Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 28, 2015 1:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Auras wrote:

Multumesc din suflet! Angel Sa dea Domnul!Ma gandesc ca la cat indur acum cu greturile poate am noroc de o nastere mai usoara hahalove majoreta

Uff si acum ai greturi? :(
corinaalexandra
Scris: Tuesday, July 28, 2015 1:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:

Multumesc din suflet! Angel Sa dea Domnul!Ma gandesc ca la cat indur acum cu greturile poate am noroc de o nastere mai usoara hahalove majoreta

Sa dea Domnul sa fie asa.poate ai noroc si e si bebe cuminte care te lasa sa dormi si are grija sa nu o "supere" pe maminewclap hearts
Pupici
corinaalexandra
Scris: Tuesday, July 28, 2015 1:15 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo felicitari!!!

PS am primit si eu astati rezultatul la bitest...

Mi-a iesit bine... Deci e sanatoasa gargarita mea topai topai topai topai topai majoreta majoreta majoreta computerlove computerlove computerlove yes yes yes

Felicitari sa fiti sanatoase si sarcina usoara pana la sfarsit newclap pupici hearts
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 28, 2015 1:18 PM
Nivel

corinaalexandra wrote:

Felicitari sa fiti sanatoase si sarcina usoara pana la sfarsit newclap pupici hearts

Merci frumos!!! la fel si tie !!! si sa avem toate Nastere usoara si fara probleme!!!
Auras
Scris: Tuesday, July 28, 2015 1:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
Fetelor multumim de incurajari tuturor!Cheek Kiss Eu am avut greturi din saptamana a 6-a,ce sa facploua as scapa de ele dar nu am cum furisat iau Metoclopramide pastilute si ma mai ajuta uneori. Am avut si o perioada de vreo saptamana si un pic cand scapasem de ele si am mancat asa cu o poftaaa si un dooor de mancare essen essen dar m-au luat iar..cusca acum rezist, mai am 4 luni si scap,5 s-au dus cum zice mama sunny mananc,mai vomit, iar o iau de la capat. Uneori ma uit la mine cat pot sa indur si ma felicit!ca nu-i usor dar pt bebe fac orice! azi-noapte m-am trezit la 4 jum cu o stare de greata si am crezut ca imi e rau de la greturi dar de fapt ma rodea rau stomacul de foame si am dat o fuga la frigider sa ma alimentez essen sper sa nu devina un obicei al lu`bebe meu ca ar fi chiar prea mult pt mine baeh sa ma trezesc mereu `chiauna` noaptea sa mananc hahaaa alcool AngelNot Boredom asta mai lipsea!hohot Voi sa papati si pentru mine si sa va bucurati de fiecare pofta!! eu acum vad ca pot sa mananc mult sarat si murat! muraturile sunt pe post de dulciuri la mine boing2 :p imi fac bine nu stiu din ce motiv haha topai essen va puupacesc pe toate wav
iuli33
Scris: Tuesday, July 28, 2015 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
buna fetelor.

azi am fost la doctor si este totul ok.are activitate cardiaca computerlove
nu a mai spus nimic de saculet deformat,se pare ca totul merge bine deocamdatamajoreta
corinaalexandra
Scris: Tuesday, July 28, 2015 4:19 PM
Nivel

iuli33 wrote:
buna fetelor.

nu a mai spus nimic de saculet deformat,se pare ca totul merge bine deocamdatamajoreta

Felicitari newclap hearts
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, July 28, 2015 4:36 PM
Nivel

iuli33 wrote:
buna fetelor.

fELICITARI!!!!
Auras
Scris: Tuesday, July 28, 2015 5:44 PM
Nivel

iuli33 wrote:
buna fetelor.

Bravo,ne bucuram pentru tine Iuli! dance wav
inna19
Scris: Tuesday, July 28, 2015 6:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Iuli33, andreiutza felicitari pt bebeii sanatosi Bravoo

Auras felicitariiiiiii pt baietel Hilar Nasol cu greturile astea, dar pt minunile noastre orice newclap !

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
iuli33
Scris: Tuesday, July 28, 2015 6:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
multumesc fetelor,
auras eu nu am simptome deocamdata dar sunt abia in 6 sapt, sper sa ma sara greturileras
Auras
Scris: Tuesday, July 28, 2015 6:09 PM
Nivel

inna19 wrote:
Iuli33, andreiutza felicitari pt bebeii sanatosi Bravoo

Auras felicitariiiiiii pt baietel Hilar Nasol cu greturile astea, dar pt minunile noastre orice newclap !

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Asa este DistanceKiss sa fim optimiste in continuare ca maine-poimaine nastem!wav
Auras
Scris: Tuesday, July 28, 2015 6:11 PM
Nivel

iuli33 wrote:
multumesc fetelor,
auras eu nu am simptome deocamdata dar sunt abia in 6 sapt, sper sa ma sara greturileras

Iuli sa ai o sarcina usoaaaara si lipsita de greturi iti doresc din suflet!grup Cheek Kiss
Gazela
Scris: Tuesday, July 28, 2015 10:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
AndreiutzaEu wrote:
[quote=Gazela]
Cum e bebe acasa? Cum esti cu somnul?

E bine, am noroc de un bebe cumintel, care doarme cat de cat...are si nopti cand nu doarme f bine, dar oricum are momente cand doarme cate 3-4 ore legat...deci e ok, se simte oboseala, acum sunt numai pt bebe, nu mai am timp de altceva, cand el doarme atunci mai fac cate ceva prin casa, dar nu prea multe...cate o data ma mai pun si eu la nani odata cu el...sa recuperez somnul...dar e f frumos oricum...e o minune frumoasa computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
hope-215
Scris: Tuesday, July 28, 2015 10:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/5/2014
Auras, asa eram si eu cu muraturile!! Cat despre greturi.. Te inteleg.. Intru in 38 de sapt si inca vars pale ... Dar de vreo 2 luni nu vars de la mancare ci de la fiere.. Ma termina aciditatea..
Dar o sa vezi ce repede trece timpul si nici nu o sa iti vina sa crezi ca ai trecut prin atatea..
Eu mai am 2 zile si nasc si sunt foarte nerabdatoare, emotionata, panicata si imi vine sa plang din orice.. mai ales ca sotul e plecat din tara de 6 luni, si vom merge la el abia dupa ce face bebelina 10 saptamani... Ma cam termina psihic asta dar ce sa fac, trece...
Va computerlove fetelor si va urez o seara placuta si fara greturi newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.