Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adys19
Scris: Sunday, August 2, 2015 4:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
Si eu tot de doua saptamani plans
inna19
Scris: Sunday, August 2, 2015 6:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Hope vai da ce minunatie ai tu acoloooo coeur coeur ! Felicitari inca odata, si multa rabdare cu lapticul, nu te da batuta Cheek Kiss

Fetelor din a cata saptamana se poate intra cel mai devreme in prenatal ? Am intrebat medicul, dar nu sunt sigura ca am retinut bine, ca fiind sapt 27 .. parca ... oare !
corinaalexandra
Scris: Sunday, August 2, 2015 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
inna19 wrote:
Hope vai da ce minunatie ai tu acoloooo coeur coeur ! Felicitari inca odata, si multa rabdare cu lapticul, nu te da batuta Cheek Kiss

Fetelor din a cata saptamana se poate intra cel mai devreme in prenatal ? Am intrebat medicul, dar nu sunt sigura ca am retinut bine, ca fiind sapt 27 .. parca ... oare !

Asa am auzit si eu ca din saptamana 27-28 dar nu stiu in ce masuara si daca iti ia dupa nastere...ca se da in total nu stiu cat cu tot cu post natal si prenatal. Mai urmeaza sa ma ineresez mai bine.daca afli ceva poti sa imi spui si mie te rog frumos.pupici SimplyLove
crissy84
Scris: Sunday, August 2, 2015 11:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Hope felicitari!!!sa va traiasca printesa si sa aiba noroc de laptic cat mai repede.
Fetelor cu concediul.sunt in total 126 de zile pre si postnatal.tb sa va ramana 42 de zile dupa ce nasteti.
Eu de exemplu am termen pe 25 oct.de maine intru in prenatal si mi am lasat fix 42 de zile dupa data probabila a nasterii.
corinaalexandra
Scris: Monday, August 3, 2015 9:07 AM
Nivel

crissy84 wrote:
Hope felicitari!!!sa va traiasca printesa si sa aiba noroc de laptic cat mai repede.
Fetelor cu concediul.sunt in total 126 de zile pre si postnatal.tb sa va ramana 42 de zile dupa ce nasteti.
Eu de exemplu am termen pe 25 oct.de maine intru in prenatal si mi am lasat fix 42 de zile dupa data probabila a nasterii.

Multumesc de informatie dar intrebarea mea e urmatoarea:si dupa Cele 42 de zile de postnatal intra indemnizatia de la stat sau cum e??
inna19
Scris: Monday, August 3, 2015 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
crissy84 wrote:

La mine termenul e 27 noiembrie. Am calculat si din data de 5 septembrie as putea intra si eu in prenatal. Sunt 84 de zile! Dar daca nu nasti la 40 de sapt, la mine fiind baiat, poate sta mai mult de 40 ... atunci cum o fi ? oare Ca eu zilele de concediu medical, alea 90 de zile cred ca le termin pana atunci ... ? what
corinaalexandra
Scris: Monday, August 3, 2015 11:13 AM
Nivel

inna19 wrote:

La mine termenul e 27 noiembrie. Am calculat si din data de 5 septembrie as putea intra si eu in prenatal. Sunt 84 de zile! Dar daca nu nasti la 40 de sapt, la mine fiind baiat, poate sta mai mult de 40 ... atunci cum o fi ? oare Ca eu zilele de concediu medical, alea 90 de zile cred ca le termin pana atunci ... ? what

Asa am calculat si eu pe 27 septembrie sunt 84 de zile dar daca nu nasc la 40 si nu mai am dupa 42 de zile uff... Probabil trebuie sa mai adaugam inca 2 saptamani ca sa fim sigure...
Gazela
Scris: Monday, August 3, 2015 1:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Buna gravidutelor si mamicilor SimplyLove
Hope felicitari pentru fetita minunata, sa fiti sanatoase si necolicioase, si tu sa te recuperezi repede!!!DistanceKiss Haha Haha Haha
Imi pare rau pentru experienta nasoala pe care ai avut-o cu operatia, inseamna ca anestezistul n-a facut bine anestezia...si la mine imediat si-a facut efectul anestezia, in 10 min bebe era afara...pupam ca sa treaca tot! Sa te bucuri de minunea care a venit pe lume!!!!

Fetele cu concediul pre si post natal, se poate lua incepand cu sapt 31-32 depinde de dr, se calculeaza putin mai mult de 42 de zike dupa nastere, pt ca exista posibilitatea sa nasteti mai tarziu de 40 de sapt...se ia marja de 42 de sapt...va pupam :*
crissy84
Scris: Monday, August 3, 2015 3:04 PM
Nivel

Fetelor in cazul in care nu nasti pana atunci nu stiu ce se intampla.Dar cum pe toate in general le aud ca nasc mai devreme nu mi fac probleme.Lol Si o sa vad atunci ce se intampla.Presupun ca poti lua cateva zile de medical ceva.In timpul celor 42 de zile postnatal trebuie sa depui dosarul pt indemnizatie si am inteles ca iei cam dupa 40-60 de zile banii.Nu sunt 100% sigura cum functioneaza cu indemnizatiadar eu asa am inteles.
Acum am ajuns si eu de la doctor.Bebele este foarte bine,are 1453 de grame si 27 de cm.Am o frica ca o sa ma pasca cezariana...NuImiPasa peste o luna avem iar control.
Zambila
Scris: Monday, August 3, 2015 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Buna seara! Mai e vreun loc liber aici? Ca l-as ocupa eu, daca ma primiti.
crissy84
Scris: Tuesday, August 4, 2015 7:19 AM
Nivel

Zambila wrote:

Bine ai venit!!!Sarcina usoara si la termen!!!
corinaalexandra
Scris: Tuesday, August 4, 2015 9:01 AM
Nivel

Zambila wrote:

Bine ai venit!!newclap hearts si sarcina usoara pana la termen dance pupici.

Multumesc de raspuns crissy84 majoreta felicitari pentru bebe care creste mare mare coeur
Pupici

Multumesc gazela pt raspuns. Multi pupicicomputerlove
Auras
Scris: Tuesday, August 4, 2015 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Zambila wrote:

Sigur ca da! Bine ai venit la noi Zambila! Bravoo majoreta grup
Miha_Ella
Scris: Tuesday, August 4, 2015 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
Buna dragele mele.eu de cateva zile sunt f f stresata!as avea 7 sapt si 2 zile de amenoree si nu se vede embrionul.la 2 medici am fost si ambii zic acelasi lucru.am facut ieri beta hcg su a fost 17421 fata de miercurea trecuta cand a fost 7542.maine o repet.va rog ajutati-ma cu niste pareri.ati mai auzit de asa ceva?
corinaalexandra
Scris: Tuesday, August 4, 2015 3:27 PM
Nivel

Miha_Ella wrote:
Buna dragele mele.eu de cateva zile sunt f f stresata!as avea 7 sapt si 2 zile de amenoree si nu se vede embrionul.la 2 medici am fost si ambii zic acelasi lucru.am facut ieri beta hcg su a fost 17421 fata de miercurea trecuta cand a fost 7542.maine o repet.va rog ajutati-ma cu niste pareri.ati mai auzit de asa ceva?

Nu stiu ce sa zic sincer nu am auzit eu la 7 saptamani am fost la doctor mi.a facut intravaginala si iam auzit si inimioara dar depinde foarte mult si de aparatura pe care o are doctorul sincer eu am fost la privat si aveau aparatura foarte performanta.tu ai facut ecografie intravaginala nu??poate e mai mic de 7 saptamani. Nu stiu sincer. Sper sa te ajute celalalte fete. Pupici si nu te stresa hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.