, rinichii, stomacul, inima(mi.a aratat cele 4 camere la ea) idea e ca il masoara din cap pana in picioare sa nu aibe vreo malformatie..la trimestrul 3 nu stiu voi vedea majoreta
Pupici
CrissaS
Scris: Monday, September 21, 2015 5:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
Gravidutze am intrat in saptamana 6...greturi...somn...va rog imi spuneti si mie,voi cand ati inceput sa vomitati?eu am o greata dar nu pot voma ..si nici nu stiu ce sa mai manac.as manca numai acrituri:)
Adys19
Scris: Monday, September 21, 2015 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/21/2015
CrissaS wrote:
Gravidutze am intrat in saptamana 6...greturi...somn...va rog imi spuneti si mie,voi cand ati inceput sa vomitati?eu am o greata dar nu pot voma ..si nici nu stiu ce sa mai manac.as manca numai acrituri:)

La inceput nici eu nu am putut sa vomit...ma fortam si tot nu puteam.cred ca dupa vreo 3 sapt de greata am vomitat mai usor...mancam si eu doar anumite lucruri...nu puteam orice.succes!
dana78
Scris: Monday, September 21, 2015 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/21/2015
Buna, burtici!
Avem 6 saptamâni si azi i-am auzit inimioara.sarbatoare
Mai am un baietel de 9 ani. Si apropo de vârste,cred ca sunt cea mai batrâna de aici, 37 de ani.
dana78
Scris: Monday, September 21, 2015 10:03 PM
Nivel

Singurele simptome momentan sunt dureri de burta si mijloc pt care iau nospa. In plus iau tratament de sustinere.
Zambila
Scris: Monday, September 21, 2015 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Bun venit, Dana! Bebe sanatos si sarcina usoara!Buddy1
crissy84
Scris: Monday, September 21, 2015 11:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
dana78 wrote:
Buna, burtici!
Mai am un baietel de 9 ani. Si apropo de vârste,cred ca sunt cea mai batrâna de aici, 37 de ani.

Bine ai venit!!!Sarcina usoara si la termen !!!
corinaalexandra
Scris: Tuesday, September 22, 2015 12:18 AM
Nivel

dana78 wrote:
Buna, burtici!

Bine ai venit newclap Sarcina usoara,bebe sanatos si la termen.
Pupici SimplyLove
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 22, 2015 8:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neatza burtici!!!

Ieri am facut morfologia de trim 2... I-am vazut trasaturile bubulinului meu... Este baietel.... Si-a aratat tot ce trebuie spre mandria lu' tati hohot

Este perfect sanatos... Avem 400 gr... Hilar Hilar Hilar computerlove computerlove computerlove computerlove

De ieri ma uit intruna la poze computerlove computerlove computerlove
corinaalexandra
Scris: Tuesday, September 22, 2015 8:41 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Neatza burtici!!!

Ieri am facut morfologia de trim 2... I-am vazut trasaturile bubulinului meu... Este baietel.... Si-a aratat tot ce trebuie spre mandria lu' tati hohot

Este perfect sanatos... Avem 400 gr... Hilar Hilar Hilar computerlove computerlove computerlove computerlove

Felicitari pt baietel majoreta newclap sanatate pana la capat si sa fie la termen. Pupici
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 22, 2015 9:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
corinaalexandra wrote:

Felicitari pt baietel majoreta newclap sanatate pana la capat si sa fie la termen. Pupici

Merci Cheek Kiss
dana78
Scris: Tuesday, September 22, 2015 10:32 AM
Nivel

Quote:
AndreiutzaEu wrote:
Neatza burtici!!!

Felicitari! Sa fie sanatos!computerlove
dana78
Scris: Tuesday, September 22, 2015 10:33 AM
Nivel

Fetelor, stiu ca ati mai scris despre asta, ca am citit undeva, dar cum pun ticker?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.