|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| dreams*** wrote:Buna ziua burtici!!Am indraznit sa vin si eu printre voi dupa ce am primit azi rezultatul la HCG 880 mUI/ML de la 354 acum 48 ore!pupici
Felicitari!!!! Bine ai venit!!!!
sarcina usoara si la termen si bebic sanatos!!!! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| dreams*** wrote:Buna ziua burtici!!Am indraznit sa vin si eu printre voi dupa ce am primit azi rezultatul la HCG 880 mUI/ML de la 354 acum 48 ore!pupici
Felicitari pt sarcina Ai grija de tine si sarcina usoara in continuare pana la capat Pupici |
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Bravos Dreams si Bravo bebele lui Dreams! |
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| dreams*** wrote:Buna ziua burtici!!Am indraznit sa vin si eu printre voi dupa ce am primit azi rezultatul la HCG 880 mUI/ML de la 354 acum 48 ore!pupici Felicitari!chiar eram curioasa pentru al doilea rezultat. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Felicitari Dreams si bine ai benit!!!Sarcina usoara si la termen!!! Criss sa ti traiasca !!!E superba |
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| multumesc Nico!!si eu eram curioasa...se pare ca s a ancorat bine acolo!!sper sa fie bine si de acum incolo! |
|
Hi Hi Hi .... nico.... Usor usor te apropii de ziua cea mare.... nu-mi vine sa cred... 24 saptamani... ai trecut practic de jumatate... |
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Multumesc fetelor pentru primire si urari!!Va doresc si voua bebei sanatosi si sarcini usoare! |
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Multumesc Crissy84. Te pup si iti doresc sarcina usoara in continuare. Nu mai e atat de mult pana la marea intalnire. |
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Daa..trece timpul si bebelina creste..si eu pe langa ea. M-am suit mi devreme pe cantar si am realizt ca am luat deja 13 kg.Si ma feresc sa mananc muuulte...incerc sa mananc sanatos nu paine nu prajit...nu stiu de ce ma ingras atat de mult :( |
| nko wrote: Daa..trece timpul si bebelina creste..si eu pe langa ea. M-am suit mi devreme pe cantar si am realizt ca am luat deja 13 kg.Si ma feresc sa mananc muuulte...incerc sa mananc sanatos nu paine nu prajit...nu stiu de ce ma ingras atat de mult :(
Suntem in aceeasi situatie ..., dar asta este bebeii sa fie sanatosi
Ps: ma ia groaza cand ma gandesc ca la iarna imbracata si gros o sa arat precum butoiul de varza al mamei |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 65
|
Fetelor, ma alatur voua..tot cu 13 kg :) nu mananc mult deloc ca si cantitate, dar nici nu pot spune ca ma feresc de alimente care ingrasa..mananc dulce cand simt nevoia si mananc foarte multe fructe, chiar si seara. Sper sa reusesc sa dau jos dupa nastere :) Bebe e si el maricel...are deja aproape doua sapt avans la greutate. |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| dreams*** wrote:Buna ziua burtici!!Am indraznit sa vin si eu printre voi dupa ce am primit azi rezultatul la HCG 880 mUI/ML de la 354 acum 48 ore!pupici Bine ai venit in grup ! Felicitari si sarcina usoara iti doresc |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| ElenaD94 wrote:Hei mamici cine ma poate ajuta cu un raspuns ? La aproape 6 saptamani de sarcina , se vede sarcina la eco? Embrion si puls ? Nu as vrea sa ma duc degeaba si sa fiu dezamagita Daca stii ca ai ovulat devreme poti sa mergi la 6 sapt ca ar trebui sa se vada embrionul si sa-i auzi si . Eu am ovulat inainte cu 4 zile de ultimul ciclu si am vazut embrionul tarziu la fel si inimioara i-am auzit-o pe la 7 sapt si catvea zile. Te pup iti tin pumnii sa fie totul bine de data asta |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| dreams*** wrote:Buna ziua burtici!!Am indraznit sa vin si eu printre voi dupa ce am primit azi rezultatul la HCG 880 mUI/ML de la 354 acum 48 ore!pupici Bine ai venit la noi burtica Sarcina usoara si fericita! |
|
|