Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Wednesday, September 16, 2015 12:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
corinaalexandra wrote:

Eu ma bucur ca ea e cumintica noapte... Cand ma mai trezesc sa merg la baie o simt ca da dar in somn inca nu... Mai e un pic si o intalnesc dabia astept 2 luni jumate computerlove
Pupici

Nici eu nu mai am parca rabdare..vreau sa vina decembrie mai repede, sa o vad, sa o tin in brate..hearts coeur
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 16, 2015 12:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
corinaalexandra wrote:

Bafta pt luni... O sa miste si el din ce in ce mai mult newclap pupici

merci!!!1 In schimb au inceput mancarile de burtica
moa
Scris: Wednesday, September 16, 2015 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Abea astept si eu sa simt miscari ale puiului!dance dance
inna19
Scris: Wednesday, September 16, 2015 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
AndreiutzaEu wrote:
Fetele voi cat de des ii simtiti pe bebei?

Eu parca il simt pe al meu babyraul non-stop hohot ! Are bineinteles si momente cand leneveste, doarme, dar sa zic maxim vreo 2h, si se misca din nou ! Nu pot sa zic ca e deranjat, pt ca ador sa vad valuri pe burtica, mai ales ca acuma se simte tare si se vede foarte bine ca si cum ar fi manuta sau piciorusul plimbandu l incolo si incoace coeur ! Il simt tare, si cand me plimbam newclap .
Acum de ex. sughitam Haha , si am obs. ca sunt aproape zilnice mai nou hohot !
De cateva zile am zis ca nu mai mananc seara dupa 8 jumate, 9, pt ca se agita si nu pot sa adorm . Dar dupa ce adorm, de vreo 2 sapt chiar dorm foarte bine, cam de la 10-11 seara pana dimineata pe la 9-10 Boredom sic , cu exceptia ca ne mai trezim sa mergem la baie, dar e ok, e foarte ok ... deocamdata topai topai !
Abia astept sa vina noiembrie sa-l tin in brate Love !
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 16, 2015 1:12 PM
Nivel

hohot
inna19 wrote:

Eu parca il simt pe al meu babyraul non-stop hohot ! Are bineinteles si momente cand leneveste, doarme, dar sa zic maxim vreo 2h, si se misca din nou ! Nu pot sa zic ca e deranjat, pt ca ador sa vad valuri pe burtica, mai ales ca acuma se simte tare si se vede foarte bine ca si cum ar fi manuta sau piciorusul plimbandu l incolo si incoace coeur ! Il simt tare, si cand me plimbam newclap .
Acum de ex. sughitam Haha , si am obs. ca sunt aproape zilnice mai nou hohot !
De cateva zile am zis ca nu mai mananc seara dupa 8 jumate, 9, pt ca se agita si nu pot sa adorm . Dar dupa ce adorm, de vreo 2 sapt chiar dorm foarte bine, cam de la 10-11 seara pana dimineata pe la 9-10 Boredom sic , cu exceptia ca ne mai trezim sa mergem la baie, dar e ok, e foarte ok ... deocamdata topai topai !
Abia astept sa vina noiembrie sa-l tin in brate Love !

Mai ai un pic de tot!!! Esti in medical?

Cu mancarimile de burtica cum stati?? Hilar Hilar Hilar

Am zis bine intre 13.00-15.00... a inceput...copilas copilas copilas copilas hohot hohot hohot
Auras
Scris: Wednesday, September 16, 2015 1:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
Zambila wrote:
Auras Cheek Kiss multumesc mult, fata frumoasa pentru povestea ta. Si imi pare rau ca ai patimit atata si inca mai patimesti. Am citit si eu despre hyperemesis gravidarum, dar si despre "sarcina toxica". Asta pentru ca maica-mea mi-a povestit ca atunci cand era gravi cu mine a traiat cu lamaie si batoane de alea de paine, ca nu suporta niciun miros de mancare, ca taica-miu se barbierea sa mearga la unitate cu doua etaje mai jos, ca saraca a stat in spital 4 luni din cauza ca voma non stop. Diagnostic: sarcina toxica. Si nah, m-am gandit ca s-a transmis la fiica. Cred ca deocamdata nu e cazul. vad ca dupa episodul de luni sunt ok. Parerea mea e ca atunci a inceput si placenta sa functioneze si cred ca a fost un "boost" de hormoni. Sau, cum rad cu sotul meu, cred ca bebe a vrut sa ne arate ce putea sa ne faca 3 luni si nu ne-a facut Lol
Poate o sa ma crezi nebuna, dar eu, in paranoia si nebunia mea de a sti ca bebe e ok, mi-am dorit sa vomit, sa imi fie rau. Ar fi fost un semn ca bebe e pe val, creste cum trebuie. Nu aruncati cu pietre in mine, dar asa credeam - si inca mai cred - in paranoia mea de a sti ca micuta/micutul e bine, de la o ecografie la alta. Probabil, cand va fi mai mare si voi putea sa simt cum da din maini si din picioare nu voi mai fi asa de dusa cu creierii capului.

Zambila multumesc si eu Cheek Kiss am sperante mari ca acum o sa o tin tot asa,spre mai bine,ca am inceput sa mananc si sa nu mai vomit. In legatura cu hyperemesis gravidarum,fiecare sarcina e diferita de la femeie la femeie si daca sunt gravidute care au avut conditia asta la prima sarcina,pot fi norocoase la a doua sarcina si sa nu o mai aiba. Mama mea a patit exact ca mine la prima sarcina iar la a doua sarcina,cand m-a avut pe mine, a zis ca n-a vomitat deloc si a putut sa manance.Ma bucur mult pentru tine si pentru toate gravidutele care nu au stari de rau, e super bine asa!Ma vad pe mine ca radiez in momentele astea dance Lol Eu mai am o prietena care nu a vomitat decat de 2-3 ori in tot timpul sarcinii si e in luna a 8-a acum,si totul decurge normal. Sunt cazuri si cazuri de gravidute,dar mai bine sa te bucuri de mancare,de bebe,sa radiezi,decat sa patimesti asa. E tare greu. Te imbratisez cu drag! Parca maine-poimaine scriem aici ca am nascut si suntem mamici computerlove Abia astept!!ras SimplyLove dance grup
Auras
Scris: Wednesday, September 16, 2015 1:39 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Fetele voi cat de des ii simtiti pe bebei?

Andreiutza eu cam din 2 in 2 ore il simt,cum spunea mai sus si Inna.topai Cel mai tare il simt insa - si o sa radeti acum -hohot cand spal vasele,cred ca ii place sunetul de la apa de robinet Lol am inceput sa-i zic sotului "merg cu fiu`tau la bucatarie sa spalam vasele" ca stiu ca incepe sa tzopaie imediat cum aude apa curgandlove topai sau cand mi-e foame pe la 4-5 dimineata si ma trezeste,si-a facut deja un program cu trezitul yes direct la frigi ma opresc,dar m-am obisnuit si imi e tare drag de el!essen Victory tot la fel cu putere tzopaie in burtica la mami cand pune tati mana si se joaca cu el,culmea inainte era timid cand vorbea tati cu el hohot yes ; sau cand mananc si beau apa rece sau ceva dulce,cand stau intinsa in pat sau la calculator si ce am observat la el de vreo saptamana,nu ii place cand ma pun pe partea stanga,incepe sa faca scandal imediat,azi dimineata de ex.mi-a dat un piciorus atat de tare incat m-am trezit speriata hohot are el ceva cu partea stanga,probabil n-are loc de stomac Lol Am vizitat doctora de curand,mi-a luat masuratorile la burtica la 26 de saptamani si a zis ca sa astept sa fac 28 de saptamani,atunci sa vad spectacol yes Clap se pare ca de la 28 de saptamani de sarcina,bebeii isi formeaza un program stabil si devin si mai puternici,ca iau in greutate. In cazul meu se potriveste ce mi-a zis dna dr.love Pupicei la bebei si sa fie cat mai activi!computerlove computerlove
inna19
Scris: Wednesday, September 16, 2015 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
AndreiutzaEu wrote:
hohot

Mai ai un pic de tot!!! Esti in medical?

Cu mancarimile de burtica cum stati?? Hilar Hilar Hilar

Am zis bine intre 13.00-15.00... a inceput...copilas copilas copilas copilas hohot hohot hohot

Andreiutza inainte in medical, acum de 3 sapt in concediul meu de odihna, si de maine in prenatal yes love !
Mancarimi pe burtica nu am ... deocamdata Big Laugh ! Cheek Kiss

Auras si al meu tzopaie de numa cand spal vase, si in special cand fac dus ... Hi, Hi, Hi Haha . In schimb eu dorm cel mai bine pe partea stanga, pe dreapta daca stau prea mult imi da cu piciorusele ras ! Ideea e,ca piciorusele sunt mai mult in partea dreapta de ceva timp si cu caputul in jos(asta mi-a zis la ultimul eco). Zicea dr ca pana pe la 32-33 sapt, teoretic ar trebui sa isi ia pozitia de nastere si sa nu se mai intoarca pt ca nu mai are loc, de cat de rasucit! Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 16, 2015 4:22 PM
Nivel

vaiii am inceput sa obosessc.... aseara radea sotul de mine ca am obosit facand baie...Haha Haha Haha am iesit gafaind si radea de mine..
Auras
Scris: Wednesday, September 16, 2015 9:01 PM
Nivel

Gravidute, am intrat in sezonul racelilor. Aici in Anglia ne recomanda moasele si doctorii sa facem vaccinul antigripal si unul de tuse pt bebe (flu vaccine and whooping cough).

Eu si sotul suntem impotriva vaccinurilor,chiar si la adulti in special la copii.Adica suntem in curs de cercetare si pana in prezent ne-am rezumat la opinia ca e mai bine fara vaccinuri. Am facut azi o cercetare mai ampla si am gasit asa - in ceea ce priveste vaccinul antigripal: nu s-au facut suficiente teste pt aceste vaccinuri,se spune ca, contin chimicale si ca au fost prezente cazuri de femei si copii cu efecte adverse, ba chiar femei care au pierdut sarcinile dupa ce le-au facut. Si chiar daca faci vaccinurile astea,tot nu te asigura 100% ca nu vei lua raceala/gripa,pt ca nu acopera toti virusii din sezon. Ele sunt facute astfel incat sa anticipeze virusii unui sezon,dar pot avea ghinionul sa nu ii anticipeze corect si astfel sa facem vaccinul degeaba,sau sa nu acopere toti virusii si tot sa ne alegem cu o raceala/gripa zdravana. Deci intr-un fel si ei zic ca chiar daca le faci,tot mai poti face gripa dupa,ca poti lua un virus nou.

Si pt wheezing cough vaccine, l-au introdus acum 2 ani,pt ca au fost 3 cazuri de copilasi care au luat gripa dupa ce s-au nascut si au murit si ar fi un vaccin bun pt nou-nascuti,pe care il face mama (graviduta) intre saptamanile de sarcina 28 si 38 si ajuta la prevenirea tusei si a unor virusi de gripa pe care ii pot contacta micutii in primele luni de viata (teoretic ei sustin ca prin acest vaccin facut intre saptamanile 28-38 de sarcina,mama transmite imunitate bebelusului si il apara de o POSIBIL/A gripa/virus). Dar la fel, contine n chimicale si nu s-au facut suficiente teste care sa demonstreze cu exactitate efectele lor (ca nu se fac teste pe gravide sau pe copii mai mici de 2 ani).

Iar ca argumente pro ar fi asa : chiar daca mai poti lua gripa/raceala dupa ce ai facut vaccinul antigripal, simptomele ar fi mai putine si durerea ar fi mai mica,cu mult ameliorata.

Am mai cercetat cat am putut azi si despre toate vaccinurile existente in general pt noi adultii dar si despre cele la care sunt supusi micutii in primele luni de la nastere si la fel,sunt pareri si pareri. Ce mi-a atras atentia insa sunt cateva cazuri mari din lume,unde copilasi au murit dupa ce au fost vaccinati si unde mamici au intrat in travaliu si au nascut prematur,la fel,dupa ce au fost vaccinate. ==>
http://vactruth.com/news/ , http://www.thehealthyhomeeconomist.com/six-reasons-to-say-no-to-vaccination/

http://www.nhs.uk/conditions/pregnancy-and-baby/pages/whooping-cough-vaccination-pregnant.aspx#leaflet

http://www.nhs.uk/Conditions/vaccinations/Pages/vaccine-ingredients.aspx

Eu ma intreb,daca de exemplu un vaccin antigripal nu ne asigura 100% sanatatea si nu ne protejeaza complet impotriva gripei,ce rost mai are sa il facem si de ce e atat de recomandat? Ca sa bagam chimicale degeaba in noi,in loc sa permitem sistemului imunitar sa actioneze natural,de ce sa il fortam cu virusi din vaccinurile astea? Deasemenea am descoperit cu stupoare ca nu s-au facut teste pe femei gravide - in ceea ce priveste vaccinul antigripal- pt ca nu e legal asa ceva deoarece orice dauneaza femeii insarcinate face rau si copilului. Asadar vaccinurile sunt testate pe adulti,nu pe femei gravide.Din nou, nu ne garanteaza nimeni ca vom fi ferite de virusi si mai ales de posibilele efecte adverse ale chimicalelor din vaccinuri.Sa fie asta o strategie de marketing si ca sa faca o gramada de bani? Sunt in dubii si socata la ce am cercetat si gasit azi. Nu stiu ce sa mai cred,dar cel mai rau e ca trece timpul si nu stiu ce e mai bine pt mine ca adult si mai ales pt copilul meu,care vreau sa-l protejez,sa creasca sanatos,in niciun caz sa-i fac rau in necunostiinta de cauza.

Voi ce parere aveti?Ati facut sau vreti sa faceti vaccinul antigripal in timpul sarcinii?Cele care mai aveti copii,le-ati facut vaccinuri copiilor,ce anume? Voi cum ati fost sfatuite de cei din jur,ati auzit de experiente neplacute?Ce v-au spus doctorii vostri,ei isi vaccineaza copiii lor (e o intrebare buna pt ei daca ar fi deschisi cu noi)? Eu m-am hotarat sa mai cercetez in continuare subiectul asta si m-am gandit si sa ii intreb pe cei apropiati cum au procedat ei,atat pt ei insisi cat si pentru copiii lor,in special pe bunici si parinti vreau sa-i intreb. O sa revin cu raspunsurile si opiniile lor. grup campfire
MARIUKA
Scris: Wednesday, September 16, 2015 9:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna burticuteee si bebelinei mele ii place la bucatarie cand spal vasele topaie de numa la ultimul cotrol era cu caputu in jos "pozitia de nastere. . Dar tot misca f tare face valuri f mari cand taty o mataie o mangaie o pupacestehearts eu de cand ma stiu am dormit pe burta si pe partea dreapta si se pare ca ii place la bebelina mea pe dreapta si doamna doctor mi.a recomandat sa dorm pe dreapta. Despre mancarimea de burtica eu o am e cam aiurea ma scarpin cam o parte din zi ras si ma simt asa plina si nu pot sta jos mult timp pt ca burtica mea e mai sus si ma strange la stomac ras trebuie sa ma plimb si sa stau intinsa da in fund pe scaun nu pot sta mai mult de 5 minute ras
MARIUKA
Scris: Wednesday, September 16, 2015 9:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Pupicei tuturor burticutelorcomputerlove computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 17, 2015 9:55 AM
Nivel

Neata burtici

Nu stiu care din voi mi-a spus ca e minunata perna gravidute.... asa e...Bravoo Bravoo Aseara am dormit prima datacu ea si e divina...computerlove Doar ca am dormit mai bine pe partea dreapata, pe dreapata am dormit dusa.... pe stanga ma durea in partea de sus sub coaste plus ca misca bebe si nu ma lasa...copilas copilas copilas se pare ca nu-i place sa dorm pe stannga... bebic bebic ceea ce e minunat pt ca eu oricum pe dreapta dormeam ... pe burta si cu pernita dorm undeva pe diagonala nici pe burta nici intr-o parte Hilar Hilar Hilar Hilar
CrissaS
Scris: Thursday, September 17, 2015 10:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
Neata gravidutelorCheek Kiss Cheek Kiss
ieri am fost la doctor ..si mi-a confirmat sarcina ..5 saptamani si 3 zile yes yes yes
peste 2 sapt ma mai duc sa fac niste analize(secretii)..celelalte sange ,ginecologice le facusem in iunie si mi-a zis ca nu mai e necesar..s-a amuzat putin de dosarul meu cu analize ca le-am facut cam pe toate ..dar i-am zis ca imi doream si am zis ca e ok sa le fac inaintebounce
mi-a zis sa continui cu acidul folic si ca nu are prea multe sa imi zica pt ca e cat o bobita..mi-a aratat , am facut ecografie ...
Hilar Hilar Hilar
va pupici pupici pupici pe toate!!
o zi frumoasaaaaacomputerlove computerlove computerlove !!!
biancaanamaria
Scris: Thursday, September 17, 2015 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
CrissaS wrote:
Neata gravidutelorCheek Kiss Cheek Kiss
ieri am fost la doctor ..si mi-a confirmat sarcina ..5 saptamani si 3 zile yes yes yes
peste 2 sapt ma mai duc sa fac niste analize(secretii)..celelalte sange ,ginecologice le facusem in iunie si mi-a zis ca nu mai e necesar..s-a amuzat putin de dosarul meu cu analize ca le-am facut cam pe toate ..dar i-am zis ca imi doream si am zis ca e ok sa le fac inaintebounce
mi-a zis sa continui cu acidul folic si ca nu are prea multe sa imi zica pt ca e cat o bobita..mi-a aratat , am facut ecografie ...
Hilar Hilar Hilar
va pupici pupici pupici pe toate!!
o zi frumoasaaaaacomputerlove computerlove computerlove !!!

Felicitari , sarcina usoara si la termen iti doresc! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.