Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 9:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
iuli33 wrote:
Fetelor poate ma lamuriti si pe mine cu bitestul.Eu martea viitoare sunt programata la ecografie, analizele de sange trebuie sa le fac inainte si sa merg cu rezultatele sau sa recoltez in acceasi zi, la eco sunt prograata seara la 7. Eu asa ma gandeam dar m a bulversat azi o colega care mi a zis ca trebuie sa am rezultatele la sange cand merg la eco, ca se recolteaza cu o saptamana inainte de ecografie.

La mine mi-au facut intai eco... pe la ora 16.00 si cu eco m-am dus la sange ( ca masuratorile de la eco le-a trecut pe fisa de la sange ca sa poata calcula)

Acum depinde ce bistest ti-a recomnadat ca am auzit si eu cand am fost la control : Venise o fata o trimiseses pt bitest si a intrebat-o tipa de la receptie dc simplu sau complex

Din cate am inteles simplu e fara eco doar sange si complex e nevoie ca inainte sa faci eco si sa te duci cu ecografioa ca altfel nu iti ia sange... Mai bine intreaba dr tau
BiancaR
Scris: Wednesday, September 2, 2015 10:25 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
AndreiutzaEu wrote:

La mine mi-au facut intai eco... pe la ora 16.00 si cu eco m-am dus la sange ( ca masuratorile de la eco le-a trecut pe fisa de la sange ca sa poata calcula)

Acum depinde ce bistest ti-a recomnadat ca am auzit si eu cand am fost la control : Venise o fata o trimiseses pt bitest si a intrebat-o tipa de la receptie dc simplu sau complex

Din cate am inteles simplu e fara eco doar sange si complex e nevoie ca inainte sa faci eco si sa te duci cu ecografioa ca altfel nu iti ia sange... Mai bine intreaba dr tau

Banuiesc ca ai facut la Regina Maria...si eu am facut tot acolo ( echo la Dr Dinu) si mi-a luat sange cu cateva saptamani inainte de echo..si asa mi-a interpretat. Cred ca depinde de fiecare cum masoara.
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 10:27 AM
Nivel

ElenaD94 wrote:

Off.. Problema e ca dr mea a fost in concediu si sunt full programarile la ea abia dupa 8 septembrie mai sunt locuri si n.am rabdare pana atunci... Macar sa fie cum a zis celalat doctor ca e mai dezvoltat embrionul si sa se auda maine. Am o alta problema si va rog din inima sa ma ajutati macar cu o vorba un sfat ..la voi mereu am gasit solutii si alinare...
Toxoplasmoza

Ideea ar fi urmatoarea: la profilul torch facut in aprilie nu s.au detectat anticorpi igg...deci nu am facut infectia... Ideea e urmatoarea eu am un bichonel pe care l.am adoptat dupa pierderea primei sarcini. Va jur ca a fost salvarea mea psihica el mi.a bucurat zilele si l.am crescut de la o luna cu mancare pasata la blender de 4 ori pe noapte ca pe un bebe. Problema e ca de cateva luni si.a gasit drept partener de joaca o pisica a vecinilor. Plange dupa ea si nu mananca fara sa fie si ea acolo. Se joaca si sunt de nedespartit. Am tot dus pisica inapoi dar el plange il aude si vine inapoi. Aastazi am sunat medicul veterinar sa il anunt ca sunt insarcinata si sa deparaziteze pe cel mic inca o data. A spus ca ii va da si un tratament pt toxoplasmoza dar catelusul este doar purtator. Iar pisica o vom duce mai departe de casa. Imi e foarte frica sa nu fi luat toxoplasma... Nu mai pot dormi noaptea... ce stiti despre asta? Cat de grava e problema. Joi repet igg si igm si chiar si indicele de aviditate in caz ca igm este pozitiv pt a vedea cand a fost luata.
Ideea e ca stau la tara si chiar daca elimin eu toate sursele tot mai trebaluie prin curte pisici si sunt mii de alte surse... Cu toate astea sunt f ingrijrata...
cookie, multumesc ca ai rasfoit dosarelul pt mine.

Si eu am catel... In spatele blocului am nnnnn pisici... plus pisica la ai mei cu care am dormit in pat timp de 6 ani... analizelele au iesit bine

Dr ginecolog mi-a zis ca nu e probleca sa e posibil sa se ia de la pisica doar dc ii faci curat in litiera ... ceea ce la mine cred ca s-a intamplat de 3-4 ori.... altfel nu prea are cum

dar tu de ce esti asa sterasata dc ti-au iesit bine?
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 10:30 AM
Nivel

BiancaR wrote:
[quote=ElenaD94]
Off.. Problema e ca dr mea a fost in concediu si sunt full programarile la ea abia dupa 8 septembrie mai sunt locuri si n.am rabdare pana atunci... Macar sa fie cum a zis celalat doctor ca e mai dezvoltat embrionul si sa se auda maine. Am o alta problema si va rog din inima sa ma ajutati macar cu o vorba un sfat ..la voi mereu am gasit solutii si alinare...
Toxoplasmoza

Nu iti face asa multe griji inainte sa existe o problema..nu ii face bine la bebe. Ideea la toxoplasmoza este ca nu doar de la animale se poate face, din ce am citit se face si de la fructe nespalate sau carne care nu este suficient gatita. Si de la animale se ia destul de greu. Problema este atunci cand ai pisica in casa (dar doar o pisica ce iese si afara si mananca si altceva in afara de bobite) si are litiera necuratata mai multe zile (asa am citit - la cateva zile dupa ce isi face nevoile apare microbul in materiile fecale). Eu am pisica si de cand am ramas insarcinata nu ma mai ocup eu de curatarea litierei.
http://www.sfatulmedicului.ro/toxoplasmoza
Eu nu sunt medic si e posibil sa fii citit aiurea pe internet - cel mai bine este sa discuti cu medicul tau daca ai astfel de temeri, dar totusi sa incerci sa fii linistita si pozitiva. Cheek Kiss

Sunt de acord cu tine :)

Dupa cum spuneam am atel de 2 ani , iar la ai mei am pisica de vreo 8

Pisica cu care am dormit 6 ani

Analizelele au iesit bine... Si eu stiam ca tine tot de igiena litierei si ca nu e bine sa faci tu ca femeie curat la ea...
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 10:31 AM
Nivel

BiancaR wrote:

Banuiesc ca ai facut la Regina Maria...si eu am facut tot acolo ( echo la Dr Dinu) si mi-a luat sange cu cateva saptamani inainte de echo..si asa mi-a interpretat. Cred ca depinde de fiecare cum masoara.

Nup... am facut la Meti Basarab

Mi-a facut eco, m-am dus cu eco la receptie a bagat in calc masuratorile si m-a trimis la sange in aceeasi zi... am avut rez in 10 zile
moa
Scris: Wednesday, September 2, 2015 10:52 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Neata fetelor,eu la bitest m_am dus la ecograf mai intai,la masurat pe bebe si apoi ma trimis imediat cu masuratorile sa_mi ia sange.ceea ce ma surprinde este va dupa ce mia luat sangele mi_au zis ca rezultatele sant gata in minim 3 zile lucratoare,asta fiind luni la ora 11, si marti la ora 10 aveam rezultatele.cum o mai fii si asta cand voi spuneti ca dureaza 10 zile??la mine dc a durat doar 24 de ore???uff
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 11:09 AM
Nivel

moa wrote:
Neata fetelor,eu la bitest m_am dus la ecograf mai intai,la masurat pe bebe si apoi ma trimis imediat cu masuratorile sa_mi ia sange.ceea ce ma surprinde este va dupa ce mia luat sangele mi_au zis ca rezultatele sant gata in minim 3 zile lucratoare,asta fiind luni la ora 11, si marti la ora 10 aveam rezultatele.cum o mai fii si asta cand voi spuneti ca dureaza 10 zile??la mine dc a durat doar 24 de ore???uff

Eu le-am facut joi... am scris eu gresit ... Mi-a zis ca dureaza 10 zile dar le-am avut in 6 parca
inna19
Scris: Wednesday, September 2, 2015 11:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Fetelor eu cand mi-am facut bitestul,am fost la eco prima data, unde mi a trecut pe o foaie masuratorile, si dupa am mers la sange. Rezultatul a venit cam dupa 5 zile, parca !

Care mergeti zilele astea la analizele, pe la medici ... v a cerut cardul de sanatate ? Al meu nici activat nu e,luni ajung acasa, si am zis ca merg sa imi fac analizele ... sper sa nu mi l ceara !
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 11:55 AM
Nivel

inna19 wrote:
Fetelor eu cand mi-am facut bitestul,am fost la eco prima data, unde mi a trecut pe o foaie masuratorile, si dupa am mers la sange. Rezultatul a venit cam dupa 5 zile, parca !

Care mergeti zilele astea la analizele, pe la medici ... v a cerut cardul de sanatate ? Al meu nici activat nu e,luni ajung acasa, si am zis ca merg sa imi fac analizele ... sper sa nu mi l ceara !

La mine a fost nebunie....

Mi l-au emis pe numele dinainte de casatorie desi am 2 ani de la casatorie plus ca atunci cand am fost la analize si l-au bagat in sistem la cnp era 0000000000000 hohot hohot hohot hohot

Si mi-a zis tipa de acolo ca , conforn cnp sotul ei avea 79 ani in loc de 33 cat are.... deci e o mare porcarie cu cardul... bine ca mi-a modificat ea in sistem cu actualul nume si cnp... Doar pe card mai apare acum vechiul nume ca in sistem e corect... Cardul se cere doar dc ai trimitere cu analize gratuite sau compensate... La analizeele cu plata mie nu mi l-a cerut nimeni
Auras
Scris: Wednesday, September 2, 2015 12:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
Dragalase gravidute,mai stiti ca ma vaitam ca am burtica mica la 23 de saptamani?Crazy Eeei bine,s-a intamplat ceva dupa 24 de saptamani,acum imi e frica sa nu ma ingras prea exagerat. hohot Ce-i drept ma trezeste bebe si noaptea in jurul orelor 3 - 4 si mananc ca altfel nu pot sa mai adorm. In ritmul asta cine stie la cate kg o sa ajung Big Laugh deocamdata ma bucur mult,ca eram slaba rau inainte Lol haha! Doamne Ajuta sa fie totul bine,ma gandesc ca e perioada in care papa si bebe cel mai mult,pune grasime pe muscheti! Love majoreta Burtica mea parca s-a umflat ca o mingiuta peste noapte Lol Big Laugh Va pup si va doresc sarcini usoare si fericite tuturor!grup Cheek Kiss

Auras attached the following image(s):
b.jpga.jpg

AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 12:50 PM
Nivel

Auras wrote:
Dragalase gravidute,mai stiti ca ma vaitam ca am burtica mica la 23 de saptamani?Crazy Eeei bine,s-a intamplat ceva dupa 24 de saptamani,acum imi e frica sa nu ma ingras prea exagerat. hohot Ce-i drept ma trezeste bebe si noaptea in jurul orelor 3 - 4 si mananc ca altfel nu pot sa mai adorm. In ritmul asta cine stie la cate kg o sa ajung Big Laugh deocamdata ma bucur mult,ca eram slaba rau inainte Lol haha! Doamne Ajuta sa fie totul bine,ma gandesc ca e perioada in care papa si bebe cel mai mult,pune grasime pe muscheti! Love majoreta Burtica mea parca s-a umflat ca o mingiuta peste noapte Lol Big Laugh Va pup si va doresc sarcini usoare si fericite tuturor!grup Cheek Kiss

cate kg ai? cat ai luat?
Auras
Scris: Wednesday, September 2, 2015 12:56 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

cate kg ai? cat ai luat?

Aveam 45 de kg si am ajuns la 52 acum Lol Dar cred ca in ultima saptamana am luat cel putin 4 kg essen essen si simt ca s-a ingrasat si bebe ca acum e spectacol cu el,copilas il simt mai mereu Big Laugh hearts
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 12:57 PM
Nivel

Auras wrote:

Aveam 45 de kg si am ajuns la 52 acum Lol Dar cred ca in ultima saptamana am luat cel putin 4 kg essen essen si simt ca s-a ingrasat si bebe ca acum e spectacol cu el,copilas il simt mai mereu Big Laugh hearts

las ca stai bine eu am luat 9 deja ;)

... si ai o burtica supercomputerlove
Auras
Scris: Wednesday, September 2, 2015 12:59 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

las ca stai bine eu am luat 9 deja ;)

... si ai o burtica supercomputerlove

Cheek Kiss da dar nu ma asteptam sa se intample asa repede,ca chiar ma vaitam ca nu mi se vede si mie burtica asa mare si frumoasa cum vedeam la alte gravidute hohot hohot acum parca vad ca o sa ajung sa merg ca pinguinul!Lol computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 2, 2015 1:34 PM
Nivel

Auras wrote:

Cheek Kiss da dar nu ma asteptam sa se intample asa repede,ca chiar ma vaitam ca nu mi se vede si mie burtica asa mare si frumoasa cum vedeam la alte gravidute hohot hohot acum parca vad ca o sa ajung sa merg ca pinguinul!Lol computerlove

hohot hohot hohot eu am zis ca ajung ca butoiul de varza al mamei
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.