Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Auras
Scris: Wednesday, August 12, 2015 1:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
Bucurie2015 wrote:
Buna! Ma primiti si pe mine? Sunt o viitoare mamica, in cinci saptamani. Nu am confirmarea oficiala de la dr, abia saptamana viitoare ma duc la eco. Insa am facut de 2 ori HCG si a iesit bine.
Va urmaresc de ceva timp si ma bucur sa fiu langa voi sa impartasim gandurile...Cheek Kiss

Bine ai venit Bucurie si Felicitari! Cheek Kiss Sarcina usoara iti dorim!grup
Auras
Scris: Wednesday, August 12, 2015 1:14 PM
Nivel

Alexandra Stb wrote:

Din pacate dupa atatea zile de asteptare si ingrijorare, ieri la programarea de la Sanador mi s-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie si mi s-a dat un tratament preinterventie. Prin intermediul sotului am zis sa mai cer o a doua parere unei doctorite ff bune (din recomandari) de la Polizu unde mi s-a spus ca sarcina s-a oprit si ca se mai vede doar sacul gestational dar fara embrion. Maine sunt programata pentru chiuretaj. Sunt destul de necajita pentru chiar ne doream bebele, dar am avut parte de ghinion. Problema e ca mi s-a spus ca puteam sa aflu de la 4 saptamani daca sarcina e viabila sau nu,dar doctorita de la Sanador nu a putut sa imi spuna de atunci....

Doamne ajuta sa fie totul bine maine ... Hands Hands Hands

Alexandra imi pare rau ca ai trecut prin asta, sa va dea Domnul putere si sanatate! Poate se mai poate face ceva pana maine si se intampla o minune! Iti suntem alaturi cu sufletul si orice ar fi,sa nu incetezi sa speri,dupa cum vezi nu tuturor ne e usor cu sarcinile. Eu sunt in aproape 6 luni si vomit non-stop,nu e zi sa nu imi fie rau. E greu dar indur de dragul lui bebe.Deci sa fii puternica si sa lupti! Sa dea Domnul sa fie bine! te pup cu drag grup
crissy84
Scris: Wednesday, August 12, 2015 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Bine ati venit Bucurie si Alina!!Sarcina usoara si la termen!
Alexandra capul sus si multa forta iti doresc sa treci peste asta Cheek Kiss
Pup toate burticile !!!computerlove
Alina_N
Scris: Wednesday, August 12, 2015 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 8/5/2015
Va multumesc pt primire fetelor!
Secretiile mele sunt inchise la culoareCray ,astazi ajung la medicul de familie sper sa imi poata spune ceva,in cazul in care persista o sa dau o fuga la urgente.
plans
Auras
Scris: Wednesday, August 12, 2015 2:20 PM
Nivel

Alina_N wrote:
Secretiile mele sunt inchise la culoareCray ,astazi ajung la medicul de familie sper sa imi poata spune ceva,in cazul in care persista o sa dau o fuga la urgente.
plans

Eu tot tind sa cred ca sunt niste secretii normale,pentru ca nu sunt insotite de sangerari si dureri. Sper sa fie asa,dar foarte bine ca mergi si la doctor,pentru linistea si siguranta ta si a lui bebe. Te pup si Doamne Ajuta! sa te intorci cu vesti bune Cheek Kiss grup
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, August 12, 2015 2:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Alina_N wrote:
plans

sunt periculoase cand sus rosu aprins.orice secretie e de luat in seama dar cand sunt rosu aprins e de bai
Bucurie2015
Scris: Wednesday, August 12, 2015 3:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
Alexandra Stb iti tinem pumnii. O sa fie totul bine.Hands
moa
Scris: Wednesday, August 12, 2015 3:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Alina,eu te sfatuiesc sa mergi la urgenta.orice pata poate fii periculoasa.sanatate multa!
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, August 12, 2015 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Buna burtici!

Eu am fost la eco! Suntem bine sanatosi! Nu am mai scris pt ca am fost in concediu! Am plimbat bebelu' si la munte si la mare!

Are acum 132 grame si s-a schimbat schimbarea... I-a mai crescut ceva intre timp... e baiat 100% hohot

Bucuria lu' tati yes yes yes

A zis ca de sf Marie hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc alcool alcool alcool alcool alcool alcool ca e si ziua lui si a socrului meu... Sotul meu nu bea aproape deloc de obicei, dar a zis ca pt asta clar va da de baut =))

corinaalexandra
Scris: Wednesday, August 12, 2015 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Bine ai venit alina dance Sarcina usoara si la termen newclap.
Alexandra Stb imi pare rau prin ce treci Cray

AndreiutzaEu felicitari pt baietel majoreta

Eu vineri merg la morfologie de trimestru 2 abia asteptnewclap
Pupici la toate burticile hearts
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, August 12, 2015 7:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
corinaalexandra wrote:
Bine ai venit alina dance Sarcina usoara si la termen newclap.
Alexandra Stb imi pare rau prin ce treci Cray

AndreiutzaEu felicitari pt baietel majoreta

Eu vineri merg la morfologie de trimestru 2 abia asteptnewclap
Pupici la toate burticile hearts

Multumesc!!! Bafta la morfo! Eu pe 21 sept am morfo de trim 2

Bine ati venit Bucurie si Alina !!!!dance

Alexandra Stb imi pare rau !!!Cray

Auras
Scris: Wednesday, August 12, 2015 7:24 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Buna burtici!

Eu am fost la eco! Suntem bine sanatosi! Nu am mai scris pt ca am fost in concediu! Am plimbat bebelu' si la munte si la mare!

Are acum 132 grame si s-a schimbat schimbarea... I-a mai crescut ceva intre timp... e baiat 100% hohot

A zis ca de sf Marie hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc alcool alcool alcool alcool alcool alcool ca e si ziua lui si a socrului meu... Sotul meu nu bea aproape deloc de obicei, dar a zis ca pt asta clar va da de baut =))

Felicitari Andreiutza!dance firstprize
corinaalexandra
Scris: Wednesday, August 12, 2015 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:

Multumesc!!! Bafta la morfo! Eu pe 21 sept am morfo de trim2

Multumesc frumos computerlove pupici si ai grija de baietel si de tine hearts
alinaa86
Scris: Wednesday, August 12, 2015 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
ce de burtici noi aici. Nu am mai intrat de multa vreme, sa aveti sarcina usoara si la termen Clap
BiancaR
Scris: Thursday, August 13, 2015 9:18 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/19/2015
AndreiutzaEu wrote:
Buna burtici!

Felicitari Andreiuta! Asa am patit si eu :) intre timp a aparut ceva acolo :D asa ca de acum suntem mamici de baieti :P Azi am si eu programare si trebuie sa il masoare pe Gogu..sunt curioasa cat e de maricel (ca de mine se mira toata lumea ca am burta mare..m-am cam saturat asa sa-mi zica toata lumea asta :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.