Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 15, 2015 9:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
inna19 wrote:
Andreiutza ce burtica maaare si frumoasa ai tu acolo Love !!! Pfuuuu la mine la 20 de saptamani atunci incepea sa "rasara" mai vizibil newclap ! Sanatate si crestere mare Cheek Kiss !

Fetelor la ce/cand se folosesc scutecele alea patrate din material ? Hmmmm ... NuImiPasa am primit si nu stiu ce se face cu ele ?! Si mai am si din acelea sub forma de triunghi ...

Daaa.... Nu vreau sa ma gandesc cu o sa arat la 30-40 saptamani...hohot
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 15, 2015 9:40 AM
Nivel

corinaalexandra wrote:

Ce burticuta mare si frumoasa ai hihihihi eu la 20 de saptamani se vedea ca sunt balonata doar...pupici SimplyLove

Merci :*
CrissaS
Scris: Tuesday, September 15, 2015 9:44 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
Buna gravidutelor dragiCheek Kiss !!
eu maine ajung la doctor sa imi confirme in cate saptamani sunt..dupa calculele mele cred ca 5 ...dar vroiam sa va intreb cum ati procedat voi cu "vestea cea mare" cand ati anuntat pe toata lumea si la job..ma puteti ajuta cu un sfat? ras
Va Cheek Kiss pe toate!!
zi frumoasa sa aveti!
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 15, 2015 10:12 AM
Nivel

CrissaS wrote:
eu maine ajung la doctor sa imi confirme in cate saptamani sunt..dupa calculele mele cred ca 5 ...dar vroiam sa va intreb cum ati procedat voi cu "vestea cea mare" cand ati anuntat pe toata lumea si la job..ma puteti ajuta cu un sfat? ras
Va Cheek Kiss pe toate!!
zi frumoasa sa aveti!

Multa bafta maine!!!! Sa fie bebe sanatos si fixat bine bine de tot exact acolo unde trebuie!!!! DistanceKiss

1. La inceput primul pe care l-am anuntat a fost sotul..., dar dupa primul HCG pt ca eu mai facusem cu 2 luni inainte un test barza care iesise fal pozitiv din cauza liniutei de uscare
2. Au urmat parintii lui si parintii mei si cumnata si cumnatul care ne sunt si nasi...

3. La serv am anuntat inainte de prima eco spunand ca s-ar putea sa fie bebe ca mi-a intarziat etc... dar asta pt ca avem cu ttii o relatie foarte buna cu seful... Este foarte intelegator si s-a bucurat din suflet cand i-am zis...dar recomandat e dc nu e o relatie ok la munca sa anunti pe la 2-3 luni pana in 4 luni cel tarziu cand duci dosarul de sarcina ca sa nu te poata da afara

4. Restul familiei a aflat pe la 2 luni-3 luni cand am fost sigura ca e k bebe, iar prietenii dupa 3 luni...

Acum ... nu stiu ... cum crezi si tu si cum te simti tu ok... faci cum simti tu...Cheek Kiss
moa
Scris: Tuesday, September 15, 2015 12:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Eu nu m_am putut abtine si am anuntat pe toata lumea dupa ce am vazut testul pozitiv!hainoroc
Zambila
Scris: Tuesday, September 15, 2015 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Crissa, primul anuntat a fost sotul. Parintii si nasii i-am anuntat dupa ce a confirmat medicul sarcina in uter. La serviciu am anuntat chiar astazi, in ziua in care sarcina a implinit 12 saptamani. Sefa mea e o tipa extraordinara si s-a bcuurat sincer pentru mine. Maine voi aduce si instiintarea scrisa plus ecografii de la medicul ginecolog, ca la ala de familie inca nu a fost :)
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 15, 2015 1:15 PM
Nivel

Hilar Hilar Hilar Hilar dance dance dance dance dance

De aseara parca il simt pe bebe un pic mai puternic.... Voi de cand l-ati simtit un pic mai bine fata de acei fluturasi sau pestisori....copilas copilas copilas copilas
moa
Scris: Tuesday, September 15, 2015 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
sorry1 Eu azi am simtit una poc sub buric de am si tresarit!oare ce o fii asta ca nu inteleg ca falfaituri nu au fost si nici pestisori?sorry1
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 15, 2015 2:10 PM
Nivel

moa wrote:
sorry1 Eu azi am simtit una poc sub buric de am si tresarit!oare ce o fii asta ca nu inteleg ca falfaituri nu au fost si nici pestisori?sorry1

hohot hohot hohot si eu am simtit o data asa pe la 17-18 saptamani... in rest doar usor... tot bebe e probabil a dat cu sutul
cookie
Scris: Tuesday, September 15, 2015 2:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
corinaalexandra wrote:

Eu am termenul pe 22 asa a cam fost de la inceput si la morfologia de trimestru 2 a zis clar pe 22 decembrie termenul... Dar asta inseamna 40 de saptamani ea poate sa iasa mai repede sau mai tarziu acum sper sa fie cu 1-2 zile mai repede sa fiu acasa de craciun nu in spital uff... Cred ca la morfologie iti zice exact... Cand o ai morfologia ??pupici

Eu nu mai zic nimic ... am termenul pe 26 decembrie Lol. Sper doar sa nu vina intr-o zi importanta, cum ar fi Craciunul sau Revelionul, ca sa se poata bucura si el de ziua lui .. ca altfel nu si-o va serba niciodata, ci va sarbatori cele doua evenimente impreuna cu toti ceilalti hainoroc alcool

nko wrote:
Fetelor eu am o mare problema cu arsurile.Sunt atat de puternice de zici ca iau foc...:(((

Si eu la fel .. foarte rar se intampla sa nu am arsuri. Am pe toata durata zilei, noaptea, indiferent ce mananc Cray. Tot un pahar de lapte cald imi fac si ma ajuta temporar. Sau mai adaug cereale, il fierb cu orez sau taitei .. in orice combinatie ras

In plus, am o durere de spate mai pronuntata (pe partea dreapta) de vreo 2 zile, ma doare cand calc pe piciorul drept si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau e normal? NuStiu

cookie
Scris: Tuesday, September 15, 2015 2:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
CrissaS wrote:
Va Cheek Kiss pe toate!!
zi frumoasa sa aveti!

Noi am anuntat a doua zi dupa testare mai intai cei mai apropiati prieteni, parintii, apoi usor usor au aflat si restul.

La birou am asteptat pana la auzirea inimioarei si confirmarea unei sarcini in evolutie. Am fost apoi cu rezultatul ecografiei la birou si le-am spus ca o sa am un bebe! Angel Am completat si informarea catre angajator, apoi am trimis documentele catre resurse umane. Succes! Cheek Kiss
AnonymAB
Scris: Tuesday, September 15, 2015 3:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, de ieri am aflat ca sunt insarcinata!!topai Si inca sunt in stare de soc si eu si sotul! Medic n-am, am tot citit pe net de dna Alina Juganaru de la Medicover, dar mi-e frica de preturile din clinicile private. Sunt din Bucuresti si vroiam sa va rog daca puteti sa-mi spuneti de medicii vostrii, prefer o doamna doctor. Maine ma duc sa fac analiza hcg si ma gandeam sa merg tot la medicover si sa-mi fac si programarea dar daca voi puteti sa ma ajutati cu alte nume va multumesc f mult. Daca nu se poate aici poate imi dati un mesaj privat. Multumesc inca o data!
inna19
Scris: Tuesday, September 15, 2015 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
CrissaS wrote:
Va Cheek Kiss pe toate!!
zi frumoasa sa aveti!

Buna crissaS ! Bafta pe maine la dr. Eu pe toata lumea am anuntat pe la 7-8 sapt. cand am fost la dr. si s-a vazut embrionul si bataile inimioareicoeur , atunci mi-a dat dr si o adeverinta cum ca sunt insarcinata, si am dus-o la servici! Sotului i-am aratat testul, pt ca lui nu pot sa fac sa tin doar pt mine nimic ! Doamne ajuta sa se prinda bine acolo unde trebuie, si sa stea cuminte pana la termen! Cheek Kiss
inna19
Scris: Tuesday, September 15, 2015 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
m0ndream wrote:
Fetelor, de ieri am aflat ca sunt insarcinata!!topai Si inca sunt in stare de soc si eu si sotul! Medic n-am, am tot citit pe net de dna Alina Juganaru de la Medicover, dar mi-e frica de preturile din clinicile private. Sunt din Bucuresti si vroiam sa va rog daca puteti sa-mi spuneti de medicii vostrii, prefer o doamna doctor. Maine ma duc sa fac analiza hcg si ma gandeam sa merg tot la medicover si sa-mi fac si programarea dar daca voi puteti sa ma ajutati cu alte nume va multumesc f mult. Daca nu se poate aici poate imi dati un mesaj privat. Multumesc inca o data!

Felicitariiiiiii !!! Sarcina usoara si la termen Cheek Kiss ! Eu nu sunt din Buc. dar sigur te pot ajuta celelalte gravidute !Daca rasfoiesti in spate, mai gasesti cateva discutii despre medicii de acolo !
newclap newclap newclap
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 15, 2015 3:49 PM
Nivel

m0ndream wrote:

Buna... Depinde si cat vrei tu sa dai pe consultatiii etc.... Eu merg la Matei Basarab... si dau 120 la eco... iar pt Nastere la cf2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.