Gravidutzele noastre dragi - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxyfoxy
Scris: Saturday, July 25, 2015 7:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
AndreiutzaEu wrote:

Cum e morfo de trim 2 ? Am si eu pe 21 sept.... am asa emotii... au zis ca or sa-mi dea si filmulet atunci!topai topai topai topai dance cred ca numai asa o sa stau dupa aia cu cd-ul computerlove computerlove computerlove computerlove

PS: Burtici care suneti din Buc ... Naste careva la CF2 sau Elias?

Buna,eu o sa nasc la Elias,cam pe la sfarsitul lui ianuarie si mi se pare ok spitalul.Am o colega care a nascut acolo acum cateva luni si mi-a zis ca fata de spitalul Municipal sunt conditii mult mai bune.Acum cine stie am citit tot felul de pareri pro si contra ,dar de la un spital de stat nici nu prea am cine stie ce asteptari.
Am vazut ca ati discutat aici de mersul la mare,mie de exemplu dr. mi-a spus clar ca nu am voie sa merg,pt. ca apa sarata deshidrateaza bla...bla bla,ca nu am voie sa stau lasoare si alte chestii ,asa ca o sa merg cateva zile la munte daca se mai domoleste caldura ca am niste stari de rau si vomitat de m-au pus la pamant.
Aaa cat despre bebe cica e baietel,dar nu s-a vazut f. bine.Eu sper totusi la urmatoarea eco sa imi zica ca e feeeetiita!computerlove
dia27
Scris: Saturday, July 25, 2015 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Hope - nastere usoara, bebe sanatos si tu sa te refaci repede..
Eu am nascut la Municipal prima oara si a fost totul ok, mai putin ca era f aglomerat si m au dat jos din pat si m au tinut in picioare 6 ore cu cezariana mea d o zi pana au gasit salon liber :))) in rest s au purtat frumos asistentele si bebe a stat cu mine non stop in salon si la reanimare mi l au adus la san de multe ori..doctora mea insa a fost f naspa :)))
inna19
Scris: Sunday, July 26, 2015 1:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
hope-215 wrote:
Pai s-a cam copt. M-a cam speriat ieri doctorita ca mi-a spus ca e cam slabuta, 2700 gr... Dar la 37 sapt mi se pare o greutate ok... Si intr-o saptamana cred ca ajunge la 3000 gr.. Eu si vars zilnic si abia pot manca cate ceva... pale

Nu te necaji, cum sa fie slabuta, nici vorba ... si mie mi se pare o greutate buna ! Probabil se gandea dr. in alta parte cand ti-a spus asta ... ! Cheek Kiss DistanceKiss
Gazela
Scris: Sunday, July 26, 2015 2:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Buna fetelor, Cheek Kiss

In primul rand imi cer scuze ca nu v-am mai scris, dar nu em reusit sa mai intru...
Am nascut pe 4 iulie, prin cezariana, un baietel de 3240 g si 53 de cm si nota 10...care este minunea mea mica, lumina ochilor mei computerlove

Am stat in spital 5 zile, ne-am externat foarte bine, bebe scazuse la 3050 g dar acum recuperam...
Va pupam si facem cunostinta cu voi, va aratam cum se doarme cel mai bine... computerlove
Numele meu e Patrick Andrei si va pup pe toate cu balute DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Sarcina usoara tuturor gravidutelor si nastere si mai usoara cand va veni momentul...Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Gazela attached the following image(s):
img_0664.jpgdsc03579.jpgdsc03604.jpgdsc03617.jpgdsc03633.jpg

corinaalexandra
Scris: Sunday, July 26, 2015 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Gazela wrote:
Buna fetelor, Cheek Kiss

In primul rand imi cer scuze ca nu v-am mai scris, dar nu em reusit sa mai intru...
Am nascut pe 4 iulie, prin cezariana, un baietel de 3240 g si 53 de cm si nota 10...care este minunea mea mica, lumina ochilor mei computerlove

Am stat in spital 5 zile, ne-am externat foarte bine, bebe scazuse la 3050 g dar acum recuperam...
Va pupam si facem cunostinta cu voi, va aratam cum se doarme cel mai bine... computerlove
Numele meu e Patrick Andrei si va pup pe toate cu balute DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Sarcina usoara tuturor gravidutelor si nastere si mai usoara cand va veni momentul...Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Felicitari pt Minunea de baietel newclap newclap sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucuri.pupici la amndoi computerlove SimplyLove
aurishta
Scris: Sunday, July 26, 2015 4:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ce dragalas!coeur coeur coeur Sa aveti zile multe si fericite impreuna!Cheek Kiss computerlove
LauraMihaella
Scris: Sunday, July 26, 2015 4:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2015
hope-215 wrote:
Pai s-a cam copt. M-a cam speriat ieri doctorita ca mi-a spus ca e cam slabuta, 2700 gr... Dar la 37 sapt mi se pare o greutate ok... Si intr-o saptamana cred ca ajunge la 3000 gr.. Eu si vars zilnic si abia pot manca cate ceva... pale

Buna burticutelor,

Hope, bebelina mea a avut 2750 gr la nastere si nu a avut nicio problema, e bine sanatoasa si acum la o luna are deja 4 kg. Asa ca stai linistita ca nu e slabuta Cheek Kiss

Gazela felicitari sa fie sanatos si sa va traiasca. Micutul cum doarme el acolo ca o broscutaLove . Haha a mea abia acum la o luna are 53 de cm:))).

Sarcina usoara tuturorcomputerlove
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, July 26, 2015 4:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Gazela wrote:
Buna fetelor, Cheek Kiss

Felicitari!!!! E superb bebe!!!1
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, July 26, 2015 4:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Roxyfoxy wrote:

Buna,eu o sa nasc la Elias,cam pe la sfarsitul lui ianuarie si mi se pare ok spitalul.Am o colega care a nascut acolo acum cateva luni si mi-a zis ca fata de spitalul Municipal sunt conditii mult mai bune.Acum cine stie am citit tot felul de pareri pro si contra ,dar de la un spital de stat nici nu prea am cine stie ce asteptari.
Am vazut ca ati discutat aici de mersul la mare,mie de exemplu dr. mi-a spus clar ca nu am voie sa merg,pt. ca apa sarata deshidrateaza bla...bla bla,ca nu am voie sa stau lasoare si alte chestii ,asa ca o sa merg cateva zile la munte daca se mai domoleste caldura ca am niste stari de rau si vomitat de m-au pus la pamant.
Aaa cat despre bebe cica e baietel,dar nu s-a vazut f. bine.Eu sper totusi la urmatoarea eco sa imi zica ca e feeeetiita!computerlove

Merci!!! Eu am de ales intre Elias si CFR2 si sunt in dubii!!! Clar nu e vb de asteptari mari , dar nici mizerie sau sa nu aiba caldura ( de exp eu nasc iarna)....

Sa inteleg ca iti doresti fetita :)
inna19
Scris: Sunday, July 26, 2015 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Gazela wrote:
Buna fetelor, Cheek Kiss

Pfuuuu ce minune frumoasa ai tu acolo coeur coeur ! Multi pupici Cheek Kiss , sanatate si crestere frumoasa !
Auras
Scris: Sunday, July 26, 2015 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Gazela wrote:
Buna fetelor, Cheek Kiss

Sa iti traiasca minunea! Cum doarme el ca un ingeras DistanceKiss Felicitari si sa-i spui la barza ca o asteptam cu drag si noi haha Bravoo Cheek Kiss
dia27
Scris: Sunday, July 26, 2015 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Felicitari Gazela!!! Sa fie sanatos!! computerlove
Auras
Scris: Sunday, July 26, 2015 10:06 PM
Nivel

Gravidute frumoase eu am mari emotii pt maine Angel mergem sa ne întâlnim cu bebe newclap avem ecografie ultrasunet programata si vom afla si daca e fetita sau baiat SimplyLove nu ne dorim decat sa fie sanatos bebe,orice ar fi Hands ca am trecut prin multe Cray din cauza greturilor miercuri am fost de urgenta la spital,m-a luat ambulanta ca am vomitat de 7 ori,parca nu ma mai opream Cray in spital m-au tinut pe perfuzii si m-au pus pe picioare. Grele momente..dar mi-a fost mereu sotul aproape.Cheek Kiss Tare as fi vrut sa am aproape si rudele,i-am bagat in sperieti saracii uff
acum mi-e frica ca de 2 zile am si o ameteala,anemie Cray a venit ieri moasa de la spital in vizita si m-a gasit si cu tensiunea scazuta si a zis sa mananc mai mult dulce ca ajuta. Nu stiu ce sa mai mananc sa nu vomit tare greu e cu greturile Bye2 Dar rezist eu,sa-mi vad sufletelul in brate si sa fie sanatos ma rog mereu! Ce ma bucura mult e ca acum bebe misca cu putere si il simt hearts I-am ascultat si inimioara ieri cand ne-a vizitat moasa si m-am emotionat pana la lacrimi coeur SimplyLove Copiii ne dau putere! Hands dance
va pup pe toate si va doresc o sarcina usoara in continuare grup sa fim optimiste ca in final vom primi cel mai frumos dar Love care o sa zica 'Te iubesc mama'hearts love ma scuzati daca am fost prea sensibila va pup si revin maine cu vesti grup abia astept!DistanceKiss
Gazela
Scris: Sunday, July 26, 2015 10:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Va multumim mult la toate gravidutele si burticile si mamicile pentru urari!!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Chiar daca nu reusesc sa intru in fiecare zi sa va citesc sa stiti ca sunt cu gandul la voi si va sustin, nu am avut o sarcina usoara asa ca stiu prin ce treceti, important e sa fiti optimiste ca totul va fi bine si sa faceti tot posibilul sa duceti sarcina la termen...e foarte important, cate am vazut si auzit prin maternitate...nu vreti sa stiti...deci fara efort mare, aveti grija de voi si de bebei, sa va bucurati de perioada asta frummoasa, ultimele saptamani sunt cele mai grele...mai ales daca prindeti calduri cum sunt acum...dar nu conteaza, trec...bebeii sa fie sanatosi.. :)
Sa nu va fie frica la nastere, sa aveti curaj ca e o adevarata minune prima intalnire cu bebe si apoi toate momentele impreuna SimplyLove SimplyLove SimplyLove SimplyLove SimplyLove SimplyLove
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Auras
Scris: Sunday, July 26, 2015 11:20 PM
Nivel

Gazela multumim mult de încurajari!Cheek Kiss abia asteptam sa fim si noi mamici hearts Doamne Ajuta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.