Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
corinaalexandra
Scris: Wednesday, September 9, 2015 12:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:
Burtici.... V-ati confruntat careva cu sangerari gingii si curs sange din nas ? cry maseluta

Eu din nas uff chiar eram ibgrijorata dar dr a zis ca e normal nu in cantitati mari...pupici computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 9, 2015 1:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
corinaalexandra wrote:

Eu din nas uff chiar eram ibgrijorata dar dr a zis ca e normal nu in cantitati mari...pupici computerlove

Si la mine tot putin.... iar gingiile doar la periat

gagici burtica mea care la inceput arata ca o mingiuta acum incepe sa ia forma de ou... incepe sa fie tuguiata Haha hohot hohot hohot
cookie
Scris: Wednesday, September 9, 2015 2:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
AndreiutzaEu wrote:
Burtici.... V-ati confruntat careva cu sangerari gingii si curs sange din nas ? cry maseluta

Si eu chiar azi am vorbit cu medicul despre sangerari nazale si mi-a spus ca sunt normale, dar la mine nu curge, doar imi ramane sange pe servetel cand imi sterg nasul. Eu am mai vazut si niste chegulete mici de sange la clatitul dupa periaj, dar ma gandesc ca tot din aceeasi sursa vin, iar medicul a fost de acord cu mine. Sper sa nu fie alte probleme NuStiu
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 9, 2015 2:24 PM
Nivel

cookie wrote:

Si eu chiar azi am vorbit cu medicul despre sangerari nazale si mi-a spus ca sunt normale, dar la mine nu curge, doar imi ramane sange pe servetel cand imi sterg nasul. Eu am mai vazut si niste chegulete mici de sange la clatitul dupa periaj, dar ma gandesc ca tot din aceeasi sursa vin, iar medicul a fost de acord cu mine. Sper sa nu fie alte probleme NuStiu

Nuuu curs neaparat... la fel la stersul la nas... sau putin sange uscat... nu curge.... ca atunci cand curge sange din nas....si treb sa stai cu mana in sus... iar gingiile doar la spalatBuddy1 Cheek Kiss
BiancaR
Scris: Wednesday, September 9, 2015 2:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
AndreiutzaEu wrote:

Nuuu curs neaparat... la fel la stersul la nas... sau putin sange uscat... nu curge.... ca atunci cand curge sange din nas....si treb sa stai cu mana in sus... iar gingiile doar la spalatBuddy1 Cheek Kiss

Si eu am aceleasi probleme ca voi...curge putin sange din nas cand il sterg si gingiile la periat ... la fel doctorul a zis ca e normal. chiar m-a avertizat dinainte sa inceapa :)
dia27
Scris: Wednesday, September 9, 2015 3:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
La fel si eu fetelor, tot la periat curge de la gingiute si la sters nasul...nu e de speriat :) va pup si sa aveti o zi frumoasa...
Adys19
Scris: Wednesday, September 9, 2015 5:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
Mie tot cand spal pe dinti imi curge...in fiecare zi.sin nas nu.dar e normal
inna19
Scris: Wednesday, September 9, 2015 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Si la mine la fel, cand ma spal pe dinti, iar din nas dimineata am chegulete mici, si cateodata ziua cand ma sterg! Gossip

Iuli33 felicitariiiiiii pt bebe sanatos DistanceKiss !
corina_elena50
Scris: Wednesday, September 9, 2015 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
AndreiutzaEu wrote:

da,eu...de fiecare data cand ma spal pe dinti sangerez si inainte nu m-i se intampla.in plus de dimineata cand m-am trezit am avut impresia ca am mucisori uscati in nas.cand am scos era de fapt sange uscat...si nu e prima data,de cand sunt insarcinata am tot patit asa
Haha acum am vazut cate fete au scris ca au aceeasi problema ras
iuli33
Scris: Wednesday, September 9, 2015 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Multumesc fetelor pentru gandurile frumoase.
Eu am zile, cum a fost si cea de azi cand ma simt foarte obosita, epuizata pot spune, nu pot sa fac nimic, abia suflu si inca nu am inceput serviciul.Analizele mi au iesit bune. Sunt in 13 saptamani. Se mai confrunta cineva cu asa ceva?
Bucurie2015
Scris: Thursday, September 10, 2015 8:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
Neata! Si mie imi curge din nas. Nu rau, dar dimineata cand imi suflu nasul e rosu tot...
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, September 10, 2015 10:27 AM
Nivel

corina_elena50 wrote:

da,eu...de fiecare data cand ma spal pe dinti sangerez si inainte nu m-i se intampla.in plus de dimineata cand m-am trezit am avut impresia ca am mucisori uscati in nas.cand am scos era de fapt sange uscat...si nu e prima data,de cand sunt insarcinata am tot patit asa
Haha acum am vazut cate fete au scris ca au aceeasi problema ras

da da da exact asa....Haha Haha Haha Haha Big Laugh Big Laugh Big Laugh
moa
Scris: Thursday, September 10, 2015 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Buna seara fetelor!a auzit cineva de doctorul pana doru de la giulesti?imi poate spune cineva o parere despre el?computerlove
iuli33
Scris: Thursday, September 10, 2015 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
moa wrote:
Buna seara fetelor!a auzit cineva de doctorul pana doru de la giulesti?imi poate spune cineva o parere despre el?computerlove

bUNA MOA. Eu primele ecografii le-am facut la dr Pana. Cred ca este un dr bun ca mai toti doctorii de la Giulesti numai ca pacientele veneau pe banda rulanta si nu stiu daca avea timp pt fiecare in parte asa cum mi-as fi dorit eu de exemplu.Am facut la dansul numai ecografia. A fost ceva spus de dansul ce nu s a pupat de ex cu ecografia facuta marti la Sanador. Dansul mi a spus ca am uter dublu si ca bebe este in uterul drept lucru infirmat de ecografista de la Sanador, acum nici nu stiu care are dreptate, inclin sa cred ca doctoriya de la clinica privata pt ca ecografia a fost amanuntita, a durat aprox 15 min .

Fetelor revin cu prob mea cu colul scurt, mai este cineva cu asa ceva?
Auras
Scris: Thursday, September 10, 2015 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
cookie wrote:

La fel patesc si eu burtici,cred ca toate avem simptomele astea! Dar ma intreb,mai e cineva care saliveaza ca un catelus,ca mine?hohot de la 4 luni am si simptomul asta, nu pot iesi afara fara un pahar de unica folosinta la mine, il tin mai ceva ca pe gentuta. Big Laugh Doctorul mi-a spus ca e normal si e din cauza greturilor. Cine ma vede in oras cred ca isi imagineaza ca-mi savurez cafeluta sau ceaiul...da de unde! Hands AngelNot hohot Dar uite asa au trecut 26 de saptamani haha!! Inca 14 si o sa devin mamica! Doamneeee!!Rezist pentru puiutul meu! yes yes yes computerlove majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.