|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
AndreiutzaEu bebelinului tau si lui tati lui si multa sanatate la toti trei esti o graviduta tare frumusica
Multumim la fel
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Multumesc dar eu cu siguranta nu o sa fiu asa apta dupa nastere sa plec la expo. Juwy |
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| moa wrote:Juwy.l multumim asemenea.am rezolvat si cu ticker_ul.te pup
crissy84 wrote: Juwy
|
| crissy84 wrote:Multumesc dar eu cu siguranta nu o sa fiu asa apta dupa nastere sa plec la expo. Juwy
ai dreptate... eu o sa merg la amandoua... la cel din sept mai mult curiozitate... in npiembrie poate iau ceva dc gasesc ceva interesant... ca dc nasc abia duppa 20 ian nu are sens sa cumpar de acum |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Fetelor dragi, multumesc frumos de urari! Sa dea Dumnezeu sa se implineasca toate si nu numai mie si lui bebe, ci si voua si bebeilor vostri! Va foarte pup! |
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| [quote=juwy.l]Buna fetelor
corinaalexandra ce burticuta frumoasa ai multa sanatate si zile linistite si usoare la munca Multumesc frumos pupici
La multi ani Zambila, multa sanatate, sarcina la termen si bebe sanatos.
La multi ani tuturor de Sf Marie pupici la toate |
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| La muuuuulti ani cu sanatate Zambila !!! Multa fericire si crestere mare bebicului !
inna19 attached the following image(s):
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| AndreiutzaEu wrote:
daaaa a incheriat seful meu in primavara la fosta expozitie... cu tot cu celule stem ca asa a vrut
. Aha,multumesc pentu info.trebuie sa ajung si eu poate gasesc un pachet de nastere. |
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor.Am fost la eco de sem I si totul pare ok. Bebe era foarte activ,tot dadea din manute si 65% este baietel.Ecografic se incadreaza in cifre urmeaza acum sa se coreleze cu rezultatele de la testele de sange. In cele din urma am optat pt dry test in loc de dublu test, am zis sa nu-mi para rau mai tarziu.
Singura problema ar fi ca am colul cam scurt, inchis dar de 31 mm. Doctora mi a recomandat 3 nospa pe zi si sa nu-mi fac griji ca este inca bine. Se mai confrunta careva cu asa problema? |
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| iuli33 wrote:Buna fetelor.Am fost la eco de sem I si totul pare ok. Bebe era foarte activ,tot dadea din manute si 65% este baietel.Ecografic se incadreaza in cifre urmeaza acum sa se coreleze cu rezultatele de la testele de sange. In cele din urma am optat pt dry test in loc de dublu test, am zis sa nu-mi para rau mai tarziu.
Singura problema ar fi ca am colul cam scurt, inchis dar de 31 mm. Doctora mi a recomandat 3 nospa pe zi si sa nu-mi fac griji ca este inca bine. Se mai confrunta careva cu asa problema?
Felicitari pt bebe sanatos . Cat despre colul scurt nu stiu ce sa zic nu m.am confruntat dar eu zic sa stai linistita daca doctorul nu a dat motive de prea multa ingrijorare iei pastilele si stai cuminte . Pupici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 65
| iuli33 wrote:Buna fetelor.Am fost la eco de sem I si totul pare ok. Bebe era foarte activ,tot dadea din manute si 65% este baietel.Ecografic se incadreaza in cifre urmeaza acum sa se coreleze cu rezultatele de la testele de sange. In cele din urma am optat pt dry test in loc de dublu test, am zis sa nu-mi para rau mai tarziu.
Singura problema ar fi ca am colul cam scurt, inchis dar de 31 mm. Doctora mi a recomandat 3 nospa pe zi si sa nu-mi fac griji ca este inca bine. Se mai confrunta careva cu asa problema?
Buna Iuli, si eu am avut exact aceeasi problema - la prima eco morfologica aveam colul scurt si placenta destul de jos. am luat tot cate 3 nospa pe zi si deja la urmatoarea eco (la vreo 4 saptamani dupa) aveam colul de 50+mm. Important e sa nu faci nici efort foarte mare..te menajezi cat poti tu de bine :) |
|
| moa wrote:. Aha,multumesc pentu info.trebuie sa ajung si eu poate gasesc un pachet de nastere.
..... dar vezi ca ai sanse mai mari din cate am auzit sa gasesti la cel din 5-8 noiembrie de la Romexpo ca e mai mare
Noi acum in sept mgm doar de curiozitate.... In noiembrie poate gasim ceva.... |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Bravo, Iuli!!!!! Bravo , bebe lui Iuli! |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Neata fetelor!cum sunte_ti azi?eu as manca castraveti acrii. felicitari iuli33 pentru bebic! apropo daca ecografic e bine sa nu_ti faci griji cu sangele. |
|
| Burtici.... V-ati confruntat careva cu sangerari gingii si curs sange din nas ? |
|
|