|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Buna,eu o sa nasc la Elias,cam pe la sfarsitul lui ianuarie si mi se pare ok spitalul.Am o colega care a nascut acolo acum cateva luni si mi-a zis ca fata de spitalul Municipal sunt conditii mult mai bune.Acum cine stie am citit tot felul de pareri pro si contra ,dar de la un spital de stat nici nu prea am cine stie ce asteptari. Am vazut ca ati discutat aici de mersul la mare,mie de exemplu dr. mi-a spus clar ca nu am voie sa merg,pt. ca apa sarata deshidrateaza bla...bla bla,ca nu am voie sa stau lasoare si alte chestii ,asa ca o sa merg cateva zile la munte daca se mai domoleste caldura ca am niste stari de rau si vomitat de m-au pus la pamant. Aaa cat despre bebe cica e baietel,dar nu s-a vazut f. bine.Eu sper totusi la urmatoarea eco sa imi zica ca e feeeetiita! |
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Hope - nastere usoara, bebe sanatos si tu sa te refaci repede.. Eu am nascut la Municipal prima oara si a fost totul ok, mai putin ca era f aglomerat si m au dat jos din pat si m au tinut in picioare 6 ore cu cezariana mea d o zi pana au gasit salon liber :))) in rest s au purtat frumos asistentele si bebe a stat cu mine non stop in salon si la reanimare mi l au adus la san de multe ori..doctora mea insa a fost f naspa :)))
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| hope-215 wrote:Pai s-a cam copt. M-a cam speriat ieri doctorita ca mi-a spus ca e cam slabuta, 2700 gr... Dar la 37 sapt mi se pare o greutate ok... Si intr-o saptamana cred ca ajunge la 3000 gr.. Eu si vars zilnic si abia pot manca cate ceva...
Nu te necaji, cum sa fie slabuta, nici vorba ... si mie mi se pare o greutate buna ! Probabil se gandea dr. in alta parte cand ti-a spus asta ... ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Buna fetelor,
In primul rand imi cer scuze ca nu v-am mai scris, dar nu em reusit sa mai intru... Am nascut pe 4 iulie, prin cezariana, un baietel de 3240 g si 53 de cm si nota 10...care este minunea mea mica, lumina ochilor mei
Am stat in spital 5 zile, ne-am externat foarte bine, bebe scazuse la 3050 g dar acum recuperam... Va pupam si facem cunostinta cu voi, va aratam cum se doarme cel mai bine... Numele meu e Patrick Andrei si va pup pe toate cu balute
Sarcina usoara tuturor gravidutelor si nastere si mai usoara cand va veni momentul... Gazela attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
|
Felicitari pt Minunea de baietel sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucuri.pupici la amndoi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ce dragalas! Sa aveti zile multe si fericite impreuna! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| hope-215 wrote:Pai s-a cam copt. M-a cam speriat ieri doctorita ca mi-a spus ca e cam slabuta, 2700 gr... Dar la 37 sapt mi se pare o greutate ok... Si intr-o saptamana cred ca ajunge la 3000 gr.. Eu si vars zilnic si abia pot manca cate ceva...
Buna burticutelor,
Hope, bebelina mea a avut 2750 gr la nastere si nu a avut nicio problema, e bine sanatoasa si acum la o luna are deja 4 kg. Asa ca stai linistita ca nu e slabuta
Gazela felicitari sa fie sanatos si sa va traiasca. Micutul cum doarme el acolo ca o broscuta . Haha a mea abia acum la o luna are 53 de cm:))).
Sarcina usoara tuturor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
Felicitari!!!! E superb bebe!!!1 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Roxyfoxy wrote:Buna,eu o sa nasc la Elias,cam pe la sfarsitul lui ianuarie si mi se pare ok spitalul.Am o colega care a nascut acolo acum cateva luni si mi-a zis ca fata de spitalul Municipal sunt conditii mult mai bune.Acum cine stie am citit tot felul de pareri pro si contra ,dar de la un spital de stat nici nu prea am cine stie ce asteptari. Am vazut ca ati discutat aici de mersul la mare,mie de exemplu dr. mi-a spus clar ca nu am voie sa merg,pt. ca apa sarata deshidrateaza bla...bla bla,ca nu am voie sa stau lasoare si alte chestii ,asa ca o sa merg cateva zile la munte daca se mai domoleste caldura ca am niste stari de rau si vomitat de m-au pus la pamant. Aaa cat despre bebe cica e baietel,dar nu s-a vazut f. bine.Eu sper totusi la urmatoarea eco sa imi zica ca e feeeetiita!
Merci!!! Eu am de ales intre Elias si CFR2 si sunt in dubii!!! Clar nu e vb de asteptari mari , dar nici mizerie sau sa nu aiba caldura ( de exp eu nasc iarna)....
Sa inteleg ca iti doresti fetita :) |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
|
Pfuuuu ce minune frumoasa ai tu acolo ! Multi pupici , sanatate si crestere frumoasa ! |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
|
Sa iti traiasca minunea! Cum doarme el ca un ingeras Felicitari si sa-i spui la barza ca o asteptam cu drag si noi haha
|
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Felicitari Gazela!!! Sa fie sanatos!! |
|
| Gravidute frumoase eu am mari emotii pt maine mergem sa ne întâlnim cu bebe avem ecografie ultrasunet programata si vom afla si daca e fetita sau baiat nu ne dorim decat sa fie sanatos bebe,orice ar fi ca am trecut prin multe din cauza greturilor miercuri am fost de urgenta la spital,m-a luat ambulanta ca am vomitat de 7 ori,parca nu ma mai opream in spital m-au tinut pe perfuzii si m-au pus pe picioare. Grele momente..dar mi-a fost mereu sotul aproape. Tare as fi vrut sa am aproape si rudele,i-am bagat in sperieti saracii acum mi-e frica ca de 2 zile am si o ameteala,anemie a venit ieri moasa de la spital in vizita si m-a gasit si cu tensiunea scazuta si a zis sa mananc mai mult dulce ca ajuta. Nu stiu ce sa mai mananc sa nu vomit tare greu e cu greturile Dar rezist eu,sa-mi vad sufletelul in brate si sa fie sanatos ma rog mereu! Ce ma bucura mult e ca acum bebe misca cu putere si il simt I-am ascultat si inimioara ieri cand ne-a vizitat moasa si m-am emotionat pana la lacrimi Copiii ne dau putere! va pup pe toate si va doresc o sarcina usoara in continuare sa fim optimiste ca in final vom primi cel mai frumos dar care o sa zica 'Te iubesc mama' ma scuzati daca am fost prea sensibila va pup si revin maine cu vesti abia astept! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Va multumim mult la toate gravidutele si burticile si mamicile pentru urari!! Chiar daca nu reusesc sa intru in fiecare zi sa va citesc sa stiti ca sunt cu gandul la voi si va sustin, nu am avut o sarcina usoara asa ca stiu prin ce treceti, important e sa fiti optimiste ca totul va fi bine si sa faceti tot posibilul sa duceti sarcina la termen...e foarte important, cate am vazut si auzit prin maternitate...nu vreti sa stiti...deci fara efort mare, aveti grija de voi si de bebei, sa va bucurati de perioada asta frummoasa, ultimele saptamani sunt cele mai grele...mai ales daca prindeti calduri cum sunt acum...dar nu conteaza, trec...bebeii sa fie sanatosi.. :) Sa nu va fie frica la nastere, sa aveti curaj ca e o adevarata minune prima intalnire cu bebe si apoi toate momentele impreuna |
|
| Gazela multumim mult de încurajari! abia asteptam sa fim si noi mamici Doamne Ajuta! |
|
|