|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Auras, de greturi stiam ca in general tin pana misca bebe.Apoi este mai bine. Sarcini usoare si la termen va doresc! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Buna dimineata gravidutelor! Pentru mine e o dimineata cu adevarat buna,ieri am fost la medic sa vedem cum evolueaza sarcina si mi-a dat o veste minunata: unul dintre saculeti s-a absorbit si a ramas doar unul,foarte frumos dezvoltat,i-am ascultat si inimioara. Din fericire nu mai e nevoie de nici o interventie sau de alte ganduri negre, de acum ma pot bucura linistita de sarcina. Nu am greturi deloc,doar sanii sunt foarte durerosi si oboseala crunta,mor de somn la birou de cele mai multe ori. Felicitari pentru bebe celor care au nascut deja,sa se bucure de minunile din viata lor. Si bun venit noilor burtici |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza burtici!
Am venit de la eco.... acum are aproape 4 cm de la 7 mm si mi-a zis ca aparent e fetita 168 de batai inimoara pe minut aaaaa si da de zor din manute si din picioruse....
Pe 23 avem morfologia si bitestul...Doamne ajuta sa fie bine bebe si atunci |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| corina_elena50 wrote:KALI mi-am facut ticker,cred...e bine?
Da-mi data ultimului c.m. si-ti modific eu semnatura astfel incat sa fie vizibil tickerul fara link. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| crystynam wrote:Buna dimineata gravidutelor! Pentru mine e o dimineata cu adevarat buna,ieri am fost la medic sa vedem cum evolueaza sarcina si mi-a dat o veste minunata: unul dintre saculeti s-a absorbit si a ramas doar unul,foarte frumos dezvoltat,i-am ascultat si inimioara. Din fericire nu mai e nevoie de nici o interventie sau de alte ganduri negre, de acum ma pot bucura linistita de sarcina. Nu am greturi deloc,doar sanii sunt foarte durerosi si oboseala crunta,mor de somn la birou de cele mai multe ori. Felicitari pentru bebe celor care au nascut deja,sa se bucure de minunile din viata lor. Si bun venit noilor burtici
Ma bucur foarte mult pentru tine sarcina usoara in continuare
AndreiutzaEu felicitari |
|

| biancaanamaria wrote:Ma bucur foarte mult pentru tine  sarcina usoara in continuare AndreiutzaEu felicitari
sacina usoara si tie si bebe sanatos
|
|

| crystynam wrote:Buna dimineata gravidutelor! Pentru mine e o dimineata cu adevarat buna,ieri am fost la medic sa vedem cum evolueaza sarcina si mi-a dat o veste minunata: unul dintre saculeti s-a absorbit si a ramas doar unul,foarte frumos dezvoltat,i-am ascultat si inimioara. Din fericire nu mai e nevoie de nici o interventie sau de alte ganduri negre, de acum ma pot bucura linistita de sarcina. Nu am greturi deloc,doar sanii sunt foarte durerosi si oboseala crunta,mor de somn la birou de cele mai multe ori. Felicitari pentru bebe celor care au nascut deja,sa se bucure de minunile din viata lor. Si bun venit noilor burtici
Ma bucur ca te-ai linistit |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Multumesc fetelor!!!Am facut morfologia fetala la Filantropia si pt ca nu a fost 4 D mi am facut programare la Medlife pt o eco 4D.M am si certat aseara la medlife.stati atente cu preturile.Cand am sunat mi au spus la tel 270 ron,aseara cand sa platesc imi cer 370.Foarte nervoasa eu ii spun ca am 300 de lei la mn pt ca tel mi au spus alta suma sica eu nu platesc si cum facem.??!?!Sa asculte inregistrarea telefonica.Am asteptat sa asculte si cica da asa e.eu sa platesc 270 si restul plateste operatoarea care mi a facut programarea.Am spus ca nu i problema mea cn plateste dar nu e prima oara cand la tel spun cv si cand e sa platesti e altcv.Desi aveam bani la mn chiar nu vroiam sa platesc pt furaciunea lor pe fata.Asa ca ATENTIE MARE!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Felicitari Crystynam ma bucur ca totul e bine sarcina usoara in continuare AndreiutzaEu felicitari pt bobita nu vreau sa te dezamagesc dar e posibil ca in cateva saptamani sa ii mai creasca ceva Din cate stiu eu la 10 saptamani e prea devreme pt sexul copilului dar doamne ajuta sa fie ce iti doresti pupici si sarcina usoara in continuare |
|

Inregistrat: 2/24/2015 Mesaje: 49
| Crissy, eu morfologia de trim 1 si 2 le-am facut la Regina maria si am fost f.multumita de servicile lor, recomand cu toata increderea! acum urmeaza morfologia de trim 3 la 32 de sapt, ma gandesc sa incerc la filantropia fiindca la particular este destul de costisitor chiar dak e 2d, important e sa arat la doctor ca am facut. Ar trebui sa ma programez de pe acum nu? Te pup dulce, ms k mi-ai rasp |
|

| Andreea-Alina wrote:Crissy, eu morfologia de trim 1 si 2 le-am facut la Regina maria si am fost f.multumita de servicile lor, recomand cu toata increderea!  acum urmeaza morfologia de trim 3 la 32 de sapt, ma gandesc sa incerc la filantropia fiindca la particular este destul de costisitor  chiar dak e 2d, important e sa arat la doctor ca am facut. Ar trebui sa ma programez de pe acum nu? Te pup dulce, ms k mi-ai rasp Si eu tot la regina maria am facut.da trebuie sa te programezi de acum si poti suna intre 12;30 si 14:00 sau 14:30 ca doar atunci au program la telefon.pupici |
|

| Eu am citit la ei pe site ca pt ecografia de trim 3, programul e 8-13, o sa incerc si eu :)) ms, mult corina te pup :*
PS: Eu aman2 morfologii le-am facut 3d/4d iar sexul bebitzului l-am aflat la 13 sapt. |
|

| Andreea-Alina wrote:Eu am citit la ei pe site ca pt ecografia de trim 3, programul e 8-13, o sa incerc si eu :)) ms, mult corina te pup :* PS: Eu aman2 morfologii le-am facut 3d/4d iar sexul bebitzului l-am aflat la 13 sapt. Cu placere ..cam asa stiam si eu ca de la 12 in sus afli pupici |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Crystynam - ma bucur nespus ca ai ceea ce ti ai dorit, am zis noi ca Dumnezeu le aseaza pe toate cum stie mai bine! Andreiutza- felicitari, ma bucur ca bobita ta e bine sanatoasa, totul va fi bine si pe mai departe! |
|

| corinaalexandra wrote:Cu placere  ..cam asa stiam si eu ca de la 12 in sus afli  pupici
Daaa, nici nu ma asteptam sa aflu asa devreme atunci, dar la 3 ecografii mi-au spus la fel, ca este baietel la mine e a doua sarcina |
|
|