Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dreams***
Scris: Thursday, September 17, 2015 12:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
CrissaS wrote:
Neata gravidutelorCheek Kiss Cheek Kiss
ieri am fost la doctor ..si mi-a confirmat sarcina ..5 saptamani si 3 zile yes yes yes
peste 2 sapt ma mai duc sa fac niste analize(secretii)..celelalte sange ,ginecologice le facusem in iunie si mi-a zis ca nu mai e necesar..s-a amuzat putin de dosarul meu cu analize ca le-am facut cam pe toate ..dar i-am zis ca imi doream si am zis ca e ok sa le fac inaintebounce
mi-a zis sa continui cu acidul folic si ca nu are prea multe sa imi zica pt ca e cat o bobita..mi-a aratat , am facut ecografie ...
Hilar Hilar Hilar
va pupici pupici pupici pe toate!!
o zi frumoasaaaaacomputerlove computerlove computerlove !!!

felicitari!Sarcina usoara si bebe sanatos!Angel Cheek Kiss
crissy84
Scris: Thursday, September 17, 2015 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Buna gagicute!!!
Azi am fost la baby expo.Pt mine a fost o pierdere totala de timp.Poate pt fetele care sunt la inceput pot gasi pachete de nastere convenabile oferite in cadrul targului.In schimb pt mine preturile oferite acolo sunt aceleasi cu cele din magazine,deci nimic interesant din punctul asta de vedere.Gasiti hainute,carucioare,pachete de recoltare celule stem si pachete de nastere.Sa nu va asteptati la mega reduceri Cray
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 17, 2015 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
crissy84 wrote:
Buna gagicute!!!
Azi am fost la baby expo.Pt mine a fost o pierdere totala de timp.Poate pt fetele care sunt la inceput pot gasi pachete de nastere convenabile oferite in cadrul targului.In schimb pt mine preturile oferite acolo sunt aceleasi cu cele din magazine,deci nimic interesant din punctul asta de vedere.Gasiti hainute,carucioare,pachete de recoltare celule stem si pachete de nastere.Sa nu va asteptati la mega reduceri Cray

Ce preturi sunt la carucioare? Si cat e intrarea la targ?

PS fetelor Cum se procedeaza la morfo trim 2? Se bea apa inainte de eco? Ca pe net unii asa recomanda altii nu
inna19
Scris: Thursday, September 17, 2015 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
corinaalexandra wrote:
Burtici am si eu o intrebare... Ce parere aveti despre pompa de san???credeti ca e bine sa avem la maternitatea cu noi in caz ca bebe nu suge sau nu are forta sa nu pierdem laptele???

Hmmmm ... si eu ma gandeam zilele astea, si am tot cautat si pe net discutii despre, dar nu am ajuns la nici o concluzie NuImiPasa ! Unele zic ca e bine sa ai la indemana daca vrei sa alaptezi, altele mamici ziceau ca nu e asa de necesara ! Ideea e ca nu e asa ieftina una electrica(cea manuala am tot citit ca nu e buna de nimic), deci ... NuStiu NuStiu NuStiu !!!
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 17, 2015 2:46 PM
Nivel

inna19 wrote:

Hmmmm ... si eu ma gandeam zilele astea, si am tot cautat si pe net discutii despre, dar nu am ajuns la nici o concluzie NuImiPasa ! Unele zic ca e bine sa ai la indemana daca vrei sa alaptezi, altele mamici ziceau ca nu e asa de necesara ! Ideea e ca nu e asa ieftina una electrica(cea manuala am tot citit ca nu e buna de nimic), deci ... NuStiu NuStiu NuStiu !!!

Pana la urma e bine sa o ai si cand ajungi acasa..... dc bebe e mai "puturos" Eu asa zic.... dar in spital nu stiu
corinaalexandra
Scris: Thursday, September 17, 2015 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
inna19 wrote:

Si eu la fel m.am tot uitat si dupa pareri si altele... Dar o prietena de a mea a zis ca a pierdut laptele din spital ca nu vroia sa suga si zicea ca ii pare rau ca nu a luat...si daia ma tot gandeam. Pupici SimplyLove
crissy84
Scris: Thursday, September 17, 2015 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
AndreiutzaEu wrote:

Ce preturi sunt la carucioare? Si cat e intrarea la targ?

PS fetelor Cum se procedeaza la morfo trim 2? Se bea apa inainte de eco? Ca pe net unii asa recomanda altii nu

Nu m am uitat la preturi la carucioare pt ca eu am tot mai putin cadita cu masa de infasat.Am gasit la 400-500 de lei dar speram ca la targ sa o gasesc mai ieftina.Din pacate nici o sansa.
biancaanamaria
Scris: Thursday, September 17, 2015 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
corinaalexandra wrote:
Burtici am si eu o intrebare... Ce parere aveti despre pompa de san???credeti ca e bine sa avem la maternitatea cu noi in caz ca bebe nu suge sau nu are forta sa nu pierdem laptele???

Eu am folosit pompa de san inca din maternitate , inainte sa nasc nu m-am interesat prea mult de pompa de san si am zis ca daca imi trebuie il trimit pe sot sa cumpere una. Eu prima nastere am avut-o prin operatie de cezariana si mi-au zis sa alaptez copilul abia a 3 a zi dupa ce am nascut , in prima zi cand am alaptat a fost ok dar a doua zi m-am trezit cu sanii pietroi si febra facusem furia laptelui si atunci mi-au zis sa ma mulg ca bebele nu mananca asa mult la inceput ca sa goleasca sanul. Atunci l-am trimis pe sot la farmacie si mi-a luat ce a gasit o pompa de san manuala a dat 70 lei pe ea dar eu una m-am folosit de ea si mi s-a parut ok . Colega de salon a avut una electrica de la avent(a zis ca a dat 2 60 lei pe ea) si nu era buna de nimic la trimis pe sotul ei sa-i cumpere o pompa ca a mea . Sfatul meu e sa nu iti iei pana nu nasti si daca iti trebuie il trimiti pe sot sa iti cumpere eventual uitate peste modele ca sa stii ce sa-i spui sa iti cumpere.
corinaalexandra
Scris: Thursday, September 17, 2015 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
biancaanamaria wrote:

Eu am folosit pompa de san inca din maternitate , inainte sa nasc nu m-am interesat prea mult de pompa de san si am zis ca daca imi trebuie il trimit pe sot sa cumpere una. Eu prima nastere am avut-o prin operatie de cezariana si mi-au zis sa alaptez copilul abia a 3 a zi dupa ce am nascut , in prima zi cand am alaptat a fost ok dar a doua zi m-am trezit cu sanii pietroi si febra facusem furia laptelui si atunci mi-au zis sa ma mulg ca bebele nu mananca asa mult la inceput ca sa goleasca sanul. Atunci l-am trimis pe sot la farmacie si mi-a luat ce a gasit o pompa de san manuala a dat 70 lei pe ea dar eu una m-am folosit de ea si mi s-a parut ok . Colega de salon a avut una electrica de la avent(a zis ca a dat 2 60 lei pe ea) si nu era buna de nimic la trimis pe sotul ei sa-i cumpere o pompa ca a mea . Sfatul meu e sa nu iti iei pana nu nasti si daca iti trebuie il trimiti pe sot sa iti cumpere eventual uitate peste modele ca sa stii ce sa-i spui sa iti cumpere.

Multumesc frumos pt raspuns Cheek Kissasa cred ca o sa fac mai mult ca sigur mai ales ca mi.a zis dr ca s.ar putea sa nu pot naste natural si imi trebuie cezariana uff
Pupici
Auras
Scris: Thursday, September 17, 2015 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
moa wrote:
Felicitari Crissa pentru bobita mica!sarcina cat mai usoara iti doresc! Auras eu nu am incredere in aceste vaccinuri,am auzit multa lume care au facut si s_au imbolnavit! Va doresc o zii buna in continuare!computerlove

Asa e Moa,am facut cercetari si noi si am decis impreuna cu sotul ca mai bine sa nu le fac chiar daca medicii aici le recomanda. Mai ramane sa ma documentez si cum e cu vaccinurile din primele luni de viata ale bebeilor,sau chiar din primii ani. Si cum zice si Andreiutza,paracetamol,lamaie si multeee fructe in cazul in care ne apuca raceala. Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara in continuare!Si bebei sanatosi si fericiti sa avem toate computerlove copilas copilas bottle bottle gravida gravida
Auras
Scris: Thursday, September 17, 2015 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Gravidute voi apelati la pachetul de recoltare celule stem? Noi ne-am interesat si pana acum i-am gasit pe cei de la cryo-save bank dar sunt asa scumpi..aprox.2000£ frown ne-ar duce....am intrebat apropiatii care mai au copilasi si multi nu au recoltat celulele stem,banii fiind principalul motiv. Voi cum veti proceda,ati gasit ceva mai ieftin,recoltati sau nu? Alta grija pe capul meu acum,gandindu-ma la viitorul copilului uff ceee
CrissaS
Scris: Thursday, September 17, 2015 8:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
graviduteCheek Kiss
imi pare rau ca sunt mai absenta in timpul zilei,fiind la job nu pot scrie mereu..dar citesc asa printre picaturiras
Va multumesc si sa va auda D-zeu si sa fie alaturi de noi toate si de ingerasii nostriDistanceKiss DistanceKiss
sa va povestesc ceva haios..sper ca nu am povestit deja..ca am cam inceput sa uit sau sunt f visatoareHaha ...
ieri dimineata dormeam eu..când ma trezesc, ma intreaba sotul meu ce am visat ca radeam ff mult si colorat..ca a crezut ca sunt treaza dar apoi pret de ceva minute se uita la mine si vedea cum dorm si rad..i-am zis ca singurul lucru pe care mi-l amintesc e ca urma sa zbor cu avionul si ca eram f incantata(niciodata nu am zburat si sunt si fricoasa in legatura cu asa ceva)..
de obicei eu plângeam in somn de când ma stiu de mica dar ieri m-am trezit vesela stiind ca merg si la doctor pt a confirma sarcina si când am auzit ca radeam asa cum nu mi s-a intamplat niciodata...chiar a fost o zi fooarte frumoasa SimplyLove

AnonymAB
Scris: Thursday, September 17, 2015 10:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
crissy84 wrote:
Buna gagicute!!!

Fetelor, stiu ca nu e un loc cu renume ci chiar pe dos dar carucioare si tot ce trebuie pt bebe se gasesc la Dragonul Rosu. Sunt mult mai ieftine si aceleasi pe care le vand in magazinele de fite(dar cu o mare diferenta de pret). Daca mergeti acolo o sa vedeti ca e civilizat si organizat totul, e Dragonul lumea copiilor asa-i spune unde gasiti de toate. Asa ca decat sa mergeti la o expozitie mai bine incercati si acolo. Nici eu nu am crezut ca e asa ok, dar convinsa de o prietena am mers si am ramas uimita..
cookie
Scris: Thursday, September 17, 2015 11:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
Fetelor, legat de alaptare eu am fost la un curs special (gratuit), iar acolo ne-au zis ca cel mai bine imprumutam sau inchiriem, pentru ca e posibil sa nu ne ajute si sa dam banii deageaba pe ea. La inchiriat e in jur de 10 lei. In plus, in unele maternitati am inteles ca au deja pompe pe care le puteti folosi la inceput.

Am o prietena care a avut cumparata o pompa, dar nu putea sa scoata nimic cu ea. A incercat si cu cea din spital, apoi a inchiriat alta, dar nu a reusit cu niciuna. Sunt unele femei care nu pot scoate nimic la pompa, sora ei a avut aceeasi problema.

Eu am gasit la o prietena si sper sa ma ajute, poate gasiti si voi tot asa, sa nu dati banii degeaba pe ele.
AndreiutzaEu
Scris: Friday, September 18, 2015 8:11 AM
Nivel

m0ndream wrote:

Fetelor, stiu ca nu e un loc cu renume ci chiar pe dos dar carucioare si tot ce trebuie pt bebe se gasesc la Dragonul Rosu. Sunt mult mai ieftine si aceleasi pe care le vand in magazinele de fite(dar cu o mare diferenta de pret). Daca mergeti acolo o sa vedeti ca e civilizat si organizat totul, e Dragonul lumea copiilor asa-i spune unde gasiti de toate. Asa ca decat sa mergeti la o expozitie mai bine incercati si acolo. Nici eu nu am crezut ca e asa ok, dar convinsa de o prietena am mers si am ramas uimita..

Stiuuuu :) eu am zis ca o sa merg in noiembrie pe la sfarsit
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.