Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 8, 2015 3:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015

AndreiutzaEubirthday bebelinului tau si lui tati lui si multa sanatate la toti trei Cheek Kiss esti o graviduta tare frumusica love love

Multumim la fel Buddy1 Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove

crissy84
Scris: Tuesday, September 8, 2015 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
AndreiutzaEu wrote:
mai e si la Romexpo in Noiembrie

http://www.babyboomshow.ro/

Multumesc dar eu cu siguranta nu o sa fiu asa apta dupa nastere sa plec la expo. Crazy
Juwy computerlove
juwy.l
Scris: Tuesday, September 8, 2015 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
moa wrote:
Juwy.l multumim asemenea.am rezolvat si cu ticker_ul.te pupcoeur

Cheek Kiss computerlove

AndreiutzaEu wrote:
Multumim la fel Buddy1 Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove

Cheek Kiss computerlove

crissy84 wrote:
Juwy computerlove

Cheek Kiss iloveyou computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 8, 2015 4:08 PM
Nivel

crissy84 wrote:

Multumesc dar eu cu siguranta nu o sa fiu asa apta dupa nastere sa plec la expo. Crazy
Juwy computerlove

Cheek Kiss ai dreptate... eu o sa merg la amandoua... la cel din sept mai mult curiozitate... in npiembrie poate iau ceva dc gasesc ceva interesant... ca dc nasc abia duppa 20 ian nu are sens sa cumpar de acum
Zambila
Scris: Tuesday, September 8, 2015 4:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Fetelor dragi, multumesc frumos de urari! love love love love Sa dea Dumnezeu sa se implineasca toate si nu numai mie si lui bebe, ci si voua si bebeilor vostri! Va foarte pup! Gossip computerlove
corinaalexandra
Scris: Tuesday, September 8, 2015 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
[quote=juwy.l]Buna fetelor DistanceKiss

corinaalexandra ce burticuta frumoasa ai love love multa sanatate si zile linistite si usoare la munca Cheek Kiss
Multumesc frumos pupici SimplyLove

La multi ani Zambila, multa sanatate, sarcina la termen si bebe sanatos.

La multi ani tuturor de Sf Marie pupici la toate
inna19
Scris: Tuesday, September 8, 2015 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
La muuuuulti ani cu sanatate Zambila birthday !!! Multa fericire si crestere mare bebicului Cheek Kiss !

inna19 attached the following image(s):
11995638_777697625673247_1498144513_n.jpg

moa
Scris: Tuesday, September 8, 2015 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
AndreiutzaEu wrote:

daaaa a incheriat seful meu in primavara la fosta expozitie... cu tot cu celule stem ca asa a vrut
. Aha,multumesc pentu info.trebuie sa ajung si eu poate gasesc un pachet de nastere.computerlove
iuli33
Scris: Wednesday, September 9, 2015 1:18 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Buna fetelor.Am fost la eco de sem I si totul pare ok. Bebe era foarte activ,tot dadea din manute si 65% este baietel.Ecografic se incadreaza in cifre urmeaza acum sa se coreleze cu rezultatele de la testele de sange. In cele din urma am optat pt dry test in loc de dublu test, am zis sa nu-mi para rau mai tarziu.

Singura problema ar fi ca am colul cam scurt, inchis dar de 31 mm. Doctora mi a recomandat 3 nospa pe zi si sa nu-mi fac griji ca este inca bine. Se mai confrunta careva cu asa problema?
corinaalexandra
Scris: Wednesday, September 9, 2015 6:27 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
iuli33 wrote:
Buna fetelor.Am fost la eco de sem I si totul pare ok. Bebe era foarte activ,tot dadea din manute si 65% este baietel.Ecografic se incadreaza in cifre urmeaza acum sa se coreleze cu rezultatele de la testele de sange. In cele din urma am optat pt dry test in loc de dublu test, am zis sa nu-mi para rau mai tarziu.

Singura problema ar fi ca am colul cam scurt, inchis dar de 31 mm. Doctora mi a recomandat 3 nospa pe zi si sa nu-mi fac griji ca este inca bine. Se mai confrunta careva cu asa problema?

Felicitari pt bebe sanatos newclap. Cat despre colul scurt nu stiu ce sa zic nu m.am confruntat dar eu zic sa stai linistita daca doctorul nu a dat motive de prea multa ingrijorare iei pastilele si stai cuminte topai. Pupici SimplyLove
BiancaR
Scris: Wednesday, September 9, 2015 8:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
iuli33 wrote:

Buna Iuli,
si eu am avut exact aceeasi problema - la prima eco morfologica aveam colul scurt si placenta destul de jos. am luat tot cate 3 nospa pe zi si deja la urmatoarea eco (la vreo 4 saptamani dupa) aveam colul de 50+mm. Important e sa nu faci nici efort foarte mare..te menajezi cat poti tu de bine :)
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 9, 2015 9:46 AM
Nivel

moa wrote:
. Aha,multumesc pentu info.trebuie sa ajung si eu poate gasesc un pachet de nastere.computerlove

..... dar vezi ca ai sanse mai mari din cate am auzit sa gasesti la cel din 5-8 noiembrie de la Romexpo ca e mai mare

Noi acum in sept mgm doar de curiozitate.... In noiembrie poate gasim ceva....
Zambila
Scris: Wednesday, September 9, 2015 10:05 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Bravo, Iuli!!!!! Bravo , bebe lui Iuli! Clap Clap Clap Clap
moa
Scris: Wednesday, September 9, 2015 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Neata fetelor!cum sunte_ti azi?eu as manca castraveti acrii.topai felicitari iuli33 pentru bebic!computerlove computerlove apropo daca ecografic e bine sa nu_ti faci griji cu sangele.Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 9, 2015 12:18 PM
Nivel

Burtici.... V-ati confruntat careva cu sangerari gingii si curs sange din nas ? cry maseluta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.