|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Corinaalexandra, multumim frumos ! oh da, eu ma regasesc in paranoia ta de inceput. daca as putea, as face ecograf in fiecare zi ca sa vad ca Piersicutza e bine Sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate burticile care se intalnesc ecografic cu bebelusii, indiferent de trimestru. Si sa fie bine si la marea intalnire din realitate. |

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Fetelor ce se face la morfologia de trimestrul 2?dar in trimestrul 3?daca tot ma duc in fiecare luna si imi face biometrii,atunci ce mai inseamna morfologii?Dumnezeule dar eu cu primul meu copil nu am facut atatea eram cu siguranta mai tanara dar nu erau nici atatea investigatii! Bebicul meu e bine,creste si la eco dormea de rupea cu manutele la ochi!puturosel a fost. |

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| moa wrote:Fetelor ce se face la morfologia de trimestrul 2?dar in trimestrul 3?daca tot ma duc in fiecare luna si imi face biometrii,atunci ce mai inseamna morfologii?Dumnezeule dar eu cu primul meu copil nu am facut atatea eram cu siguranta mai tanara dar nu erau nici atatea investigatii! Bebicul meu e bine,creste si la eco dormea de rupea cu manutele la ochi!puturosel a fost. La morfologia de trimestrul 2 il masoara pe bebica manute, picioarele, rinichii, stomacul, inima(mi.a aratat cele 4 camere la ea) idea e ca il masoara din cap pana in picioare sa nu aibe vreo malformatie..la trimestrul 3 nu stiu voi vedea Pupici |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2015 Mesaje: 36
| Gravidutze am intrat in saptamana 6...greturi...somn...va rog imi spuneti si mie,voi cand ati inceput sa vomitati?eu am o greata dar nu pot voma ..si nici nu stiu ce sa mai manac.as manca numai acrituri:) |
|
Inregistrat: 6/21/2015 Mesaje: 73
| CrissaS wrote:Gravidutze am intrat in saptamana 6...greturi...somn...va rog imi spuneti si mie,voi cand ati inceput sa vomitati?eu am o greata dar nu pot voma ..si nici nu stiu ce sa mai manac.as manca numai acrituri:)
La inceput nici eu nu am putut sa vomit...ma fortam si tot nu puteam.cred ca dupa vreo 3 sapt de greata am vomitat mai usor...mancam si eu doar anumite lucruri...nu puteam orice.succes! |
|
Inregistrat: 9/21/2015 Mesaje: 72
| Buna, burtici! Avem 6 saptamâni si azi i-am auzit inimioara. Mai am un baietel de 9 ani. Si apropo de vârste,cred ca sunt cea mai batrâna de aici, 37 de ani. |
|
| Singurele simptome momentan sunt dureri de burta si mijloc pt care iau nospa. In plus iau tratament de sustinere. |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Bun venit, Dana! Bebe sanatos si sarcina usoara! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| dana78 wrote: Buna, burtici! Avem 6 saptamâni si azi i-am auzit inimioara. Mai am un baietel de 9 ani. Si apropo de vârste,cred ca sunt cea mai batrâna de aici, 37 de ani. Bine ai venit!!!Sarcina usoara si la termen !!! |
|

| dana78 wrote: Buna, burtici! Avem 6 saptamâni si azi i-am auzit inimioara. Mai am un baietel de 9 ani. Si apropo de vârste,cred ca sunt cea mai batrâna de aici, 37 de ani.
Bine ai venit Sarcina usoara,bebe sanatos si la termen. Pupici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza burtici!!!
Ieri am facut morfologia de trim 2... I-am vazut trasaturile bubulinului meu... Este baietel.... Si-a aratat tot ce trebuie spre mandria lu' tati
Este perfect sanatos... Avem 400 gr...
De ieri ma uit intruna la poze |
|

| Felicitari pt baietel sanatate pana la capat si sa fie la termen. Pupici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| corinaalexandra wrote:Felicitari pt baietel  sanatate pana la capat si sa fie la termen. Pupici
Merci |
|
| Felicitari! Sa fie sanatos! |
|
| Fetelor, stiu ca ati mai scris despre asta, ca am citit undeva, dar cum pun ticker? |
|
|