Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Monday, August 31, 2015 7:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
moa wrote:
Am facut acel test non invaziv,care dupa ce lam facut am inteles ca si ala e doar statistic,si acum astept rezultatul.multumesc pentru intrebare!parca sau oprit zilele,nu mai trece odata timpul!asteptarea e foarte grea!

O sa vezi ca totul o sa fie bine... si bebe e sanatos Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

sa stii ca oricum pe toate scrie ca nu garanteaza 100%Buddy1
Zambila
Scris: Monday, August 31, 2015 8:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Moa, care test noninvaziv? In ce consta?Nu amniocenteza? Cand afli rezultate?
Criss2014
Scris: Monday, August 31, 2015 8:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
In afara de amniocenteza se poate face un test noninvaziv, se numeste analiza de ADN fetal, se face din sangele mamei, are o precizie de 97% si costa aproximativ 600 euro.
moa
Scris: Monday, August 31, 2015 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Prenatest se numeste si se poate face de la 9 saptamani,asa cum a zis si criss e din sangele mamei,cica are o precizie de 98% si eu am dat 3800 ron!l_am facut la personal genetics!va pup si va doresc noapte buna!computerlove rezultatele dureaza cam 10 zile lucratoare
moa
Scris: Tuesday, September 1, 2015 11:13 AM
Nivel

Doamne ce calduri!nu le mai suport!hai cu racorica!wav
dreams***
Scris: Tuesday, September 1, 2015 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Neata burtici!imi recomanda cineva un medic bun din cta de la isis sau euromaterna??Cheek Kiss
Bucurie2015
Scris: Tuesday, September 1, 2015 2:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
Felicitari Dream! Bine ai venit!
Eu am lipsit un pic, dar am citit tot ce ati scris...

Intrebare: voi seara tot asa va sufocati? Eu simt ca nu pot trage aer in piept. Oftez...respir foarte greu. O fi si de la tensiune? Pe caldura asta....
dreams***
Scris: Tuesday, September 1, 2015 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Bucurie2015 wrote:
Felicitari Dream! Bine ai venit!
Eu am lipsit un pic, dar am citit tot ce ati scris...

Intrebare: voi seara tot asa va sufocati? Eu simt ca nu pot trage aer in piept. Oftez...respir foarte greu. O fi si de la tensiune? Pe caldura asta....

multumesc Cheek Kiss
ElenaD94
Scris: Tuesday, September 1, 2015 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Burtici, care ma ajutati cu o parere? Duminica adica la 5 sapt si o zi de la ultima menstra am fost la o eco. Nu ma simteam prea bine si am vrut sa ma asigur ca e totul ok. Acolo mi.a zis ca bebe e chiar mai dezvoltat ca un embrion de 7 saptamani. Nu s.a vazut f bine din cauza aparatului care este mai vechi. Nici batai nu s.au identificat. Acel aparat nu este dotat audio ci bataile se vad ca niste pulsatii pe monitor. Doctorul m.a asigurat ca nu este nicio problema colul este inchis sangerare nu exista si bataile nu se aud din cauza ca sarcina este prea mica mai ales pt acel aparat. Maine am programare la doctora mea,unde exista aparatura f performanta. Fetele din Bucuresti poate stiu, merg la Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria...uff dar mari emotii am pt bataile astea...
moa
Scris: Tuesday, September 1, 2015 3:48 PM
Nivel

Elena toate am avut emotii.atata timp cat nu exista sangerare totul e ok.la mine bataile le_am auzit la 8 sapt.la 5 sapt am vazut doa saculetulcomputerlove
ElenaD94
Scris: Tuesday, September 1, 2015 4:12 PM
Nivel

moa wrote:
Elena toate am avut emotii.atata timp cat nu exista sangerare totul e ok.la mine bataile le_am auzit la 8 sapt.la 5 sapt am vazut doa saculetulcomputerlove

Mi.a spus ca bebelina are 8.7 mm si m.a asigurat ca la acel aparat trebuie sa fie sarcina mai mare pt a fi detectate bataile. Dar tot stau cu grija...doamne cat imi doresc sa se auda maine bataile inimioarei
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 1, 2015 4:17 PM
Nivel

ElenaD94 wrote:
Burtici, care ma ajutati cu o parere? Duminica adica la 5 sapt si o zi de la ultima menstra am fost la o eco. Nu ma simteam prea bine si am vrut sa ma asigur ca e totul ok. Acolo mi.a zis ca bebe e chiar mai dezvoltat ca un embrion de 7 saptamani. Nu s.a vazut f bine din cauza aparatului care este mai vechi. Nici batai nu s.au identificat. Acel aparat nu este dotat audio ci bataile se vad ca niste pulsatii pe monitor. Doctorul m.a asigurat ca nu este nicio problema colul este inchis sangerare nu exista si bataile nu se aud din cauza ca sarcina este prea mica mai ales pt acel aparat. Maine am programare la doctora mea,unde exista aparatura f performanta. Fetele din Bucuresti poate stiu, merg la Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria...uff dar mari emotii am pt bataile astea...

La mine la 5 sapt nici embrion nu s-a vazut doar saculet yolk

La 7 sapt jum s-a auzit inimioara

La cine mergi la Regina Maria?
ElenaD94
Scris: Tuesday, September 1, 2015 4:20 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

La mine la 5 sapt nici embrion nu s-a vazut doar saculet yolk

La 7 sapt jum s-a auzit inimioara

La cine mergi la Regina Maria?

Doamna doctor ADINA LUNGU.
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 1, 2015 4:23 PM
Nivel

ElenaD94 wrote:

Doamna doctor ADINA LUNGU.

Eu sunt la Marinescu Ana Maria, insa ma duc la alt cab la eco pt ca departe de mine Regina Maria
ElenaD94
Scris: Tuesday, September 1, 2015 4:27 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Eu sunt la Marinescu Ana Maria, insa ma duc la alt cab la eco pt ca departe de mine Regina Maria

Si eu sunt din provincie. Pe langa Bolintin-Vale daca ai auzit. Si maine merg tocmai la clinica din Baneasa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.